GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
ilyenkor a sérültek helyett PS-ből lehet aktiválni. Szóval majd játszik SuttonA sérülések számítanak most akkor vagy sem? Mert Goodson out és nem annyira kéne Dewillt aktiválnigabokockaszámítanakHöri
több mint 14 éve
Na fasza, sérülés nincs, és szoros meccset játszottunk 😊Abajgattam kicsit az szezonpihenőket

több mint 14 éve
igen.Ez mondjuk elég fos. 😕SoldadosTovábbi kérdésem van: a schedule-t megnézve azt látom, hogy az NFC South-szal játszunk idén. Miért nem a Westtel, ahogy IRL?Soldados😀
a schedule-t már én is kérdeztem többször de nem lehet átállítani. nem csak a konfok közt, azon belül se.Höri
de hátha regular szezonig valaki meg tudja hackelni
több mint 14 éve
Ez mondjuk elég fos. 😕😀Nekem csak egy kérdésem lenne: Carr, mint 2nd QB miért nem játszott?SoldadosTovábbi kérdésem van: a schedule-t megnézve azt látom, hogy az NFC South-szal játszunk idén. Miért nem a Westtel, ahogy IRL?Soldados
a schedule-t már én is kérdeztem többször de nem lehet átállítani. nem csak a konfok közt, azon belül se.Höri

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
A sérülések számítanak most akkor vagy sem? Mert Goodson out és nem annyira kéne Dewillt aktiválnigabokockaszámítanak
több mint 14 éve
A sérülések számítanak most akkor vagy sem? Mert Goodson out és nem annyira kéne Dewillt aktiválni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
😀Nekem csak egy kérdésem lenne: Carr, mint 2nd QB miért nem játszott?SoldadosTovábbi kérdésem van: a schedule-t megnézve azt látom, hogy az NFC South-szal játszunk idén. Miért nem a Westtel, ahogy IRL?Soldados
a schedule-t már én is kérdeztem többször de nem lehet átállítani. nem csak a konfok közt, azon belül se.
több mint 14 éve
Hmm az azért érdekes, hogy mint látom futni lehet balra, jobbra, középre és semerre 😂 😂fetomy😀
de ez is kemény:
Section Attendance
Stadium 66,700 (68,800 capacity)
Upper Deck 21,000 (21,900)
End Zone 15,400 (15,800)
Mezzanine 8,900 (9,100)
Sideline Seats 13,700 (14,000)
Club Seats 5,800 (6,000)
Luxury Boxes 1,900 (2,000)
utóbb még a pénzügyekkel is lehet kezdeni valamit, vajon ki fogja először csődbe juttatni a franchise-át? 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért Beck a holder?:mad:

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Nekem csak egy kérdésem lenne: Carr, mint 2nd QB miért nem játszott?SoldadosTovábbi kérdésem van: a schedule-t megnézve azt látom, hogy az NFC South-szal játszunk idén. Miért nem a Westtel, ahogy IRL?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nekem csak egy kérdésem lenne: Carr, mint 2nd QB miért nem játszott?

több mint 14 éve
De komoly. 😀Nekem kurvára bejön ez a progim bár így 6. hétre az egész csapatom sérültlistán lesz. 😀
Toston kidőlt, most futhat Benson baze, hadd sérüljön.
több mint 14 éve
Mármint Jocinak az én redzoneomban? 😀A Csifsznek 2 playe volt a red zone-omban, az se rossz. fetomyJocinak 0Höri
Amúgy jó, de józsua már nagyon a legalja, tőle már ez is soknak számít.
több mint 14 éve
zacrob ftwA Csifsznek 2 playe volt a red zone-omban, az se rossz. fetomyJocinak 0Höri
több mint 14 éve
Öröm lesz a szezon Ortonnal, 1 félidő alatt dobott 3INTet, Gradkowski kitoldotta még kettővel, és így is csak 10 pontot szoptam .jó lesz ez a szezon 😀 LEC GÓ DÍ!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
A Csifsznek 2 playe volt a red zone-omban, az se rossz. fetomyJocinak 0
több mint 14 éve
Az miii 😀 MVP: Ryan Succop 😂 5/5 és 2/2 XP mondjuk szép teljesítmény, de azért kemény 😀 Emellett lehet Spannt inkább bent kéne hagynom Todman helyett rendes szezonra úgy látom 😀 A Csifsznek 2 playe volt a red zone-omban, az se rossz.
Egyébként ezek a QB statok jó soványak.. Persze én nem bánom, főleg hogy fos QB-im vannak 😀 Viszont ezek a durván részletes statok kurvajók.
Hmm az azért érdekes, hogy mint látom futni lehet balra, jobbra, középre és semerre 😂 😂 Nekem utóbbi is sikerült -1 yardért, hát valami nagyon trükkös játék lehetett 😂 (gondolom az a térdelés, csak azért vicces 😀)
Dánke Döme áldozatos munkád, s közben jelentem,magamnál nem látok fantom fickót.
több mint 14 éve
Uh de durvák ezek a részletes statok, nagyon kemény. 😀
több mint 14 éve
OJ Murdock 103 elkapott yard (és egy fumble recovery) a Rams-ben 😀 Fort Hayes State power.Egyébként kurvára kevés volt a fordulóban a pont is, a yard is és a passzolt yard különösen. Remélem alapszakaszra jó lesz.
a logókat megcsináltam önkezűleg.
New Jersey Jets? 😀
több mint 14 éve
az a baj, hogy 8 bites képminőségben már nem is lehet menteni a mai képszerkesztőkben 😀Nyilván az elsőt választom, akármit be lehet rakni 😀 A baloldali kép helyére is berakhatnánk valamit. De majd csak ha felkeltem szarozok ezzel.
itt a 16 bites verzió http://img43.imageshack.us/img43/962/helmet11a.gif
ha nem jó akkor konvertáltam két szarabbat http://img819.imageshack.us/img819/2609/helmet11.gif
http://img804.imageshack.us/img804/8216/05p.gif
megy valamelyik?Höri
több mint 14 éve
az a baj, hogy 8 bites képminőségben már nem is lehet menteni a mai képszerkesztőkben 😀itt a 16 bites verzió http://img43.imageshack.us/img43/962/helmet11a.gif
ha nem jó akkor konvertáltam két szarabbat http://img819.imageshack.us/img819/2609/helmet11.gif
http://img804.imageshack.us/img804/8216/05p.gif
megy valamelyik?
több mint 14 éve
nálam a long snapper ILB-nek van beállítva és nyomott is 3 tackle-t 😀 gondolom másnál is van ilyen
több mint 14 éve
még csak az első logot nézem, de a Bengalsban van egy fantom TE (=camp body 😀) , Leahy. Majd beszerkesztem ebbe a hsz-be ha találok még.HöriKét TE-s csapatoknál elő fog fordulni sajna, ezt már mondtam. Amit azértnem értek, mert a minimum 2. Na mindegy nem kezdő QB-kat dob ki helyettük hanem PS-es nevenincs embereket, akik ráadásul elvileg FA-ként megmaradnak, ha nagyon kénének majd leigazolom őket.
Közben nézem hogy nekem meg Warren halt meg 27 hétre... 😛
több mint 14 éve
még csak az első logot nézem, de a Bengalsban van egy fantom TE (=camp body 😀) , Leahy. Majd beszerkesztem ebbe a hsz-be ha találok még.Tampa: Pence & Gipp
Seattle: Agbabian
Green Bay: Hunziker, Schroeder
Oakland: Chris Smith
Pár név fordítva van írva: Drake Nevis (PHI) és Jaiquawn Jarrett (JAX), Ben Ijalana (CHI)