GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 4 éve
2022-es roster fájl2023-as roster fájl
Draft tracker 2023
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Szerkesztette: vassadi
1 napja
most vettem csak észre hogy három kezdő QB-m is van 😊
1 hónapja
Khalil Mack üzeni, hogy szerinte tévedsz 😀1-2-3 sack talán szerencse kérdése...8 sack 5 forduló alatt, az nem 😊A sack szerencse kérdése, a nyomásgyakorlás nem. Abban pedig Crosby vezet 😊 De nem lesz eladó ne is próbálkozzatok. Ez a redneck gyerek marad a sivatagban.Jó, hát majd Watt a kövi meccsen nem csinál semmit... 😀 😀ED poszton Danielle Hunter vagy Trey Hendrickson biztosan eladó lesz februártól a rosteremről, mert nincs pénz lóvéra, főleg 2 év múlva, ha Lawrence nagykorú lesz 😀csak holtversenyben vezeti, mert Watt kevesebb meccset játszott 😉
Hunter jelenleg vezeti a ligát 8 sackel, Hendrickson a nyomában 7-el.
Chargers LT
Klaci79
Chargers LT
alatriste
Klaci79

Liverpool Fc fan
1 hónapja
1-2-3 sack talán szerencse kérdése...8 sack 5 forduló alatt, az nem 😊A sack szerencse kérdése, a nyomásgyakorlás nem. Abban pedig Crosby vezet 😊 De nem lesz eladó ne is próbálkozzatok. Ez a redneck gyerek marad a sivatagban.Jó, hát majd Watt a kövi meccsen nem csinál semmit... 😀 😀ED poszton Danielle Hunter vagy Trey Hendrickson biztosan eladó lesz februártól a rosteremről, mert nincs pénz lóvéra, főleg 2 év múlva, ha Lawrence nagykorú lesz 😀csak holtversenyben vezeti, mert Watt kevesebb meccset játszott 😉
Chargers LT
Klaci79
Chargers LT
alatriste
1 hónapja
A sack szerencse kérdése, a nyomásgyakorlás nem. Abban pedig Crosby vezet 😊 De nem lesz eladó ne is próbálkozzatok. Ez a redneck gyerek marad a sivatagban.Jó, hát majd Watt a kövi meccsen nem csinál semmit... 😀 😀ED poszton Danielle Hunter vagy Trey Hendrickson biztosan eladó lesz februártól a rosteremről, mert nincs pénz lóvéra, főleg 2 év múlva, ha Lawrence nagykorú lesz 😀csak holtversenyben vezeti, mert Watt kevesebb meccset játszott 😉
Chargers LT
Klaci79
Chargers LT

Liverpool Fc fan
1 hónapja
Jó, hát majd Watt a kövi meccsen nem csinál semmit... 😀 😀ED poszton Danielle Hunter vagy Trey Hendrickson biztosan eladó lesz februártól a rosteremről, mert nincs pénz lóvéra, főleg 2 év múlva, ha Lawrence nagykorú lesz 😀csak holtversenyben vezeti, mert Watt kevesebb meccset játszott 😉
Chargers LT
Klaci79
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 hónapja
ED poszton Danielle Hunter vagy Trey Hendrickson biztosan eladó lesz februártól a rosteremről, mert nincs pénz lóvéra, főleg 2 év múlva, ha Lawrence nagykorú lesz 😀csak holtversenyben vezeti, mert Watt kevesebb meccset játszott 😉
Chargers LT
1 hónapja
ED poszton Danielle Hunter vagy Trey Hendrickson biztosan eladó lesz februártól a rosteremről, mert nincs pénz lóvéra, főleg 2 év múlva, ha Lawrence nagykorú lesz 😀Hunter jelenleg vezeti a ligát 8 sackel, Hendrickson a nyomában 7-el.
1 hónapja
Baszki kezdem bánni, hogy eladtam az 1/1-em. Youngot nem akartam semmiképp, Anderson és Stroud között vacilláltam, de végül a több húzás mellett döntöttem. Stroud nagyon meggyőző eddig, azt hittem 26-ban fog így legfeljebb játszani, mint most 4 meccs után.Valszeg eladó lesz év végén Stroud! Vigyétek nyugodtan, elég nekem a két Jetses!
dancogo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Majd a komp pick, amit kapok érte 😀Baszki kezdem bánni, hogy eladtam az 1/1-em. Youngot nem akartam semmiképp, Anderson és Stroud között vacilláltam, de végül a több húzás mellett döntöttem. Stroud nagyon meggyőző eddig, azt hittem 26-ban fog így legfeljebb játszani, mint most 4 meccs után.Dobbs > Stroud
dancogo
kár, hogy előbbivel hosszabbítani kell. 😀
törölt kristof

1 hónapja
Baszki kezdem bánni, hogy eladtam az 1/1-em. Youngot nem akartam semmiképp, Anderson és Stroud között vacilláltam, de végül a több húzás mellett döntöttem. Stroud nagyon meggyőző eddig, azt hittem 26-ban fog így legfeljebb játszani, mint most 4 meccs után.Dobbs > Stroud
dancogo
kár, hogy előbbivel hosszabbítani kell. 😀
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 hónapja
Baszki kezdem bánni, hogy eladtam az 1/1-em. Youngot nem akartam semmiképp, Anderson és Stroud között vacilláltam, de végül a több húzás mellett döntöttem. Stroud nagyon meggyőző eddig, azt hittem 26-ban fog így legfeljebb játszani, mint most 4 meccs után.

