NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 674
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Az persze tény hogy Big John amikor játszik akkor arra nincs futás ahol ő van.Döme
2012/6ért nem megéri, hogy legyen valakinek futás elleni védelme? 😊tenorx
😀 mindeki tudja h cutolod, szted ki fog érte adni vmit? 😛
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Az persze tény hogy Big John amikor játszik akkor arra nincs futás ahol ő van.Döme
2012/6ért nem megéri, hogy legyen valakinek futás elleni védelme? 😊
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Ha valakit érdekel John "SLAP ME" Henderson akkor olcsóért vihető tőlem.tenorx
te voltál az egyetlen, akinek kellett 😀Höri
Annyira nincs nagy piaca a 4. számú DT-knek. 😛
több mint 14 éve
te voltál az egyetlen, akinek kellett 😀Höri
Ja hogy már végigkérdeztél mindenkit? 😀 Sajnálom cutolni 😕
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
te voltál az egyetlen, akinek kellett 😀

több mint 14 éve
Mondjuk 3-4 év múlva szopás lesz hosszabbításnál.tenorx
Majd 2-3 év múlva elpasszolsz közülük párat zsíros cetlikért, azokkal meg húzol újabb kisfizus reménységeket 😊Rataccess
Nyilván ez lesz. Addig kell Super Bowlt nyerni :cool:
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Mondjuk 3-4 év múlva szopás lesz hosszabbításnál.tenorx
Majd 2-3 év múlva elpasszolsz közülük párat zsíros cetlikért, azokkal meg húzol újabb kisfizus reménységeket 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Cut nevű intézmény tárt karokkal várja. 😊 Hát igen, vhogy helyet kell szorítani Woodleynak, mert nem keveset fog enni.. 😛Soldados
Henderson megtartásával jelenleg 22 milla helyem van, még pár cuttal 30 milla hely körül leszek 😀 Woodley annyit eszik amennyit akar 😀

Tele vagyok fiatal, rookie szerződésben lévő playerekkel (Mendenhall, Raji, Graham, Lau, Spikes, Verner), stb. akik sima kezdők, így most van hely 😀 Nem véletlenül kapott orrnehéz szerződést mindenki tőlem.
Mondjuk 3-4 év múlva szopás lesz hosszabbításnál.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Cut nevű intézmény tárt karokkal várja. 😊 Hát igen, vhogy helyet kell szorítani Woodleynak, mert nem keveset fog enni.. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ha valakit érdekel John "SLAP ME" Henderson akkor olcsóért vihető tőlem.
több mint 14 éve
nem volt meg a 2 line a Packersben,1/1-ről nem is beszélve 😛
skill posztokon mondjuk tényleg szerencsés voltamNewman
jó, abban az évben azért lett 1/1 a Packers mert Grant és Rodgers is ment az IR-re elég korán, meg még legalább hárman, akiket már elfelejtettem

több mint 14 éve
Hát nem mindegy, hogy olyan csapatot kapsz, ahol minden poszton minden játékos alapból ér első kört, vagy olyan a csapatod, hogy nincs WRed, QBd, nincs rosteren CB, illetve egy LB van.

Szerintem a kiinduálsoktól képest pl. az én csapatom 1-2 éven belül playoff contender lesz, mondjuk én alapból a Lionst kértem 😀
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem újoncoktól kérdezném csak érdekességképpen, kb átlagosan itt mennyi trade illetve FA igazolás szokott egy személy által egy év alatt végbemenni? Mert mondjuk nekem is volt 2 cserém, egy tervezve volt, de ennyi.deny79
évről-évre kevesebb a trade, de csak minimális csökkenés van.

tavaly sok újonc volt, ők rendesen megnyomják általában a trade-k számát mert általában ganédombra kerülnek.Höri
És leginkább "túllelkesednek".

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
...Newman
pm-re, nem akarsz válaszolni?😛
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nem volt meg a 2 line a Packersben,1/1-ről nem is beszélve 😛
skill posztokon mondjuk tényleg szerencsés voltam

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida

tavaly sok újonc volt, ők rendesen megnyomják általában a trade-k számát mert általában ganédombra kerülnek.Höri
Tisztelet a kivételnek. Van akinek ugye sikerül megtalálnia az aranyközéputat... 😊eaglesmcnabb
a bears tavaly is egy középcsapat volt. egyes posztokon jó, másikakon nudli.
mikor mennyire lehetett rádumálni fegát a fórumozásra 😀

a szerencséseknek Packers, Pats, Vikings vagy Cowboys jutott, a kevésbé szerencséseknek meg tudjuk, hogy mik.Höri
Ez nagyon így van.
Bár ennek is megvan a romanítikája, max nem tudom verni a mellem hogy mindkét csapatommal végig playoffban voltam.
De ha egyszer odajutok, az miattam lesz, nem azért mert a liga legerősebb csapatát kaptam.
Ha meg nem jutok oda van mire fogni 😊
több mint 14 éve
Nem újoncoktól kérdezném csak érdekességképpen, kb átlagosan itt mennyi trade illetve FA igazolás szokott egy személy által egy év alatt végbemenni? Mert mondjuk nekem is volt 2 cserém, egy tervezve volt, de ennyi.deny79

Tisztelet a kivételnek. Van akinek ugye sikerül megtalálnia az aranyközéputat... 😊eaglesmcnabb
a bears tavaly is egy középcsapat volt. egyes posztokon jó, másikakon nudli.
mikor mennyire lehetett rádumálni fegát a fórumozásra 😀

a szerencséseknek Packers, Pats, Vikings vagy Cowboys jutott, a kevésbé szerencséseknek meg tudjuk, hogy mik.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska

Tisztelet a kivételnek. Van akinek ugye sikerül megtalálnia az aranyközéputat... 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve

tavaly sok újonc volt, ők rendesen megnyomják általában a trade-k számát mert általában ganédombra kerülnek.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A maxmium 15-20 kozott van sztem (somos/fetomy iden is kozel lesz) - es a minimum 0. Joci? 😀
Sztem 4-8 kozott van az atlagos szam mondjukIgor
8 trade-em van csak hé 😀
Amihez egyet még akarok, egy meg FA-tól függ. És hozzátenném, hogy tenorxal és Delonsoval is 2-2 trade-em van, tehát lényegében csak 6-om van 😛
több mint 14 éve
változó

vannak a trade fétisben szenvedők és vannak akik szépen csendben egy-két cserével + drafttal építgetik a csapatukatFucu
A maxmium 15-20 kozott van sztem (somos/fetomy iden is kozel lesz) - es a minimum 0. Joci? 😀
Sztem 4-8 kozott van az atlagos szam mondjukIgor
Joci már trade-elt,azért a CJ2K trade nem kicsit szólt 😊

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 600 — No 1 Lijiao Gong fan
változó

vannak a trade fétisben szenvedők és vannak akik szépen csendben egy-két cserével + drafttal építgetik a csapatukatFucu
Sztem 4-8 kozott van az atlagos szam mondjuk

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
változó

vannak a trade fétisben szenvedők és vannak akik szépen csendben egy-két cserével + drafttal építgetik a csapatukat

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
nem egyedi eset, hogy valaki csak drafttal és egy két fa-vel próbálja fejleszteni a csapatát, ezzel még nem vállalja, hogy nem lesz eredményes 😊Wyatt
nem akarom megsérteni a 'skinst,de ez a csapat nem csak a draftra és "egy-két" fa-re van rászorulva

több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
igen

The response must be equal to the threat.