GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Ilyen meccsek kellenek, jó védelem, brutál futás, csak annyit passzolunk, amennyit kell. Top receiver a fullback, mégis sima siker.
több mint 13 éve
4 FG meg 1 safety, végülis így is lehet 14 pontot összehozni. És nyerni. Rivers megint szépet nyomult.
több mint 13 éve
Lehoztuk a papírformát, grat Somos.
több mint 13 éve
Whitehurst>>>>RodgersA playoffnak úgy néz ki annyi, legalább jó pickem lesz.
több mint 13 éve
Orton élete meccse 20/28 144 1 TD 0INT 94.9es rate, végre egy magabiztos meccs 34-7 😊 Addai 2,53as átlaggal MVP na menjetek a faszomba 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
végre ujabb erődemostráció. zsírbraxa88ezek szerint én is a jobb draftpickért hajtok, mert a a játék meccs közben ültette le a padra Brees-t
inkább állnék győzelem nélkül, csak ne látnám ezt a szánalmas QB teljesítményt hétről hétre... (btw a csere QB-im jobb statokat produkálnak, mint az íjász)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
picsába, búcsúzhatok az 1/1től 😕az mondjuk király, h most legalább működött a rohangászás
több mint 13 éve
probowl, meg egyéb dijakat oszt a progi?
több mint 13 éve
végre ujabb erődemostráció. zsír
több mint 13 éve
most nézem, hogy te vezeted a csoportot.Dömeezért akarja, hogy mindenki kikapjon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sorry a csúszásért, tolom a cuccost fölfelé.Stez ha még egyszer meglátom hogy rinyálsz akkor elverlek, most nézem, hogy te vezeted a csoportot.
több mint 13 éve
Nem vicces, a Coltscal játszok, gondolom a fél csapatom taknyos lesz a meccs után. Bár adtam nekik Béres-cseppet, meglátjuk mire elég

több mint 13 éve
már megvolta többiek pedig megsebesültek
mindenki kikapottStez

---
több mint 13 éve
már megvoltmindenki kikapott
több mint 13 éve
Nem a sigen kell, hanem a QB-n/csapaton 😛 mondom ugyebar en...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Ma nyerek megmondom előre, változtattam a sigen, minden próbléma megoldódott 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Csak nem értettem, hogy mi köze annak, hogy eddig csak 2 hosszabbítást kaptál, ahhoz, hogy árakat kell küldenek a többi Rózsika játékosaira. 😀somoskovigGondoltam érdekel mi a feldolgozottság 😊
több mint 13 éve
Csak nem értettem, hogy mi köze annak, hogy eddig csak 2 hosszabbítást kaptál, ahhoz, hogy árakat kell küldenek a többi Rózsika játékosaira. 😀Hm, csak megoldom.Delonso_Ok, de eddig csak két hosszabbítást kaptam. Ahogy megjönnek küldöm a PM-mel együtt.Delonso_A 49-erst át ne küldd nekem, azt majd Te hirdeted. Azokat az árakat küldd majd át, amit atöbbi Rosenhaus esetén megállapítottál a tagoknak.somoskovig
több mint 13 éve
Ez azért lesz jó, mert majd verhetem magam mennyire bejött ez és ez az első körös pick 😊
több mint 13 éve
Jó, én idénre gondoltam, mint 4 első kör.Mondjuk ez lassan tárgytalanná válik, mert 1-2 éven belül oda jutunk, hogy az első körben csak és kizárólag Delonso fog draftolni 😀
Chatre csak neki és JJ-nek kell mennie, hogy valaki bejegyezze draft trackerbe a pickeket
több mint 13 éve
Szoktam, IR-ekben, visszavonulásokban verhetetlen vagyok 😀4 elsőkörös? Csaaak?
De legalább lesz hova ellőni a 4 első körös picket 😂 (bár jobbat örültem volna, ha kevesebb a need 😛)Wyatt
Piha.
több mint 13 éve
Ez a baj veled, hogy mindent csak rövid távon látsz, a jövőre már nem is figyelsz 😀Szoktam, IR-ekben, visszavonulásokban verhetetlen vagyok 😀Milyen 4 első körös picket? Csak, mert trackerben most van kemény 1 beírva, ha jól láttam.
De legalább lesz hova ellőni a 4 első körös picket 😂 (bár jobbat örültem volna, ha kevesebb a need 😛)Wyatt
Aztán meg Gronkowskira nyálazol, rá is kell legalább 2. 😀Stez
Am simán elővehetem a kövi évi kettőt is idénre akár, de valóban, hiányzott, hogy két év alatt. Idén meg lesz még egy (remélhetőleg) top10 körüli a sajáton kívül ugyebár