NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
63
12
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
34
12
Cleveland Browns - Buffalo Bills
29
11
New York Giants - Minnesota Vikings
21
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
19
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
18
8
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
17
6
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Megvan. Rájöttem. Ami IRL a CBA-tárgyalások körüli vita, az nálunk a Harrison-deal során kialakult csetepaté. Tehát ebben is tartjuk magunkat valamelyest IRL-hez. Köszi Soldi, meg mindenki, így tényleg hiteles a játék. :cool:
több mint 14 éve
Igyekszem főnök úr 😊 Amúgy - akkor Kansas egy jó hely 😛Kansasben mindenki a Chargers GM-bol indul ki 😊azert meg ne dugd, hogy fog ugy futkarozniStezA pénztárcámra gondoltam, de hát mindenki magából indul ki.szaba
Na de mindegy, elobb szerezz pickeketStez
több mint 14 éve
Egyébként ezzel az új szabállyal kíváncsi vagyok mennyire fog felélénkülni az RFAzás, mert szerintem eléggé.
több mint 14 éve
Kansasben mindenki a Chargers GM-bol indul ki 😊A pénztárcámra gondoltam, de hát mindenki magából indul ki.szabaNem csak fogam 😊szabaazert meg ne dugd, hogy fog ugy futkarozniStez
Na de mindegy, elobb szerezz pickeket
több mint 14 éve
A pénztárcámra gondoltam, de hát mindenki magából indul ki.azert meg ne dugd, hogy fog ugy futkarozniStezmi van maki, mar fenned a fogad Charlesra mi? 😀StezNem csak fogam 😊szaba
több mint 14 éve
azert meg ne dugd, hogy fog ugy futkarozniNem csak fogam 😊szabaJólvan, RFA után majd lehet rátérünk. 😛szabami van maki, mar fenned a fogad Charlesra mi? 😀Stez
több mint 14 éve
Nem csak fogam 😊mi van maki, mar fenned a fogad Charlesra mi? 😀StezKi mondta, hogy nem lehet kondíciót rakni a tradebe, pl. sérülés esetén kevesebbet kapok 😊tenorxJólvan, RFA után majd lehet rátérünk. 😛szaba
több mint 14 éve
mi van maki, mar fenned a fogad Charlesra mi? 😀Jólvan, RFA után majd lehet rátérünk. 😛szabaMegkapom a biztosítási pénzét sérülés esetén?szabaKi mondta, hogy nem lehet kondíciót rakni a tradebe, pl. sérülés esetén kevesebbet kapok 😊tenorx
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na, akkor ujra irom: sztem sem tulzo, es mindket felnek jo uzlet. Igy ertettem.. most nem voltam cinikus 😊én se mondtam hogy első körös RB-t akarok 😊 nagyon sok olyan 2-3 körös van aki simán kezdő kaliber már idén
Bar az en velemenyem az, hogy RB-t jobban megeri draftolni az 1-3. korben, mint FA-zni/tradelni... mert hamar berobbannak, vagyis 2-3 jo evet siman kihozol a legtobb rookie szerzodesbol, mig mondjuk DL/CB mas poszton nehezebb.
Persze draft class/FA fuggo is a dolog.. iden nincs a szememben sok 1. koros futo, viszont eleg sok 3-4. koros van, en biztos fogok ott csemegezni valakit majd.Igor
De ha Grant 1+3 vagy mennyi akkor Hillis az idei 1500+ total yardjával 1+1+3 reális áron 😂
több mint 14 éve
Jólvan, RFA után majd lehet rátérünk. 😛Ki mondta, hogy nem lehet kondíciót rakni a tradebe, pl. sérülés esetén kevesebbet kapok 😊tenorxTorain továbbra is eladó.tenorxMegkapom a biztosítási pénzét sérülés esetén?szaba
több mint 14 éve
Torain továbbra is eladó.tenorxNeki béke torain 😛
több mint 14 éve
Ki mondta, hogy nem lehet kondíciót rakni a tradebe, pl. sérülés esetén kevesebbet kapok 😊Torain továbbra is eladó.tenorxMegkapom a biztosítási pénzét sérülés esetén?szaba
több mint 14 éve
Torain továbbra is eladó.tenorxMegkapom a biztosítási pénzét sérülés esetén?
több mint 14 éve
Torain továbbra is eladó.
több mint 14 éve
Nem kell, csak rákérdeztem. Szerzek én jobbat, olcsóbban 😊Mathews marad?szabaHat, sanszos.. mogotte azert eleg sovany vagyok (Buck bena volt, Harrisont ugye kinyirta Hillis feltunese, Unga meg short yardage/3rd down monster helyett lett FB/PS monster) - eleg necces. Az, hogy ket futot waivereztem sztem sokat mondo...
