NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
131
15
22:05
RedZone week 16
83
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
58
15
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
😀 mindeki tudja h cutolod, szted ki fog érte adni vmit? 😛Az persze tény hogy Big John amikor játszik akkor arra nincs futás ahol ő van.Döme2012/6ért nem megéri, hogy legyen valakinek futás elleni védelme? 😊tenorx
több mint 14 éve
Az persze tény hogy Big John amikor játszik akkor arra nincs futás ahol ő van.Döme2012/6ért nem megéri, hogy legyen valakinek futás elleni védelme? 😊
több mint 14 éve
Annyira nincs nagy piaca a 4. számú DT-knek. 😛Ha valakit érdekel John "SLAP ME" Henderson akkor olcsóért vihető tőlem.tenorxte voltál az egyetlen, akinek kellett 😀Höri
több mint 14 éve
Ja hogy már végigkérdeztél mindenkit? 😀 Sajnálom cutolni 😕Ha valakit érdekel John "SLAP ME" Henderson akkor olcsóért vihető tőlem.tenorxte voltál az egyetlen, akinek kellett 😀Höri
több mint 14 éve
Ha valakit érdekel John "SLAP ME" Henderson akkor olcsóért vihető tőlem.tenorxte voltál az egyetlen, akinek kellett 😀
több mint 14 éve
Nyilván ez lesz. Addig kell Super Bowlt nyerni :cool:Mondjuk 3-4 év múlva szopás lesz hosszabbításnál.tenorxMajd 2-3 év múlva elpasszolsz közülük párat zsíros cetlikért, azokkal meg húzol újabb kisfizus reménységeket 😊Rataccess
több mint 14 éve
Mondjuk 3-4 év múlva szopás lesz hosszabbításnál.tenorxMajd 2-3 év múlva elpasszolsz közülük párat zsíros cetlikért, azokkal meg húzol újabb kisfizus reménységeket 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Cut nevű intézmény tárt karokkal várja. 😊 Hát igen, vhogy helyet kell szorítani Woodleynak, mert nem keveset fog enni.. 😛SoldadosHenderson megtartásával jelenleg 22 milla helyem van, még pár cuttal 30 milla hely körül leszek 😀 Woodley annyit eszik amennyit akar 😀
Tele vagyok fiatal, rookie szerződésben lévő playerekkel (Mendenhall, Raji, Graham, Lau, Spikes, Verner), stb. akik sima kezdők, így most van hely 😀 Nem véletlenül kapott orrnehéz szerződést mindenki tőlem.
Mondjuk 3-4 év múlva szopás lesz hosszabbításnál.
több mint 14 éve
Cut nevű intézmény tárt karokkal várja. 😊 Hát igen, vhogy helyet kell szorítani Woodleynak, mert nem keveset fog enni.. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ha valakit érdekel John "SLAP ME" Henderson akkor olcsóért vihető tőlem.
több mint 14 éve
nem volt meg a 2 line a Packersben,1/1-ről nem is beszélve 😛jó, abban az évben azért lett 1/1 a Packers mert Grant és Rodgers is ment az IR-re elég korán, meg még legalább hárman, akiket már elfelejtettem
skill posztokon mondjuk tényleg szerencsés voltamNewman
több mint 14 éve
Hát nem mindegy, hogy olyan csapatot kapsz, ahol minden poszton minden játékos alapból ér első kört, vagy olyan a csapatod, hogy nincs WRed, QBd, nincs rosteren CB, illetve egy LB van.Szerintem a kiinduálsoktól képest pl. az én csapatom 1-2 éven belül playoff contender lesz, mondjuk én alapból a Lionst kértem 😀
több mint 14 éve
És leginkább "túllelkesednek".Nem újoncoktól kérdezném csak érdekességképpen, kb átlagosan itt mennyi trade illetve FA igazolás szokott egy személy által egy év alatt végbemenni? Mert mondjuk nekem is volt 2 cserém, egy tervezve volt, de ennyi.deny79évről-évre kevesebb a trade, de csak minimális csökkenés van.
tavaly sok újonc volt, ők rendesen megnyomják általában a trade-k számát mert általában ganédombra kerülnek.Höri

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
nem volt meg a 2 line a Packersben,1/1-ről nem is beszélve 😛 skill posztokon mondjuk tényleg szerencsés voltam
több mint 14 éve
Ez nagyon így van.a bears tavaly is egy középcsapat volt. egyes posztokon jó, másikakon nudli.évről-évre kevesebb a trade, de csak minimális csökkenés van.Tisztelet a kivételnek. Van akinek ugye sikerül megtalálnia az aranyközéputat... 😊eaglesmcnabb
tavaly sok újonc volt, ők rendesen megnyomják általában a trade-k számát mert általában ganédombra kerülnek.Höri
mikor mennyire lehetett rádumálni fegát a fórumozásra 😀
a szerencséseknek Packers, Pats, Vikings vagy Cowboys jutott, a kevésbé szerencséseknek meg tudjuk, hogy mik.Höri
Bár ennek is megvan a romanítikája, max nem tudom verni a mellem hogy mindkét csapatommal végig playoffban voltam.
