Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 12 éve
mindjárt megy ki a TNF, majd max. holnap 😊ha összejön minimum 10 ember, akkor kirakom hírbe is.shawnkaszerintem mehetne már most is, mivel biztos vagyok benne, hogy csomóan nem is tudnak a topic létezéséről.brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
ha összejön minimum 10 ember, akkor kirakom hírbe is.shawnkaszerintem mehetne már most is, mivel biztos vagyok benne, hogy csomóan nem is tudnak a topic létezéséről
több mint 12 éve
viszont arra a napra nyomjunk be egy meccsnézést is valahol, mert koliban nem tudom nézni! 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ha összejön minimum 10 ember, akkor kirakom hírbe is.
több mint 12 éve
.brkshawnka
Igor
eaglesmcnabb
gabtsi (P)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
.brkshawnka
Igor
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nagyszerű érzékkel tudjátok ám kiválogatni az időpontokat 😀(pedig egyszer már én is elnéznék szívesen 😊)
több mint 12 éve
.brk
1 890
tökéletes! de a találkozó az fél 2 legyen, mert úgyis idő amíg mindenki megjönPont a héten jutott eszembe nekem is 😊 november 4, Margitsziget?és mondjuk 14:00?shawnka
Igor
több mint 12 éve
Pont a héten jutott eszembe nekem is 😊 november 4, Margitsziget?és mondjuk 14:00?
Igor
több mint 12 éve
Pont a héten jutott eszembe nekem is 😊 november 4, Margitsziget?.brk
shawnka
Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
akkor ezzel a lendülettel megnyitom a listát. folytasd, ha jelezni szeretnéd részvételi szándékodat..brk
shawnka
több mint 12 éve
mindjárt jobban hangzik 😀pont azért írtam 3-at, én is otthon leszek, de addigra feljövök. akkor 4 esetleg?.brkna most, hogy véget ért a szezon, egy jó fórum focit ki adna?not cool, a gyertyagyújtogatás miatt sanszosan otthon leszek akkor.shawnka
mondjuk november 3.brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
pont azért írtam 3-at, én is otthon leszek, de addigra feljövök. akkor 4 esetleg?na most, hogy véget ért a szezon, egy jó fórum focit ki adna?not cool, a gyertyagyújtogatás miatt sanszosan otthon leszek akkor.shawnka
mondjuk november 3.brk
több mint 12 éve
na most, hogy véget ért a szezon, egy jó fórum focit ki adna?not cool, a gyertyagyújtogatás miatt sanszosan otthon leszek akkor.
mondjuk november 3.brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
na most, hogy véget ért a szezon, egy jó fórum focit ki adna?mondjuk november 3
több mint 12 éve
szampi#33
1 357
az nem illegal formation az a taktika része volt 😀 különben is csak az szabálytalan amit a bíró annak itél 😀ráadásul szabálytalan volt a pálya, így nem tudott érvényesülni a játékstílusunk.Farkyyooker es ber is folyamatosan falsestartolt wrben, minden playt illegal formationben kezdtek el, mert ferden alltak fel es a tobbit ne is emlegessuk. ennyi eleg ahhoz h lassuk mifele csapat nyert.Fake
több mint 12 éve
és a bíró is köcsög volt 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ráadásul szabálytalan volt a pálya, így nem tudott érvényesülni a játékstílusunk.Farkyyooker es ber is folyamatosan falsestartolt wrben, minden playt illegal formationben kezdtek el, mert ferden alltak fel es a tobbit ne is emlegessuk. ennyi eleg ahhoz h lassuk mifele csapat nyert.
több mint 12 éve
ráadásul szabálytalan volt a pálya, így nem tudott érvényesülni a játékstílusunk.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
köszönöm a játékot a rinyapináknak 😀 simán 7-4re aláztunk 😀szampi#33azert valogasd mar meg a szavad ember. az ellenfel 3 jatekosabol 2 colts szurker vót. neked mar ez sem szamit ?
több mint 12 éve
Ber
9
nem 8-4 lett?😀 lényegtelen. Megállíthatatlan offense-ünk volt 😀
több mint 12 éve
jól éreztem magam én is első játéknak pont jó volt ez nekem ,
legközelebb pedig jöhetnek a komolyabb ellenfelek... 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hányan voltatok végül?
több mint 12 éve
.brk
1 890
köszönöm a játékot a rinyapináknak 😀 simán 7-4re aláztunk 😀szampi#33tisztességes bíráskodás mellett fordított eredmény született volna, azt te is jól tudod.
😀