GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Írtam volna Ingramet, de bizonytalanná váltam. Emiatt lett mégse a Smith-cut. Ha megvan, hogy kié Ingram, akkor persze Smith cut is eldől.szabaEz mi volt, hogy Justin Smith cut, aztán mégse? 😊vassadi
több mint 11 éve
Inkább hozzám ír alá évi félmillióval kevesebbért, mert Tijuana rossz hatással van rá, amúgy felsőbb utasításra cselekedtemJa, csak kedves kansasi GM barátom már beírta a szerződést is.szabaSupaMelvin kié lett?szabaNem a tiéd? Én ott tartok.gdavid
több mint 11 éve
Na, már kerestem, hogy hirtelen visszavonult-e, vagy mi történtszabaEz mi volt, hogy Justin Smith cut, aztán mégse? 😊vassadi

több mint 11 éve
Akkor itt biza a klónozás lesz a megoldás 😀Ja, csak kedves kansasi GM barátom már beírta a szerződést is.szabaSupaMelvin kié lett?szabaNem a tiéd? Én ott tartok.gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Ja, csak kedves kansasi GM barátom már beírta a szerződést is.SupaMelvin kié lett?szabaNem a tiéd? Én ott tartok.gdavid
több mint 11 éve
SupaMelvin kié lett?szabaNem a tiéd? Én ott tartok.
több mint 11 éve
SupaMelvin kié lett?
több mint 11 éve
Küldök pm-etKöszi, hogy szóltál, akkor keresek mást.gdavidRams:Még mindig nálam van rosteren. Már 2. licitálás rá...szaba
Jake McQuaide, LS 685.000 / 2 évgdavid
több mint 11 éve
Köszi, hogy szóltál, akkor keresek mást.Rams:Még mindig nálam van rosteren. Már 2. licitálás rá...szaba
több mint 11 éve
Rams:Még mindig nálam van rosteren. Már 2. licitálás rá...
több mint 11 éve
Newman, te még a régi vetminekkel dolgozol? 😀adam8ja, bocsánat
a rosterbe jól írtam be, csak ide nem 😀
javítom
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ha vmelyik admin visszatudna varazsolni a tavalyi dcmet, amit kitoroltek azert halas lennek.MMMSsajnos nem lehet, de megint Höri volt a tettes
szerk, hülye vagyok, a google tárolt változatban még sztem benne van, mindjárt elküldöm PM-ben
több mint 11 éve
jók ezek a recapok, mindenki boldog, mindenki sb esélyes.briareosmint minden évben
több mint 11 éve
Hehe, a Raidersről volt szó, a Colts nyilván kb. a 6 W-t célozza meg. 😊Jó, de hát a Coltstól már az is szép teljesítményWyattjók ezek a recapok, mindenki boldog, mindenki sb esélyes.briareosNaigen. 😊 Én találkoztam Hörivel tegnapelőtt IRL, mondtam neki hogy 8-8 a maximális elvárás. 😊Döme
több mint 11 éve
ha vmelyik admin visszatudna varazsolni a tavalyi dcmet, amit kitoroltek azert halas lennek.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Jó, de hát a Coltstól már az is szép teljesítményjók ezek a recapok, mindenki boldog, mindenki sb esélyes.briareosNaigen. 😊 Én találkoztam Hörivel tegnapelőtt IRL, mondtam neki hogy 8-8 a maximális elvárás. 😊Döme

több mint 11 éve
jók ezek a recapok, mindenki boldog, mindenki sb esélyes.briareosNaigen. 😊 Én találkoztam Hörivel tegnapelőtt IRL, mondtam neki hogy 8-8 a maximális elvárás. 😊
több mint 11 éve
jók ezek a recapok, mindenki boldog, mindenki sb esélyes.
több mint 11 éve
Ennyi belefér 😊BaltimoreDefenseNagyszerű lett, igaz a Kansas, Kansas City vonulat kicsit összemosódott 😊Wyatt
több mint 11 éve
BaltimoreDefenseNagyszerű lett, igaz a Kansas, Kansas City vonulat kicsit összemosódott 😊

több mint 11 éve
kell vkinek a joember ? irnam be a szerzodeset, h mehessen mielobb a szavazas a gm of the yearrol 😀 meg a sim.MMMSrudimental draft?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Höri? többiek? meddig várjak a szerződés beírással?BaltimoreDefenseírjad