De ha egyszer odajutok, az miattam lesz, nem azért mert a liga legerősebb csapatát kaptam.
Ha meg nem jutok oda van mire fogni 😊
több mint 14 éve
a bears tavaly is egy középcsapat volt. egyes posztokon jó, másikakon nudli.Tisztelet a kivételnek. Van akinek ugye sikerül megtalálnia az aranyközéputat... 😊eaglesmcnabbNem újoncoktól kérdezném csak érdekességképpen, kb átlagosan itt mennyi trade illetve FA igazolás szokott egy személy által egy év alatt végbemenni? Mert mondjuk nekem is volt 2 cserém, egy tervezve volt, de ennyi.deny79évről-évre kevesebb a trade, de csak minimális csökkenés van.
mikor mennyire lehetett rádumálni fegát a fórumozásra 😀
a szerencséseknek Packers, Pats, Vikings vagy Cowboys jutott, a kevésbé szerencséseknek meg tudjuk, hogy mik.
több mint 14 éve
Tisztelet a kivételnek. Van akinek ugye sikerül megtalálnia az aranyközéputat... 😊Nem újoncoktól kérdezném csak érdekességképpen, kb átlagosan itt mennyi trade illetve FA igazolás szokott egy személy által egy év alatt végbemenni? Mert mondjuk nekem is volt 2 cserém, egy tervezve volt, de ennyi.deny79évről-évre kevesebb a trade, de csak minimális csökkenés van.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nem újoncoktól kérdezném csak érdekességképpen, kb átlagosan itt mennyi trade illetve FA igazolás szokott egy személy által egy év alatt végbemenni? Mert mondjuk nekem is volt 2 cserém, egy tervezve volt, de ennyi.deny79évről-évre kevesebb a trade, de csak minimális csökkenés van.
tavaly sok újonc volt, ők rendesen megnyomják általában a trade-k számát mert általában ganédombra kerülnek.
több mint 14 éve
A maxmium 15-20 kozott van sztem (somos/fetomy iden is kozel lesz) - es a minimum 0. Joci? 😀8 trade-em van csak hé 😀
Sztem 4-8 kozott van az atlagos szam mondjukIgor
Amihez egyet még akarok, egy meg FA-tól függ. És hozzátenném, hogy tenorxal és Delonsoval is 2-2 trade-em van, tehát lényegében csak 6-om van 😛
több mint 14 éve
Joci már trade-elt,azért a CJ2K trade nem kicsit szólt 😊A maxmium 15-20 kozott van sztem (somos/fetomy iden is kozel lesz) - es a minimum 0. Joci? 😀Nem újoncoktól kérdezném csak érdekességképpen, kb átlagosan itt mennyi trade illetve FA igazolás szokott egy személy által egy év alatt végbemenni? Mert mondjuk nekem is volt 2 cserém, egy tervezve volt, de ennyi.deny79változó
vannak a trade fétisben szenvedők és vannak akik szépen csendben egy-két cserével + drafttal építgetik a csapatukatFucu
Sztem 4-8 kozott van az atlagos szam mondjukIgor
több mint 14 éve
A maxmium 15-20 kozott van sztem (somos/fetomy iden is kozel lesz) - es a minimum 0. Joci? 😀Nem újoncoktól kérdezném csak érdekességképpen, kb átlagosan itt mennyi trade illetve FA igazolás szokott egy személy által egy év alatt végbemenni? Mert mondjuk nekem is volt 2 cserém, egy tervezve volt, de ennyi.deny79változó
vannak a trade fétisben szenvedők és vannak akik szépen csendben egy-két cserével + drafttal építgetik a csapatukatFucu
Sztem 4-8 kozott van az atlagos szam mondjuk
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Nem újoncoktól kérdezném csak érdekességképpen, kb átlagosan itt mennyi trade illetve FA igazolás szokott egy személy által egy év alatt végbemenni? Mert mondjuk nekem is volt 2 cserém, egy tervezve volt, de ennyi.deny79változó
vannak a trade fétisben szenvedők és vannak akik szépen csendben egy-két cserével + drafttal építgetik a csapatukat
több mint 14 éve
nem egyedi eset, hogy valaki csak drafttal és egy két fa-vel próbálja fejleszteni a csapatát, ezzel még nem vállalja, hogy nem lesz eredményes 😊Wyattnem akarom megsérteni a 'skinst,de ez a csapat nem csak a draftra és "egy-két" fa-re van rászorulva
több mint 14 éve
igen

The response must be equal to the threat.