NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 14 éve
Winning streak (csak el ne kiabáljam, Osi csinálhat 70 pontot holnap 😀 )Mondjuk Beher meg is érdemli, eddig is kurva sok pontot szerzett, mégis csak 2-4-el áll. (könnyen lehet, h ezután a forduló után átveszi tőlem a legtöbb pontot szerzett csapat státuszt)
Dorisz Fibiéknek kinéz a 300 pont aztakurvaJakehomer
Döme meg könnyen lehet, h 145 ponttal fog nyerni 😊
több mint 14 éve
Winning streak (csak el ne kiabáljam, Osi csinálhat 70 pontot holnap 😀 )Dorisz Fibiéknek kinéz a 300 pont aztakurva
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
gyalu
314
Hát igen, Cutler vonzalma Hall iránt eldöntötte a mi meccsünket is 😊Hall 4 INT 42 pont :cool:Fujita 20 perc játék után 18 pont 😀szabaBritt meg a padodon 51el 😛tenorx
(Delonso: nem biztos, h ki kellett volna nevetni a trade ajánlatomat anno 😉 azért örülök, h nem fogadtad el)Szesze
több mint 14 éve
szaba
10 543
Kb. 100 pont maradt a padon. Mi a rekord? Úgy ráadásul, hogy 2 játékos bye, egy meg eltiltva...Jól van, hála a királyos benchemnek, kikapok.szabaÉn is sajnos 😕tenorx
több mint 14 éve
Jól van, hála a királyos benchemnek, kikapok.szabaÉn is sajnos 😕
több mint 14 éve
szaba
10 543
Jól van, hála a királyos benchemnek, kikapok.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Britt a padon 😂
több mint 14 éve
Hall 4 INT 42 pont :cool:Fujita 20 perc játék után 18 pont 😀szabaBritt meg a padodon 51el 😛tenorx
(Delonso: nem biztos, h ki kellett volna nevetni a trade ajánlatomat anno 😉 azért örülök, h nem fogadtad el)
több mint 14 éve
Fujita 20 perc játék után 18 pont 😀szabaBritt meg a padodon 51el 😛
több mint 14 éve
szaba
10 543
Fujita 20 perc játék után 18 pont 😀
több mint 14 éve
szaba
10 543
Kilenc bye week-esem lesz. Mennyi a világrekord?! 😊wmittyNemtom, de like-oltam a hsz-t 😀 Ez eléggé lefutottnak tűnik egyenlőre.
több mint 14 éve
Kilenc bye week-esem lesz. Mennyi a világrekord?! 😊
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Nekem Tim Hightower meg Eagles coach jött, kellett Best illetve Jets HC helyére 😊
több mint 14 éve
Jól sikerült a waiver, sikerült behúznom a Branch-Ginn-Philips triót, csak McNabb-ről maradtam le, de mondjuk az egyértelmű volt, nem is tudom mit keresett kint 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Braxa ellen csak 1104.5 pontot termeltek.szabaköszi, javítottam
több mint 14 éve
szaba
10 543
Braxa ellen csak 1104.5 pontot termeltek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Week61. Paks 8ers (6-0)
2. Sixburgh Colts (5-1)
3. Csokmaomany Csokkers (5-1)
4. Team Szesze (4-2)
5. Szarvas Deers (4-2)
6. Walter Mitties (3-3)
7. Vac Cementers (3-3)
8. Dombóvár Brewers (3-3)
9. Chelsea Dolphins (3-3)
10. Dorisz Fibi (2-4)
11. Budapest Islanders (2-4)
12. Gimme Moore (2-4)
13. Kunszentmiklos Tabby Cats (2-4)
14. Body Head Bangerz (2-4)
15. Felegyhaza Gravediggers (2-4)
16. Death Knights (0-6)
Heti győztes (legtöbb pont) : Gimme Moore-256
Heti szopóálarcos (legkevesebb pont) : Vac Cementers-135
Malackirály (legkevesebb szerzett ponttal nyert) : Paks 8ers-204
Szerencsétlen lúzer (legtöbb szerzett ponttal kikapott) : Dorisz Fibi-236.5
Legtöbb szerzett pont összesen : Team Szesze-1437
Legkevesebb szerzett pont összesen : Felegyhaza Gravediggers-1144
Aki ellen a legtöbb pontot szerezték : Dorisz Fibi-1425
Aki ellen a legkevesebb pontot szerezték : Szarvas Deers-1104.5
több mint 14 éve
A végén az átszámolás után 230-220 lett csak a Braxa elleni meccsem, így egész meleg azért.. lényeg, h megvan a 4-2, jövő héten is illene nyernem. Eddig a legszarabb teljesítményem 228 pont volt, azért ez nem rossz :cool:
több mint 14 éve
szaba
10 543
Elmesélem a vasárnapról hétfőre virradó éjjelt...Ehh, talán pont ellenem játszol. 😀
Éjfél után, a Dallas-meccs zárultával még megnéztem az állásokat, láttam, az ellenfelem olyan 150-100-ra vezet (kábé; dramatizáltan eltúlzom kicsit*), na mondom, ez a hét is ennyi volt, tök leégés...
