NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
16
6
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
6
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
5
4
Cleveland Browns - Buffalo Bills
4
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
19:00, MAX4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
3
3
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
kristof ha Grant 1+2 volt, akkor Stewart valahol 1+1 környékén van. Nem itt.tenorxInkább Grant nincs 1+2 közel sem, persze Stewart se ilyen értéktelen.
több mint 14 éve
kristof ha Grant 1+2 volt, akkor Stewart valahol 1+1 környékén van. Nem itt.
több mint 14 éve
Most neztem a hosszabbitasokat, csak ugy erdeklodeskeppen... ki volt az az extrem allat, aki gabo szerzodeslebontasat likeolta? 😂
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
ami így elsőre feltűnt rfa-knál, hogy Fortéval hosszabbított Orkbtw, repült egy péjtonmening
na szerződésekkel sikerült kapnom egy like-ot 😂

több mint 14 éve
én biztosan 😀na, terrorx mar gyujt az 1+3-mas tenderre 😀StezIgazából csak visszacseréltük Fucuval azt, amit egyébként is a hülye szabály miatt cseréltem.
Egyébként mindenki nagyot nézne, ha nem is Woodleyt hoznám 😀tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
majmokkal nem jatszik egy csapatbanHmm, Charles nem 1+3 lesz? Nem lenne rossz Mendenhall mellé.tenorxIgazából csak visszacseréltük Fucuval azt, amit egyébként is a hülye szabály miatt cseréltem.Steve Smitht elviheted 1+3-ertStez
több mint 14 éve
Hmm, Charles nem 1+3 lesz? Nem lenne rossz Mendenhall mellé.Steve Smitht elviheted 1+3-ertStezna, terrorx mar gyujt az 1+3-mas tenderre 😀StezIgazából csak visszacseréltük Fucuval azt, amit egyébként is a hülye szabály miatt cseréltem.
több mint 14 éve
Steve Smitht elviheted 1+3-ertna, terrorx mar gyujt az 1+3-mas tenderre 😀StezIgazából csak visszacseréltük Fucuval azt, amit egyébként is a hülye szabály miatt cseréltem.
több mint 14 éve
na, terrorx mar gyujt az 1+3-mas tenderre 😀StezIgazából csak visszacseréltük Fucuval azt, amit egyébként is a hülye szabály miatt cseréltem.
Egyébként mindenki nagyot nézne, ha nem is Woodleyt hoznám 😀
több mint 14 éve
na, terrorx mar gyujt az 1+3-mas tenderre 😀
több mint 14 éve
Meghajlok nagysága előtt tribunus. Megengedi, hogy hisztizzek? Úgy tudom, itt az a divat.Pl hogy vki egyedül változtathat-e szabályt? 😀 😀Soldadosén vagyok a diktátor, szóval már annak is örülnötök kell, hogy megmondom előre ha valamit változtatokHöri

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Pl hogy vki egyedül változtathat-e szabályt? 😀 😀Soldadosén vagyok a diktátor, szóval már annak is örülnötök kell, hogy megmondom előre ha valamit változtatok
több mint 14 éve
a commish megtehetiMangoldról jut eszembe, hogy ő irl ugyebár 8 éves szerződést kapott 😀 57.4M maximummalBig Ben is 8 éves szerződést kapott IRL. De képzeld el, hogy nálunk nem lehet 5 évesnél hosszabb szerződést adni.
itt meg 5 év, 28M.
Bár ezt a vita topikba kéne írnom 😛 😛Höri
Gyenge próbálkozás volt. 😉
Mellesleg remélem, most Höri is legalább antikrisztus lesz, mint én, mert menetközben változtatott szabályt. 😂 A különbség az, hogy nem játszok mártírt, csak mert nekem épp rosszul jön, ugyanis a szabály jó, hisz IRL is így van. Épp ezért csak annyit mondok: megoldom így is.
De lehet, hogy egy szavazást kiírok azért, mert az nem járja, hogy semmi hiszti ne legyen. Pl hogy vki egyedül változtathat-e szabályt? 😀 😀Soldados

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Mangoldról jut eszembe, hogy ő irl ugyebár 8 éves szerződést kapott 😀 57.4M maximummalÉn nem fogok rajta vitatkozni 😀 Örülök, hogy a két husi megmaradt a falam közepében 😀
itt meg 5 év, 28M.
több mint 14 éve
Mangoldról jut eszembe, hogy ő irl ugyebár 8 éves szerződést kapott 😀 57.4M maximummalBig Ben is 8 éves szerződést kapott IRL. De képzeld el, hogy nálunk nem lehet 5 évesnél hosszabb szerződést adni.
itt meg 5 év, 28M.
Gyenge próbálkozás volt. 😉
Mellesleg remélem, most Höri is legalább antikrisztus lesz, mint én, mert menetközben változtatott szabályt. 😂 A különbség az, hogy nem játszok mártírt, csak mert nekem épp rosszul jön, ugyanis a szabály jó, hisz IRL is így van. Épp ezért csak annyit mondok: megoldom így is.
De lehet, hogy egy szavazást kiírok azért, mert az nem járja, hogy semmi hiszti ne legyen. Pl hogy vki egyedül változtathat-e szabályt? 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
ujra frissült a kerekinal: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=109802#p109802
több mint 14 éve
Mangoldról jut eszembe, hogy ő irl ugyebár 8 éves szerződést kapott 😀 57.4M maximummalitt meg 5 év, 28M.
Bár ezt a vita topikba kéne írnom 😛 😛
több mint 14 éve
Höri most akkor mindegy milyen pick?tenorxtavaly mondjuk ez meg volt szabva, hogy ne az legyen, hogy ne adhass direkt 1/32 + 3/32-t peldaul, ami nem hulyeseg
de ha akarmilyet lehet, mondjatok es indulok pickbeszerzo korutra 😀
több mint 14 éve
Höri most akkor mindegy milyen pick?
több mint 14 éve
Ja, ezt kurva gyorsan fejezzétek abba.Én legalább értelmes dolgokról vitázok. 😛SoldadosEz azért lol 😀 de tényleg abbahagyhatnánk főleg a személyeskedés részét a dolgoknak.Rajna
több mint 14 éve
Én legalább értelmes dolgokról vitázok. 😛SoldadosEz azért lol 😀 de tényleg abbahagyhatnánk főleg a személyeskedés részét a dolgoknak.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
innen nem latom h ki diktal 😀tudlak sajnálni, ha ilyen figyelmesen olvasol.Engem nem zavart igazán Fake megnyilvánulása, tőle többre nem nagyon számítottam... De miatta csak azért is be fogok írni minden apró személyi változást is, ha megtalálom.deny79te idefigyelj. most ha azt mondom h egy onallo gondolatodat nem olvastam meg a forumon
akkor jobban megerted h mire irtam neked az elobbit ?
vagy ezert is en vagyok a hibas h nem ertesz emberi szavakbol ?Fake
most egyébként kinek a gondolatát írom?deny79
több mint 14 éve
szerinted hívtam, hogy védjem meg?ki indult ki magabol ?ti ugye mast nem szoktatok egyutt csinalni mint a forumozas ?Fakemiért magadból indulsz ki?deny79
en nagyjabol annyit szoktam a colts szurkolokkal dumalni a gm game miatt mint amugy.
gyak. semmit. neked viszont jott a kispajtasod es vedett teged a semmire nagy elannal.
felnott ember vagy nem ? akkor meg ? szukseged van ilyesmire ?Fake
vagy szerinted körüzenetet küldtem mindenkinek?
gondolom csak szimplán lenézett téged, ezért írta...
na, de én nem megyek bele egy hülyeséges vitába, felőlem aztán lehet neked mindenben igazad.
több mint 14 éve
Én legalább értelmes dolgokról vitázok. 😛