GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Tudom hogy Williams nem feltétlen CB, de ki tudja, Harris kiment feltétlen kellett oda valaki. Ha meg Safety lesz sem nagy baj, egyrészt Safety poszton is vannak hiányosságaim, másrészt Patrick is elég jó alternatíva vész esetén. Wilkerson szerintem nem olyan rossz mint szerinted a tavalyi kezdő pat Simsnél feltétlen jobb, Hogue így utólag már nem biztos hogy olyan jó választás, jó lesz PSbe, Maehl meg alapból első volt a boardomon 7/9-re, szóval nem feltétlen Schleckhomerpick 😊 mondjuk utolsó körben más sem váltaná meg a világot...Így szvsz összességében minimum egy B-.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
1/30. Chicago Bears (from Lions, Steelers): Aaron Williams, CB (Texas)alapvetően tetszetős,de a Wilkerson->4-3-mal draft óta nem tudok azonosulni....
2/8. Chicago Bears: Muhammad Wilkerson, DT (Temple)
2/16. Chicago Bears (from Steelers): Benjamin Ijalana, OG (Villanova)
3/18. Chicago Bears: Johnny Patrick, CB (Louisville)
4/16. Chicago Bears (from Broncos, Vikings, Falcons): Vincent Brown, WR (San Diego State)
6/10. Chicago Bears: Doug Hogue, OLB (Syracuse)
7/9. Chicago Bears: Jeff Maehl, WR (Oregon)
köszönet Schlecknek a draftért. Szerintem igen jóra sikeredett, főleg ha a mock draftomhoz hasonlítjuk.
ami probléma lesz számomra, hogy vajon Ijalana mit szól ha átbaszom a jobb oldalra 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
devine ftw 😀 úgy megnézném nfl-be mit csinálna.mármint vele mit csinálnának 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
amúgy Dowling miért olyan "nagyon nagyon rossz pick" (és volt nagy lol) 2/22-nél, ha a szerkesztői mockban 2/19-nél hülyítitek a népet vele ? 😊gabtsiott sem értettem. idén szinte semennyit nem játszott. sőt 2 éve hypeolják és mind a két évben jobb volt nála sokkal a csapattársa (Chris Cook, idén meg Minnifield). És tényleg folyamatosan sérült mindene.
több mint 14 éve
amúgy Dowling miért olyan "nagyon nagyon rossz pick" (és volt nagy lol) 2/22-nél, ha a szerkesztői mockban 2/19-nél hülyítitek a népet vele ? 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
1/30. Chicago Bears (from Lions, Steelers): Aaron Williams, CB (Texas)Wilkerson és Iljana maiatt is boooo előlem szedte ki őket Schelck kolléga :/
2/8. Chicago Bears: Muhammad Wilkerson, DT (Temple)
4/16. Chicago Bears (from Broncos, Vikings, Falcons): Vincent Brown, WR (San Diego State)
köszönet Schlecknek a draftért. Szerintem igen jóra sikeredett, főleg ha a mock draftomhoz hasonlítjuk.
ami probléma lesz számomra, hogy vajon Ijalana mit szól ha átbaszom a jobb oldalra 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Már várom a D-t Locker miatt 😀tenorxaz még nagyon kedves osztályzat lenne
több mint 14 éve
1/30. Chicago Bears (from Lions, Steelers): Aaron Williams, CB (Texas)2/8. Chicago Bears: Muhammad Wilkerson, DT (Temple)
ami probléma lesz számomra, hogy vajon Ijalana mit szól ha átbaszom a jobb oldalra 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Már várom a D-t Locker miatt 😀
több mint 14 éve
hogy látszódjanak hogy vannak a needekazt nem mondtam hogy a rookiekat is rakjátok bele 😛amúgy a draft elemzéshez minek kellett a dc frissítés?briareos
fürdök egyet azt folytatomharomt
több mint 14 éve
azt nem mondtam hogy a rookiekat is rakjátok bele 😛amúgy a draft elemzéshez minek kellett a dc frissítés?
fürdök egyet azt folytatomharomt
több mint 14 éve
nem csodálom, rivális vagy 😀nekem bejonFakeén 15 p és frissítembriareosfrissült is, de szar az offense-em atyaég 😀briareos
közben megnyugodtam h tibi lehúzta a draftomat, mindig jól tolják akiket fikáz
több mint 14 éve
Az biztos, hogy nekem van a legböszmébb QB trióm (centire/kilóra/IQ-ra egyaránt) - 3 db 6'5-ös, 240-250 fontos feka mobilis QB.. az anti-Ork trió 😊Igorlegalább Fairleynek lesz mit ennie 😛
több mint 14 éve
Az biztos, hogy nekem van a legböszmébb QB trióm (centire/kilóra/IQ-ra egyaránt) - 3 db 6'5-ös, 240-250 fontos feka mobilis QB.. az anti-Ork trió 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Tibi:2. Oakland Raiders adja
2012/3 (Titans)
Joseph Barksdale, OT
Gabe Miller, OLB
New England Patriots adja
Kelvin Sheppard ILB
am köszi 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azt nem mondtam hogy a rookiekat is rakjátok bele 😛fürdök egyet azt folytatom
több mint 14 éve
én is frissítettem egy DC-tStezSztem lassan tibin kívül már mindenki megtette 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem bejonén 15 p és frissítembriareosfrissült is, de szar az offense-em atyaég 😀briareos
több mint 14 éve
Frissítettem én is...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
én 15 p és frissítembriareosfrissült is, de szar az offense-em atyaég 😀
több mint 14 éve
15 perc itt is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na akkor h a hulyek sora veletlen se szakadjon megaz enyém friss és ropogósWyatt+1szaba
+1