GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Rosenhaus táblázat 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nekem csak Barron eltrédelése és azonnali cutja nem tetszik. Mielőtt jön a flame, nem köcsögösködök senkivel, pusztán a véleményemet írtam le, hogy látványosan nem volt etikus a tréd, aminek sarokpontja számomra Barron azonnali cutja.Soldados
Pont Tőled nem fogadom ezt el könnyen. Mert mategnap pont Te mondtad, hogy nem finomkodsz, nem adsz a látszatnak, kimondod amit érzel, és stb... Én most ugyanezt tettem. Nem takargattam, meg satöbbi, hanem kiraktam egyből. Nyilván nem 100%-ig ugyanaz a téma, és nem magamat mentem, inkább csak kíváncsi vagyok rá, hogy mit gondolsz erről 😊fetomy
A durva modorral párosuló egyenes beszéd és az etikátlan játék között sztem van különbség. Kettőt véletlenül sem venném egy kalap alá.

Továbbá nem azt kifogásoltam, hogy bújtatnod kellett volna, hanem magát a caphit csere által jelentett etikátlanságot, de a bújtatásnál (számomra) valóban szimpatikusabb, hogy legalább nyíltan csináltad.

Mindazonáltal ennek a trédnek sztem egyértelmű vesztese vagy (no offense), 3. körért kaptál egy playát, aki 5. kört se ér + plusz egy "kellemes" caphitet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
höri te mit akarsz Spears-szel?haromt
nálam simán DT méret 😊

egyébként meg túl olcsó

több mint 15 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 519 — je suis poloska
höri te mit akarsz Spears-szel?haromt
kell az ember hogy legyen meg a létszám 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
höri te mit akarsz Spears-szel?
több mint 15 éve
Höri, mikor beírtad, hogy ki van a hardcap felett akkor már alatta voltam (Pennington cut). A két db 2 milla fölötti cut így is számít, vagy így nem?visi_b
később kerültél alá, de még időben 😊

most minden fasza nálad is.
86368500 a caped

több mint 15 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Höri, mikor beírtad, hogy ki van a hardcap felett akkor már alatta voltam (Pennington cut). A két db 2 milla fölötti cut így is számít, vagy így nem?

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
FA nem úgy van hogy az első két napon még mindenkire lehet ajánlani és legkorábban a harmadik nap kezdetén kellhet el valaki és onnantól nem lehet új emberre ajánlani?Ork
de igenfetomy
de höri azt mondta hogy nem így van :/Ork
hát akkor fingom nincs:/
több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
FA nem úgy van hogy az első két napon még mindenkire lehet ajánlani és legkorábban a harmadik nap kezdetén kellhet el valaki és onnantól nem lehet új emberre ajánlani?Ork
de igenfetomy
de höri azt mondta hogy nem így van :/
több mint 15 éve
de ebben az a kulonosen zavaro szamomra h ez most ugy kerul elo mintha ez a lehetoseg
nem vilagitana foszforkent a sotet ejszakaban. megis akkor eddig mi a franc tartott vissza barkit is ?
hori : amugy kosz h ezt beirtad a hiv kozbe de sztem akkor mar vmi szankciot is kene kilatasba helyezni
h ne csak ugy a levegoben logjon ez a felhivas.Fake
frissítve 😀

több mint 15 éve
de ebben az a kulonosen zavaro szamomra h ez most ugy kerul elo mintha ez a lehetoseg
nem vilagitana foszforkent a sotet ejszakaban. megis akkor eddig mi a franc tartott vissza barkit is ?
hori : amugy kosz h ezt beirtad a hiv kozbe de sztem akkor mar vmi szankciot is kene kilatasba helyezni
h ne csak ugy a levegoben logjon ez a felhivas.Fake
továbbra is úgy gondolom, hogy azért nem egy precedens volt már rá, csak általában senkinek nincs akkora fölös space-e, hogy ilyeneket bevállaljon, ezért nem ANNYIRA gyakori. Legalábbis szerintem 😊
Utóbbival egyetértek, hogy legalább valami tól-ig lehetne a büntetésre
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
h ne csak ugy a levegoben logjon ez a felhivas.
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 519 — je suis poloska
Szó mi szó 1-2 GM megtalálja a kiskapukat 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 157 — no es importante
jj egyik kedvenc mondatat ideznem : " szabalyszeru de nem etikus "
egy jatekban -mert te is erre hivatkoztal hori- meg minek etikatlanul viselkedni ?
mert kannibalkodni sztem mindenki tud legalabbis nekem nem lenne megerolteto h
ilyen eszkozokhoz folyamodjak ha latom a "joszandekot" a tisztelt jatszotarsaktol is ...Fake
mikor ilyeneket ki kell hangsúlyozni, az már régen rossz

a következő új pont mi lesz a szabálykönyben? ne küldd el nyilvánosan a commisht az anyjába, mert különben 6. körös picklevonást kapsz?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
de igen
több mint 15 éve
Stez írt PM-et, hogy 2 napig ő is megy Szabához gombát szedni így haladékot kér az embereire.

ha van még ilyen akkor a fórumba írjátok, ne PM-be!

