GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Nagy gratuláció Bria!szintén 😀
Jövőre majd lenyomlak a csoportban 😀gabokocka
több mint 11 éve
gratula Bria meg BD, meg igazából mindenkinek! 😊 még kristófnak is, aki Mr. Buttfumble-el tudott meccset nyerni! 😀és köszi Höri meg vassadi mindent!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
köszi a szezon leszimulálását vassadi!
több mint 11 éve
OkRG3 magic itt működött. Most jöjjön IRL, Washington. 😀 Grat a döntősöknek.szabaugye maradsz még pár évet, majd trédelnékbriareos
több mint 11 éve
Nagy gratuláció Bria!Jövőre majd lenyomlak a csoportban 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Gratulálok győzelemhez!
több mint 11 éve
Grat Bria a Superbowl bajnoki címhez. Jót tett neked a kis pihenő és a csapatváltás. 😀És nagy köszönet jár Vassadinak és a Comishnak a liga működéséért tett egész éves fáradozásikért!
több mint 11 éve
RG3 magic itt működött. Most jöjjön IRL, Washington. 😀 Grat a döntősöknek.szabaugye maradsz még pár évet, majd trédelnék
több mint 11 éve
RG3 magic itt működött. Most jöjjön IRL, Washington. 😀 Grat a döntősöknek.
több mint 11 éve
Grat bria!Pfff az szép leolvadás....Valaki szólhatott volna a srácoknak, hogy jöjjenek ki a 2.félidőre is. De legalább marad motiváció jövőre 😊 Erősebb D#-t kell összeraknom, nincs mese... 😊
És kösz Ádi a belefektetett melót!
több mint 11 éve
Gratulálok Bria! Megérdemelt SB győzelem!És természetesen köszönjük Ádi a munkádat!

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Gratula a GYŐZTESNEK és Mindenkinek a szezonhoz (Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
És jár a köszönet mindenkinek, aki munkát rakott bele, hogy mi szórakozhassunk!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Grat Bria, köszi Ádi!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Óriási gratuláció Bria!!!Az egész szezonért és a fordításért is!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
0-24-ről fordítás az derék!Grat Bria!
És persze Vassadinak is és mindenkinek!
több mint 11 éve
az comeback 😀grat BD, jó szezon volt ez!
Vassadi, köszi a rengeteg szopást és munkát amit beleraktál a projectbe, max respect
több mint 11 éve
ilyen nálunk sose voltFlacco nem nyerhetHöriBitch PleaseBaltimoreDefense
több mint 11 éve
Na, még így is ez volt a legjobb idényem, pedig most nem is foglalkoztam a csapattal.Nekem tavaly ugyanez volt, Konferenciadöntő lett az eredménye. Lehet, hogy szimplán bele kell szarni 😛
Jövőre alázni fogok, addig is grat bria.Newman

több mint 11 éve
hat sejtettem h 2x nem verlek le. grat a sbhez bd.MMMSKösz Fake, pedig az O mindent megtett hogy ne így legyen. Az mondjuk már arcoskodás, hogy hosszabításban 1 yardról passzolunk 😀
Flacco nem nyerhetHöriBitch Please
több mint 11 éve
Na, még így is ez volt a legjobb idényem, pedig most nem is foglalkoztam a csapattal.köszi, fostam ettől a meccstől rendesen, alapszakasz után
Jövőre alázni fogok, addig is grat bria.Newman
több mint 11 éve
Na, még így is ez volt a legjobb idényem, pedig most nem is foglalkoztam a csapattal.Jövőre alázni fogok, addig is grat bria.