GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
meghajlok e fantasztikus elme nagysága előtt csakhogy vége legyen már ennek a szarnak, mert a szarpofozás már kurvára idegesít. pont leszarom hogy ki mit gondol kinek van igaza.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Engem nem zavart igazán Fake megnyilvánulása, tőle többre nem nagyon számítottam... De miatta csak azért is be fogok írni minden apró személyi változást is, ha megtalálom.deny79
te idefigyelj. most ha azt mondom h egy onallo gondolatodat nem olvastam meg a forumon
akkor jobban megerted h mire irtam neked az elobbit ?
vagy ezert is en vagyok a hibas h nem ertesz emberi szavakbol ?Fake
tudlak sajnálni, ha ilyen figyelmesen olvasol.
most egyébként kinek a gondolatát írom?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Remélem most jobban érzed magad. Ha igen akkor megnyugodtam 😊eaglesmcnabb
ti ugye mast nem szoktatok egyutt csinalni mint a forumozas ?Fake
miért magadból indulsz ki?deny79
ki indult ki magabol ?
en nagyjabol annyit szoktam a colts szurkolokkal dumalni a gm game miatt mint amugy.
gyak. semmit. neked viszont jott a kispajtasod es vedett teged a semmire nagy elannal.
felnott ember vagy nem ? akkor meg ? szukseged van ilyesmire ?
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Srácok, szerintem mellőzzük a személyeskedést, semmi szükség a feszültségkeltésre (jó, tudom, húzzak inkább siget készíteni...)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Engem nem zavart igazán Fake megnyilvánulása, tőle többre nem nagyon számítottam... De miatta csak azért is be fogok írni minden apró személyi változást is, ha megtalálom.deny79
te idefigyelj. most ha azt mondom h egy onallo gondolatodat nem olvastam meg a forumon
akkor jobban megerted h mire irtam neked az elobbit ?
vagy ezert is en vagyok a hibas h nem ertesz emberi szavakbol ?
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
kimelj meg a baszott nagy keleti bolcsessegektol legyszi.
inkabb tedd magad hasznossa es ird be minden csapathoz h kikkel toltik fel a keretet.
kosziFake
ti ugye mast nem szoktatok egyutt csinalni mint a forumozas ?Fake
miért magadból indulsz ki?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Komolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?deny79
inkabb tedd magad hasznossa es ird be minden csapathoz h kikkel toltik fel a keretet.
kosziFake
ti ugye mast nem szoktatok egyutt csinalni mint a forumozas ?
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Komolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?deny79
kosziFake
Engem nem zavart igazán Fake megnyilvánulása, tőle többre nem nagyon számítottam... De miatta csak azért is be fogok írni minden apró személyi változást is, ha megtalálom.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
ez igaz, de itt már rég nem vita megybriareos
Igen, sajnos ahhoz a másik fél részéről is valós érvek kellenének. 😊Soldados
viszont, ha te vitázni szeretnél, de -hogy a te állításodnál maradjunk- a másik fél miatt már nem vita folyik hanem valami más, akkor nincs is értelme folytatni, nem? Vagy magaddal vitáznál? 😊briareos
Sajnos nincs értelme, pedig az vitt volna előre egy megoldáshoz és nem a veszekedéshez. 😕 Bár én meglepően higgadt voltam, senkit nem küldtem el a f.szba és nem bántottam szabán kívül. De ő olyan, mint a Karib-tenger kalózaiban a majom. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
kosziFake
Remélem most jobban érzed magad. Ha igen akkor megnyugodtam 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a kerdes ugye itt a vegen csak koltoi volt ? 😀
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
A vita normál esetben előre visz, amitől csak jobb lesz a játék, az együttélés, a szakmai munka, de akár a szex is. 😉

A vitát negatív dologként állítják be, holott ez viszi előre a világot. 😊Soldados
Igen, sajnos ahhoz a másik fél részéről is valós érvek kellenének. 😊Soldados
viszont, ha te vitázni szeretnél, de -hogy a te állításodnál maradjunk- a másik fél miatt már nem vita folyik hanem valami más, akkor nincs is értelme folytatni, nem? Vagy magaddal vitáznál? 😊

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A vita normál esetben előre visz, amitől csak jobb lesz a játék, az együttélés, a szakmai munka, de akár a szex is. 😉

A vitát negatív dologként állítják be, holott ez viszi előre a világot. 😊Soldados
Igen, sajnos ahhoz a másik fél részéről is valós érvek kellenének. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve

ez igaz, de itt már rég nem vita megy

több mint 14 éve

A vitát negatív dologként állítják be, holott ez viszi előre a világot. 😊

több mint 14 éve
kosziFake
classic Fake 😂 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
koszi
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Komolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egy fél akkord erejéig felcsendül az isbriareos
akkor a 3. reszbol van ugye ?
amikor beindul az utalgatas meg a paraztatas h ebbol a kis csenevesz pocsbol lesz
a dark lord ?Fake
3. rész, de már nem a pusztán utalgatós fázisbriareos
ne csigazz baszki mostmar megkell nezzem 😀
edit na ez a resz nekem nagyon nem tetszett amugy sem es tiszta gyokerseg h ez a szuletese.
ez inkabb a halala meg mielott megszuletett vna. darth vadert a birodalom vitez vezetojet
ilyen 2 bites szanitec dronok huzalozzak be elo egyenes adasban ?
legkozelebb kiderul h ezek a kis szarok lesznek a testorei ...
több mint 14 éve
nem nyitom meg amig ki nem talalom 😀
birodalmi indulo ?Fake
amikor beindul az utalgatas meg a paraztatas h ebbol a kis csenevesz pocsbol lesz
a dark lord ?Fake
3. rész, de már nem a pusztán utalgatós fázis

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=DzUcqpTSJ34briareos
birodalmi indulo ?Fake
a dark lord ?
több mint 14 éve
érezd magad kinevezveHöri
birodalmi indulo ?Fake
egy fél akkord erejéig felcsendül az is

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
birodalmi indulo ?Fake
Épp, hogy mellé.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát figyelj, köv szabályalkotó idénytől nyugodtan basztathatsz engem ( ha nincs ellenvetés többiek részéről)briareos
birodalmi indulo ?
több mint 14 éve
inkabb a rajna-fele gondolatmenetet erzem magamenak.

mondjuk azt keptelen vagyok atlatni h neki ez miert faj mikor nem oszt nem szoroz de mind1.

Fake
Jó, ettől még ugyanúgy nem tartod jónak a szerződést, csak mégis megengednéd TTT-nek, hogy megtartsa ezzel a kontraktussal, mert vhogy kikerült a korábbi szabályzatból az időtartamra vonatkozó rész belőle. A képet árnyaltad, de az 5/5-ös arányt nem. Ebben az egészben pedig a 2. rész a durva. Ő ehelyett mártírkodásba kezdett, én meg leszek a rosszfiú. Nekem jó így.

TTT: látom Te még mindig nem tudsz érdemben reagálni, csak ezt a kötözködik, meg köcsög homer szöveget nyomni. 😊 Ha neked így jó, csináld, de az előbb az is világosan kiderült, hogy én olyan menetközbeni szabályváltozást is támogattam, ami nekem nem kedvez. De biztos magammal is ilyen rohadt kötözködős homer köcsög vagyok. 😊