GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
3-2vel megyünk bye weekre, ás utána jön a mostanában nem túl acélos teljesítményt produkáló Cards. A végén még meglesz a playoff. 😀
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Jó lenne 5-1-gyel menni bye-ra, mert szünet után úgyis szarrá ver minket a Bills....Newman
Ez burkolt kérés/felhívás arra vonatkozólag, hogy csaljam el neked a következő meccset? 😊vassadi
Nem, az PM-ben ment volna. Ez bizony nyílt felhívás volt.szaba
Én sose tennék ilyet....:A:

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 242
Jó lenne 5-1-gyel menni bye-ra, mert szünet után úgyis szarrá ver minket a Bills....Newman
Ez burkolt kérés/felhívás arra vonatkozólag, hogy csaljam el neked a következő meccset? 😊vassadi
Nem, az PM-ben ment volna. Ez bizony nyílt felhívás volt.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Ez burkolt kérés/felhívás arra vonatkozólag, hogy csaljam el neked a következő meccset? 😊
több mint 11 éve
Jó lenne 5-1-gyel menni bye-ra, mert szünet után úgyis szarrá ver minket a Bills....

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
tökéletes bye week. HOU L, TEN L, JAX L

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Csak szopatunk 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
na igorral nagy csata lesz holnap, remélem nem égetjük le magunkat

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na megvan a harmadik max hárompontos vereség idegenben egy topcsapat ellen. Lassan kipróbálhatnánk a győzelmet is, mert karcos lesz így a szezon. Grat azért a clutch Billsnek is

több mint 11 éve
Na ennyit a Vikesról.... :p

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
eddig minden nagyon szep, minden nagyon jo. most kene ramenni a gazpedalra es bezuzzantani otthon a riotsot, oszt elmenni byera 3 meccs elonnyel vegig afc ellenfeleket megagyalva ... tul szep lenne ...MMMS
Jó esélyed van erre, idegenben nem szokott menni, ráadásul az erős csapatok ellen rendre befigyel a párpontos zacsi. Hosszú még a szezon, de mondjuk nem lenne rossz, ha nem 2–3-mal rajtolnánkWyatt
klasszik bills choke lenne most otthon kiszopni. nem fogok meglepodni a galazasodon se.

mondjuk ahogy eddig nezem a vontae-flash parharc nagyonnagy lesz.
vontae mult heten is 7-57-0-n tartotta calvint es eddig a szezonban 5 engedett passz melle 2 int es 5 pd, gordon meg kb a chainmover nalad.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
eddig minden nagyon szep, minden nagyon jo. most kene ramenni a gazpedalra es bezuzzantani otthon a riotsot, oszt elmenni byera 3 meccs elonnyel vegig afc ellenfeleket megagyalva ... tul szep lenne ...MMMS
Jó esélyed van erre, idegenben nem szokott menni, ráadásul az erős csapatok ellen rendre befigyel a párpontos zacsi. Hosszú még a szezon, de mondjuk nem lenne rossz, ha nem 2–3-mal rajtolnánk

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
eddig minden nagyon szep, minden nagyon jo. most kene ramenni a gazpedalra es bezuzzantani otthon a riotsot, oszt elmenni byera 3 meccs elonnyel vegig afc ellenfeleket megagyalva ... tul szep lenne ...

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
De a Falcons az jó, ellentétben a... 😛 Nem is értem az NFC Northot, a sajtosokkal pont fordítva kéne állnunk... Ha nem tudnám hogy Vassadi becsületes, valami bundára gyanakodnék.Rataxes
az a helyzet h gyenge a csapatod. igazából az 1-3as mérleg is túlteljesítés

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Arcoskodás semmire, ccccc.... Magadnak hazudhatsz, de nekem nem tudsz 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
De a Falcons az jó, ellentétben a... 😛 Nem is értem az NFC Northot, a sajtosokkal pont fordítva kéne állnunk... Ha nem tudnám hogy Vassadi becsületes, valami bundára gyanakodnék.Rataxes
Na, egész sokáig kellett várni a semmire való arcoskodást Ratatól.... :p 😀

több mint 11 éve
De a Falcons az jó, ellentétben a... 😛 Nem is értem az NFC Northot, a sajtosokkal pont fordítva kéne állnunk... Ha nem tudnám hogy Vassadi becsületes, valami bundára gyanakodnék.

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Legalább mostmár tudom, hogy azért kaptam ki a Panthers-től, mert 3-4-et jászott a csapat.... :pNewman
Az enyém is 3-4-et játszik, mégis megverték a Pantherst :p
több mint 11 éve
Rolandó Mekkléjn 😊 2017-ig birtoklom a játékjogát (reserve/retired list)
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
GM játék csevegő - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Most annyira nem volt vállalhatatlan a D#, de SD elleni meccsen kritikán alulit hoztak. Egész héten #kurvagyenge feliratú pólóban edzenek és nyilatkoznak a médiának a srácok, hátha észbe kapnak, hogy nem elég a mezüket a pályára küldeni. Ha nem lesz javulás megszerzem Rolandot a Vikings-tól, hogy érezzék a konkurenciát.BaltimoreDefense
Melyiket a Damut?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Pedig ez hozható lett volna, még return TD is volt....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Most annyira nem volt vállalhatatlan a D#, de SD elleni meccsen kritikán alulit hoztak. Egész héten #kurvagyenge feliratú pólóban edzenek és nyilatkoznak a médiának a srácok, hátha észbe kapnak, hogy nem elég a mezüket a pályára küldeni. Ha nem lesz javulás megszerzem Rolandot a Vikings-tól, hogy érezzék a konkurenciát.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Megint lesz forduló szombaton és vasárnap is.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
ha idén se lesz SB részvétel akkor sztem a tulaj kirug 😀
több mint 11 éve
Legalább mostmár tudom, hogy azért kaptam ki a Panthers-től, mert 3-4-et jászott a csapat.... :p