2 hónapja
Hát ja, hülye IRL GM-ek... 😊Ez a Mattison sign évi masfelert 3 évre elég jól öregedett 😊Ez a komment úgy tűnik után már kevésbé 😊
somoskovig
törölt kristof

2 hónapja
Ez a Mattison sign évi masfelert 3 évre elég jól öregedett 😊Ez a komment úgy tűnik már kevésbé 😊
somoskovig
Szerkesztette: törölt kristof
2 hónapja
Igen, valószínűleg Tutu lenne az eladó, ha berobban ő is és mondjuk elér 1000yardot.Ha így folytatják, tavasszal megint lesz eladó elkapóm, vagy cserélek Di posztramondjuk Lamb ötödik éves opción 15 millióval, Aiyuk UFA, Addison meg valószínűleg drágább lenne, mint amit ér, azért ez saját csapatként jobban néz ki, mint eladó portékaként. a többiek közül szerintem max. Tutunak lehet piaca ha valakinek nagyon hiányzik egy okés slot és zárul a Super Bowl window.
Chargers LT
törölt kristof
2 hónapja
Ha így folytatják, tavasszal megint lesz eladó elkapóm, vagy cserélek Di posztramondjuk Lamb ötödik éves opción 15 millióval, Aiyuk UFA, Addison meg valószínűleg drágább lenne, mint amit ér, azért ez saját csapatként jobban néz ki, mint eladó portékaként. a többiek közül szerintem max. Tutunak lehet piaca ha valakinek nagyon hiányzik egy okés slot és zárul a Super Bowl window.
Chargers LT
2 hónapja
IRL elég jól kezdtek az elkapó srácok a rosterről6 WR-em van, 5-en jelenleg a Top20-ban vannak elkapott yardokban, mindenki 130+ y felett
Ha így folytatják, tavasszal megint lesz eladó elkapóm, vagy cserélek Di posztra
2 hónapja
csóri Dobbins 😥
2 hónapja
Mivel 2,5 éve az 1/1 (Trevor Lawrence) megszerzéséért az akkori legnagyobb bizniszeket próbáltam összehozni, és sikerült, kíváncsiságból ránéztem, kik mentek el a Trevorért adott (eredeti) pickekért... QB Deshaun Watsont adtam pickeken kívül az elit éve után, és akiket húztak:
2021
1/3 DeVonta Smith WR
1/12 Christian Darrisaw LT
3/6 Tylan Wallace WR
2022
1/3 Aidan Hutchinson ED
2/14 Christian Harris LB
A 3. körösön kívül elég király névsor, mindenki azonnal kezdő playa lett, sőt jó játékos, még vissza is sírhatnám a pickeket ezek alapján.
Azonban megnéztem, ha nem Trevort viszem, akkor milyen QB-m lenne most...Zach Wilson, Justin Fields, Trey Lance, Mac Jones, Malik Willis ment ki az 1. körben 2021/22-ben...
És ezt a névsort látva azonban már egyértelmű, hogy nem kell bánnom semmit szerencsére. 😊
2 hónapja
Köszi Dávid a beletett melót!Mindenkinek jó szezonnézést a következő bő 5 hónapra!
3 hónapja
Gratula az SB résztvevőknek és a győztesnek. Dávidnak meg illene már kapnia egy középső körös kompenzációs picket a szezon sim-ért!
3 hónapja
Grat a SB-résztvevőknek!Dávidnak meg köszi a munkát!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
nem akartam szezon közben variálni, ill. tényleg köszi a munkád Dávid, de idén egyébként volt valami változás a sim lefolyásában? nem feltétlenül a részedről, gondolom a Madden is változik, de feltűnően kevesebb volt a sérült, alig volt fumble, ill. a passzjáték is erősebbnek tűnik az előző évekhez képest.Majd szeretnék írni egy hosszabbat a maddenről, mert sokan szúrós szemmel néznek rá. Playbookról, a játékról stb. Nem tudom, hogy még a 23-mal ment-e a sim (gondolom igen). 23-mal jött új passing meta. Fumble-ök sose voltak a 23-ban csak fatigue miatt maximum.
törölt kristof
3 hónapja
nem akartam szezon közben variálni, ill. tényleg köszi a munkád Dávid, de idén egyébként volt valami változás a sim lefolyásában? nem feltétlenül a részedről, gondolom a Madden is változik, de feltűnően kevesebb volt a sérült, alig volt fumble, ill. a passzjáték is erősebbnek tűnik az előző évekhez képest.Ugyanazokat csinaltam meg, amiket az esdigi evekben, so i guess a madden valtozott/szerencsesebb ev volt.
törölt kristof
Pulvis et umbra sumus.
3 hónapja
nem akartam szezon közben variálni, ill. tényleg köszi a munkád Dávid, de idén egyébként volt valami változás a sim lefolyásában? nem feltétlenül a részedről, gondolom a Madden is változik, de feltűnően kevesebb volt a sérült, alig volt fumble, ill. a passzjáték is erősebbnek tűnik az előző évekhez képest.
3 hónapja
Grat a Cardinalsnak!Köszi david a beleölt melót idén is!!! 😊
Meg kell mondjam nehézkesen indult a GMkedésem pár éve, vassadi, klaci tudna erről bővebben mesélni, de megérte, mert ez a szezon is fantasztikus élmény volt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket