GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
tuti bugos a rendszer. Fitz két meccsen egymás után droppo egy labdát. Ilyen nincs.
több mint 11 éve
ti csak ne ríjatok a konkurencia miatt.
nagy nehezen sikerült szegecset lepusztítani a játékról, erre vassadi összecsalja a szar1/1-es csapatának a playoffot.
katasztrófa.Höri
nem láttam beírva, azt lehet tudni, hogy a madden hogyan lőtte be a csapataink overallját?89: Bills, Buccaneers, Patriots
tudom, hogy a 91 és a 88 az ugyanolyan, csak fun factként érdekelne.Höri
88: Chiefs, Colts, Packers, Seahawks
87: Chargers, Falcons, Lions, Texans
86: Bears, Bengals, Dolphins, 49ers, Jaguars, Ravens, Redskins, Titans, Vikings
85: Broncos, Cowboys, Giants
84: Cardinals, Jets, Raiders, Rams, Steelers
83: Browns, Eagles, Saints
82: Panthersvassadi
több mint 11 éve
ti csak ne ríjatok a konkurencia miatt.nagy nehezen sikerült szegecset lepusztítani a játékról, erre vassadi összecsalja a szar1/1-es csapatának a playoffot.
katasztrófa.
több mint 11 éve
na jolvan, mar azthittem bugos a rencer h nem birok kikapni. grat ujmen.MMMSkösz
nem hittem volna, hogy idegenben nyerni fogok
több mint 11 éve
a liga legerősebb csoportjábanEgonaz afcben van a saints ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
"A forduló és egyben az idei szezon eddigi egyik legnagyobb meglepetését a Saints szolgáltatta a Ravens idegenbeli felülmúlásával."o_o Na erre tényleg nem számítottam!!! 😛
Kár, hogy a liga legerősebb csoportjában semmi esélyünk :-/
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
ja meg pantera, soad, sepultura is.+
a bills pumpup zeneje ehune, ha volna ra alkalom h hasznald 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
azé néha lehetne motörhead is.a hét slágere nagyon egyhangú, sehol egy Carly Rae Jepsen vagy Ke$ha.HöriWhat? o_o Tessék, ez majd megtisztít, kellően hosszú is:
vassadi
just sayin
több mint 11 éve
a hét slágere nagyon egyhangú, sehol egy Carly Rae Jepsen vagy Ke$ha.HöriWhat? o_o Tessék, ez majd megtisztít, kellően hosszú is:
több mint 11 éve
Delonso?Wyattaham.
nem baj, még pár év és túlteszed magad azon h visszajöttem 😊
több mint 11 éve
Scholes fiam tippmixülté? Már elkezdtem gondolkodni, hogy milyen összegű szerződéshosszabbítással kínáljalak meg, erre egymagad elkúrsz egy fontos és nyerhető meccset? Ну, погоди!*a hét slágere nagyon egyhangú, sehol egy Carly Rae Jepsen vagy Ke$ha.HöriTampában biztos gyakran lemegy a "Good time" CPJtől ezekben a napokban a helyi rádiókban. 😀
Sőt, a GMet ismerve már tuti elkezdte összeírni azoknak az énekeshölgyeknek a listáját, akiket majd beküld az öltözőbe egy alapos "mikrofonpróbára", ha összejön a csapatnak az, ami a 72es delfineknek. 😀
*No megállj csak!
több mint 11 éve
a hét slágere nagyon egyhangú, sehol egy Carly Rae Jepsen vagy Ke$ha.
több mint 11 éve
Hétvégén megint double-header.
több mint 11 éve
Pats ellen még mindig nem működik a Madden... :=szabaLol, megvertünk egy nem negatív mérlegű csapatot \o/
Mondjuk otthon. Ja, hogy Brady helyett Hoyer irányított, akkor értem 😀
Edelman taps, taps, MoJo is villantott valamit, pöpec. Amúgy eddig jól nézett ki, a vereségeinket 17–2-es összmérlegű csapatok ellen szenvedtük el, de csak bukott a Ravens és a Bills is egyet, és már majdnem PO-s helyen, éljen

több mint 11 éve
francba, deckernek nem szóltunk, hogy a vereségre játszunk? 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
na jolvan, mar azthittem bugos a rencer h nem birok kikapni. grat ujmen.
több mint 11 éve
Pats ellen még mindig nem működik a Madden... :=
több mint 11 éve
Ó, nem akkor 😊majd az utolsó héten elqrjuk ha esetleg lesz még addig esélyünk a PO-ra 😀FarkyMegint nyertünk??? #mivanitt 😀 😀 😀Farkybazzeg ha a Dallas bejut a rájátszásba, tényleg nincs értelme ennek a játéknak :pHöri
több mint 11 éve
Bent vagyunk a mezőny első felében! Már ami az AFC-t illeti. Az már majdnem PO-s... 😀

több mint 11 éve
Lemákolt valami no name csapat 😊 Ott sem volt gáz egyébként egy TD-t szopott a D# meg Vontae-nak volt egy visszahordott IC-je.Igaz nem túl acélos csapatok ellen, de a legutóbbi két meccsen kapott összesen 3 pont eléggé tetszetős 😀BaltimoreDefensees elotte hogyan is volt az a meccs ?MMMS
több mint 11 éve
majd az utolsó héten elqrjuk ha esetleg lesz még addig esélyünk a PO-ra 😀Megint nyertünk??? #mivanitt 😀 😀 😀Farkybazzeg ha a Dallas bejut a rájátszásba, tényleg nincs értelme ennek a játéknak :pHöri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
biszem-baszom 3 pontIgaz nem túl acélos csapatok ellen, de a legutóbbi két meccsen kapott összesen 3 pont eléggé tetszetős 😀BaltimoreDefenseLényeg, hogy a 3 pont meglegyen.Höri
több mint 11 éve
Igaz nem túl acélos csapatok ellen, de a legutóbbi két meccsen kapott összesen 3 pont eléggé tetszetős 😀BaltimoreDefensees elotte hogyan is volt az a meccs ?