GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Persze, tudom én, hogy ő kukacoskodott, majd amikor nagyjából ugyanolyan szintű dolgot tett, mint te, akkor részedről nem kukacoskodás, hanem tök logikus, mivel te csak előbb beírtad ami később bekövetkezne, ő meg csak beírta, ami később bekövetkezne, és persze, gondolom, hogy Harrison kapcsán véletlenül sem játszott ez szerepet, és semmiképpen sem kukacoskodás, hogy kettő vagy három évig van Harrison haromt-nál. Igazán magas fokú probléma ez, amiből ekkora szarakodásnak kellett lennie, és totálisan véletlen, hogy épp Te hoztad fel, haromtvel szemben.

De az egésztől független, hogy a szubjektivitás (a játékos aláírná-e) nem szerepelt eddig a játékban, kizárólag most, Harrisonnál. Sosem számított a klubhűség, és egyéb olyan dolgok, amik IRL egyértelműek, de nem lehet átfogó szabályt hozni rá.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem unod még? mert én kurvára.
Igazából sokkal jobban jártam hogy ment a picsába Harrison
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én végig hozzátettem, hogy semmiképp nem venném el a szerződést. Nem olyan vészes kijátszása a dolgoknak a szabály meg az ami van.Rajna
Ezt is leírtam az összegzésben, 5/5 Rosinak nem tetszett a szerződés és 5/2 Rosi (Rajna, somos) ennek ellenére meghagyta volna a "szabályokra" hivatkozva.Soldados
láttam mind a 74 leírt alkalommal, nyugi 😉 Csak leírtam, hogy eddig nem nagyon volt ilyen szubjektív értékítélet kivetítve 1 emberre. Arról nem is beszélve, hogy haromt-vel az elmúlt napokban nem először különböztök össze komoly szinten...😊 De ez csak az én véleményem, felesleges erre is beírni az 5/5 rozit, meg hogy mit gondol Harrison 😊 Felfogtam, nem értek egyet, ennyi 😊fetomy
3-szor különböztünk össze. A másodiknak volt köze az elsőhöz, de Harrisonnak semmi, bárki adott volna ilyen szerződést, akkor is vétózok, mert a Rosi célja az én álláspontom szerint, hogy a játékos számára is megfelelő szerződést írjon alá, ez nem volt olyan.

- kitörölte a most újra beírt trédet a szabályok hős bajnokát játszva, mondván még nem írhatom be, majd csak ha elkezdődött a tag időszak. A határidők mindenkire vonatkoznak, ebből nem enged, stb. (Szvsz kukacoskodás volt)
- Ezek után viszont ne akarja visszavonultatni Trevor Pryce-t, mielőtt bejelentené a visszavonulását. (Az enyém egy adminisztratív dolog volt, 1 hét csúszással került be a tréd, Trevor Pryce viszont nem vonult vissza, csak gondolkodik rajta)
- Harrison-ügy.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
van olyan akinek a szíve vágya hogy övé legyen Peko esetleg Joseph és nem akar küzdeni érte majd az FA-n? 😊
több mint 14 éve
Én végig hozzátettem, hogy semmiképp nem venném el a szerződést. Nem olyan vészes kijátszása a dolgoknak a szabály meg az ami van.Rajna
Ezt is leírtam az összegzésben, 5/5 Rosinak nem tetszett a szerződés és 5/2 Rosi (Rajna, somos) ennek ellenére meghagyta volna a "szabályokra" hivatkozva.Soldados
láttam mind a 74 leírt alkalommal, nyugi 😉 Csak leírtam, hogy eddig nem nagyon volt ilyen szubjektív értékítélet kivetítve 1 emberre. Arról nem is beszélve, hogy haromt-vel az elmúlt napokban nem először különböztök össze komoly szinten...😊 De ez csak az én véleményem, felesleges erre is beírni az 5/5 rozit, meg hogy mit gondol Harrison 😊 Felfogtam, nem értek egyet, ennyi 😊
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ezt is leírtam az összegzésben, 5/5 Rosinak nem tetszett a szerződés és 5/2 Rosi (Rajna, somos) ennek ellenére meghagyta volna a "szabályokra" hivatkozva.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Én végig hozzátettem, hogy semmiképp nem venném el a szerződést. Nem olyan vészes kijátszása a dolgoknak a szabály meg az ami van.

több mint 14 éve
fetomy: megértem az álláspontodat, de mondjuk nem hinném, hogy a kukacoskodás megfelelő szó, amikor 5/5 Rosi egyetértett abban, hogy ez nem korrekt deal. (Az inkább kukacoskodás, hogy ezt most kiemeltem 😊)

És arra is felhívnám a figyelmet, hogy az RFA-s dolog, amit Döme ír, az egy véletlen elírás, nevezzük adminisztrácis hibának, amit ki kell javítani. És bizony a hosszabbításos szabályból is adminisztrációs hiba maradt ki a Rosikat ezzel a vétójoggal felruházó kitétel, ugyanis egy korábbi szabályban benne volt, véletlen került ki belőle.

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Látom tenorx Te még mindig nagyon nem értesz ehhez a játékhoz. 😊Soldados
És már nem is fogok. Most épp miért?
több mint 14 éve
Látom tenorx Te még mindig nagyon nem értesz ehhez a játékhoz. 😊

több mint 14 éve
Wyatt meg bekaphatja.
Adalis Thomas + Matt Light = 1/7 + Ernie Sims, miért nem volt még ekkora kötelező láttamoztatás 😀tenorx
szerencsére ezen tapasztalatod elvette a kedved az ész nélküli cserélgetéstől... ja nem.Höri
Lehet, hogy tudat alatt ez a szar trade motivál arra, hogy tradeljek.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Wyatt meg bekaphatja.
Adalis Thomas + Matt Light = 1/7 + Ernie Sims, miért nem volt még ekkora kötelező láttamoztatás 😀tenorx
szerencsére ezen tapasztalatod elvette a kedved az ész nélküli cserélgetéstől... ja nem.

több mint 14 éve
Wyatt meg bekaphatja.
Khm mintha nem szóltam volna hogy ez baromság....Delonso_
😀 De szóltál, de ez volt az első tradem. Wyatt meg bekaphatja.
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Wyatt meg bekaphatja.
Khm mintha nem szóltam volna hogy ez baromság....
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 598 — No 1 Lijiao Gong fan
Muhaha.. megint jobban tradeltem mint tenorx 😊Igor
Gaither jobb, és fiatalabb, mint Light. Light nem ért 4. kört, bár egy 5.nek örültem volna.tenorx
RT-nek jobb... de nala is van kockazati tenyezo.
Ha pedig egy evre tervezel, tokmindegy..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Muhaha.. megint jobban tradeltem mint tenorx 😊Igor
Gaither jobb, és fiatalabb, mint Light. Light nem ért 4. kört, bár egy 5.nek örültem volna.
több mint 14 éve
Muhaha.. megint jobban tradeltem mint tenorx 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Wyatt meg bekaphatja.
Adalis Thomas + Matt Light = 1/7 + Ernie Sims, miért nem volt még ekkora kötelező láttamoztatás 😀
több mint 14 éve
Jó időzítés volt, Höri 😊

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az összes baszakodás abból lesz, hogy a legtöbb ember szándékosan kiskapuk után kutat. haromt
Na pont ezért kell bizony alkalom adtán idény közben is szabályt változtatni.

Viszont ha hozunk idény közben egy szabályt, azt jól kell kommunikálni, hogy mindenkihez eljusson az infó a változtatásról.Soldados
Igen, nem látom be, hogy most pl. az RFA-t miért nem lehet normálisan megcsinálni az általam felhozott probléma miatt (UDFA-nak minimum 2. körös tendert kell adnom). Senkivel nem lenne kibaszás most még, viszont helyre lehetne tenni egy hibás dolgot, ami gondolom csak elírás miatt került bele a szabálykönyvbe.Döme
az RFA-s dolgot majd berakom a topik 1. hsz-be a megnyitásakor, de most előbb a tagelést akartam lerendezni

több mint 14 éve
tudom, hogy láncreakció lehet, de majd amikor itt lesz az ideje, lehet rá jobb megoldást találni. Most spec azért nem tör le annyira, mert ígyis marad, de ha emiatt FA lenne, az szopó lenne. De ezzel most felesleges foglalkozni, mert 1 év mire, újra aktuális lesz 😊

kétségkívül a kiskapukutatás okoz ilyeneket, de ez nem felttlenül baj. Személy szerint mondjuk egy ilyen X elfogadná-e az adott szerződést dolgok, mint ami volt, tipikus kukacoskodás, mivel elég jól le vannak korlátozva a szerződésadási lehetőségek, ami ezen belül szabályos, at nem gondolom, hogy ilyen "ha én lennék aFeri, nem fogadnám el" indokkal kell "visszavonatni". Max új szabály kell, amit LEGKÖZELEBB alkalmazunk, nem "utólag". De az ilyeneket leszámítva, nem feltétlenül hátrányos a kiskapukeresés, csak azért k.va zavaró, mert mindig idény közben jönnek elő..:/
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
az összes baszakodás abból lesz, hogy a legtöbb ember szándékosan kiskapuk után kutat. haromt

Viszont ha hozunk idény közben egy szabályt, azt jól kell kommunikálni, hogy mindenkihez eljusson az infó a változtatásról.Soldados
Igen, nem látom be, hogy most pl. az RFA-t miért nem lehet normálisan megcsinálni az általam felhozott probléma miatt (UDFA-nak minimum 2. körös tendert kell adnom). Senkivel nem lenne kibaszás most még, viszont helyre lehetne tenni egy hibás dolgot, ami gondolom csak elírás miatt került bele a szabálykönyvbe.
több mint 14 éve

Viszont ha hozunk idény közben egy szabályt, azt jól kell kommunikálni, hogy mindenkihez eljusson az infó a változtatásról.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát szerintem ez a kb. 2-3%, ha arról van szó, hogy jöhessen 2. ajánlat, akkor kb. semmi, mivel utána úgyis megkapja amit kér. De felesleges ebből megint hatoldalas vitát generálni, majd jövőre, ha eszemben lesz felhozom, aztán vagy támogatják elegen, vagy nem😊fetomy
de akkor megint azt lesz hogy szabályozd be hogy hány % a hibahatár. aztán a hibahatár hibahatára és így tovább.

az összes baszakodás abból lesz, hogy a legtöbb ember szándékosan kiskapuk után kutat. itt most nem erre az esetre és rád értem, hanem úgy egészében
több mint 14 éve
Hát szerintem ez a kb. 2-3%, ha arról van szó, hogy jöhessen 2. ajánlat, akkor kb. semmi, mivel utána úgyis megkapja amit kér. De felesleges ebből megint hatoldalas vitát generálni, majd jövőre, ha eszemben lesz felhozom, aztán vagy támogatják elegen, vagy nem😊