GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Bár tavaly úgy volt, hogy akire 24 óráig nem jött új ajánlat, az elkelt, vagyis részben jogos szaba kérése... 😊Ok, akkor nem lesz gond.szabaErre egy választ böföghetnél, Höri. 😉szabaszerinted miért van 1 nap kihagyás a posztok között?
mert akkor már csak azok licitálnak, akik korábban ajánlottak.Höri
több mint 14 éve
Ok, akkor nem lesz gond.szerinted miért van 1 nap kihagyás a posztok között?Én lehet, hogy nem tudok gépközelben lenni, mikor vége lesz a DL körnek. Viszont szeretnék egy-két játékost elhozni, így lehet, hogy nem tudok befejezni liciteket. Megoldható, hogy esetleg legyen lehetőségem tovább licitálni 13-án?szabaErre egy választ böföghetnél, Höri. 😉szaba
mert akkor már csak azok licitálnak, akik korábban ajánlottak.Höri
több mint 14 éve
szerinted miért van 1 nap kihagyás a posztok között?Én lehet, hogy nem tudok gépközelben lenni, mikor vége lesz a DL körnek. Viszont szeretnék egy-két játékost elhozni, így lehet, hogy nem tudok befejezni liciteket. Megoldható, hogy esetleg legyen lehetőségem tovább licitálni 13-án?szabaErre egy választ böföghetnél, Höri. 😉szaba
mert akkor már csak azok licitálnak, akik korábban ajánlottak.
több mint 14 éve
Én lehet, hogy nem tudok gépközelben lenni, mikor vége lesz a DL körnek. Viszont szeretnék egy-két játékost elhozni, így lehet, hogy nem tudok befejezni liciteket. Megoldható, hogy esetleg legyen lehetőségem tovább licitálni 13-án?szabaErre egy választ böföghetnél, Höri. 😉
több mint 14 éve
az én rosterem alapján 2 715 000 a büntetés és 81.395 a capátnéztem a rosteremet és hiányzik belőle bennett, forsett és mswSzegecsfixáltam.
így most 45 embered van és 83.12M a capHöri
hol a hiba?
szerk.: ja Cardia Jacksonról elfelejtkeztem, akkor már csak a 63ezres plusz büntetés érdekes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
átnéztem a rosteremet és hiányzik belőle bennett, forsett és mswSzegecsfixáltam.
így most 45 embered van és 83.12M a cap
több mint 14 éve
Ork írta...A 2/14 mehet jövő évi elsőértDelonso_?JJ
valaki szándékozik feltradelni top 8-ba vagy eladni idei 2. kört jövőévi pickért?
több mint 14 éve
A 2/14 mehet jövő évi elsőértDelonso_?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
A 2/14 mehet jövő évi elsőért.Levelet nem írok neked, úgysem válaszoltál nekem sem.
több mint 14 éve
valaki szándékozik feltradelni top 8-ba vagy eladni idei 2. kört jövőévi pickért?Orkha válaszoltál volna PM-emre, amiben az 1/8-ról érdeklődtem, akkor nem lenne ilyen gondod 😊
most már nem nyerő sajna :/
több mint 14 éve
Én lehet, hogy nem tudok gépközelben lenni, mikor vége lesz a DL körnek. Viszont szeretnék egy-két játékost elhozni, így lehet, hogy nem tudok befejezni liciteket. Megoldható, hogy esetleg legyen lehetőségem tovább licitálni 13-án?
több mint 14 éve
valaki szándékozik feltradelni top 8-ba vagy eladni idei 2. kört jövőévi pickért?
több mint 14 éve
átnéztem a rosteremet és hiányzik belőle bennett, forsett és msw

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Köszönjük bro
több mint 14 éve
végleges a DE és DT FA lista. Tudjátok hol kell keresni.Belepakoltam az összes kibasz*tt játékost, aki jelenleg aktív kerettag, még a future contractos arcokat is, akiknek wikipeia lapja sincsen.
több mint 14 éve
Amúgy az a vicc, hogy teljes mértékben még nem is vagyok hibás ezért a kevés létszámú rosterért: alapból nem sok hely volt cap alatt, ráadásul 11 játékost ki kellett rakni (1 visszavonul, 7 waiver, 2 cut meg egy Merriman), rengeteg szinte csapatnélküli RFA, meg használhatatlan UFA, emellett elengedtem 1 db puntert, de jött 3 ember trade keretében. Amit elszúrtam, hogy Ware-t nagyon túlfizettem. De hát istenem... 😀 Egyébként előre látom milyen emberek kerülnek nálam rosterre, meg FA-re, ha olcsó és van csapata, ahol ne adj isten pályára is lép, az jó lesz cserének. 😀Na az a Cowboys-fele cap management jatek erdekes lesz 😀Igora kezdő játékosai megvannak, így azért nem nagy kunszt a draft meg pár udfa és veteránok minimumért.
Például:
Cowboys
Jon Kitna QB
Chris Gronkowski FB *
Sam Hurd WR
Phil Costa C *
Montrae Holland OG
Josh Brent NT *
Stephen Bowen DE
Leon Williams ILB
Danny McCray FS *Höri
De a jövő év már most rosszabbnak tűnik :S
több mint 14 éve
Hú de nagyon kibasznál velem. Jujj.
több mint 14 éve
Mikor lesz már FA 😀tenorxJavaslom tenorxtól vonjuk meg a licitelés lehetőségét az első két napban 😛
több mint 14 éve
Mikor lesz már FA 😀
több mint 14 éve
Na megvan, a tavalyi rookiek újféle veteránminimumát nem írtam át szóval a tied pöpec.Rajnailyen se volt még
több mint 14 éve
Na megvan, a tavalyi rookiek újféle veteránminimumát nem írtam át szóval a tied pöpec.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem a kezdő falam eszik 18 millát...Pedig megfogadtam hogy idén az OL-t hanyagolom, de mindig azok viszik a legtöbb pénzem
több mint 14 éve
Na az a Cowboys-fele cap management jatek erdekes lesz 😀Ezek jórésze PS tag, illetve pl Fuji valóban nincs már.
Na meg Del rostere is eleg allat 11 LB-vel es 8 safetyvel 😊
Gaither+Vincy+MoJO meg elvisz 19 millert... gondolom nepszeruek az oltozoben a filleres focistak kozott 😀Igor
Mojot, kiutálták, De VJax meg Gaither külön öltözőt kapott aranyból.
Most csináltatják JaMarcus ékszerészénél a fukszokat.
több mint 14 éve
Rata meg nem tudom mit nézel, Odom nincs ottHöriEzt... Lehet valami olyan dolog a hiba oka amihez én nem értek? 😊 (pl. a gyorsítótárba vagy hova már mentette a cuccot a böngészőm memóriája, és mivel ugyanaz a fájlnév/elérés nem menti le mégegyszer hanem a régit tölti be...)
szerk.: ja, ez volt a hiba, toltam egy "minden előzmény törlését" és mostmár jó!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes