NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
PS-ből cápázás gondolom már nincs... Vagy még van?Döme
kerethirdetes utan.MMMS
Okok kösz, én is így sejtettem csak a szabálykönyvben semmit nem találtam erre vonatkozólag.
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
PS-ből cápázás gondolom már nincs... Vagy még van?Döme
kerethirdetes utan.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
PS-ből cápázás gondolom már nincs... Vagy még van?
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Bears

Dwight Lowery, S, 1500000 5 éviktriad
Beintős szmájli hol van? 😊 Köszi hogy órákig kereshettem Neked az egyetlen normális szabad safetyt 😀 Remélem az első szim. meccsen lesérül 72 hétre 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
elkezdtem írni a depth chartot és elsírtam magam 😀😀 olyan fala van Big Bennek, hogy minimum 80-szor fogják sackelni szerencsétlent. meccsenként.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Mellette kb 2 hónapja nálam van
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Volt ez már itt szerintem mindenhogy amúgy, de az a legtisztább akkor, ha innentől így vesszük figyelembeWyatt
teljesen jogos, cselekedetem is ennek megfelelően
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Rég lejárt a waiver határidő mindegyiküknél, ők már FA-k.vassadi
eddig nem úgy volt, hogy akinél lejárt a 48 óra, az maradt waiveren az addigi szerződésével, aztán ha kellett valakinek elvitte? nyilván licitálhatok rájuk FA-n is három év vet. minnel, csak nem értem annyira koncepciótkristof
Dehogy. 48 órán át van waiveren a játékos, és akinek kell, az az addigi szerződésével elviheti; ha 48 órán belül nem claimeli senki, akkor szabadügynök lesz. Ez eddig is így volt, és IRL is ugyanígy működik (azt leszámítva, hogy ott 24 óra a határidő). A te koncepciód szerint a nem claimelt játékos szerződését bontotta is a csapat, meg nem is. 😊vassadi
Volt ez már itt szerintem mindenhogy amúgy, de az a legtisztább akkor, ha innentől így vesszük figyelembe

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
eddig nem úgy volt, hogy akinél lejárt a 48 óra, az maradt waiveren az addigi szerződésével, aztán ha kellett valakinek elvitte? nyilván licitálhatok rájuk FA-n is három év vet. minnel, csak nem értem annyira koncepciótkristof
Dehogy. 48 órán át van waiveren a játékos, és akinek kell, az az addigi szerződésével elviheti; ha 48 órán belül nem claimeli senki, akkor szabadügynök lesz. Ez eddig is így volt, és IRL is ugyanígy működik (azt leszámítva, hogy ott 24 óra a határidő). A te koncepciód szerint a nem claimelt játékos szerződését bontotta is a csapat, meg nem is. 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
eddig nem úgy volt, hogy akinél lejárt a 48 óra, az maradt waiveren az addigi szerződésével, aztán ha kellett valakinek elvitte? nyilván licitálhatok rájuk FA-n is három év vet. minnel, csak nem értem annyira koncepciót
több mint 11 éve
akkor eladó LS-t keresek 😀Farky
Válassz egy UDFA-t, még olcsóbban is jössz ki

több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
akkor eladó LS-t keresek 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
ha ennyire a madden post min.-ket vesszük figyelembe, akkor tutira kell LS?Farky
LS az IRL miatt kell. 😊
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
ha ennyire a madden post min.-ket vesszük figyelembe, akkor tutira kell LS?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
(legfeljebb ha mindkettő lesérül, akkor majd a punter irányít :p )vassadi
nagyon sok punter irányításra számítok 😊Höri
Maddenben úgyis 55 fős roster van, szóval 2+1 PS-sel elkerülhető, h túl sűrűn irányítson a a punter.

Tényleg, akkor most mi a helyzet a megmaradt UDFÁkkal, mert a free agent licites topik kezd kissé kaotikus lenni?Shilkor
Höri már tavaly lenyilatkozta hogy nem szarozik PS-tagok kreálásával, és 53 fővel dolgozunk.Rataxes
Ez nálam is így lesz. 😊 Viszont editorral a franchise fájlba is bele lehet nyúlni, úgyhogy annyit lehet tenni, hogy ha valakinek csak két irányítója van az 53-as rosteren, és mindkettő lesérül, de a PS-ben van QB, akkor őt megkreálom, hogy azért mégse a punter fusson ki kezdő irányítóként a pályára a következő meccsen.vassadi
ilyen esetben nem is enged játszani Madden papa, minden posztra kell legalább 1 egészséges, szóval "a legbénább FA-szabály" lép életbe

több mint 11 éve
Maddenben úgyis 55 fős roster van, szóval 2+1 PS-sel elkerülhető, h túl sűrűn irányítson a a punter.

