NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 671
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Megvan. Rájöttem. Ami IRL a CBA-tárgyalások körüli vita, az nálunk a Harrison-deal során kialakult csetepaté. Tehát ebben is tartjuk magunkat valamelyest IRL-hez. Köszi Soldi, meg mindenki, így tényleg hiteles a játék. :cool:
több mint 14 éve
azert meg ne dugd, hogy fog ugy futkarozniStez
A pénztárcámra gondoltam, de hát mindenki magából indul ki.szaba
Kansasben mindenki a Chargers GM-bol indul ki 😊
Na de mindegy, elobb szerezz pickeketStez
Igyekszem főnök úr 😊 Amúgy - akkor Kansas egy jó hely 😛
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Egyébként ezzel az új szabállyal kíváncsi vagyok mennyire fog felélénkülni az RFAzás, mert szerintem eléggé.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem csak fogam 😊szaba
A pénztárcámra gondoltam, de hát mindenki magából indul ki.szaba
Kansasben mindenki a Chargers GM-bol indul ki 😊
Na de mindegy, elobb szerezz pickeket

több mint 14 éve
mi van maki, mar fenned a fogad Charlesra mi? 😀Stez
Nem csak fogam 😊szaba
A pénztárcámra gondoltam, de hát mindenki magából indul ki.
több mint 14 éve
Jólvan, RFA után majd lehet rátérünk. 😛szaba
Nem csak fogam 😊szaba
azert meg ne dugd, hogy fog ugy futkarozni

több mint 14 éve
Ki mondta, hogy nem lehet kondíciót rakni a tradebe, pl. sérülés esetén kevesebbet kapok 😊tenorx
Nem csak fogam 😊
több mint 14 éve
Megkapom a biztosítási pénzét sérülés esetén?szaba
Ki mondta, hogy nem lehet kondíciót rakni a tradebe, pl. sérülés esetén kevesebbet kapok 😊tenorx
mi van maki, mar fenned a fogad Charlesra mi? 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na, akkor ujra irom: sztem sem tulzo, es mindket felnek jo uzlet. Igy ertettem.. most nem voltam cinikus 😊

Bar az en velemenyem az, hogy RB-t jobban megeri draftolni az 1-3. korben, mint FA-zni/tradelni... mert hamar berobbannak, vagyis 2-3 jo evet siman kihozol a legtobb rookie szerzodesbol, mig mondjuk DL/CB mas poszton nehezebb.
Persze draft class/FA fuggo is a dolog.. iden nincs a szememben sok 1. koros futo, viszont eleg sok 3-4. koros van, en biztos fogok ott csemegezni valakit majd.Igor
én se mondtam hogy első körös RB-t akarok 😊 nagyon sok olyan 2-3 körös van aki simán kezdő kaliber már idén

De ha Grant 1+3 vagy mennyi akkor Hillis az idei 1500+ total yardjával 1+1+3 reális áron 😂
több mint 14 éve
Torain továbbra is eladó.tenorx
Jólvan, RFA után majd lehet rátérünk. 😛
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Neki béke torain 😛
több mint 14 éve
Ki mondta, hogy nem lehet kondíciót rakni a tradebe, pl. sérülés esetén kevesebbet kapok 😊
több mint 14 éve
Megkapom a biztosítási pénzét sérülés esetén?
több mint 14 éve
Torain továbbra is eladó.
több mint 14 éve
Mathews marad?szaba
Hat, sanszos.. mogotte azert eleg sovany vagyok (Buck bena volt, Harrisont ugye kinyirta Hillis feltunese, Unga meg short yardage/3rd down monster helyett lett FB/PS monster) - eleg necces. Az, hogy ket futot waivereztem sztem sokat mondo...
Ha nem kapok 1+2-t minimum, akkor biztos marad. 😉Igor
Nem kell, csak rákérdeztem. Szerzek én jobbat, olcsóbban 😊
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Mondjuk nekem intő jel lenne, hogy a szezon második felére nagyon meglassult Hillis, valami egy egész yardot csökkent az átlaga. Valamint Hardesty is jön vissza. Nem vagyok benne biztos hogy valaha lesz ilyen éve neki.
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 599 — No 1 Lijiao Gong fan
Mathews marad?szaba
Hat, sanszos.. mogotte azert eleg sovany vagyok (Buck bena volt, Harrisont ugye kinyirta Hillis feltunese, Unga meg short yardage/3rd down monster helyett lett FB/PS monster) - eleg necces. Az, hogy ket futot waivereztem sztem sokat mondo...
Ha nem kapok 1+2-t minimum, akkor biztos marad. 😉

