NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Okok kösz, én is így sejtettem csak a szabálykönyvben semmit nem találtam erre vonatkozólag.PS-ből cápázás gondolom már nincs... Vagy még van?Dömekerethirdetes utan.MMMS
több mint 11 éve
PS-ből cápázás gondolom már nincs... Vagy még van?Dömekerethirdetes utan.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
PS-ből cápázás gondolom már nincs... Vagy még van?
több mint 11 éve
BearsBeintős szmájli hol van? 😊 Köszi hogy órákig kereshettem Neked az egyetlen normális szabad safetyt 😀 Remélem az első szim. meccsen lesérül 72 hétre 😊
Dwight Lowery, S, 1500000 5 éviktriad
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
elkezdtem írni a depth chartot és elsírtam magam 😀😀 olyan fala van Big Bennek, hogy minimum 80-szor fogják sackelni szerencsétlent. meccsenként.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Mellette kb 2 hónapja nálam van
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Volt ez már itt szerintem mindenhogy amúgy, de az a legtisztább akkor, ha innentől így vesszük figyelembeWyattteljesen jogos, cselekedetem is ennek megfelelően
több mint 11 éve
Volt ez már itt szerintem mindenhogy amúgy, de az a legtisztább akkor, ha innentől így vesszük figyelembeDehogy. 48 órán át van waiveren a játékos, és akinek kell, az az addigi szerződésével elviheti; ha 48 órán belül nem claimeli senki, akkor szabadügynök lesz. Ez eddig is így volt, és IRL is ugyanígy működik (azt leszámítva, hogy ott 24 óra a határidő). A te koncepciód szerint a nem claimelt játékos szerződését bontotta is a csapat, meg nem is. 😊vassadiRég lejárt a waiver határidő mindegyiküknél, ők már FA-k.vassadieddig nem úgy volt, hogy akinél lejárt a 48 óra, az maradt waiveren az addigi szerződésével, aztán ha kellett valakinek elvitte? nyilván licitálhatok rájuk FA-n is három év vet. minnel, csak nem értem annyira koncepciótkristof

több mint 11 éve
Dehogy. 48 órán át van waiveren a játékos, és akinek kell, az az addigi szerződésével elviheti; ha 48 órán belül nem claimeli senki, akkor szabadügynök lesz. Ez eddig is így volt, és IRL is ugyanígy működik (azt leszámítva, hogy ott 24 óra a határidő). A te koncepciód szerint a nem claimelt játékos szerződését bontotta is a csapat, meg nem is. 😊Rég lejárt a waiver határidő mindegyiküknél, ők már FA-k.vassadieddig nem úgy volt, hogy akinél lejárt a 48 óra, az maradt waiveren az addigi szerződésével, aztán ha kellett valakinek elvitte? nyilván licitálhatok rájuk FA-n is három év vet. minnel, csak nem értem annyira koncepciótkristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rég lejárt a waiver határidő mindegyiküknél, ők már FA-k.vassadieddig nem úgy volt, hogy akinél lejárt a 48 óra, az maradt waiveren az addigi szerződésével, aztán ha kellett valakinek elvitte? nyilván licitálhatok rájuk FA-n is három év vet. minnel, csak nem értem annyira koncepciót
több mint 11 éve
akkor eladó LS-t keresek 😀FarkyVálassz egy UDFA-t, még olcsóbban is jössz ki

