GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
hogyhogy ilyen kevés IR van? mikor én szimuláltam, minden nap kidőlt 2-3 ember, ahogy illik.HöriMondom, hogy bugos ez a Madden. 😀
több mint 11 éve
hogyhogy ilyen kevés IR van? mikor én szimuláltam, minden nap kidőlt 2-3 ember, ahogy illik.HöriSzerintem nálad 100%-nál magasabb volt az Injury Frequency beállítása. Nekem is feltűnt, hogy tavaly mintha több sérülés lett volna, IR-es egészen biztosan, bár aztán lehet, hogy csak a véletlen műve.
több mint 11 éve
hogyhogy ilyen kevés IR van? mikor én szimuláltam, minden nap kidőlt 2-3 ember, ahogy illik.
több mint 11 éve
Köszi Webb 😊Na, legalább ez meglett, kár, hogy a 11–4 ellenére nincs esély már a pihenőhétre 😊
Otthoni zacsi, tuti bugos a Madden. Na mindegy, innen nyerni kell hatot valahogy, van rá még hét esély \o/
Ja, hogy Megatronnak úgy lett 175 yardja és 3 TD-je, hogy Webbnek volt két intije, és három elkapást engedélyezett. Akkor már csak az a kérdés, hogy mi az anyjáért nem ő fogta az első számú elkapótWyatt
A Billst átküldjük jövőre az NFC-be 😀

több mint 11 éve
Gyors helyzetjelentés egy körrel az alapszakasz vége előtt: 11 csapat playoff-részvétele már biztos, az utolsó kiadó hely sorsa azon múlik, hogy a Giants vagy a Redskins nyeri nem pozitív mérleggel az NFC keleti csoportját.AFC
East: Bills (1.)
North: Ravens
South: Colts/Texans
West: Chiefs
Wild Card: Patriots, Colts/Texans
NFC
East: Giants/Redskins (4.)
North: Packers
South: Buccaneers
West: Seahawks (3.)
Wild Card: Falcons, Lions
Zárójelben a főcsoporton belüli kiemelés, ha már fix. Nem számoltam utána a tie-brakereknek az AFC második kiemelése kapcsán; győzelem-vereség mutató tekintetében itt még hármas holtverseny is kialakulhat, de elképzelhető, hogy már biztos a Chiefs második helye a főcsoportban.
Az is eldőlt, hogy a Browns lesz a jövő évi 1/1-es.
több mint 11 éve
pedig ratok ferne a konkurencia. nyerte mar meg azt a divet duplaszemjegyu gyozelemmel egyaltalaban akarki a gm jatek tortenete alatt ? 😀naadam8Akkor ahogy vasárnap írtam, ha valaki módosítani akar valamit a következő játékhét előtt, akkor azt holnap 18 óráig tegye meg, mert este elkezdem leszimulálni a 16. fordulót.vassadién szeretnék módosítani és átküldeni a Texanst az NFC Eastbe.Höri
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
naAkkor ahogy vasárnap írtam, ha valaki módosítani akar valamit a következő játékhét előtt, akkor azt holnap 18 óráig tegye meg, mert este elkezdem leszimulálni a 16. fordulót.vassadién szeretnék módosítani és átküldeni a Texanst az NFC Eastbe.Höri
több mint 11 éve
És ezt miért Vassaditól kéred? Te vagy a helyi Goodell! 😀Akkor ahogy vasárnap írtam, ha valaki módosítani akar valamit a következő játékhét előtt, akkor azt holnap 18 óráig tegye meg, mert este elkezdem leszimulálni a 16. fordulót.vassadién szeretnék módosítani és átküldeni a Texanst az NFC Eastbe.Höri
több mint 11 éve
Akkor ahogy vasárnap írtam, ha valaki módosítani akar valamit a következő játékhét előtt, akkor azt holnap 18 óráig tegye meg, mert este elkezdem leszimulálni a 16. fordulót.vassadién szeretnék módosítani és átküldeni a Texanst az NFC Eastbe.
több mint 11 éve
Akkor ahogy vasárnap írtam, ha valaki módosítani akar valamit a következő játékhét előtt, akkor azt holnap 18 óráig tegye meg, mert este elkezdem leszimulálni a 16. fordulót.
több mint 11 éve
Ja. 😀Ahogy látom te is...empty taxiRelocation to Sanghai?empty taxiNem, csak unatkoznak.
iktriad
több mint 11 éve
Ahogy látom te is...Relocation to Sanghai?empty taxiNem, csak unatkoznak.
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Relocation to Sanghai?empty taxiNem, csak unatkoznak.
A mai világban ezt soha nem lehet tudni. 😀
az irl gyoharsagnak mi a faszom koze van a maddenhez ?MMS
több mint 11 éve
az irl gyoharsagnak mi a faszom koze van a maddenhez ?Akkor a kínaiak meghackelték a Maddent!iktriadMár láttam. Megint bugos a Madden. Joeckel 3 sacket nem fog IRLben engedni 1 meccsen.iktriadamit megtehetsz 1 drive alatt azt ne halaszd 1 meccsen keresztul.MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Relocation to Sanghai?Akkor a kínaiak meghackelték a Maddent!iktriadMár láttam. Megint bugos a Madden. Joeckel 3 sacket nem fog IRLben engedni 1 meccsen.iktriadamit megtehetsz 1 drive alatt azt ne halaszd 1 meccsen keresztul.MMMS

