GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A szabálykönyv J pontjában (Változó összegű szerződések) foglaltak helytállók? nem rémlik, hogy lett volna ott kavar, de inkább megkérdezem, mielőtt elküldöm

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
egy 36 éves franchise QBnak is szerettél volna 3 évet?kristof
Nem kizárt, de a konkrét személytől is függ. Sőt, ha vki franchise QB (ez a szó alapból azt jelenti, hogy egy franchise 3 idénynél többel számol vele), akkor a válaszom igen. De azért franchise QB nem mindenhol rohangál.Soldados
BigBennek a 39. évében fizetnél 12 milliót?kristof
Attól függ. Ez így elég teoretikus. De elképzelhető, ha olyan szinten játszik. Favre óta nem kizárt.

Brady 33 évesen 4 évre írt alá. Tehát ha játszik, akkor a Pats nagyon sok-sok pénzt fog fizetni neki 37 évesen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De ugyanúgy nem engedtem volna franchise QB-k 3 éves szerződését és még sorolhatnám. De nem találtam kirívó szerződést időtartamot tekintve.Soldados
Nem kizárt, de a konkrét személytől is függ. Sőt, ha vki franchise QB (ez a szó alapból azt jelenti, hogy egy franchise 3 idénynél többel számol vele), akkor a válaszom igen. De azért franchise QB nem mindenhol rohangál.Soldados
BigBennek a 39. évében fizetnél 12 milliót?
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyszerűbb lenne megelőzni a jövő évi galibákat azzal Soldi ha átadnád a helyed a bizottságban és akkor nem baszogatna senki az elfogultsággal.Höri
Én leszarom ha ezzel jöttök. Max nevetek rajta, hogy más fogásotok nincs. Én tudom, hogy nem vagyok elfogult, innentől fel is út, le is út. Én nem mondok le, max kiraksz, mint commish.

szaba: vegyél vissza az arcodból, de nagyon sürgősen.Soldados
Mert mi lesz? Leírtam a véleményem. Nem vagyok elfogult, és ezt tudom.szaba
Nem hiszem, hogy megengedhető az amit Te írtál, főleg nem tőled.

Itt azért mindenki érvelt a maga igaza mellett, Te még erre sem voltál képes, így pedig a degradáló véleményed igen szánalmas a szerény képességeidből fakadóan.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
igaz senki sem vagyok a gm játékban, de megkérnék mindenkit, h arra amit itt folyik napok óta használjátok ezt

http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=210279#p210279

így nem kell mindig végignyálazni a flame-t hogy CSEVEGÉST olvashassak.

köszönöm a magam, és az ezt az egészet szintén unó gmek nevébenbriareos
hál' Istennek,már javasolni is akartam (mondjuk Soldi vs fórum néven,de a lényeg ugyanaz 😛)

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Egyszerűbb lenne megelőzni a jövő évi galibákat azzal Soldi ha átadnád a helyed a bizottságban és akkor nem baszogatna senki az elfogultsággal.Höri
Én leszarom ha ezzel jöttök. Max nevetek rajta, hogy más fogásotok nincs. Én tudom, hogy nem vagyok elfogult, innentől fel is út, le is út. Én nem mondok le, max kiraksz, mint commish.

szaba: vegyél vissza az arcodból, de nagyon sürgősen.Soldados
Mert mi lesz? Leírtam a véleményem. Nem vagyok elfogult, és ezt tudom.
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
igaz senki sem vagyok a gm játékban, de megkérnék mindenkit, h arra amit itt folyik napok óta használjátok ezt

http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=210279#p210279

így nem kell mindig végignyálazni a flame-t hogy CSEVEGÉST olvashassak.

köszönöm a magam, és az ezt az egészet szintén unó gmek nevében

több mint 14 éve

szaba: vegyél vissza az arcodból, de nagyon sürgősen.

több mint 14 éve
De ugyanúgy nem engedtem volna franchise QB-k 3 éves szerződését és még sorolhatnám. De nem találtam kirívó szerződést időtartamot tekintve.Soldados
Nem kizárt, de a konkrét személytől is függ. Sőt, ha vki franchise QB (ez a szó alapból azt jelenti, hogy egy franchise 3 idénynél többel számol vele), akkor a válaszom igen. De azért franchise QB nem mindenhol rohangál.

több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
látom nyugaton a helyzet változatlanbriareos
igen...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Egyszerűbb lenne megelőzni a jövő évi galibákat azzal Soldi ha átadnád a helyed a bizottságban és akkor nem baszogatna senki az elfogultsággal.

több mint 14 éve
Soldi: a vicc te magad vagy.
több mint 14 éve
tavaly azon voltál kiakadva, hogy milyen olcsón szereztem meg LT-nek Charlie Johnsont aztán olyan bűnrossz volt idén, hogy elmondani se lehet.Höri
Ez hogy jön ide? Igen én többet írtam rá, mint mások. És?Soldados
Ne hidd magad tévedhetetlennek az értékítéleteddel kapcsolatban.
Harrison 33 éves, a következő szezonban simán lehet, hogy nem 7 hanem 4 milliót se fog érniHöri
Én vagyok azon kevesek egyike, aki pl emlékszik arra is, ha téved. 😉 Én voltam most is az egyetlen Rosi, aki leírta, hogy miben hibázott. Ez pl ugye nem tűnt fel senkinek.