több mint 11 éve
akkor eladó LS-t keresek 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
ha ennyire a madden post min.-ket vesszük figyelembe, akkor tutira kell LS?FarkyLS az IRL miatt kell. 😊
több mint 11 éve
ha ennyire a madden post min.-ket vesszük figyelembe, akkor tutira kell LS?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
ilyen esetben nem is enged játszani Madden papa, minden posztra kell legalább 1 egészséges, szóval "a legbénább FA-szabály" lép életbeEz nálam is így lesz. 😊 Viszont editorral a franchise fájlba is bele lehet nyúlni, úgyhogy annyit lehet tenni, hogy ha valakinek csak két irányítója van az 53-as rosteren, és mindkettő lesérül, de a PS-ben van QB, akkor őt megkreálom, hogy azért mégse a punter fusson ki kezdő irányítóként a pályára a következő meccsen.vassadiHöri már tavaly lenyilatkozta hogy nem szarozik PS-tagok kreálásával, és 53 fővel dolgozunk.RataxesMaddenben úgyis 55 fős roster van, szóval 2+1 PS-sel elkerülhető, h túl sűrűn irányítson a a punter.(legfeljebb ha mindkettő lesérül, akkor majd a punter irányít :p )vassadinagyon sok punter irányításra számítok 😊Höri
Tényleg, akkor most mi a helyzet a megmaradt UDFÁkkal, mert a free agent licites topik kezd kissé kaotikus lenni?Shilkor
több mint 11 éve
Ez nálam is így lesz. 😊 Viszont editorral a franchise fájlba is bele lehet nyúlni, úgyhogy annyit lehet tenni, hogy ha valakinek csak két irányítója van az 53-as rosteren, és mindkettő lesérül, de a PS-ben van QB, akkor őt megkreálom, hogy azért mégse a punter fusson ki kezdő irányítóként a pályára a következő meccsen.Höri már tavaly lenyilatkozta hogy nem szarozik PS-tagok kreálásával, és 53 fővel dolgozunk.RataxesMaddenben úgyis 55 fős roster van, szóval 2+1 PS-sel elkerülhető, h túl sűrűn irányítson a a punter.(legfeljebb ha mindkettő lesérül, akkor majd a punter irányít :p )vassadinagyon sok punter irányításra számítok 😊Höri
Tényleg, akkor most mi a helyzet a megmaradt UDFÁkkal, mert a free agent licites topik kezd kissé kaotikus lenni?Shilkor
több mint 11 éve
Höri már tavaly lenyilatkozta hogy nem szarozik PS-tagok kreálásával, és 53 fővel dolgozunk.Maddenben úgyis 55 fős roster van, szóval 2+1 PS-sel elkerülhető, h túl sűrűn irányítson a a punter.(legfeljebb ha mindkettő lesérül, akkor majd a punter irányít :p )vassadinagyon sok punter irányításra számítok 😊Höri
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Sokaknál már tavaly is csak két QB került az 53-ba, és emlékeim szerint nem nagyon fordult elő, hogy a punter passzolgatott. Persze a veszély valós, ugyanakkor nem kötelező két QB-t vinni, ez csak egy lehetőség, mindenki döntse el, hogy vállalja-e a kockázatot. Az is a három QB rosteren tartása mellett szól, hogy a preseasonben csak így lehet teljesen kivonni a forgalomból a kezdő irányítót (feltéve, ha nem sérül meg valamelyik backup).(legfeljebb ha mindkettő lesérül, akkor majd a punter irányít :p )vassadinagyon sok punter irányításra számítok 😊Höri
több mint 11 éve
Frissítettem a rostereket, ha kimaradt valaki, adjátok tudtomra.Nálam Sörensen hiányzik a rosterből (Brad Sörensen, QB 525 000, 600 000).
A megmaradó udfa-k közül mostmár tényleg csak a fórumban lehet válogatni.
A FA licit topikba is beírhatod, csak tüntesd fel, hogy udfa. Emelgetés nincsen, az első ember viszi.
Szombat este 20 órától mehet a harc, addig bírjátok ki.Höri
Szerintem holnap 8-tól ne lehessen egyszerre 5 játékosra licitálni, mert így valószínűleg 1 emberhez kerül az összes még használható UDFA (mondjuk nekem mind1, mert offline leszek holnap este).
több mint 11 éve
Igen, nekem is így rémlett, csak a szabálykönyv bezavart, akkor valszeg Shaw sok sót nem eszik meg nálunkTavaly letisztáztuk, hogy két QB a minimum, mert Maddenben is elég annyi (legfeljebb ha mindkettő lesérül, akkor majd a punter irányít :p ). Át is írtam a szabálykönyvben.vassadiHa viszont nem kell (és ez lesz a végleges), akkor lehet, hogy Shaw-t waivelem majd. Egyelőre akkor nem vágok ki senkit, majd egy hivatalos policyt kérnék errőlWyattKösziMár tavaly is elég volt kettő, beszéltünk is itt erről nemrég, úgyhogy nem muszáj beszerezni egy harmadikat (bár látom már megtetted).vassadi
Akkor az szép baleset volt. Akkor szülünk valahonnan egyetWyatt

több mint 11 éve
Maddenben úgyis 55 fős roster van, szóval 2+1 PS-sel elkerülhető, h túl sűrűn irányítson a a punter.(legfeljebb ha mindkettő lesérül, akkor majd a punter irányít :p )vassadinagyon sok punter irányításra számítok 😊Höri
Tényleg, akkor most mi a helyzet a megmaradt UDFÁkkal, mert a free agent licites topik kezd kissé kaotikus lenni?
több mint 11 éve
(legfeljebb ha mindkettő lesérül, akkor majd a punter irányít :p )vassadinagyon sok punter irányításra számítok 😊
több mint 11 éve
Tavaly letisztáztuk, hogy két QB a minimum, mert Maddenben is elég annyi (legfeljebb ha mindkettő lesérül, akkor majd a punter irányít :p ). Át is írtam a szabálykönyvben.Ha viszont nem kell (és ez lesz a végleges), akkor lehet, hogy Shaw-t waivelem majd. Egyelőre akkor nem vágok ki senkit, majd egy hivatalos policyt kérnék errőlWyattKösziMár tavaly is elég volt kettő, beszéltünk is itt erről nemrég, úgyhogy nem muszáj beszerezni egy harmadikat (bár látom már megtetted).vassadi
több mint 11 éve
Ha viszont nem kell (és ez lesz a végleges), akkor lehet, hogy Shaw-t waivelem majd. Egyelőre akkor nem vágok ki senkit, majd egy hivatalos policyt kérnék errőlKösziMár tavaly is elég volt kettő, beszéltünk is itt erről nemrég, úgyhogy nem muszáj beszerezni egy harmadikat (bár látom már megtetted).vassadi

több mint 11 éve
KösziMár tavaly is elég volt kettő, beszéltünk is itt erről nemrég, úgyhogy nem muszáj beszerezni egy harmadikat (bár látom már megtetted).