NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ha nincs olyan, akinek nem kell UDFA és vállalná az undrafted börze adminisztrálását, akkor csinálom én. A határidőket kitolhatjuk kicsit, hogy mindenkinek jó legyen, nem sietünk sehova. Az új UDFA börze leírását megtaláljátok a szabálykönyvben. Már csinálhatjátok a listákat, majd szólok, mikortól lehet küldeni és meddig (valamikor a jövő hét közepétől a hét végéig tart majd ez a periódus várhatóan).

Egyébként az első olyan játékost, aki nálunk UDFA lett, IRL a Giants vitte el 3/10-nél, Jay Bromley (DT, Syracuse) az illető. Nem sokkal maradt el tőlük a Redskins ilyen szempontból Spencer Long kiválasztásával, négy hellyel később húzták be a Nebraska guardját, majd kettővel utánuk a Jets is beállt a sorba Dexter McDougle draftolása révén.
Az első IRL UDFA-t pedig Döme draftolta 2/19-nél, Antonio Richardson személyében.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 486 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A 12 emberemből 2 lett UDFA idén, 2 WR Mike Davis, és Cody Hoffman. És behúztam 2 IRL Jaguárt is. Lindert 2 körrel hátrébb mint a Jags, Telvin Smitht 2 körrel előbb.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nálam csak a 6.-7. körös pickek lettek UDFÁ-k, az a nem semmi! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nagyon büszke vagyok a harmadik körös Skov-Dion Bailey párosomra!

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 883
Annak örülök, hogy mindhárom WR-em viszonylag jó helyre került.
több mint 11 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
majd adok

The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Szegecs
véletlenül futottam bele, de a jó Pondernek és Andersonnak nem adtál szerződést a sikeres FA licit után(márc 30)
több mint 11 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur

The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Engem nem nagyon érdekel, hogy hol kel el valaki(nagyságrendileg) inkább az, hogy hova kerül és eddig teljesen elégedett vagyok. De ez epic, főleg ha Jordant és ASJ-t fordított sorrendben húzom be:
Jadeveon Clowney 1/1--> IRL 1/1 Texans
Jake Matthews 1/7--> IRL 1/6 Falcons
Jorden Matthews 2/4--> IRL 2/10 Eagles
Austin Seferian-Jenkins 2/8--> IRL 2/6 Bucs
Travis Swanson 3/14--> IRL 3/12 Lions
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
én idáig mindenkit nagyjából a helyén hoztam, kíváncsi vagyok folytatódik-e a tendencia.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
McGill és Yankey sehol 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
illetve majd valaki átviszi a google docs-os trackert ide is hogy meglegyen a többi mellett?Ork
Done.
 bowl.hu/forum/manager_jatek/all-time_gm_draft_tracker_2007-2012
több mint 11 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
valakinek lett nagyobb pozitív változás mint nálam Britt-nél? vagy én nyerem a Seahawks sapi díjat 😊
illetve majd valaki átviszi a google docs-os trackert ide is hogy meglegyen a többi mellett?
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Scofield mekkora steal!!44!Dexxter Tailor
Inkább ordas nagy reach IRL. Egyébként Landry a Dolphinsba ment két pickkel később, mint ahol én húztam, nem rossz ez.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Na, 1/17-em végre kiment a 3. körben. Többiek séhun még. #profizmusDöme
Löfli valahol Zuglóban felkacagott
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Scofield mekkora steal!!44!

Don't blink!
több mint 11 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Na, 1/17-em végre kiment a 3. körben. Többiek séhun még. #profizmus
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Martinon kívül mindenki fasza helyre került, azt nem látom, hogy belőle miként lesz 3-4 OLB, de némi bizakodásra ad okot, hogy a Cards védelmével nem fogalmatlanok foglalkoznak. Kirskey 3-4-be ment, de kezdő lehet, így azért nem bánkódom, egyértelműen cserének szántam. Sankey Shonn Greene-nel lesz párban a Titansnél, nem tűnik rossz leosztásnak, miként McKinnon helyzete is biztató AP mögött. Amaro no1 TE lesz a Jetsben, ahol amúgy sem dúskálnak a megbízható célpontokban, ez is szerencsés leosztás, Donaldot tegnap már kifejtettem, eddig úgy tűnik szerencsésen alakul ez a draft. 3 emberem még várhat arra, hogy hallja a nevét, remélem ők is sikerrel járnak.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Miért törölted ki Newman? 😀 Már épp készültem reagálni, hogy nekem a 4/16-os pickemig bezárólag mindenki kiment 3/3-ig, az sem rossz azért 😊 A Dolphins egészen hasonló OL-politikát folytat, Hill viszont kerülhetett volna jobb helyre isWyatt
Mert úgy néz ki az ide linkelt youtube-os videókat nem lehet időkóddal ellátni, márpedig az lett volna a lényeg. 😀
Na mindegy, az első 3 körben minden pickem elment a 47.-ig pickig, ami k*rva jó. (6 játékos)
Remélem teljesítményben is hasonlóan jók lesznek a srácok. 😊Newman
Embedelésnél is szokott az mostanában vacakolni, biztos van rá valami megoldás, de annyira nem vetettem bele magam, nézzék végig 😀
Na igen, ez ugye csak az első lépés, de több bizalom lesz feléjük, mintha csak hátul húzták volna őket

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Miért törölted ki Newman? 😀 Már épp készültem reagálni, hogy nekem a 4/16-os pickemig bezárólag mindenki kiment 3/3-ig, az sem rossz azért 😊 A Dolphins egészen hasonló OL-politikát folytat, Hill viszont kerülhetett volna jobb helyre isWyatt
Mert úgy néz ki az ide linkelt youtube-os videókat nem lehet időkóddal ellátni, márpedig az lett volna a lényeg. 😀
Na mindegy, az első 3 körben minden pickem elment a 47.-ig pickig, ami k*rva jó. (6 játékos)
Remélem teljesítményben is hasonlóan jók lesznek a srácok. 😊

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Miért törölted ki Newman? 😀 Már épp készültem reagálni, hogy nekem a 4/16-os pickemig bezárólag mindenki kiment 3/3-ig, az sem rossz azért 😊 A Dolphins egészen hasonló OL-politikát folytat, Hill viszont kerülhetett volna jobb helyre is

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Engem jobban érdekel az, hogy hova kerülnek az embereim, mint hogy hol húzzák ki őket. Donaldnak pl. örülök, mint majom a farkának, jobban nem is alakulhatott volna a sorsa.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
2010 után az 2. olyan draftom mikor nem vittem olyan játékost nem első körben aki IRL kiment 1.körben. nyílvn csak emrt nem volt 2-3.körös pickem 😊
eddig: duane brown, lawrence jackson, bruce irvin, dj hayden, phil taylor
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 486 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Savage meg nem ment ki az 1. körben 😕Dexxter Tailor
Ha szerencsénk van a Texans vagy a Titans elviszi. 😀😀
több mint 11 éve
Savage meg nem ment ki az 1. körben 😕

Don't blink!