Tényleg, akkor most mi a helyzet a megmaradt UDFÁkkal, mert a free agent licites topik kezd kissé kaotikus lenni?Shilkor
Höri már tavaly lenyilatkozta hogy nem szarozik PS-tagok kreálásával, és 53 fővel dolgozunk.Rataxes
Ez nálam is így lesz. 😊 Viszont editorral a franchise fájlba is bele lehet nyúlni, úgyhogy annyit lehet tenni, hogy ha valakinek csak két irányítója van az 53-as rosteren, és mindkettő lesérül, de a PS-ben van QB, akkor őt megkreálom, hogy azért mégse a punter fusson ki kezdő irányítóként a pályára a következő meccsen.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan

Höri már tavaly lenyilatkozta hogy nem szarozik PS-tagok kreálásával, és 53 fővel dolgozunk.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Sokaknál már tavaly is csak két QB került az 53-ba, és emlékeim szerint nem nagyon fordult elő, hogy a punter passzolgatott. Persze a veszély valós, ugyanakkor nem kötelező két QB-t vinni, ez csak egy lehetőség, mindenki döntse el, hogy vállalja-e a kockázatot. Az is a három QB rosteren tartása mellett szól, hogy a preseasonben csak így lehet teljesen kivonni a forgalomból a kezdő irányítót (feltéve, ha nem sérül meg valamelyik backup).
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Frissítettem a rostereket, ha kimaradt valaki, adjátok tudtomra.

A megmaradó udfa-k közül mostmár tényleg csak a fórumban lehet válogatni.
A FA licit topikba is beírhatod, csak tüntesd fel, hogy udfa. Emelgetés nincsen, az első ember viszi.
Szombat este 20 órától mehet a harc, addig bírjátok ki.Höri
Nálam Sörensen hiányzik a rosterből (Brad Sörensen, QB 525 000, 600 000).

Szerintem holnap 8-tól ne lehessen egyszerre 5 játékosra licitálni, mert így valószínűleg 1 emberhez kerül az összes még használható UDFA (mondjuk nekem mind1, mert offline leszek holnap este).
több mint 11 éve
Köszi
Akkor az szép baleset volt. Akkor szülünk valahonnan egyetWyatt
Már tavaly is elég volt kettő, beszéltünk is itt erről nemrég, úgyhogy nem muszáj beszerezni egy harmadikat (bár látom már megtetted).vassadi
Ha viszont nem kell (és ez lesz a végleges), akkor lehet, hogy Shaw-t waivelem majd. Egyelőre akkor nem vágok ki senkit, majd egy hivatalos policyt kérnék errőlWyatt
Tavaly letisztáztuk, hogy két QB a minimum, mert Maddenben is elég annyi (legfeljebb ha mindkettő lesérül, akkor majd a punter irányít :p ). Át is írtam a szabálykönyvben.vassadi
Igen, nekem is így rémlett, csak a szabálykönyv bezavart, akkor valszeg Shaw sok sót nem eszik meg nálunk

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner

Tényleg, akkor most mi a helyzet a megmaradt UDFÁkkal, mert a free agent licites topik kezd kissé kaotikus lenni?
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagyon sok punter irányításra számítok 😊

több mint 11 éve
Köszi
Már tavaly is elég volt kettő, beszéltünk is itt erről nemrég, úgyhogy nem muszáj beszerezni egy harmadikat (bár látom már megtetted).vassadi
Ha viszont nem kell (és ez lesz a végleges), akkor lehet, hogy Shaw-t waivelem majd. Egyelőre akkor nem vágok ki senkit, majd egy hivatalos policyt kérnék errőlWyatt
Tavaly letisztáztuk, hogy két QB a minimum, mert Maddenben is elég annyi (legfeljebb ha mindkettő lesérül, akkor majd a punter irányít :p ). Át is írtam a szabálykönyvben.
több mint 11 éve
Köszi
Ha viszont nem kell (és ez lesz a végleges), akkor lehet, hogy Shaw-t waivelem majd. Egyelőre akkor nem vágok ki senkit, majd egy hivatalos policyt kérnék erről

több mint 11 éve
Köszi
Már tavaly is elég volt kettő, beszéltünk is itt erről nemrég, úgyhogy nem muszáj beszerezni egy harmadikat (bár látom már megtetted).