Reggel felkelek, megnézem, mennyit változott a Colts-meccs nyomán.
Tudni kell, hogy régóta a "ne halmozd a csapatodba a kedvenced játékosait, mert megjárod" alapelv harcos tagadója vagyok.
Na most olyan 200-150-re (lásd *) fordult meg, ide!
Most nézem az inkriminált derbit, és el lehet képzelni, mit éreztem az első percekben, amikor a CB-m leszed egy INT-et, majd a következő playben a QB-m ad egy 60 yardos TD-passzt a WT-emnek 😊 Apád, anyád idejöjjön!
(És senki ne emlékeztessen a következő hétvégi helyzetre! Még hadd örüljek.)wmitty
több mint 14 éve
Elmesélem a vasárnapról hétfőre virradó éjjelt...Éjfél után, a Dallas-meccs zárultával még megnéztem az állásokat, láttam, az ellenfelem olyan 150-100-ra vezet (kábé; dramatizáltan eltúlzom kicsit*), na mondom, ez a hét is ennyi volt, tök leégés...
Reggel felkelek, megnézem, mennyit változott a Colts-meccs nyomán.
Tudni kell, hogy régóta a "ne halmozd a csapatodba a kedvenced játékosait, mert megjárod" alapelv harcos tagadója vagyok.
Na most olyan 200-150-re (lásd *) fordult meg, ide!
Most nézem az inkriminált derbit, és el lehet képzelni, mit éreztem az első percekben, amikor a CB-m leszed egy INT-et, majd a következő playben a QB-m ad egy 60 yardos TD-passzt a WT-emnek 😊 Apád, anyád idejöjjön!
(És senki ne emlékeztessen a következő hétvégi helyzetre! Még hadd örüljek.)
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
szaba
10 543
Te is undefeated vagy még? 😛 Nem akarok én veretlen szezont, csak feljutni 😛 De nem bánom, ha mindez veretlenül sikerül 😛Látom már kezdenek megremegni a nagyképű div1-esek is 😀 Most kapott az ellen egy ajándékot, nem tudta kihasználni - bár MOJO még hozhat 30 pontot, de vhogy nem tartom reálisnak - mostantól azonban visszatér hardcore szaba, és elküld mindenkit.szabaAnnyira nem tartok.. csak azert azt jo lenne elkerulni, hogy nyomsz egy veretlent szezont 😛 az csak nekem lehet az iden 😛Igor
több mint 14 éve
Látom már kezdenek megremegni a nagyképű div1-esek is 😀 Most kapott az ellen egy ajándékot, nem tudta kihasználni - bár MOJO még hozhat 30 pontot, de vhogy nem tartom reálisnak - mostantól azonban visszatér hardcore szaba, és elküld mindenkit.szabaAnnyira nem tartok.. csak azert azt jo lenne elkerulni, hogy nyomsz egy veretlent szezont 😛 az csak nekem lehet az iden 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
szaba
10 543
Látom már kezdenek megremegni a nagyképű div1-esek is 😀 Most kapott az ellen egy ajándékot, nem tudta kihasználni - bár MOJO még hozhat 30 pontot, de vhogy nem tartom reálisnak - mostantól azonban visszatér hardcore szaba, és elküld mindenkit.
több mint 14 éve
vegyük úgy hogy tövig benyaltam a comishnak 😊a hetet elbasztam a bye ok miatt és nem tudtam foltozni sem... shitFucuJa, 127 pontod lett, így könnyű volt...
5-1, megy a szekér, bár persze itt mákom is van, 5. legtöbb szerzett pont mellé 4. legkevesebb kapottam van.Döme
és persze grat
több mint 14 éve
hát ha szaba feljut, elgondolkodom rajta, hogy önként visszasoroltatom magam, hogy ne kelljen vele egy ligában lenni.esetleg alapítok egy rivális ligát, UFL Fantasy néven.