GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
#BaltimoreDefense#hashtag

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
#
több mint 11 éve
#azténcsinálomcsakmeghackeltek#winnoforwinstonshawnka#bigbendirektbénáztaelakétpontostDexxter Tailor#miénkleszazegyperegyFucu#kellaznekünkisSchleck
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
#winnoforwinston#bigbendirektbénáztaelakétpontostDexxter Tailor#miénkleszazegyperegyFucu#kellaznekünkisSchleck
több mint 11 éve
#bigbendirektbénáztaelakétpontost#miénkleszazegyperegyFucu#kellaznekünkisSchleck

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
2-0 meggyozo folenyu gyozelmekkel + meg opow is ? beszarok.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
15-1 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Szerintem Linder nem lesz ennyire szar IRL. Ugye nem...? :-/iktriadA Madden sim tavaly megjósolta többek között a Texans 1/1-et és Eli interceptiondús szezonját, szóval akár...
én azt szeretném, hogy Shazier menjen MLB cserének, Nico J meg a helyére. Utóbbi túl sokat aktívkodik.HöriKi is verte kétszer a futóim kezéből a labdát. |8
több mint 11 éve
2/2 csoportgyőzelem. Leadom a tervrajzot a gyűrűkről.HöriAz IRL Texans is 2/2vel kezdte a szezont tavaly, aztán tudjuk mi lett belőle, szóval inkább még ne. 😀
És mi ez a bullshit, hogy Garropolo rosszabb volt, mint Scholes? 😀
több mint 11 éve
hajlandó vagyok most vagy soha átvenni 😀nem tom emlékeztek-e a bugos Santonio Holmes-ra, tavaly is top10-es WR volt és megint 2 TD-vel nyitott 😕)HöriSzeretne jövőre nálad játszani 😉Egon
több mint 11 éve
IRL '08as Lions már nem leszünk. 😊nem
Szerintem Linder nem lesz ennyire szar IRL. Ugye nem...? :-/iktriad
több mint 11 éve
nem tom emlékeztek-e a bugos Santonio Holmes-ra, tavaly is top10-es WR volt és megint 2 TD-vel nyitott 😕)HöriSzeretne jövőre nálad játszani 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
IRL '08as Lions már nem leszünk. 😊Szerintem Linder nem lesz ennyire szar IRL. Ugye nem...? :-/
több mint 11 éve
nem tom emlékeztek-e a bugos Santonio Holmes-ra, tavaly is top10-es WR volt és megint 2 TD-vel nyitott 😕)Adriánka is bekezdett, bár kiszoptunk a homi Patstől...
a gyűrűátadás során pedig eléggé alázott a Redskins, érik a címvédés 😒Höri
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
nem tom emlékeztek-e a bugos Santonio Holmes-ra, tavaly is top10-es WR volt és megint 2 TD-vel nyitott 😕)a gyűrűátadás során pedig eléggé alázott a Redskins, érik a címvédés 😒
több mint 11 éve
nevetségesen szar ez a játék, mi az, hogy Lattimore lesérül? ilyen a világon nincsen.az onside kickünk tanári volt! Egy div meccs behúzva, innen szinte elbukhatatlan a Super Bowl szereplés.
több mint 11 éve
nem, az irreálisan sok 😊fiztpatrick nem dobott INT-t, ugyanmárDexxter TailorViszont Richardson 2,6-os átlagot futott, az elég ríl, nem? 😛Döme
több mint 11 éve
örülne irl 2.6os átlagnak 😀fiztpatrick nem dobott INT-t, ugyanmárDexxter TailorViszont Richardson 2,6-os átlagot futott, az elég ríl, nem? 😛Döme