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Mathews marad?
több mint 14 éve
Na, akkor ujra irom: sztem sem tulzo, es mindket felnek jo uzlet. Igy ertettem.. most nem voltam cinikus 😊

Bar az en velemenyem az, hogy RB-t jobban megeri draftolni az 1-3. korben, mint FA-zni/tradelni... mert hamar berobbannak, vagyis 2-3 jo evet siman kihozol a legtobb rookie szerzodesbol, mig mondjuk DL/CB mas poszton nehezebb.
Persze draft class/FA fuggo is a dolog.. iden nincs a szememben sok 1. koros futo, viszont eleg sok 3-4. koros van, en biztos fogok ott csemegezni valakit majd.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Huh, nem rossz trade.. hamar elsozta Tibi 😕 mondjuk ennyit nekem nem ert volna meg.Igor
szerintem simán diszkont volt többi RB tradet nézve.
Nem akartam megválni tőle, de jövőre cirka 10 UFA-m lesz és Hillist éreztem legjobban pótolhatónak. Illetve igen jó az RB felhozatal.
több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Huh, nem rossz trade.. hamar elsozta Tibi 😕 mondjuk ennyit nekem nem ert volna meg.Igor
Nekem nagyon kellett egy jó futó. Ráadásul Hillis és Kuhn jól fognak egymás mellett/előtt mutatni 😀

több mint 14 éve
Huh, nem rossz trade.. hamar elsozta Tibi 😕 mondjuk ennyit nekem nem ert volna meg.

több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
fene hogy nem volt 1. kör közepém Hillisért pedig reménykedtem hátha a combine után sikerül szerezni
de esetleg visi nem akarod továbbadni? 😀Ork
Harvini áron 😀

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
fene hogy nem volt 1. kör közepém Hillisért pedig reménykedtem hátha a combine után sikerül szerezni
de esetleg visi nem akarod továbbadni? 😀
több mint 14 éve
És ezért még mindig én tettem a legtöbbet, mert szarok rá, hogy jól járok vagy nem, ellenben az elmúlt 2 napban engem kioktatókkal.Soldados
Sztem meg nem. 1 hosszabbitasba kotottel bele.. azutan pedig, hogy furdoskurvaversenyt rendeztel haromt-vel, megkeseredett mindenkinek a szajize, es igy a tobbi esetleges gyanus szerzodes megvitatasa/atnezese kutba esett. Es ahelyett, hogy folhoztad volna a tobbit, azt az egy csontot ragtad, minden egyes adando alkalommal.

Az, hogy milyen mas szabalyt valtoztatott meg Hori mondjuk, az mas tema... es egyebkent ebben dobbenetes modon egyertek veled; en is legalabb0 tizennyolcszor irtam mar, ebbe a topicba: folyon valo atkeles kozben ne valts lovat.

Szoval ha osszegzunk:

mindketten (te/haromt) hibasak vagytok, mert
- hisztiztetek egy(???) sort... vagy inkabb minimum harmat.

Te ezenfelul hibas vagy, mert
- feeling alapon 1 ember eseteben gyakrolatilag kitalaltal egy nem letezo szabalyt, ami sehol nincs benne a hivatalos szabalykonyvben.
(ezek utan irtam, a tobbi embert senki nem nezte at.. es mostmar mindenkinek keseru a szaja)

Hori hibas, mert
- atnyomott egy masik szabalyt.

Most ha csak ezt nezem, es a szemelyeskedeseket XY user ellen, es az egyebeket nem veszem bele, akkor is az on tevekenysege okozta itt a legtobb vihart, kedves Mr. Soldados.
Nehogymar te legyel itt aztan a szent, meg a reformer a vegen.. naa.

PS:
Nem erdekel, hogy minden Rozi raboffentett es ezt te altalanos igazsagszolgaltataskent hirdeted (aztan kiderul, hogy nem is ugy volt.. lasd Rajna, lasd Fake.. mindegy)
1) ezt nem ilyen formaban kell megtargyalni
2) toled indult a lavina.. es te vagy az akit allandoan taplalta ugymond, TTT/Storm/Hori/XY elleneben.

En altalaban jol kijovok, szeretek trashelni veled.. de ember, ha tenyleg ennyire nem vagy kepes semennyiben sem meghajolni, kompromisszumot kotni, vagy 17 ember egyontetu velemenyet elfogadni - ez mar azert necces.