GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Nyilván megsérült a kezdő. Vicces, hogy mindig akad valaki, aki rá tud erre csodálkozni.vassadién egy idő után azt válaszoltam, hogy "direkt kibasztam veled"
több mint 11 éve
eddig ebben a szezonban minden héten rákérdezett valakiNyilván megsérült a kezdő. Vicces, hogy mindig akad valaki, aki rá tud erre csodálkozni.vassadiÉn még csak sophomore GM vagyok. 😀iktriad
több mint 11 éve
Nyilván megsérült a kezdő. Vicces, hogy mindig akad valaki, aki rá tud erre csodálkozni.vassadiÉn még csak sophomore GM vagyok. 😀
több mint 11 éve
Azért azt ne várd tőle, hogy ilyen szinten az IRL statokhoz igazodjon. 😊Mondom, hogy bugos ez a Madden. 😀iktriadNagyon bugos ez a Madden. Chris Prosinski sack(IRL 3 év alatt nem volt neki 1 se...)?! Ráadásul Luke Joeckelt megverve?! (Legedu) Naa Nee.iktriadNálam Calvin Pace fogott megint picket, idén már a másodikat és tavaly is volt vagy 5, miközben IRL 11 szezon alatt volt neki 3...Shilkor
És hogy lett Gerald Hodgesnak 12 tackleje és 1 pickje, amikor nálam ő csere? Beason megsérült, vagy a Madden 3-4ezik, mikor 4-3ban kellene játszania a Dmet?iktriadNyilván megsérült a kezdő. Vicces, hogy mindig akad valaki, aki rá tud erre csodálkozni.
több mint 11 éve
Mondom, hogy bugos ez a Madden. 😀Nagyon bugos ez a Madden. Chris Prosinski sack(IRL 3 év alatt nem volt neki 1 se...)?! Ráadásul Luke Joeckelt megverve?! (Legedu) Naa Nee.Nálam Calvin Pace fogott megint picket, idén már a másodikat és tavaly is volt vagy 5, miközben IRL 11 szezon alatt volt neki 3...Shilkor
És hogy lett Gerald Hodgesnak 12 tackleje és 1 pickje, amikor nálam ő csere? Beason megsérült, vagy a Madden 3-4ezik, mikor 4-3ban kellene játszania a Dmet?iktriad
több mint 11 éve
Nagyon bugos ez a Madden. Chris Prosinski sack(IRL 3 év alatt nem volt neki 1 se...)?! Ráadásul Luke Joeckelt megverve?! (Legedu) Naa Nee.Nálam Calvin Pace fogott megint picket, idén már a másodikat és tavaly is volt vagy 5, miközben IRL 11 szezon alatt volt neki 3...
És hogy lett Gerald Hodgesnak 12 tackleje és 1 pickje, amikor nálam ő csere? Beason megsérült, vagy a Madden 3-4ezik, mikor 4-3ban kellene játszania a Dmet?iktriad
több mint 11 éve
Az egyébként nem szar OL-em engedett 6 sacket és így nyertünk, mókás. Bár ahogy nézem az összes sack blitzből jött, 1 meccsre van tőlünk a csoport élén a Skins, a végén még kellemes meglepetés fog érni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nagyon bugos ez a Madden. Chris Prosinski sack(IRL 3 év alatt nem volt neki 1 se...)?! Ráadásul Luke Joeckelt megverve?! (Legedu) Naa Nee.És hogy lett Gerald Hodgesnak 12 tackleje és 1 pickje, amikor nálam ő csere? Beason megsérült, vagy a Madden 3-4ezik, mikor 4-3ban kellene játszania a Dmet?
több mint 11 éve
Ja értem, kösziKöszi Webb 😊az engedetteket barmul szamolja. zonazasnal elvetve huzgalja be oket pl.MMMS
Otthoni zacsi, tuti bugos a Madden. Na mindegy, innen nyerni kell hatot valahogy, van rá még hét esély \o/
Ja, hogy Megatronnak úgy lett 175 yardja és 3 TD-je, hogy Webbnek volt két intije, és három elkapást engedélyezett. Akkor már csak az a kérdés, hogy mi az anyjáért nem ő fogta az első számú elkapótWyatt

több mint 11 éve
Köszi Webb 😊az engedetteket barmul szamolja. zonazasnal elvetve huzgalja be oket pl.
Otthoni zacsi, tuti bugos a Madden. Na mindegy, innen nyerni kell hatot valahogy, van rá még hét esély \o/
Ja, hogy Megatronnak úgy lett 175 yardja és 3 TD-je, hogy Webbnek volt két intije, és három elkapást engedélyezett. Akkor már csak az a kérdés, hogy mi az anyjáért nem ő fogta az első számú elkapótWyatt
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
jaj utána már láttam Cole szereléseitHarris 0 tackle 😮 wtf?FarkyConner 12, Cole 4 tackle -> Harris megsérültvassadi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
és az is idegörlő, hogy az NFC-ben ha pozitív a mérleged, tuti a playoff 😀
több mint 11 éve
kezd nyomasztó lenni hogy Chris Clemons a DPOY front runner, mégha 2 is van belőle
több mint 11 éve
Harris 0 tackle 😮 wtf?FarkyConner 12, Cole 4 tackle -> Harris megsérült
több mint 11 éve
Köszi Webb 😊Otthoni zacsi, tuti bugos a Madden. Na mindegy, innen nyerni kell hatot valahogy, van rá még hét esély \o/
Ja, hogy Megatronnak úgy lett 175 yardja és 3 TD-je, hogy Webbnek volt két intije, és három elkapást engedélyezett. Akkor már csak az a kérdés, hogy mi az anyjáért nem ő fogta az első számú elkapót

több mint 11 éve
Harris 0 tackle 😮 wtf?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Grat Schleck!Sejtettem, hogy a nagy menetelés közben becsúszik egy vereség is valamikor.
Eljött az ideje ezek szerint. 😊
több mint 11 éve
azt hiszem ezzel el is fogyott a jó teljesítmény a csapatból 😊
több mint 11 éve
Nincs kedve valakinek maddenezni itteni rosterrel?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes