GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Összegzem a válaszokat.

- Mind az 5 Rosi egyetértett abban, hogy Harrison nem írná alá ezt a 2 éves szerződést. (Ennyit a szokásos JolyJoker érvről, hogy Steelers-homer)
- Mind az 5 Rosi egyetértett abban, hogy TTT ezzel nem bukta el Harrisont, megvan a lehetősége, hogy 3 évre növelje a szerződés időtartamát - ennyit a nagy mártírkodásról
- 2 Rosi ugyanakkor kifogásolta, hogy ha ez nincs benne a szabályban, akkor nem kellene alkalmozni ezt. 3 Rosi viszont ezt nem tartja aggályosnak.

Hát ennyi. Höri válasza nem volt érdemi, nem foglalt állást. Ő önhatalmúlag, mint commish úgy akar dönteni, hogy jó a szerződés. Joga van hozzá, el is fogadom, de ne feledjük, hogy mindössze vmi adminisztrációs hiba miatt nincs benne az erre feljogosító kitétel, mert korábban benne volt a szabályban. Illetve szükség esetén igenis kellhet menet közben szabályt változtatni, pontosan az igazságosabb és realisztikusabb játék miatt. Nyugodtan lehet precedenst teremteni. Az 5/5-ös állásfoglalás pedig beszédes adat.

Persze nem szerencsés menet közben szabályt módosítani, de azért ez egyáltalán nem olyan problémás, mint ahogy most megy a hiszti rajta. Puding próbája az evés, azaz használat közben derülnek ki a hibák, és ezeket igenis tömjük be minél hamarabb. Az én meglátásom szerint túldimenzionáljátok a menetközbeni szabályváltoztatásokat. Én inkább abban látom a problémát, hogy ezt nem jól kommunikáljuk le. Azaz pl nem kerül be a hiv. közleményekbe, vagy a szabályokba. Ez a fő gond, nem az, hogy szabályt változtatunk, és szegény Storm is ezt szívta meg.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Höri tud olyat 😊
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ehh, francba, elsőkörös cetli híján még a Mock Draftból is kimaradok... Legközelebb kéretik legalább 3 körös mockot írni 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ja most nézem, úgy hoztad el ennyiért Grantet, hogy megvolt Stewart ÉS Donald Brown is? 😀tenorx
Stewart megy el, kérdés még h hová (jöhetnek ajánlatok pmben 😊)
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Ja most nézem, úgy hoztad el ennyiért Grantet, hogy megvolt Stewart ÉS Donald Brown is? 😀tenorx
Nemhogy vitte volna Bensont szotyiért 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Ja most nézem, úgy hoztad el ennyiért Grantet, hogy megvolt Stewart ÉS Donald Brown is? 😀
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
szinte biztos h nem OT-t húzokkristof
jó hát a brownsban kevés poszt van megoldva 😊braxa88
nyilván, de már nem olyan kilátástalan a helyzet mint tavaly amikor átvettem (persze jövőre még így is valszeg top5-ös pickem lesz...)

haromt/Höri/akárki Doom meg Williams szerződését beleszerkeszthetem az első hszembe v írjak nekik újat?

frissült a DC (http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=191407#p191407)
és a KeKi (http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=100744#p100744)kristof
hát a friss DC után már biztos h nem OTt irnék neked 😀
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Höri után te is OG-t adsz nekem, ami bő hete még lett is volna, most már Kosier és Herremans mellé luxus lenne még egy OG első körben.deny79
tanulság: irj normális DCt 😛braxa88
Pont ma este akartam frissíteni, aláírókkal, meg új emberekkel. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szinte biztos h nem OT-t húzokkristof
jó hát a brownsban kevés poszt van megoldva 😊braxa88
nyilván, de már nem olyan kilátástalan a helyzet mint tavaly amikor átvettem (persze jövőre még így is valszeg top5-ös pickem lesz...)

haromt/Höri/akárki Doom meg Williams szerződését beleszerkeszthetem az első hszembe v írjak nekik újat?

frissült a DC (http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=191407#p191407)
és a KeKi (http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=100744#p100744)
több mint 14 éve
Höri után te is OG-t adsz nekem, ami bő hete még lett is volna, most már Kosier és Herremans mellé luxus lenne még egy OG első körben.deny79
tanulság: irj normális DCt 😛
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Kétlem hogy Green benn lesz még 1/9-re. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Höri után te is OG-t adsz nekem, ami bő hete még lett is volna, most már Kosier és Herremans mellé luxus lenne még egy OG első körben.
több mint 14 éve
nesztek mock 😊braxa88
köszi, bár szinte biztos h nem OT-t húzokkristof
jó hát a brownsban kevés poszt van megoldva 😊
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Igényes munka, bár nálam nem találtál el vszínűleg senkit, de ritka kultúrált forma.
Grat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nesztek mock 😊braxa88
köszi, bár szinte biztos h nem OT-t húzok
több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
a poszt jó, a játékos kevésbé

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Jó lett braxa 😊
Carimit bírom, úgyhogy még akár esélyes is lehet (bár RTt nem első körben fogok húzni valszeg)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nesztek mock 😊braxa88
kosz h irtal bar nalam oriasi melle
4. cbt nem fogok elso korben huzni az ziher
több mint 14 éve
nesztek mock 😊
több mint 14 éve
Már írtam Tibinek is, a javaslatok topicot lockolni kéne, vagy legalább figyelmen kívül hagyni szezon alatt. Mindennek meg van az ideje, a javaslatoknak az augusztustól-februárig.
több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Ezek szerint idén is az a módi, hogy játék közben akarunk variálni, amikor lehetne nem nagyon foglalkozunk a szabályok létrehozásával, módosításával. Nincs új a nap alatt...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Megvolt, még egyszer köszi hozzám való jóságod.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ismét hat oldalnyi flame, ó jeee.

Vmi érdemi volt amit vissza kéne olvasni vagy hagyjam a faszba?gabokocka
elküldtem amiket ajánlottál szóval válaszolj gyorsan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

soldi basztatta tibit h csak 2 évet akart harrisonnak adni, mert h irl nem fogadná el ezért tibinek nem kell így fa lesz(?)
több mint 14 éve

Harrison FA, RFA-n talán módosítunk, hogy IRL szerűbb legyen + Tibi lemondott, kb ennyi.