NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 520
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 14 éve
nice win tenorx, aztán még te rinyáltál nekem a 7es meccsek alatt 😛
több mint 14 éve
szaba
10 543
Vick-et (ha a játszott meccseket tekintjük akkor a No 1 QB) elcserélném egy jó WR-re (esetleg RB-re)Szeszena majd ezt megbeszéljük.
több mint 14 éve
Vick-et (ha a játszott meccseket tekintjük akkor a No 1 QB) elcserélném egy jó WR-re (esetleg RB-re)
több mint 14 éve
Megint megvan a 220 pont, ilyen toldozott csapattal is! 😊 Ezzel most már kb tuti, h élre állok ettől a héttől :cool:
több mint 14 éve
szaba
10 543
Maradjál csöndben a két TD-s McMichaellel 😛Ezt innen hozod. Ha nem, akkor blame da steelers.
Holmes a padon elég fájó, gondolkodtam rajta, hogy csak be kéne tenni az eddigi semmittevés ellenére is, de Meachem ellenünk mindig jó, Smitty meg hát homer vagyok na.Jakehomer
több mint 14 éve
Szoros a meccs Dömével, még bármi lehet, kicsit tán jobban állokszerk: nah innen viszont már illene nyernem
több mint 14 éve
Maradjál csöndben a két TD-s McMichaellel 😛Holmes a padon elég fájó, gondolkodtam rajta, hogy csak be kéne tenni az eddigi semmittevés ellenére is, de Meachem ellenünk mindig jó, Smitty meg hát homer vagyok na.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
szaba
10 543
Hát, lehet hogy most én is megsínylem ezt a hetet. Elég rövid eddig. 😕 Seyit meg Olivert nézegettem, de mondom majd Crayton meg Gregory jók lesznek. Crayton jó is volt, de Gregory megsérült, aztán Oliver aratott. Seyi meg....
több mint 14 éve
Nem tudom, ki nézi a Criminal Mindsot (Gyilkos elmék). Ez egy krimi-tévésorozat.A legutóbbi részben Indiana államban nyomoznak a főszereplők sorozatgyilkosok után. (Egy régebbi epizód egyébként kifejezetten a 2006-os Super Bowl napjaiban játszódott, mutattak is tévéképernyőket a filmben, amiken a meccs ment!)
Szóval az FBI-os elemző éppen olyan bárok adatait böngészi az interneten, amelyekben ún. motívum-esteket szoktak tartana. Amikor valamilyen jelszóval/akcióval csábítják be a vendégeket.
Az egyik kocsmáról azt mondja: ott a kérdéses időpontban (amikor a gyilkosok ott járhattak) "Képzelt futball péntek" volt éppen.
Szerencsére mutatják a monitort, így mi röhöghetünk azon, hogy valójában azon az estén a Fantasy Football kedvelőit invitálták egy közös görbe estére. 😊
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Egyre szarabbul alakul ez a hét, sajna szinte tuti, h megtörik a min 220 pontos sorozatom (200at se várok), túl sok a bye-os és a sérült a csapatban. Kár, h pont most játszom Dömével 😕
több mint 14 éve
szaba
10 543
Minőségi Safety-jeim közül (Atogwe, Nate Allen, Ed Reed, Yeremiah Bell) elcserélendő 1 db. Gyakorlatilag bármi érdekel.BeherNézz körül nálam.
szerk - mégse, nem nagyon tudnám jól kihozni a dolgot.
több mint 14 éve
Beher
38
Minőségi Safety-jeim közül (Atogwe, Nate Allen, Ed Reed, Yeremiah Bell) elcserélendő 1 db. Gyakorlatilag bármi érdekel.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Második számú RB-t keresek, akinek van egy 7-8 pontos átlagú, az kapja be, és írjon ha eladó.braxa - küldtem egy trade offert.
több mint 14 éve
szaba
10 543
boccs h nem vagyok jelen általában, de heti 6 nap 12 óra munkaelég necces.Nem gond, sok sikert a munkában.
asszem nálam super bowl hangover van. tavalyi nyertesként elég ótvar idényem van. csak utolsó ne legyek.Hirosima
több mint 14 éve
boccs h nem vagyok jelen általában, de heti 6 nap 12 óra munkaelég necces.asszem nálam super bowl hangover van. tavalyi nyertesként elég ótvar idényem van. csak utolsó ne legyek.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Figy tibi, ha feljutnék is, úgy is kiderülne, hogy szar vagyok-e, és utána úgyis kiesnék (nyilván ez nem jönne össze).egész jó ötleteid vannak, de ez így túlságosan egyértelművé tenné, hogy utálunk. az én javaslatom jobb 😛haromtmég a wada laborja sem mutatná ki mit nyom. Valami olcsóbb kell.Vagy egyszerűbb, ha az Sz-el kezdődő, és abával végződő nevűek nem nyerhetnek 😀 Vagy ha megnyerik az alapszakaszt, akkor a div3-ba kerülnek 😀szaba
Mondjuk a versenyszerű úszók minden meccsen kapnak -50 ponttot.haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egész jó ötleteid vannak, de ez így túlságosan egyértelművé tenné, hogy utálunk. az én javaslatom jobb 😛Vagy egyszerűbb, ha az Sz-el kezdődő, és abával végződő nevűek nem nyerhetnek 😀 Vagy ha megnyerik az alapszakaszt, akkor a div3-ba kerülnek 😀szabadoppingtesztHörimég a wada laborja sem mutatná ki mit nyom. Valami olcsóbb kell.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Vagy egyszerűbb, ha az Sz-el kezdődő, és abával végződő nevűek nem nyerhetnek 😀 Vagy ha megnyerik az alapszakaszt, akkor a div3-ba kerülnek 😀még a wada laborja sem mutatná ki mit nyom. Valami olcsóbb kell.hubazmeg. kell valami speciális szabály, hogy szaba nem juthat felharomtdoppingtesztHöri
több mint 14 éve
Az fasza, akkor megvertem szabát 😀még a wada laborja sem mutatná ki mit nyom. Valami olcsóbb kell.hubazmeg. kell valami speciális szabály, hogy szaba nem juthat felharomtdoppingtesztHöri
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
még a wada laborja sem mutatná ki mit nyom. Valami olcsóbb kell.hubazmeg. kell valami speciális szabály, hogy szaba nem juthat felharomtdoppingtesztHöri
Mondjuk a versenyszerű úszók minden meccsen kapnak -50 ponttot.