Ha nem kapok 1+2-t minimum, akkor biztos marad. 😉Igor
több mint 14 éve
Mondjuk nekem intő jel lenne, hogy a szezon második felére nagyon meglassult Hillis, valami egy egész yardot csökkent az átlaga. Valamint Hardesty is jön vissza. Nem vagyok benne biztos hogy valaha lesz ilyen éve neki.
több mint 14 éve
Mathews marad?szabaHat, sanszos.. mogotte azert eleg sovany vagyok (Buck bena volt, Harrisont ugye kinyirta Hillis feltunese, Unga meg short yardage/3rd down monster helyett lett FB/PS monster) - eleg necces. Az, hogy ket futot waivereztem sztem sokat mondo...
Ha nem kapok 1+2-t minimum, akkor biztos marad. 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Mathews marad?
több mint 14 éve
Na, akkor ujra irom: sztem sem tulzo, es mindket felnek jo uzlet. Igy ertettem.. most nem voltam cinikus 😊 Bar az en velemenyem az, hogy RB-t jobban megeri draftolni az 1-3. korben, mint FA-zni/tradelni... mert hamar berobbannak, vagyis 2-3 jo evet siman kihozol a legtobb rookie szerzodesbol, mig mondjuk DL/CB mas poszton nehezebb.
Persze draft class/FA fuggo is a dolog.. iden nincs a szememben sok 1. koros futo, viszont eleg sok 3-4. koros van, en biztos fogok ott csemegezni valakit majd.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Huh, nem rossz trade.. hamar elsozta Tibi 😕 mondjuk ennyit nekem nem ert volna meg.Igorszerintem simán diszkont volt többi RB tradet nézve.
Nem akartam megválni tőle, de jövőre cirka 10 UFA-m lesz és Hillist éreztem legjobban pótolhatónak. Illetve igen jó az RB felhozatal.
több mint 14 éve
Huh, nem rossz trade.. hamar elsozta Tibi 😕 mondjuk ennyit nekem nem ert volna meg.IgorNekem nagyon kellett egy jó futó. Ráadásul Hillis és Kuhn jól fognak egymás mellett/előtt mutatni 😀
több mint 14 éve
Huh, nem rossz trade.. hamar elsozta Tibi 😕 mondjuk ennyit nekem nem ert volna meg.
több mint 14 éve
fene hogy nem volt 1. kör közepém Hillisért pedig reménykedtem hátha a combine után sikerül szerezniHarvini áron 😀
de esetleg visi nem akarod továbbadni? 😀Ork
több mint 14 éve
fene hogy nem volt 1. kör közepém Hillisért pedig reménykedtem hátha a combine után sikerül szereznide esetleg visi nem akarod továbbadni? 😀
több mint 14 éve
És ezért még mindig én tettem a legtöbbet, mert szarok rá, hogy jól járok vagy nem, ellenben az elmúlt 2 napban engem kioktatókkal.SoldadosSztem meg nem. 1 hosszabbitasba kotottel bele.. azutan pedig, hogy furdoskurvaversenyt rendeztel haromt-vel, megkeseredett mindenkinek a szajize, es igy a tobbi esetleges gyanus szerzodes megvitatasa/atnezese kutba esett. Es ahelyett, hogy folhoztad volna a tobbit, azt az egy csontot ragtad, minden egyes adando alkalommal.
Az, hogy milyen mas szabalyt valtoztatott meg Hori mondjuk, az mas tema... es egyebkent ebben dobbenetes modon egyertek veled; en is legalabb0 tizennyolcszor irtam mar, ebbe a topicba: folyon valo atkeles kozben ne valts lovat.
Szoval ha osszegzunk:
mindketten (te/haromt) hibasak vagytok, mert
- hisztiztetek egy(???) sort... vagy inkabb minimum harmat.
Te ezenfelul hibas vagy, mert
- feeling alapon 1 ember eseteben gyakrolatilag kitalaltal egy nem letezo szabalyt, ami sehol nincs benne a hivatalos szabalykonyvben.
(ezek utan irtam, a tobbi embert senki nem nezte at.. es mostmar mindenkinek keseru a szaja)
Hori hibas, mert
- atnyomott egy masik szabalyt.
Most ha csak ezt nezem, es a szemelyeskedeseket XY user ellen, es az egyebeket nem veszem bele, akkor is az on tevekenysege okozta itt a legtobb vihart, kedves Mr. Soldados.
Nehogymar te legyel itt aztan a szent, meg a reformer a vegen.. naa.
PS:
Nem erdekel, hogy minden Rozi raboffentett es ezt te altalanos igazsagszolgaltataskent hirdeted (aztan kiderul, hogy nem is ugy volt.. lasd Rajna, lasd Fake.. mindegy)
1) ezt nem ilyen formaban kell megtargyalni
2) toled indult a lavina.. es te vagy az akit allandoan taplalta ugymond, TTT/Storm/Hori/XY elleneben.
En altalaban jol kijovok, szeretek trashelni veled.. de ember, ha tenyleg ennyire nem vagy kepes semennyiben sem meghajolni, kompromisszumot kotni, vagy 17 ember egyontetu velemenyet elfogadni - ez mar azert necces.