NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Sztem lehetne második kö úgy hogy azokat a krediteket visszakapjuk amiket olyanra tettünk aki nem hozzánk került

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
En se hittem h ez lesz de tegnap varatlanul vassadi azt irta nem kreditel tovabb...

Azt hittem h az lesz vegig pedig.

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
vagy most akkor waiver ? azt, hogy ? aki 10 nevet ír be az az elsőt leigazolja, a másodikra már a waiver aljára kerül, vagy viszi mindet ? mert ha az utóbbi akkor nem, akkora a baj számomra, csak fura.
gabtsi
Ez nekem se tiszta, és ami még szarabb hogy rohadt körülményesen követhető le hogy ki az akire még van esélyem egyáltalán...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem szeretem a szezon közbeni szabályváltoztatásokat, főleg ha ki vagyok számolva.

lehet, hogy jó lesz ez a rendszer, de én egyelőre nem értem, hogy most mi történik. en abban a remenyben mentem neki, az UFDA-nak, hogy olcsó szarokra cserélem, a drágább szarokat, és ehhez kellett volna jó pár. de a kreditből nem jöttem ki jól (énhibám, túlgondoltam), persze abban a tudatban, hogy lesz második kör, és a még szarabb olcsóra tudok még lőni később. majd mire felkelek kiderül, hogy LICITÁLNOM kell arra az emberre, akinek egyetlen előnye, hogy olcsó.

vagy most akkor waiver ? azt, hogy ? aki 10 nevet ír be az az elsőt leigazolja, a másodikra már a waiver aljára kerül, vagy viszi mindet ? mert ha az utóbbi akkor nem, akkora a baj számomra, csak fura.

szóval nem kellene ilyen hirtelen, szezon közben, mert én még most sem értem és gondolom lassan valami cselekednem kellene.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Pamfilt draftolni is akartam de biztam benne h megmarad a radar alatt. Szep munka a reszemrol #stealHöri
Ha nem vagy szar arc lemondasz róla a javamra. Na ezért szopó kicsit ez a rendszer amellett hogy nem túl életszerű mert Blue rajtam kívül senkinek nem kellett szóval 1-et is elég lett volna rábasznom és akkor Pamfil kap 49-et... Mindegy megvan az ürügy hogy miért nem lesz PO idén.Döme
Mert a kígyódraft életszerűbb (meg gyorsabban lebonyolítható)... 😊
több mint 11 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Pamfilt draftolni is akartam de biztam benne h megmarad a radar alatt. Szep munka a reszemrol #stealHöri
Ha nem vagy szar arc lemondasz róla a javamra. Na ezért szopó kicsit ez a rendszer amellett hogy nem túl életszerű mert Blue rajtam kívül senkinek nem kellett szóval 1-et is elég lett volna rábasznom és akkor Pamfil kap 49-et... Mindegy megvan az ürügy hogy miért nem lesz PO idén.
több mint 11 éve
Hol vannak kigyűjtve az UDFA-k?adam8
Egyszer:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
GM játék csevegő - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

És a draft tracker mellett a CBS big boardon is ott vannak a nem draftolt játékosok:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1aq8OZ7YyPJLxf3Qy59uuRYZRN1Lw2pD5CaWiTCSX4JI/edit#gid=1702842265

A kredites kör végeredményénél (link a közlemények topikban) pedig meg tudod nézni, hogy ki az, aki közülük már elkelt.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Hol vannak kigyűjtve az UDFA-k?

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
hopp, elfelejtettem UDFA-zni 😀

több mint 11 éve
Ez így összességében elég nagy hülyeség szerintem, mi köze a waiver-nek az UDFA igazoláshoz? Másrészt este 8kor még más szabály volt érvényben, mint éjfélkor.

Én a megmaradó kreditekre simán csináltam volna még egy licitkört.somoskovig
Én is furcsálltam ezt a hirtelen váltást, azért is kérdeztem rá tegnap, hogy pontosan hogyan van ez, de olyan szempontból tökmindegy az egész, hogy ez már úgyis csak a PS feltöltéséről szól, ha valakinek nagyon kellett egy adott játékos, akkor tett / tehetett volna rá ajánlatot a kredites körben, avagy draftolta / draftolhatta volna. És emlékeim szerint tavaly is így zártuk le az UDFA igazolgatást, csak akkor Hörinek PM-ben kellett elküldeni a listát, hogy kikkel akarja betölteni az illető a szabadon maradt PS helyeket.
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Ez így összességében elég nagy hülyeség szerintem, mi köze a waiver-nek az UDFA igazoláshoz? Másrészt este 8kor még más szabály volt érvényben, mint éjfélkor.

Én a megmaradó kreditekre simán csináltam volna még egy licitkört.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én Richard Rodgersszel voltam így, de mondom maradt még pár TE UDFA-ra, valaki csak jön. Hát majdnem 😊

több mint 11 éve
Pamfilt draftolni is akartam de biztam benne h megmarad a radar alatt. Szep munka a reszemrol #steal

több mint 11 éve
Vajon lesz olyan balfek (igen) aki licithaboruba kezd egy udfa miatt? 😐

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
mind a két ILB jelöltemet 2 kredittel többért vitték el előlem 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
hoppá 😀

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
nabazdmeg elfelejtettem h 8 a hatarido. mondjuk elegge mindegy, nem ferne fel psre se 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
picit türelmet kérek az UDFA-ra, max fél óra.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
bria gyujti a pirosmezes gyohar college qbkat es eladja a fasza wrjeit fika penzert.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
looool. az szep rablas 😕

több mint 11 éve
Már most szólok, hogy ha lesz második kredites UDFA kör (jelen állás szerint lesz), akkor szerda 20:00 lesz a határidő.
több mint 11 éve
Egy kérdés magához az UDFA börzéhez (tudom, későn kérdezem/nem olvastam vissza)
Ajánlok X játékosra 40 kreditet. A maradék 10 pontot elosztom 2-3 játékos között.
X játékosra valaki 50 pontot licitál (biztos vagyok benne, hogy lesz ilyen), tehát én bukom a licitemet, de ezzel egyidejűleg a 40 kreditemet is bukom, amin valószínűleg tudtam volna játékost hozni.
Valahogy nem lehetne ezt megoldani?Habi
Mit kellene ezen megoldani? 😊

Ha biztos vagy benne, hogy X játékosra valaki ajánl 50 kreditet (márpedig ezt írtad), akkor te ne ajánlj X játékosra 40 kreditet. 😊 Vagy ha annyira kell az illető, akkor tedd rá te is mind az 50 kreditedet, és majd a sorsolás eldönti, melyikőtöké lesz. De arra mi a garancia, hogy az a 10 kredit, amit 2-3 játékos között osztasz el, nem veszik kárba? Őket is bárki túllicitálhatja.
Ennek ez a szépsége, ki kell okoskodni, hogy kire és mennyi kredittel érdemes licitálni.
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
....empty taxi
Ezt csináltam ma én is melóban, hát nem sok értelme volt, úgy látom 😀
köszi Empty!

Egy kérdés magához az UDFA börzéhez (tudom, későn kérdezem/nem olvastam vissza)
Ajánlok X játékosra 40 kreditet. A maradék 10 pontot elosztom 2-3 játékos között.
X játékosra valaki 50 pontot licitál (biztos vagyok benne, hogy lesz ilyen), tehát én bukom a licitemet, de ezzel egyidejűleg a 40 kreditemet is bukom, amin valószínűleg tudtam volna játékost hozni.
Valahogy nem lehetne ezt megoldani?

JT Daniels fan
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
én is

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
hnap irom be a rookie szerzodeseketMMMS
szintén zenész