Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 12 éve
.brk
1 890
Na ez már 20 fő, mégha a standard 60%-os hatékonysággal számolunk 6 on 6 már meg is van.. jó lesz ez.csinálhatjuk most nagyobbra, ha tényleg ilyen sokan leszünk 😊
Eaglesmcnabb tud rúgni? :o 😀
Igazából a 15 yard keskeny pálya (meg pc_x) miatt ritkán szokott kickoff/punt lenni sztem.. de ha ezen múlik, hozok jó kis célzóvizet is akkor, és megnézzük azt a rúgótudományt.
Ez a minimum elvárás 😛
www.youtube.com/watch?v=4sI7vFv9REIIgor
több mint 12 éve
Na ez már 20 fő, mégha a standard 60%-os hatékonysággal számolunk 6 on 6 már meg is van.. jó lesz ez.jajj, még elpirulok 😀
Eaglesmcnabb tud rúgni? :o 😀
Igazából a 15 yard keskeny pálya (meg pc_x) miatt ritkán szokott kickoff/punt lenni sztem.. de ha ezen múlik, hozok jó kis célzóvizet is akkor, és megnézzük azt a rúgótudományt.
Ez a minimum elvárás 😛
www.youtube.com/watch?v=4sI7vFv9REIIgor
több mint 12 éve
Na ez már 20 fő, mégha a standard 60%-os hatékonysággal számolunk 6 on 6 már meg is van.. jó lesz ez.Eaglesmcnabb tud rúgni? :o 😀
Ez a minimum elvárás 😛
www.youtube.com/watch?v=4sI7vFv9REI
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Védőfelszerelés kell?csocsónegatív
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A régi szép idők emlékére lenézek én is 😊.brk
shawnka
Igor
eaglesmcnabb
gabtsi (P)
yooker
somos (Q)
gabo (Q)
Dexxter Tailor
catattack + Jägermeister
pc (Q munkától függ, addigra kiderül)
silent
Roth
Schleck(P)
MMMS
JJ
patriksteelers
csocsó
mighty8
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
remek ötlet, csak nagyon hamar lebuknék 😀Ehh, ilyenkor azért nagyon tudom utálni a beosztásomat...berger90jelents beteget 😀shawnka
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Ehh, ilyenkor azért nagyon tudom utálni a beosztásomat...berger90jelents beteget 😀
több mint 12 éve
Nah, ha nem fogtok halálra törni, akkor valszeg benézek én is. 😊Folytatom a listát onnantól, ahol legutóbb volt, a többiek gondolom írják be magukat, nem voltam biztos az állapotukban.
.brk
shawnka
Igor
eaglesmcnabb
gabtsi (P)
yooker
somos (Q)
gabo (Q)
Dexxter Tailor
catattack + Jägermeister
pc (Q munkától függ, addigra kiderül)
silent
Roth
Schleck(P)
MMMS
JJ
patriksteelers
csocsó
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Ehh, ilyenkor azért nagyon tudom utálni a beosztásomat...
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Szerintem én is megyek!😊 Jó bulinak hangzik.csocsómert az is lesz! 😊
srácok, ha pumpát tudna valaki hozni, azt megköszönném.
több mint 12 éve
Egy 8-10 ember szóljon még a spanjának, hogy regeljen egy fórumfoci kedvéért, aztán legalább lenne O és D csere, valamint külön ST 😀 Ennek mondjuk eaglesmcnabb örülne, villoghatna a rúgótudományával és nem kéne magát lezúzatnia.úgy beszélsz róla mintha nem zúzatott volna amúgy is 😀
MMMS
ráadásul mostmár tudok normálisan rúgni, mert nem fáj a lábam. reszkessetek 😀
nyilván jobb olyan valakik ellen játszani, akiket ismer az ember fórumról, de örülök az újaknak is ha megleszünk így 😊
A LEGMENŐBB AZ LENNE HA JSANYO IS MEGTISZTELNE A JELENLÉTÉVEL MINDENKIT, és bebizonyítaná, hogy az a kis gyengélkedés az Atlanta ellen, csak egy kisebb kisiklás volt HERREMANS részéről 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
televagyok szekundhend megalázós futballmezekkel, szóval nem lesz gond. lesz nálam fekete és fehér is, hátha kell valakinek.
több mint 12 éve
Egy 8-10 ember szóljon még a spanjának, hogy regeljen egy fórumfoci kedvéért, aztán legalább lenne O és D csere, valamint külön ST 😀 Ennek mondjuk eaglesmcnabb örülne, villoghatna a rúgótudományával és nem kéne magát lezúzatnia.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Slay3r
6
Hali! Jól hangzik ez a kis összeruccanás! 😊 Megyek én is, illetve viszem Roth-ot is! Jah és egy labda is velünk jön! 😀 Én is rendelkezem egy fekete pólóval Blaise felirattal, illetve 23-as számmal.
több mint 12 éve
Ezért nem veszem fel a fekete Polamalu mezem😀Státusz update. Ráfogok érni úgyhogy ott leszek😊 Pont van egy az alkalomhoz illő fekete pólóm aminek az elején steelers felirat, hátán meg 17es szám es Roth felirat van😊Rothén a helyedben inkább az ajándékba kapott polc legalján szégyenkezve őrzött ravens pólómat áldoznám be, de ahogy érzed 😊 tényleg olyan cuccotok legyen amit nem sajnáltok.brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
Státusz update. Ráfogok érni úgyhogy ott leszek😊 Pont van egy az alkalomhoz illő fekete pólóm aminek az elején steelers felirat, hátán meg 17es szám es Roth felirat van😊Rothén a helyedben inkább az ajándékba kapott polc legalján szégyenkezve őrzött ravens pólómat áldoznám be, de ahogy érzed 😊 tényleg olyan cuccotok legyen amit nem sajnáltok
több mint 12 éve
Státusz update. Ráfogok érni úgyhogy ott leszek😊 Pont van egy az alkalomhoz illő fekete pólóm aminek az elején steelers felirat, hátán meg 17es szám es Roth felirat van😊
több mint 12 éve
.brk
1 890
fekete és fehér pólót hozzon mindenki, nyilván csapatok miatt lesz ez fontos, lehetőleg olyat amit pulcsi fölé és fel tud venni. labdát is hozzon akinek van, az sose árt ha van.remélhetőleg akkor jj tud hozni bólyát, vagy akár fake is megérkezik velük, de akinek tulajdonában áll ilyen dolog, ne habozzon azzal is emelni az esemény fényét.
és nincs esőnap, akármilyen idő van, mi játszunk
több mint 12 éve
13.30kor várjatok meg a nyugatinál! hogy ne egyedül menjek! 😀 egyéb követelés nincs! 😀én még sose játszottam de nagyon szivesen mennék mi a követelménye??patriksteelersleginkább az, hogy megjelenj 😀shawnka
több mint 12 éve
én még sose játszottam de nagyon szivesen mennék mi a követelménye??patriksteelersleginkább az, hogy megjelenj 😀