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jj egyik kedvenc mondatat ideznem : " szabalyszeru de nem etikus "
egy jatekban -mert te is erre hivatkoztal hori- meg minek etikatlanul viselkedni ?
mert kannibalkodni sztem mindenki tud legalabbis nekem nem lenne megerolteto h
ilyen eszkozokhoz folyamodjak ha latom a "joszandekot" a tisztelt jatszotarsaktol is ...
több mint 15 éve
fetomy-nak a legnagyobb büntetése, hogy Ayodele a csapatában lesz 😀Höri
Ezért a madden megbüntet, és int, sack és tackle leader is lesz, meg probowler meg MVP 😀fetomy
Boss Bailey es HB Blades utan 100 %
jo hat akkor errol ennyit de sztem azert ezt szinten felkene vesni a tennivalok koze
mert ez nagyon nem faja sztem h mindenfele retorzio nelkul meglehet ilyet csinalni
h mas capjevel is buveszkedunk h nekunk ne kelljen benyelni a cutot
megyek is es mindjart lebeszelem vmelyik iden az nfcbol ellenfelnek kisorsolt divizioval
h adjak le a meccseket es adok erte kov offseasonben egy rakas picket ...Fake
aktív NBA nézőként nekem az volt a meglepő, hogy ezt még senki sem játszotta be.
Én is agyaltam rajta Bobzilla esetében, nem tudtam, hogy szabálytalan 😊

dehát én szar commish vagyok, ismét kiderült

több mint 15 éve
Ezért a madden megbüntet, és int, sack és tackle leader is lesz, meg probowler meg MVP 😀fetomy
jo hat akkor errol ennyit de sztem azert ezt szinten felkene vesni a tennivalok koze
mert ez nagyon nem faja sztem h mindenfele retorzio nelkul meglehet ilyet csinalni
megyek is es mindjart lebeszelem vmelyik iden az nfcbol ellenfelnek kisorsolt divizioval
h adjak le a meccseket es adok erte kov offseasonben egy rakas picket ...Fake
jó, hát azért kicsit sem ugyanaz szerintem 😊
de kétségkívül szabályozni kell ezt
több mint 15 éve
Turk McBride 5 évre 1 100 000visi_b
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Turk McBride a Miamiben játszik.
Csak a hosszabítások és a szerződések topikba van beírva.Höri
hehe, az a mókás 😀
amúgy meg a szabadügynököknél is, de volt már pár hasonló, szal akkor még egy kiesik 😊Wyatt
ja, látom, hogy ott bennemaradt mert mikor kigyűjtöttem ezt akkor fejből kellett nyomni a 32x61 GM keretet és ezek szerint nem sikerült.

Bowen, Lichty meg McBride látom, hogy benne maradt de a hivatalos listában egyik szarkeverő sincs benne. Ettől hivatalos. Nem azért spóroltam ki, hogy minenkivel kibasszak és sutyiban leigazoljam a határidő előtt.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
h adjak le a meccseket es adok erte kov offseasonben egy rakas picket ...
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Turk McBride 5 évre 1 100 000visi_b
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Turk McBride a Miamiben játszik.
Csak a hosszabítások és a szerződések topikba van beírva.Höri
hehe, az a mókás 😀
amúgy meg a szabadügynököknél is, de volt már pár hasonló, szal akkor még egy kiesik 😊

több mint 15 éve
Ezért a madden megbüntet, és int, sack és tackle leader is lesz, meg probowler meg MVP 😀
több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
FA nem úgy van hogy az első két napon még mindenkire lehet ajánlani és legkorábban a harmadik nap kezdetén kellhet el valaki és onnantól nem lehet új emberre ajánlani?
több mint 15 éve
fetomy-nak a legnagyobb büntetése, hogy Ayodele a csapatában lesz 😀

több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
John Henderson