több mint 14 éve
hubazmeg. kell valami speciális szabály, hogy szaba nem juthat felharomtdoppingteszt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hubazmeg. kell valami speciális szabály, hogy szaba nem juthat fel
több mint 14 éve
Ráadásul sérültjeid sincsenek (még egy vacak probable se) , ez szemétség 😊mondjuk kurva sok lesz a Bye-osom most is 😕SzeszeNekem az elmúlt két hetem volt halál bye szempontból, most minden normális emberem képben van, úgyhogy jó kis meccs lesz ez.Döme
Nálam bezzeg hiányozni fog: Steven Jackson, London Fletcher, Dawkins, DeAngelo Hall, MS Walker, Kampman...
A támadóid nagyon jók, a védelmem talán nekem erősebb kicsit még így is, bár a hiányzókat is figyelembe véve az sem biztos.. tényleg jó kis meccs lesz, de a sok bye-osom miatt neked áll a zászló.
(mondjuk ez a Drew Brees against Carolina + Forte against Buffalo matchup sem sok jót ígér :/ )
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Week 81. Paks 8ers 7-1 Szaba
2. Team Szesze 6-2 Szesze
3. Csokmaomany Csokkers 6-2 Döme
4. Sixburgh Colts 5-3 Tenorx
5. Szarvas Deers 5-3 Braxa88
6. Dorisz Fibi 4-4 Beher
7. Budapest Islanders 4-4 Smth
8. Gimme Moore 4-4 Jakehomer
9. Walter Mitties 4-4 Wmitty
10. Vac Cementers 4-4 Fucu
11. Chelsea Dolphins 4-4 kristof
12. Body Head Bangerz 3-5 Henderson
13. Dombóvár Brewers 3-5 Gyalu
14. Kunszentmiklos Tabby Cats 2-6 H_Marko
15. Felegyhaza Gravediggers 2-6 Hirosima
16. Death Knights 1-7 Delonso_
Heti győztes (legtöbb pont) : Body Head Bangerz - 234
Heti szopóálarcos (legkevesebb pont) : Death Knights - 141
Malackirály (legkevesebb szerzett ponttal nyert) : Gimme Moore - 162 (második legkevesebb pont és így is nyert 😊)
Szerencsétlen lúzer (legtöbb szerzett ponttal kikapott) : Dombóvár Brewers - 224
Legtöbb szerzett pont összesen: Team Szesze - 1911
Legkevesebb szerzett pont összesen: Felegyhaza Gravediggers - 1456
Aki ellen a legtöbb pontot szerezték: Kunszentmiklos Tabby Cats - 1860.5
Aki ellen a legkevesebb pontot szerezték: Szarvas Deers - 1511
És most kivételesen egy kis bench is belefér:
-A padon lévő játékosok 583 pontot szereztek ez 62 játékos között oszlott meg (bye week-esket és IR-esket nem néztem) ami azt jelenti h a benchen átlagosan 9.4 pontot hozott egy játékos.
-A legtöbb pontot Márkó hagyta itt pontosan 99-et
-A legkevesebbet Dorisz Fibi aki 0-át (!)(igaz csak egy játékosa volt aki nem bye-os 😛)
-A padon a legtöbb pontot Márkó Garrardja hozott, 39-et
-És szintén a legjobb átlagot Márkó hozta aki 4 emberből hagyott 99 pontot ami 24.5 átlagosan
Scoring Leaders:
QB - David Garrard 39 pont (CATS) kezdők közül pedig Matt Stafford 31 pont (Cem)
RB - Arian Foster 27 pont (Cem)
WR - Calvin Johnson 30 pont (Cem)
TE - Antonio Gates 22 pont (P8)
DT - Ndamukong Suh 25 pont (Csok)
DE - Kyle Vanden Bosch 22 pont (Brax)
LB - Paul Posluszny 37.5 pont (CHE)
CB - Morgan Trent 28 pont (FA) kezdők közül pedig Craig Dahl 23 pont (BPI)
S - Kerry Rhodes 26 pont (WM)
K - Dan Carpenter 19 pont (Dvar)
P - Jon Ryan 14 pont (Csok)
HC - Raiders Coach 7 pont (Brax)
szerk. beírtam az itteni nickeket a csapat mellé, ha vkié nem az a csapat sikítson 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
döme legalább egy állást berakhatnál ide, a fórumos nickekkel 😛mondjuk kurva sok lesz a Bye-osom most is 😕SzeszeNekem az elmúlt két hetem volt halál bye szempontból, most minden normális emberem képben van, úgyhogy jó kis meccs lesz ez.Döme
csak hogy tudjuk kire számítsunk hogy feljut.