GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
A 2. legtöbb yardot futó RB nincs ott a Top 5-ben a futók között 😀 😀 Szeretlek madden....Farky
Pontosítanék. Nem az az igazi baj, hogy második legtöbb yardot futó RB létére nincs ott a top 5-ben és még csak nem is Pro Bowler, mert ha megnézed, hogy mennyivel szerzett több yardot, mint a többiek, de emellett mennyivel kevesebb a TD-je és mennyivel több fumble-t vétett, akkor érthető a kimaradása. A gond ott van, hogy a Madden - mint az egyszerű ember - abszolút a yard totalra hagyatkozik, holott amíg MJD 3,5 alatti yard/carry átlagot mutathat fel, vagy épp Foster mutatója sem éri el a 4,0-t, addig McCoy 4,7 yard felett átlagolt labdacipelésenként. Ugyanígy Lynch "díjmentes" szezonja is elég komikus, de hát ez van.

Az NFC-ben mondjuk borzasztó erős volt az RB-felhozatal ebben a szezonban, példának okáért a rushing leader top 16-ban csak három AFC-s futó található.vassadi
+ milyen fal mögött tette ezt. Egyébként annyival több fumbleje nem volt, hiszen összesen volt neki 4, AP-nek 7, Fosternek is 4, MoJo 5, CJ 6, tehát ez sem egy nagy különbségFarky
Bernardra és Spillerre céloztam, akik bekerültek a top 5-be, és kevesebb fumble-jük volt, mint McCoy-nak.
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
A 2. legtöbb yardot futó RB nincs ott a Top 5-ben a futók között 😀 😀 Szeretlek madden....Farky
Pontosítanék. Nem az az igazi baj, hogy második legtöbb yardot futó RB létére nincs ott a top 5-ben és még csak nem is Pro Bowler, mert ha megnézed, hogy mennyivel szerzett több yardot, mint a többiek, de emellett mennyivel kevesebb a TD-je és mennyivel több fumble-t vétett, akkor érthető a kimaradása. A gond ott van, hogy a Madden - mint az egyszerű ember - abszolút a yard totalra hagyatkozik, holott amíg MJD 3,5 alatti yard/carry átlagot mutathat fel, vagy épp Foster mutatója sem éri el a 4,0-t, addig McCoy 4,7 yard felett átlagolt labdacipelésenként. Ugyanígy Lynch "díjmentes" szezonja is elég komikus, de hát ez van.

Az NFC-ben mondjuk borzasztó erős volt az RB-felhozatal ebben a szezonban, példának okáért a rushing leader top 16-ban csak három AFC-s futó található.vassadi
+ milyen fal mögött tette ezt. Egyébként annyival több fumbleje nem volt, hiszen összesen volt neki 4, AP-nek 7, Fosternek is 4, MoJo 5, CJ 6, tehát ez sem egy nagy különbség

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve

Az NFC-ben mondjuk borzasztó erős volt az RB-felhozatal ebben a szezonban, példának okáért a rushing leader top 16-ban csak három AFC-s futó található.
több mint 11 éve
Lemaradtam valamiről??? o_o
- Sidney Rice búcsúmeccse szépre sikeredett (egyénileg legalábbis), utolsó profi mérkőzésén touchdownt is szerzett.Egon
visszavonult

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
3/8, köszi Steelers, egynek jó lesz

- Sidney Rice búcsúmeccse szépre sikeredett (egyénileg legalábbis), utolsó profi mérkőzésén touchdownt is szerzett.Egon
Le, visszavonult

több mint 11 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
- Sidney Rice búcsúmeccse szépre sikeredett (egyénileg legalábbis), utolsó profi mérkőzésén touchdownt is szerzett.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
A 2. legtöbb yardot futó RB nincs ott a Top 5-ben a futók között 😀 😀 Szeretlek madden....

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lehet kéne egy #favrecomeback...szaba
Még visszajössz a nyugdíjból 2szer 2 másik csapathoz? Te leszel Höri Szurgent Lajos bája, ha valamelyik GM lemond? 😀😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
6-10, kíváncsi vagyok hogy lesz-e ebből alapból Top 10es pick? Scholes biztos nagyon reméli, hogy nem. 😀😀

