GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Örömhír: kezdhetjük a szimulációt! 😀Mivel preseason van, alapból pihentetni fogom a kezdőket minden poszton (na mondjuk ezt jó buli lesz belőni, de csak egyszer kell megcsinálni meg vissza szerencsére 😀), ha valakinek speckó igénye van, szóljon a roster abajgatásban. Holnap este 10-kor szeretném lenyomni az első kört, ill. első kettőt mert van egy Dallas-Cinci Hall of Fame meccs is.
több mint 14 éve
Szerintem beszart a rendszer a túl sok győzelmemtől... 😂NewmanSuuuuuuuuuuuureeeeeeeeeeeeee 😀
több mint 14 éve
Szerintem beszart a rendszer a túl sok győzelmemtől... 😂
több mint 14 éve
Akkor ma este kezdődik a sim?Mert mondjuk így PS meccseken lehet nem a kezdőimet küldeném IR-re.
több mint 14 éve
Remélem a fél liga rámegy az 1/1-re, akkor még a WC is meglehet 😛eaglesmcnabbaz így is simán meglehet

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Remélem a fél liga rámegy az 1/1-re, akkor még a WC is meglehet 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1/1Wyatt?
több mint 14 éve
+1 : folyton szetvernem tudjukkiket akik joci irl szivszerelmeiFakeépp ezért váltana. nehogymár a lúzereknek tapsoljon, abból épp elég a frad i
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😀minek ? ugyis leverek mindenkit a dolphins csontutolso lesz behuzom az 1/1gyel lúkot aztan enyem lesz a galaxis 30 evig.Fakeha ilyen erős vagy akkor te leszel joci kedvenc csapataHöri
ez a teoria viszont alapvetoen jo csak 2 helyen hibadzana akkoris ha a fenti feltetelek teljesulnenek
a., nincs nalam ryan mcbean
b., varnom kene h lúk helyett bárk csárszlit huzhassam be mert joci hanyik lúktól
ja meg van egy +1 : folyton szetvernem tudjukkiket akik joci irl szivszerelmei
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
es ezt minek irtam vna le ha ennyire nyilvanvalo ? 😛minek ? ugyis leverek mindenkit a dolphins csontutolso lesz behuzom az 1/1gyel lúkot aztan enyem lesz a galaxis 30 evig.FakeÉs megmaradsz továbbra is szerénynek. 😛szaba
több mint 14 éve
minek ? ugyis leverek mindenkit a dolphins csontutolso lesz behuzom az 1/1gyel lúkot aztan enyem lesz a galaxis 30 evig.Fakeha ilyen erős vagy akkor te leszel joci kedvenc csapata
több mint 14 éve
minek ? ugyis leverek mindenkit a dolphins csontutolso lesz behuzom az 1/1gyel lúkot aztan enyem lesz a galaxis 30 evig.FakeÉs megmaradsz továbbra is szerénynek. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
minek ? ugyis leverek mindenkit a dolphins csontutolso lesz behuzom az 1/1gyel lúkot aztan enyem lesz a galaxis 30 evig.
több mint 14 éve
TTT is jól jár a 3-4re váltással. 😀Höri, ha IRL Colts vált 3-4-re, akkor te is váltasz itt? 😊Stezbiztos hogy nem, nekem elég bajom van enélkül is. plusz egyetlen colts játékosom sincs a front7-ben Wheeler-en kívülHöri
több mint 14 éve
Höri, ha IRL Colts vált 3-4-re, akkor te is váltasz itt? 😊Stezbiztos hogy nem, nekem elég bajom van enélkül is. plusz egyetlen colts játékosom sincs a front7-ben Wheeler-en kívül
több mint 14 éve
Jó, úgy néz ki menni fog a dolog, pár kapcsolót be kellett nyomni. 😊 És még az idegrendszerem is megvan. Nem tudom hogy egy alapvetően szimulációra tervezett programot miért olyan nehéz pont az egyik fő feladatára rávenni hogy normálisan csinálja... Ok, csalunk azzal hogy nincs meg mind a 32 embernek a progi, de akkor is. 😛A rossz hír az, hogy most megyek el, és csak holnap este leszek itthon, úgyhogy addig légyszi most már bírjátok ki.
több mint 14 éve
A Houstonban Mark Legree fog cserélni Rudy Carpenterrel.
több mint 14 éve
Elvileg jó úton jár Döme, nem sokára beérek, ott megnézem majd mit tudok kezdeni vele, és akkor onnantól, ha sikerül, nincs akadálya a történetnek

több mint 14 éve
Sztem kezdjük el Maddennel, mert lassan féltem Dömét, hogy elveszítjük. 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Höri, ha IRL Colts vált 3-4-re, akkor te is váltasz itt? 😊
több mint 14 éve
Csak Braxa, Tyr, fake, Ork, Gabo és Babar kell, ebből Tyr és Gabo lehet a húzósWyattHe-he-he :rolleyes:
Bocs a késlekedésért... Szezon közben szükség esetén (pl. sérülés) lehet felhozni PS-ből embert? Ha igen akkor nekimegyek 4 CB-vel a szezonnak, és Davon House mehet Adam Weber helyére, max. visszahozom ha gáz van...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Nálam Armanti helyett Yates.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.