GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
3-2vel megyünk bye weekre, ás utána jön a mostanában nem túl acélos teljesítményt produkáló Cards. A végén még meglesz a playoff. 😀
több mint 11 éve
Én sose tennék ilyet....:A:Nem, az PM-ben ment volna. Ez bizony nyílt felhívás volt.szabaJó lenne 5-1-gyel menni bye-ra, mert szünet után úgyis szarrá ver minket a Bills....NewmanEz burkolt kérés/felhívás arra vonatkozólag, hogy csaljam el neked a következő meccset? 😊vassadi
több mint 11 éve
Nem, az PM-ben ment volna. Ez bizony nyílt felhívás volt.Jó lenne 5-1-gyel menni bye-ra, mert szünet után úgyis szarrá ver minket a Bills....NewmanEz burkolt kérés/felhívás arra vonatkozólag, hogy csaljam el neked a következő meccset? 😊vassadi
több mint 11 éve
Jó lenne 5-1-gyel menni bye-ra, mert szünet után úgyis szarrá ver minket a Bills....NewmanEz burkolt kérés/felhívás arra vonatkozólag, hogy csaljam el neked a következő meccset? 😊
több mint 11 éve
Jó lenne 5-1-gyel menni bye-ra, mert szünet után úgyis szarrá ver minket a Bills....
több mint 11 éve
Csak szopatunk 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
na igorral nagy csata lesz holnap, remélem nem égetjük le magunkat
több mint 11 éve
Na megvan a harmadik max hárompontos vereség idegenben egy topcsapat ellen. Lassan kipróbálhatnánk a győzelmet is, mert karcos lesz így a szezon. Grat azért a clutch Billsnek is

több mint 11 éve
klasszik bills choke lenne most otthon kiszopni. nem fogok meglepodni a galazasodon se.eddig minden nagyon szep, minden nagyon jo. most kene ramenni a gazpedalra es bezuzzantani otthon a riotsot, oszt elmenni byera 3 meccs elonnyel vegig afc ellenfeleket megagyalva ... tul szep lenne ...MMMSJó esélyed van erre, idegenben nem szokott menni, ráadásul az erős csapatok ellen rendre befigyel a párpontos zacsi. Hosszú még a szezon, de mondjuk nem lenne rossz, ha nem 2–3-mal rajtolnánkWyatt
mondjuk ahogy eddig nezem a vontae-flash parharc nagyonnagy lesz.
vontae mult heten is 7-57-0-n tartotta calvint es eddig a szezonban 5 engedett passz melle 2 int es 5 pd, gordon meg kb a chainmover nalad.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
eddig minden nagyon szep, minden nagyon jo. most kene ramenni a gazpedalra es bezuzzantani otthon a riotsot, oszt elmenni byera 3 meccs elonnyel vegig afc ellenfeleket megagyalva ... tul szep lenne ...MMMSJó esélyed van erre, idegenben nem szokott menni, ráadásul az erős csapatok ellen rendre befigyel a párpontos zacsi. Hosszú még a szezon, de mondjuk nem lenne rossz, ha nem 2–3-mal rajtolnánk

több mint 11 éve
eddig minden nagyon szep, minden nagyon jo. most kene ramenni a gazpedalra es bezuzzantani otthon a riotsot, oszt elmenni byera 3 meccs elonnyel vegig afc ellenfeleket megagyalva ... tul szep lenne ...
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
De a Falcons az jó, ellentétben a... 😛 Nem is értem az NFC Northot, a sajtosokkal pont fordítva kéne állnunk... Ha nem tudnám hogy Vassadi becsületes, valami bundára gyanakodnék.Rataxesaz a helyzet h gyenge a csapatod. igazából az 1-3as mérleg is túlteljesítés
több mint 11 éve
Arcoskodás semmire, ccccc.... Magadnak hazudhatsz, de nekem nem tudsz 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
De a Falcons az jó, ellentétben a... 😛 Nem is értem az NFC Northot, a sajtosokkal pont fordítva kéne állnunk... Ha nem tudnám hogy Vassadi becsületes, valami bundára gyanakodnék.RataxesNa, egész sokáig kellett várni a semmire való arcoskodást Ratatól.... :p 😀
több mint 11 éve
De a Falcons az jó, ellentétben a... 😛 Nem is értem az NFC Northot, a sajtosokkal pont fordítva kéne állnunk... Ha nem tudnám hogy Vassadi becsületes, valami bundára gyanakodnék.
GM game champion 2015 (Vikings)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Legalább mostmár tudom, hogy azért kaptam ki a Panthers-től, mert 3-4-et jászott a csapat.... :pNewmanAz enyém is 3-4-et játszik, mégis megverték a Pantherst :p
több mint 11 éve
Rolandó Mekkléjn 😊 2017-ig birtoklom a játékjogát (reserve/retired list)GM game champion 2015 (Vikings)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Most annyira nem volt vállalhatatlan a D#, de SD elleni meccsen kritikán alulit hoztak. Egész héten #kurvagyenge feliratú pólóban edzenek és nyilatkoznak a médiának a srácok, hátha észbe kapnak, hogy nem elég a mezüket a pályára küldeni. Ha nem lesz javulás megszerzem Rolandot a Vikings-tól, hogy érezzék a konkurenciát.BaltimoreDefenseMelyiket a Damut?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Pedig ez hozható lett volna, még return TD is volt....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Most annyira nem volt vállalhatatlan a D#, de SD elleni meccsen kritikán alulit hoztak. Egész héten #kurvagyenge feliratú pólóban edzenek és nyilatkoznak a médiának a srácok, hátha észbe kapnak, hogy nem elég a mezüket a pályára küldeni. Ha nem lesz javulás megszerzem Rolandot a Vikings-tól, hogy érezzék a konkurenciát.
több mint 11 éve
Megint lesz forduló szombaton és vasárnap is.
több mint 11 éve
ha idén se lesz SB részvétel akkor sztem a tulaj kirug 😀
több mint 11 éve
Legalább mostmár tudom, hogy azért kaptam ki a Panthers-től, mert 3-4-et jászott a csapat.... :p