Ja és MJDnek csak a chicagói levegővel voltak bajai, hogy New Englandben ennyire fickándozott. IRLben fele ilyen jó se lesz idén Oaklandben.
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
Lehet kéne egy #favrecomeback...
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Fasza, 12-4, de mehetünk a Coltshoz, ahol a Madden bármikor képes PM-nek hat TD-s meccset összehozni Wyatt
az egyetlen reális attribútum. Előrehozott döntő, de a matchupok tetszenek.Höri
elorehozott seggemvegedonto 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
3) Ahhoz képest, hogy Empty mennyit szidta Carpentert, csak befutott a harmadik helyre a kickerek között. 😊vassadi
Két clutch meccsen is hibázott olyan FG-t ami hosszabbítást ért volna, egyébként minden rendben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fasza, 12-4, de mehetünk a Coltshoz, ahol a Madden bármikor képes PM-nek hat TD-s meccset összehozni Wyatt
az egyetlen reális attribútum. Előrehozott döntő, de a matchupok tetszenek.

több mint 11 éve
Néhány megjegyzés a díjkiosztóval kapcsolatban:
1) OROY: Igen, a QB-k túlértékeltek.
2) Az újonc 4-3-as defensive endeknek az alacsony Tackle rating miatt alacsony tackle-számot ír be a Madden, ami viszont fontos mérőszám, ezért nem fért fel a listára például Clowney vagy DeMarcus Lawrence. De igazából mindegy is, mert Mack első helyének jogosságához amúgy se nagyon férhet kétség.
3) Ahhoz képest, hogy Empty mennyit szidta Carpentert, csak befutott a harmadik helyre a kickerek között. 😊
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Fasza, 12-4, de mehetünk a Coltshoz, ahol a Madden bármikor képes PM-nek hat TD-s meccset összehozni :/ Jobban örültem volna egy Ravens, Chiefs, Bills hármasnak, de reméljük, hogy most megszakad a Madden-átok

több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Huhú

több mint 11 éve
8-8, as usual.

Madden hates me.
több mint 11 éve
A Madcat update után felrakom a már kialakult draftsorrendet (első 20 hely).

vassadi, brees itt redskin nem szentbriareos
(Y)
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
vassadi, brees itt redskin nem szent

több mint 11 éve
Jah és idén még nem nagyon mondtam: Carpenter monnyonle!

Madden hates me.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
szerintem meg h mit ad a medden 😀
több mint 11 éve
hogyhogy ilyen kevés IR van? mikor én szimuláltam, minden nap kidőlt 2-3 ember, ahogy illik.Höri
Szerintem nálad 100%-nál magasabb volt az Injury Frequency beállítása. Nekem is feltűnt, hogy tavaly mintha több sérülés lett volna, IR-es egészen biztosan, bár aztán lehet, hogy csak a véletlen műve.vassadi
de reálisabb is volt. 32 csapatnak nincs összesen 32 sérültje 😀Höri
Csak amíg IRL szezon közben is folyamatosan vannak játékostranzakciók főként a sérülések miatt, addig az itteni GM-eknek erre nincs lehetőségük. Ebből a szempontból pedig jobb is, hogy kevesebb a sérülés, mert így legalább jobban kijön, ki milyen csapatot tudott összerakni a holtszezonban, ennek a játéknak pedig tudtommal ez a lényege. És ha megnézed, nagyjából helyén is van minden csapat győzelem-vereség mutató tekintetében.vassadi
szerintem inkább a milyen KEZDŐcsapaton van így a hangsúly.

több mint 11 éve
hogyhogy ilyen kevés IR van? mikor én szimuláltam, minden nap kidőlt 2-3 ember, ahogy illik.Höri
Szerintem nálad 100%-nál magasabb volt az Injury Frequency beállítása. Nekem is feltűnt, hogy tavaly mintha több sérülés lett volna, IR-es egészen biztosan, bár aztán lehet, hogy csak a véletlen műve.vassadi
de reálisabb is volt. 32 csapatnak nincs összesen 32 sérültje 😀Höri
Csak amíg IRL szezon közben is folyamatosan vannak játékostranzakciók főként a sérülések miatt, addig az itteni GM-eknek erre nincs lehetőségük. Ebből a szempontból pedig jobb is, hogy kevesebb a sérülés, mert így legalább jobban kijön, ki milyen csapatot tudott összerakni a holtszezonban, ennek a játéknak pedig tudtommal ez a lényege. És ha megnézed, nagyjából helyén is van minden csapat győzelem-vereség mutató tekintetében.
több mint 11 éve
de reálisabb is volt. 32 csapatnak nincs összesen 32 sérültje 😀

több mint 11 éve
Eddig mind2 évben 8-8-at csinált a csapat az irányításom alatt, mégis mifaszt vártok tőle? 😀

Madden hates me.