NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
én pl négy elsőköröst húztam. mondjuk Marcus Smith még engem is meglepett.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Örülök, hogy én lehettem az. 😉Gondoltam, hogy beleírom, hogy a drafthely önmagában még nem számít semmit, de nem akartam elvenni a lehetőséget az első kínálkozó helyesbítő elől 😊WyattEddig nem alakul rosszul, mindkét második körös emberkét kivitték elsőben, Bradley Roby (2/16 vs 1/31) és JaWuan James (2/17 vs 1/19), adott esetben, ha valaki nagyon szeretné, mindkettő vihető is 😊WyattAttól, hogy bereachelték a valós értékénél jó egy körrel korábban, még nem lesz jobb játékos. 😉 Kb. az idei James Carpenter, bár Jamesbe azért valamivel nagyobb potenciál szorult.vassadi
több mint 11 éve
Gondoltam, hogy beleírom, hogy a drafthely önmagában még nem számít semmit, de nem akartam elvenni a lehetőséget az első kínálkozó helyesbítő elől 😊Eddig nem alakul rosszul, mindkét második körös emberkét kivitték elsőben, Bradley Roby (2/16 vs 1/31) és JaWuan James (2/17 vs 1/19), adott esetben, ha valaki nagyon szeretné, mindkettő vihető is 😊WyattAttól, hogy bereachelték a valós értékénél jó egy körrel korábban, még nem lesz jobb játékos. 😉 Kb. az idei James Carpenter, bár Jamesbe azért valamivel nagyobb potenciál szorult.vassadi

több mint 11 éve
Eddig nem alakul rosszul, mindkét második körös emberkét kivitték elsőben, Bradley Roby (2/16 vs 1/31) és JaWuan James (2/17 vs 1/19), adott esetben, ha valaki nagyon szeretné, mindkettő vihető is 😊WyattAttól, hogy bereachelték a valós értékénél jó egy körrel korábban, még nem lesz jobb játékos. 😉 Kb. az idei James Carpenter, bár Jamesbe azért valamivel nagyobb potenciál szorult.
több mint 11 éve
Eddig nem alakul rosszul, mindkét második körös emberkét kivitték elsőben, Bradley Roby (2/16 vs 1/31) és JaWuan James (2/17 vs 1/19), adott esetben, ha valaki nagyon szeretné, mindkettő vihető is 😊

több mint 11 éve
egy nso ujsagironak egy laptopja sincs ? valoszinu ...nem mindenkinek van okostelefon, ipad, tablet meg ilyen szarok...braxa88varja probalom kihamozni. kulfoldon nincs wifi ? hova mesz, csadba ?MMMSGondolom egy pontosabb időpont érdekli. Én mondjuk vasárnap tudok max listát küldeni, mert után csütörtök délutánig nem leszek MagyarországonWyattUDFA-t mikor kezdjük?shawnkairl draft utan. dat logic.MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Spec még van is, de ez most nem fontos. Ha mást nem, vasárnap estig elküldöm valakinek, aki majd továbbítja az illetékesneknem mindenkinek van okostelefon, ipad, tablet meg ilyen szarok...braxa88varja probalom kihamozni. kulfoldon nincs wifi ? hova mesz, csadba ?MMMSGondolom egy pontosabb időpont érdekli. Én mondjuk vasárnap tudok max listát küldeni, mert után csütörtök délutánig nem leszek MagyarországonWyattUDFA-t mikor kezdjük?shawnkairl draft utan. dat logic.MMMS

több mint 11 éve
nem mindenkinek van okostelefon, ipad, tablet meg ilyen szarok...varja probalom kihamozni. kulfoldon nincs wifi ? hova mesz, csadba ?MMMSGondolom egy pontosabb időpont érdekli. Én mondjuk vasárnap tudok max listát küldeni, mert után csütörtök délutánig nem leszek MagyarországonWyattUDFA-t mikor kezdjük?shawnkairl draft utan. dat logic.MMMS
több mint 11 éve
varja probalom kihamozni. kulfoldon nincs wifi ? hova mesz, csadba ?Gondolom egy pontosabb időpont érdekli. Én mondjuk vasárnap tudok max listát küldeni, mert után csütörtök délutánig nem leszek MagyarországonWyattUDFA-t mikor kezdjük?shawnkairl draft utan. dat logic.MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Van olyan, akinek biztosan nem kell UDFA, és vállalná az adminisztrációt?
több mint 11 éve
Gondolom egy pontosabb időpont érdekli. Én mondjuk vasárnap tudok max listát küldeni, mert után csütörtök délutánig nem leszek MagyarországonUDFA-t mikor kezdjük?shawnkairl draft utan. dat logic.MMMS

több mint 11 éve
UDFA-t mikor kezdjük?shawnkairl draft utan. dat logic.
több mint 11 éve
UDFA-t mikor kezdjük?
több mint 11 éve
nalam sehogyse fert vna el 😕
több mint 11 éve
vegre 711 csapatot talalt 😊MMMSnézegettem az FA listát, sokkal jobb WR-t nem nagyon találtam 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
vegre 711 csapatot talalt 😊
több mint 11 éve
érdekelne mikor száll be Fake is... 😀shawnkaparos labbal v hova ? jah, h a toketlen afc east bandak pattognak vmi leharcolt szarert ... kosz nem.
több mint 11 éve
Davin Joseph, OG 21:29:33-tól elérhető.
több mint 11 éve
fél10ig bünti nektek 😊
több mint 11 éve
vassadi:Őőő izé, egy picit korai lett a Joseph-ajánlat
"Ide is, hátha a másik topikot valaki nem figyeli:
A következő FA körben már nem lesz külön lista; bármely, szabadügynök státuszban lévő játékosra lehet licitálni. Rata listáján megtalálhatók a még elérhető játékosok, a névsor legkésőbb a holnapi nap folyamán aktualizálva lesz. Ha valaki valamilyen hibát vél felfedezni (pl. egy FA-ként feltüntetett játékos nála van), azt jelezze.
Kezdés: Szombat, 20:00
Az esélyegyenlőség jegyében az ezután cutolt játékosokra csak 48 órával a kivágásukat követően lehet licitálni."Klaci79

több mint 11 éve
érdekelne mikor száll be Fake is... 😀
több mint 11 éve
Rookie GM-eknél továbbra is él h a Róziknak láttamozni kell a trade-jüket?empty taxiillene.
több mint 11 éve
Rookie GM-eknél továbbra is él h a Róziknak láttamozni kell a trade-jüket?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ó királyság, köszi 😊Dexxter TailorDecker is nálad van 5 500 001 / 5 éves szerződéssel, csak Toca nyilván nem írta be a szerződések közé, és ezért nem szerepel a rosteren.vassadi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Dexxter TailorDecker is nálad van 5 500 001 / 5 éves szerződéssel, csak Toca nyilván nem írta be a szerződések közé, és ezért nem szerepel a rosteren.