NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 864
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 660 — No 1 duplaszánkó fan
Velem nem cseszel ki akkor sem, ha marad, nem fontos annyira a megszerzése. Annyit ajánlottam érte, amennyiért még fáj Neked cap management szempontjából a dolog! 😛somoskovig
Blablabla.. ha megszerezted volna, fenyezned mint ketpozicios fiatal kezdo OG/OC-,t evi 1.5 millaert 😛
Ne aggodj, kigazdalkodom valahogy, mint mindig... ez a specialitasom 😉

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 282 — Whoops, looks like something went wrong.
Tyr, ha elolvasol egy pm-et, reagálj is rá légyszíves. 😉

Másokra is vonatkozik. Annyit is vissza lehet böffenteni, hogy leszarlak mert köcsög vagy, a semminél ez is jobb.Döme
Tyrnek mondjuk ez nem szokása, már megszoktam tőle 😊
de azért akadnak még páran, akik nem a nagy válaszadás hívei 😊

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Másokra is vonatkozik. Annyit is vissza lehet böffenteni, hogy leszarlak mert köcsög vagy, a semminél ez is jobb.Döme
Nagyon nagy plusz..
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black

Másokra is vonatkozik. Annyit is vissza lehet böffenteni, hogy leszarlak mert köcsög vagy, a semminél ez is jobb.
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 818 — Chiefs GM
Nálam negyedik számú OG volt 😛 annak meg nem adok ilyen pénzeket.Rajna
En is pont ezen filozok Lichty-nel.. de
1) somossal jo kicseszni 😀
2) Grubbs jovore ikszbilliot fog kerni, ha Rozsiekon mulik.

Volt meg valaki, aki ajanlott Choice-ra.. vagy csak en nem kaptam meg valami hirt miszerint nyugdijba vonult?
Sztem ui krva jo vetel, plane ilyen Fred Jacksonok/Jamaal Charles-os arak tukreben 😛Igor
Velem nem cseszel ki akkor sem, ha marad, nem fontos annyira a megszerzése. Annyit ajánlottam érte, amennyiért még fáj Neked cap management szempontjából a dolog! 😛

Fred Jackson pedig akciós volt a Grant - Stewart - Charles árak tükrében. 😊

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
elhiszem.
sztem/remélem idén kezdő lesz IRL , sőt sztem hosszú ideig megoldhatja az egyik OG poszot Seattleben. Idén a fal legjobbja volt az év 2. felében, bár ez nem nagy szó 😊 sokkal jobb mint Spencer. Vagy Pitts, Andrews vagy Polombus akik játszottak idén OG-t.
több mint 14 éve
tenorx 14 043 — fő libsi
Én elhozom tőled Grubbst, emiatt ne fájjon a fejed 😀
több mint 14 éve
En is pont ezen filozok Lichty-nel.. de
1) somossal jo kicseszni 😀
2) Grubbs jovore ikszbilliot fog kerni, ha Rozsiekon mulik.

Volt meg valaki, aki ajanlott Choice-ra.. vagy csak en nem kaptam meg valami hirt miszerint nyugdijba vonult?
Sztem ui krva jo vetel, plane ilyen Fred Jacksonok/Jamaal Charles-os arak tukreben 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 001 — Nega Scott
Nálam negyedik számú OG volt 😛 annak meg nem adok ilyen pénzeket.

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
hehe 6.köért szereztem egy király kezdő OGt 😊 zsír

+friss a keki: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=109802#p109802
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
soldi ez nem volt szép, jöhettél volna 1/7-ért is, jobban örült volna neki Döme is 😀

több mint 14 éve
tenorx 14 043 — fő libsi
Ogli majd jön Detroitba Kolbot mentoralni 😀
több mint 14 éve
Mindegy, 1.8-at nem ert meg nekem 😛
Az viszont meglep, hogy sikerult futot szereznem.. es meg el is engedte szaba. (aszittem Blades/Schaefering lesz talan meg.)
No more Ingram!Igor
most már egyértelmű az Ogli pick 😀Stez
Csabito... de mi lesz akkor a kedvencemmel, Kapernickkel? 😕Igor
Őt én húzom, aztán elcserélem veled Punci+1.körökre

több mint 14 éve
"Viszont undrafted játékosért nem kell picket adni, elég ha ráajánlasz az eredeti összegre!"

😊fetomy
Az viszont meglep, hogy sikerult futot szereznem.. es meg el is engedte szaba. (aszittem Blades/Schaefering lesz talan meg.)
No more Ingram!Igor
most már egyértelmű az Ogli pick 😀Stez
Csabito... de mi lesz akkor a kedvencemmel, Kaepernickkel? 😕

több mint 14 éve
"Viszont undrafted játékosért nem kell picket adni, elég ha ráajánlasz az eredeti összegre!"

😊fetomy
No more Ingram!Igor
most már egyértelmű az Ogli pick 😀

több mint 14 éve
tenorx 14 043 — fő libsi
Ennyit arról, hogy tulfizettem Kalilt 😕 Pedig már kezdtem reménykedni, hogy lesz valami falak 😀
több mint 14 éve

😊fetomy
No more Ingram!

több mint 14 éve

😊
több mint 14 éve
na igor nem szerzett 6. koroket igy megtarthatom a nindzsamat ? 😊
kiraly vnaFake
Szereztem, csak nem o volt a cel, hanem Schaefering volt a masik 6. koros target.. de eszem fetomy szivet, hogy beajanlott. 😕Igor
Inkább azt döntsd el, hogy mi lesz Lichtensteiger-rel. 😊somoskovig
Elobb megvarom mi a valasz, a masik jatekosnal.. hogy belefer-e a keretbe. Valahogy sejtettem, hogy te min. 2 fronton keresztbe fogsz tenni amugy 😛

Fetomy: mi az hogy nem kell picket adni? 6. korost kell perkalnod 😛

több mint 14 éve
tenorx 14 043 — fő libsi
Gabo 😕 Volt egy olyan érzésem, hogy azért kaptak 2. körös tendert, hogy biztos legyen mit matchelni.
több mint 14 éve
kiraly vnaFake
Szereztem, csak nem o volt a cel, hanem Schaefering volt a masik 6. koros target.. de eszem fetomy szivet, hogy beajanlott. 😕Igor
Schaeferingért nem kell picket adni 😊
Azért jó jel, hogy Igor és haromt is akarta, olyan nagyon szar már nem lehet 😛 :rolleyes:
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 818 — Chiefs GM
kiraly vnaFake
Inkább azt döntsd el, hogy mi lesz Lichtensteiger-rel. 😊

több mint 14 éve
kiraly vnaFake
Szereztem, csak nem o volt a cel, hanem Schaefering volt a masik 6. koros target.. de eszem fetomy szivet, hogy beajanlott. 😕

több mint 14 éve
ezért mondom mindíííííííg mikor felrakom az új excelt, hogy ellenőrizzétek magatoknak mert könnyen előfordulhat, hogy egyszer 454 000 bünti helyett véletlen 545 000-t írok aztán senki nem tudja már hetek múlva, hogy ki a hülye.Höri
igaz, csak én vezetem magamnak, általában azzal szoktam törődni, max 1-1 ritkább alkalommal ránézek. bocs egyébként, és fő, hogy meglett a hiba😊
több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 013 — Keep pounding
Jövőre Mario Williams UFA lesz, nem fogom megtartani.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.