A szerződést pedig most kötik és nem jövőre. Egyelőre pedig jele sincs a lassulásnak.

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
látom nyugaton a helyzet változatlan

több mint 14 éve
Ezért mondjuk, hogy rajtad van a Steelers szemüveg. És ez sajnálatos.szaba
Igen, ez a szomorú, hogy általában ez a jolly joker nyerő érvetek, ami tulajdonképpen nem is érv.
Soldados
Arra nem gondoltál, hogy azért ez az érv mert igaz?Szegecs
Nem, mert nem igaz. Mint ahogy fetomynak írtam haromt-témában, mindenki azt gondol, amit akar, de nem személyeket támadok és nem Steelers-playákat védek, hanem globálisan nézem a helyzetet. Ettől még Te és még mások is gondolhattok, amit akartok, de az igazságot csak én tudhatom, hogy mit miért teszek, Te csak feltételezhetsz dolgokat e tekintetben, hogy az én motivációmat kitaláld...

Csak hát arra soha senki nem szokott emlékezni, amikor Steelers-playákat szidok, kritizálok, mint ahogy azt sem. És most épp egy Steelers-playa volt terítéken. De ez nem egyenlő azzal, hogy azért kifogásoltam vmit, mert ő IRL Steelers-playa.

De fura ez, hogy ha Steelers-playa képbe kerül, akkor mindenki jön hozzám, hogy mit gondolok róla, ha meg kifogást emelek, akkor meg jöttök a homerséggel... Na ez az igazi vicc.

több mint 14 éve
Mert nem találtam neccesnek. Nem szólok minden egyes dealnél, csak amit kirívónak találok és ez volt mostanáig az egyetlen.Soldados
tavaly azon voltál kiakadva, hogy milyen olcsón szereztem meg LT-nek Charlie Johnsont aztán olyan bűnrossz volt idén, hogy elmondani se lehet.Höri
Ez hogy jön ide? Igen én többet írtam rá, mint mások. És?Soldados
Ne hidd magad tévedhetetlennek az értékítéleteddel kapcsolatban.
Harrison 33 éves, a következő szezonban simán lehet, hogy nem 7 hanem 4 milliót se fog érni

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egy 36 éves franchise QBnak is szerettél volna 3 évet?
több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
Mert nem találtam neccesnek. Nem szólok minden egyes dealnél, csak amit kirívónak találok és ez volt mostanáig az egyetlen.Soldados
Igen, ez a szomorú, hogy általában ez a jolly joker nyerő érvetek, ami tulajdonképpen nem is érv.
Soldados
Arra nem gondoltál, hogy azért ez az érv mert igaz?

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Ez hogy jön ide? Igen én többet írtam rá, mint mások. És?

több mint 14 éve
Ez egy igen jó kérdésSzegecs

Most is végignéztem a listát és ilyen necces dealt nem találtam. De ugyanúgy nem engedtem volna franchise QB-k 3 éves szerződését és még sorolhatnám. De nem találtam kirívó szerződést időtartamot tekintve.

több mint 14 éve
Neked nincs kedved gyorsan csinálni egy dealt a tegnapi ötleten felbuzdulva? 😛szaba
mondtam, hogy az RFA-kon múlik. az meg odébb vanHöri
Nekem RFA-ra kell az áru. Ha neked is, akkor kampobasso.
több mint 14 éve
Neked nincs kedved gyorsan csinálni egy dealt a tegnapi ötleten felbuzdulva? 😛szaba
mondtam, hogy az RFA-kon múlik. az meg odébb van

több mint 14 éve
Neked nincs kedved gyorsan csinálni egy dealt a tegnapi ötleten felbuzdulva? 😛
több mint 14 éve
tavaly azon voltál kiakadva, hogy milyen olcsón szereztem meg LT-nek Charlie Johnsont aztán olyan bűnrossz volt idén, hogy elmondani se lehet.

több mint 14 éve
Gondolom 20 milánál sem. De miért nem jelezted a többi neccesnél?szaba
Ez egy igen jó kérdésSzegecs
Ezért mondjuk, hogy rajtad van a Steelers szemüveg. És ez sajnálatos.