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Garoppolo meg nem akarta magára haragítani a Patst a mai játékával?iktriadEgy Garoppolo - Brandon Lloyd TD-vel indult a meccs, szóval ellenkezőleg, inkább pont az lehetett a baj, hogy magára haragította a patriótákat, akik ezután zsinórban 29 pontot szereztek, és csak a végén jött egy semmire sem jó Gould FG.
több mint 11 éve
Akkor a kínaiak meghackelték a Maddent!Már láttam. Megint bugos a Madden. Joeckel 3 sacket nem fog IRLben engedni 1 meccsen.iktriadamit megtehetsz 1 drive alatt azt ne halaszd 1 meccsen keresztul.MMMS
több mint 11 éve
amit megtehetsz 1 drive alatt azt ne halaszd 1 meccsen keresztul.Már láttam. Megint bugos a Madden. Joeckel 3 sacket nem fog IRLben engedni 1 meccsen.iktriadA meccsünkről beszélek te sobriista. Még annak is több értelme van, hogy meglesd, hányszor feküdt szegény Jimmy, mint hogy kedvenc Tebow-fanod majmolodExperteket holmi statok már rég óta nem érdekelnek a véleményalkotásnál. 😀iktriadInkább nézegesd a statokat, ahelyett, hogy hülyeségeket beszélsz 😛WyattDe Brady már kiégett.iktriadAlig volt kevesebb yardja, mint BradynekWyatt"Iktriad büszke lehet, a másodvirágzását élő MJD három touchdownt szerzett a dicső múltú Bears defense ellen."Forgasd még bennem meg a kést légyszívest Vassadi. 😀 Garoppolo meg nem akarta magára haragítani a Patst a mai játékával?iktriad
croatoan.kavegep.com/gmgame/gamecenter.php?gamelog=Bears%20at%20Patriots%20-%20w15.txt&year=2007&skin=defaultWyatt
több mint 11 éve
42 pont, Colts drukkerek ellen nem veszítünk.5 pro bowler, mondjuk Schwenke és Legursky papírforma volt, hogy bekerül.
több mint 11 éve
Már láttam. Megint bugos a Madden. Joeckel 3 sacket nem fog IRLben engedni 1 meccsen.A meccsünkről beszélek te sobriista. Még annak is több értelme van, hogy meglesd, hányszor feküdt szegény Jimmy, mint hogy kedvenc Tebow-fanod majmolodExperteket holmi statok már rég óta nem érdekelnek a véleményalkotásnál. 😀iktriadInkább nézegesd a statokat, ahelyett, hogy hülyeségeket beszélsz 😛WyattDe Brady már kiégett.iktriadAlig volt kevesebb yardja, mint BradynekWyatt"Iktriad büszke lehet, a másodvirágzását élő MJD három touchdownt szerzett a dicső múltú Bears defense ellen."Forgasd még bennem meg a kést légyszívest Vassadi. 😀 Garoppolo meg nem akarta magára haragítani a Patst a mai játékával?iktriad
croatoan.kavegep.com/gmgame/gamecenter.php?gamelog=Bears%20at%20Patriots%20-%20w15.txt&year=2007&skin=defaultWyatt
több mint 11 éve
A meccsünkről beszélek te sobriista. Még annak is több értelme van, hogy meglesd, hányszor feküdt szegény Jimmy, mint hogy kedvenc Tebow-fanod majmolodExperteket holmi statok már rég óta nem érdekelnek a véleményalkotásnál. 😀iktriadInkább nézegesd a statokat, ahelyett, hogy hülyeségeket beszélsz 😛WyattDe Brady már kiégett.iktriadAlig volt kevesebb yardja, mint BradynekWyatt"Iktriad büszke lehet, a másodvirágzását élő MJD három touchdownt szerzett a dicső múltú Bears defense ellen."Forgasd még bennem meg a kést légyszívest Vassadi. 😀 Garoppolo meg nem akarta magára haragítani a Patst a mai játékával?iktriad
croatoan.kavegep.com/gmgame/gamecenter.php?gamelog=Bears%20at%20Patriots%20-%20w15.txt&year=2007&skin=default

több mint 11 éve
Experteket holmi statok már rég óta nem érdekelnek a véleményalkotásnál. 😀Inkább nézegesd a statokat, ahelyett, hogy hülyeségeket beszélsz 😛WyattDe Brady már kiégett.iktriadAlig volt kevesebb yardja, mint BradynekWyatt"Iktriad büszke lehet, a másodvirágzását élő MJD három touchdownt szerzett a dicső múltú Bears defense ellen."Forgasd még bennem meg a kést légyszívest Vassadi. 😀 Garoppolo meg nem akarta magára haragítani a Patst a mai játékával?iktriad
több mint 11 éve
Inkább nézegesd a statokat, ahelyett, hogy hülyeségeket beszélsz 😛De Brady már kiégett.iktriadAlig volt kevesebb yardja, mint BradynekWyatt"Iktriad büszke lehet, a másodvirágzását élő MJD három touchdownt szerzett a dicső múltú Bears defense ellen."Forgasd még bennem meg a kést légyszívest Vassadi. 😀 Garoppolo meg nem akarta magára haragítani a Patst a mai játékával?iktriad

több mint 11 éve
De Brady már kiégett.Alig volt kevesebb yardja, mint BradynekWyatt"Iktriad büszke lehet, a másodvirágzását élő MJD három touchdownt szerzett a dicső múltú Bears defense ellen."Forgasd még bennem meg a kést légyszívest Vassadi. 😀 Garoppolo meg nem akarta magára haragítani a Patst a mai játékával?iktriad