GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
nem láttam beírva, azt lehet tudni, hogy a madden hogyan lőtte be a csapataink overallját?89: Bills, Buccaneers, Patriots
tudom, hogy a 91 és a 88 az ugyanolyan, csak fun factként érdekelne.Höri
88: Chiefs, Colts, Packers, Seahawks
87: Chargers, Falcons, Lions, Texans
86: Bears, Bengals, Dolphins, 49ers, Jaguars, Ravens, Redskins, Titans, Vikings
85: Broncos, Cowboys, Giants
84: Cardinals, Jets, Raiders, Rams, Steelers
83: Browns, Eagles, Saints
82: Panthers
több mint 11 éve
nem láttam beírva, azt lehet tudni, hogy a madden hogyan lőtte be a csapataink overallját?tudom, hogy a 91 és a 88 az ugyanolyan, csak fun factként érdekelne.
több mint 11 éve
bocsi kicsit megcsúsztam, de frissült a madcat
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
2-0. Csak aztán nehogy úgy járjunk, mint az IRL '08as Lions. Joeckel 4 sacket engedélyezett az 1. meccsen? Nagyon buggos ez a madden! 😀
több mint 11 éve
#bebaszvaérzitekemagatokatsrácokshawnkaMi van Sonka, sok volt a Coors Light? :p
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Vége az altatásnak, felfedtük kártyáinkat 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
ütünk, mint a vonatkerék

The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
#bebaszvaérzitekemagatokatsrácok
több mint 11 éve
Lance Briggs 3 sack a Bears ellen, szép munka.Nico Johnson 6 catch allowed, micsoda páros!
több mint 11 éve
Újra él a Madcat!🏈 PRE W1 🏈
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
#Winston
több mint 11 éve
tökre megörültem mikor megláttam a képet, aztán kiderült, hogy semmi köze a Coltshoz. Több ilyen ne legyen, civilben készült fotókkal kéne operálni :pCushing lesérülése teljesen irreális, #szaramadden.
Iktriádnak odaadtuk a meccset, sorsszerű, hogy vele kötöttem le az első tesztet.
Stanzi szépen előkészítette a fordítást, erre a végén bejött Keenum, így nehéz.
több mint 11 éve
#savageazisten

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
nem tudom pontosan mikor lesz sim, de olyan 7-8 fele tudom csak beizzítani a madcatet
több mint 11 éve
Abban maradtunk, hogy nem kötelező fullbacket tartani a rosteren, a Colts, a Jaguars és a Ravens élt ezzel a lehetőséggel, hozzájuk igazoljatok egy-egy FB-t, ha játszani akartok.vassadiMár megtörtént 😊 Köszi mégegyszer a bele fektetett munkát!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Fagyogatott még azért, 1-2 csapatnál nem stimmeltek a hiányposztok, de FA-igazolással meg reorderrel működik (legalábbis a Vikings-Chiefs meccsek mennek). Illetve Leonhard nincs nálam szerintem.RataxesAbban maradtunk, hogy nem kötelező fullbacket tartani a rosteren, a Colts, a Jaguars és a Ravens élt ezzel a lehetőséggel, hozzájuk igazoljatok egy-egy FB-t, ha játszani akartok.
Leonhard pedig azért volt nálad, mert még a Madden egyeztetőbe írt depth chartodat néztem, de már kicseréltem Colemanre. Más eltérés remélhetőleg nincs.
Holnap pedig akkor preseason 1. forduló, valamikor délután simelek, addig még jöhetnek pihenők.
több mint 11 éve
Fagyogatott még azért, 1-2 csapatnál nem stimmeltek a hiányposztok, de FA-igazolással meg reorderrel működik (legalábbis a Vikings-Chiefs meccsek mennek). Illetve Leonhard nincs nálam szerintem.A 2008-assal, rosterfájl is van, ha játszani szeretnél vele, kis szerencsével működni is fog, ha akad, akkor elvileg az összes DC-t egyszer újra kell húzni az auto re-orderrel talánWyattSzintén.Nagyon nagy király vagy Ádi, azt hiszem mindenki nevében mondhatom hogy hatalmas respect a tonnányi melóért amit beleraktál ebbe.DömeTeljesen egyetértek!Schleck
(viszont arról lemaradtam, hogy akkor most a legújabb Maddenben szimulálunk vagy a 08-ban, valaki megtudná mondani? 😊 )Newman
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Csatlakozom az előttem szolokhoz.Nagyon nagy király vagy Ádi, azt hiszem mindenki nevében mondhatom hogy hatalmas respect a tonnányi melóért amit beleraktál ebbe.DömeTeljesen egyetértek!Schleck
több mint 11 éve
Jaja, nagy köszönet azoknak akik ezt az embertelen mennyiségű melót beletolták, elsősorban Ádinak és Hörinek.
több mint 11 éve
A 2008-assal, rosterfájl is van, ha játszani szeretnél vele, kis szerencsével működni is fog, ha akad, akkor elvileg az összes DC-t egyszer újra kell húzni az auto re-orderrel talánSzintén.Nagyon nagy király vagy Ádi, azt hiszem mindenki nevében mondhatom hogy hatalmas respect a tonnányi melóért amit beleraktál ebbe.DömeTeljesen egyetértek!Schleck
(viszont arról lemaradtam, hogy akkor most a legújabb Maddenben szimulálunk vagy a 08-ban, valaki megtudná mondani? 😊 )Newman