GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sehogysem jön ki a Colts veresége, türelem

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ma lesz sim?

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nyilván megsérült a kezdő. Vicces, hogy mindig akad valaki, aki rá tud erre csodálkozni.vassadi
én egy idő után azt válaszoltam, hogy "direkt kibasztam veled"

több mint 11 éve
Nyilván megsérült a kezdő. Vicces, hogy mindig akad valaki, aki rá tud erre csodálkozni.vassadi
Én még csak sophomore GM vagyok. 😀iktriad
eddig ebben a szezonban minden héten rákérdezett valaki

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én még csak sophomore GM vagyok. 😀
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Nagyon bugos ez a Madden. Chris Prosinski sack(IRL 3 év alatt nem volt neki 1 se...)?! Ráadásul Luke Joeckelt megverve?! (Legedu) Naa Nee.iktriad
Nálam Calvin Pace fogott megint picket, idén már a másodikat és tavaly is volt vagy 5, miközben IRL 11 szezon alatt volt neki 3...Shilkor
Mondom, hogy bugos ez a Madden. 😀iktriad
Azért azt ne várd tőle, hogy ilyen szinten az IRL statokhoz igazodjon. 😊

És hogy lett Gerald Hodgesnak 12 tackleje és 1 pickje, amikor nálam ő csere? Beason megsérült, vagy a Madden 3-4ezik, mikor 4-3ban kellene játszania a Dmet?iktriad
Nyilván megsérült a kezdő. Vicces, hogy mindig akad valaki, aki rá tud erre csodálkozni.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon bugos ez a Madden. Chris Prosinski sack(IRL 3 év alatt nem volt neki 1 se...)?! Ráadásul Luke Joeckelt megverve?! (Legedu) Naa Nee.

És hogy lett Gerald Hodgesnak 12 tackleje és 1 pickje, amikor nálam ő csere? Beason megsérült, vagy a Madden 3-4ezik, mikor 4-3ban kellene játszania a Dmet?iktriad
Nálam Calvin Pace fogott megint picket, idén már a másodikat és tavaly is volt vagy 5, miközben IRL 11 szezon alatt volt neki 3...Shilkor
Mondom, hogy bugos ez a Madden. 😀
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Nagyon bugos ez a Madden. Chris Prosinski sack(IRL 3 év alatt nem volt neki 1 se...)?! Ráadásul Luke Joeckelt megverve?! (Legedu) Naa Nee.

Nálam Calvin Pace fogott megint picket, idén már a másodikat és tavaly is volt vagy 5, miközben IRL 11 szezon alatt volt neki 3...
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Az egyébként nem szar OL-em engedett 6 sacket és így nyertünk, mókás. Bár ahogy nézem az összes sack blitzből jött, 1 meccsre van tőlünk a csoport élén a Skins, a végén még kellemes meglepetés fog érni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve

És hogy lett Gerald Hodgesnak 12 tackleje és 1 pickje, amikor nálam ő csere? Beason megsérült, vagy a Madden 3-4ezik, mikor 4-3ban kellene játszania a Dmet?
több mint 11 éve
Köszi Webb 😊
Otthoni zacsi, tuti bugos a Madden. Na mindegy, innen nyerni kell hatot valahogy, van rá még hét esély \o/
Ja, hogy Megatronnak úgy lett 175 yardja és 3 TD-je, hogy Webbnek volt két intije, és három elkapást engedélyezett. Akkor már csak az a kérdés, hogy mi az anyjáért nem ő fogta az első számú elkapótWyatt
az engedetteket barmul szamolja. zonazasnal elvetve huzgalja be oket pl.MMMS
Ja értem, köszi

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Köszi Webb 😊
Otthoni zacsi, tuti bugos a Madden. Na mindegy, innen nyerni kell hatot valahogy, van rá még hét esély \o/
Ja, hogy Megatronnak úgy lett 175 yardja és 3 TD-je, hogy Webbnek volt két intije, és három elkapást engedélyezett. Akkor már csak az a kérdés, hogy mi az anyjáért nem ő fogta az első számú elkapótWyatt
az engedetteket barmul szamolja. zonazasnal elvetve huzgalja be oket pl.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Harris 0 tackle 😮 wtf?Farky
Conner 12, Cole 4 tackle -> Harris megsérültvassadi
jaj utána már láttam Cole szereléseit

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
és az is idegörlő, hogy az NFC-ben ha pozitív a mérleged, tuti a playoff 😀

több mint 11 éve
kezd nyomasztó lenni hogy Chris Clemons a DPOY front runner, mégha 2 is van belőle

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Harris 0 tackle 😮 wtf?Farky
Conner 12, Cole 4 tackle -> Harris megsérült
több mint 11 éve
Köszi Webb 😊
Ja, hogy Megatronnak úgy lett 175 yardja és 3 TD-je, hogy Webbnek volt két intije, és három elkapást engedélyezett. Akkor már csak az a kérdés, hogy mi az anyjáért nem ő fogta az első számú elkapót

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ok, ez kezd nem vicces lenni.... :p

több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Harris 0 tackle 😮 wtf?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Grat Schleck!
Sejtettem, hogy a nagy menetelés közben becsúszik egy vereség is valamikor.
Eljött az ideje ezek szerint. 😊

több mint 11 éve
Ork boldog lehet, nyert a Colts

több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
hülye győzelem 😕

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
azt hiszem ezzel el is fogyott a jó teljesítmény a csapatból 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
fuckyeah ace of spades \_/

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Nincs kedve valakinek maddenezni itteni rosterrel?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes