GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Engem páran nagyon szídtak időnként.Delonso_első 3 körben volt vagy 10 picked.
nem meglepő, hogy olykor sikerült jó helyre nyúlni 😛
több mint 14 éve
én csak braxára haragudtam nagyon 😀briareosÉn mindenkire, de jópár cuccom nekem is elvittek mert jófejkedtem a pickjeimmel, na akkor morcos voltam.
több mint 14 éve
Engem is 😀 Fucu asszem mondjuk csak kétszer 😛
több mint 14 éve
Engem páran nagyon szídtak időnként.
több mint 14 éve
Baileyvel az a baj, hogy sehova sem jó profik között.3-4 hez eleve kicsi
4-3ban vannak jobb DT-k, DE-nek meg hát nem látok benne potenciált.
még azt tudom leginkább elképzelni h visszafogy és valami tunya romboló ILB lesz
több mint 14 éve
Annyira nem is tudok vitatkozni az értékeléssel, tudom, hogy a két stanfordi ótvar reach (főleg úgy, hogy Kieoser volt a nagyobb, mert ott DVD-t akatam, de fasz tudja miért nem ót vittem)Mondjuk Bailey ennyire workout warrior? ebből látszik, hogy board alapján húztam mindenkit 😊
(Cortez Allen-t figyeld meg az IRL Cards is behúzza 😊)
sok ember remélem csuklott, mert az első két körben nagyon, de a későbbiekben is előlem húzogatták ki az embereket
több mint 14 éve
Fua-t is lehúzza pedig csak 10 fontot kell híznia azt pedig változatos táplálkozással meg lehet oldani és máris jó NT-nek 😛 (szerintem most is, de tényleg nem ártana híznia kicsit)
több mint 14 éve
ellisből nem lesz semmi. úgyharomthát ha csak annyira nem lesz belőle semmi mint grahamből vagy mcclusterből akkor már megérte a picket
több mint 14 éve
úgy döntöttem, hogy megvárom míg TTT végez.és mivel sose fog végezni így eléggé ráérek
több mint 14 éve
Na, én is kiváncsian várom Höri és JJ értékelését... TTT-é nem tetszik 😛 ( csak vicc, természetesen kösz a belefektetett energiát! 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ellisből nem lesz semmi. úgy
több mint 14 éve
tibi, az hogy lehet, hogy nálam még kenrick ellisnél tuti jobb lett volna powe, döménél meg már csak több éves project aki jó lehet talán?😊
több mint 14 éve
jó, éjjel nekilátok, de ha valaki is kritizálni mer, lemondok a rákbaHöriNa, tökéletes alkalom Soldadosnak a Revengehez 😀
több mint 14 éve
jó, éjjel nekilátok, de ha valaki is kritizálni mer, lemondok a rákba
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hajnali 5ig nézed a tót számlákat? 😀Tibi, mikor jön a többi csoport? 😊somoskovigmajd este. 5 ig dolgozomharomt
3 spring game ismertetőt még megírok, aztán este valamikor nekiállok egy rövid csapatonkénti értékelésnek (nagyon durván látszik mondjuk, hogy ki az, aki draft boardok alapján draftol 😊 nem baj, csak feltűnő)JJezt is várom/várjuk 😉
csinálnék én, de valakinek IRL cikkeket is írnia kell néha 😛most mindenkit a gsn féle lockoutos téma érdekel, szal te is írj vmit, Nekünk 😛
ha kész az NSO, nekiállok ennek a szarnakHöri
több mint 14 éve
szerintem egy hatalmas kamu ez a lista és nem is volt ilyen tavaly se
több mint 14 éve
Kértem, csak az volt a válasz rá, hogy cutoljam. De mind1, nem sokat nyom a latba.?nem IREz is csak nekem volt tabu Kindle-el.szaba
Non-football injury lista.haromt
Nem kérted. illetve neki nem volt biztos hogy kihagyja az egész szezontharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
?nem IREz is csak nekem volt tabu Kindle-el.szaba
Nem kérted. illetve neki nem volt biztos hogy kihagyja az egész szezont
több mint 14 éve
nem IREz is csak nekem volt tabu Kindle-el.
több mint 14 éve
na ilyenek nem lesznek, mert supplementalon újra összeáll denverben a Jenkins-Haden duó 😛http://www.youtube.com/watch?v=C2qrpwplkGI
haromt
több mint 14 éve
Értem... de tényleg, sérülés esetén nincs olyan lehetőség hogy IR-re teszem a játékost, és PS-ről hozok fel valakit helyette?Rataxesde, csak nem IRL szerint, hanem simmelés közben történt sérülés esetén, de csak ha nincs meg a roster létszám
több mint 14 éve
Értem... de tényleg, sérülés esetén nincs olyan lehetőség hogy IR-re teszem a játékost, és PS-ről hozok fel valakit helyette?
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem IRNon-football injury lista.
több mint 14 éve
Van IR? 😊 Nem lenne rossz, Leo Weavert simán rápakolnám, cutolni nem akarom...
Ex-Rataxes