NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Höri azt mondja, ez legyen:Sztem lehetne második kö úgy hogy azokat a krediteket visszakapjuk amiket olyanra tettünk aki nem hozzánk kerültgabokockaVan valakinek bármi ellenvetése?
Egyrészt az volt a probléma, hogy nem lesz második kör, így viszont lesz, másrészt hogy igazságtalan lenne, ha az első körben mind az 50 kreditet elköltő GM-ek újra 50-ről indulnának, de akkor ez sem valósul meg (ők a második kör után a maradékból válogathatják ki a maguk future HoFereit).
több mint 11 éve
IRL is ha jól tudom van egy maximális kerete 1-1 csapatnak, amit aláírási bónuszként kioszthat az udfa piacon. Azért sok esetben ez is tényező 1-1 játékosnál.83ezer dollár egészen pontosan, ha nem tévedek
Szerintem ezt ide is át lehetne ültetni, ergo mindenki elindult 50 kredittel, aki elköltötte az szerezzen máshogy játékost. Ha vkinek maradt 5-10-20 kreditje, az dolgozhasson azzal a 2. licitkörben, aztán jó napot. Nem kell ezt túlbonyolítani, olyan túl sok future HOF már nem maradt...Habi
több mint 11 éve
Akkor most udfa signing topikba ne írkáljam be, hogy ki kéne még?
több mint 11 éve
Felőlem lehet második kredites kör is. Akkor megcsinálom még ma a saját listámat, aztán szólok, ha lehet küldeni.Csinaljad, 7vegen en alig vagyok online
Megint mindenki 50 kreditről induljon, vagy úgy legyen, ahogy gabo írja?vassadi
Gabo rencere jo lesz
több mint 11 éve
nyílván nem future HoF játékost akarok szerezni én sem, de azért változtattunk a rendszeren, h igazságosabb legyen, hát ez így nem az.1. körben azért nem licitáltam mert benéztem a dátumot, és szombat 20:00-ra emlékeztem, de mondom np van 50 kreditem, másnak meg 30-40 maradt, így simán van esély hozni valakit, így meg az van, h hiába teszek fel 50-et egy játékosra, lazán elviheti más úgy hogy az előző körben is felhasználta minden kreditét.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
az elköltött kreditet azért nem érdemes sztem visszaadni, mert így már került játékos a csapathoz, ellenkező esetben meg nem és IRL kb minden csapat hasonló mennyiségű UDFA-t igazol
több mint 11 éve
És az mennyivel életszerűbb, hogy aki ugyanúgy elköltötte a kreditjeit csak "rosszul" osztotta el őket az visszakapja, aki viszont behúzott vele playát az meg nem??? Szerintem, ha valakinek a 2 kör alatt nagyon kell valaki az ráteszi a 2x50 kreditek 2 játékosra és jó eséllyel behúzza utána meg lehet tovább tölteni a keretet fa-n/waiver-en, ha meg valakinek több játékos kell az elosztja a kreditet és reménykedik, hogy az adott játékosok az ő csapatába kerülnek, ha nem jön össze úgyanúgy marad a fa/waiver. Mondjuk nekem édesmind1, de eredetileg is a 2x50kredites megfejtés volt és nem kapálódzott ellene senki...
több mint 11 éve
Az első körrel szerintem nem volt probléma, Farky sem ezt sérelmezte. (Megjegyzem, amikor felvetettem ezt az ötletet, egyetlen ellenvélemény sem érkezett.)Amit Farky is leírt.SchleckSzóval röviden összefoglalva sikerült egy a kígyódraftnál is igazságtalanabb rendszert összehozni.SchleckMiért igazságtalan?vassadi
A hogyan továbbon megy a vita, kristof javaslata a második kör lebonyolítására szerintem is jó megoldás lehet.
Nem kell ezt túlbonyolítani, olyan túl sok future HOF már nem maradt...HabiNa igen, épp ezért nem értem én se, mi ez a nagy felhajtás, mintha tele lenne az UDFA-piac potenciális franchise játékosokkal. Ha valakinek nagyon kellett egy adott játékos, ott volt először is a draft, majd az első kredites kör arra, hogy megszerezze; hogy a maradékból kikkel töltöd fel a megmaradt PS helyeket, az már közelít a mindegy kategóriához.
több mint 11 éve
vagy mindenki kap 50 kreditet a második körre, de tovább lehet vinni az első körből megmaradtakat, így pl. Newman 100-al indulna, de aki elköltötte az 50-et, az is 50-el, szerintem óriási hátrány senkit nem érne így, meg hát tényleg nem a "krém" maradt meg.kristofEz szerintem jó!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
vagy mindenki kap 50 kreditet a második körre, de tovább lehet vinni az első körből megmaradtakat, így pl. Newman 100-al indulna, de aki elköltötte az 50-et, az is 50-el, szerintem óriási hátrány senkit nem érne így, meg hát tényleg nem a "krém" maradt meg.
több mint 11 éve
IRL is ha jól tudom van egy maximális kerete 1-1 csapatnak, amit aláírási bónuszként kioszthat az udfa piacon. Azért sok esetben ez is tényező 1-1 játékosnál.Szerintem ezt ide is át lehetne ültetni, ergo mindenki elindult 50 kredittel, aki elköltötte az szerezzen máshogy játékost. Ha vkinek maradt 5-10-20 kreditje, az dolgozhasson azzal a 2. licitkörben, aztán jó napot. Nem kell ezt túlbonyolítani, olyan túl sok future HOF már nem maradt...

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Amit Farky is leírt. Így lényegében ez a rendszer ekvivalens azzal, mintha egy olyan random draft lenne, ahol minden helyet megkaphat bárki, azaz akár lehetne az első két pick is egyazon csapaté.Szóval röviden összefoglalva sikerült egy a kígyódraftnál is igazságtalanabb rendszert összehozni.SchleckMiért igazságtalan?vassadi
több mint 11 éve
Ha nem haragszol meg Schleck, némi szubjektivitást vélek felfedezni a véleményedben 😊 Vagy ugyanez lenne a megítélés ha a KC csak 40-et tesz Mo-ra?
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Szóval röviden összefoglalva sikerült egy a kígyódraftnál is igazságtalanabb rendszert összehozni.SchleckMiért igazságtalan?
Höri, közben döntsd el, mi legyen.
több mint 11 éve
Szóval röviden összefoglalva sikerült egy a kígyódraftnál is igazságtalanabb rendszert összehozni. Tisztelet vassadinak a munkájáért, de az útközben kitalált szabályváltoztatásokkal ez így nevetséges, sajnálom.
több mint 11 éve
Ja ezt mondjuk le kellett volna fektetni előre hogy ne spórolj mert köv. körben újra kapsz zs-t.... Báár...de nem kiegyenlített, mert mindenki megint ugyan annyiról indul, az is aki mindent elköltött, meg az is aki nemAnnak így nincs értelme h felteszek mindent 1 játékosra, mert a következő körre úgyis kapok megint 50-et.FarkyDe igen, szerintem van, hiszen aki jól taktikázott és teszem azt 10-et 10-et tett fel 5 játékosra, akkor az 5 játékost is elvihetett... Ergo szerintem semmi nem szól az ellen hogy a 2. körben megint kiegyenlített esélyekkel indulkunk.Rataxes
Mindegy úgyis az lesz ami lesz, de így szerintem nem életszerű (bár az úgy sem számít)Farky
3.) Amennyiben egy második kredites kör lebonyolítására is sor kerül, akkor megismétlődik a fenti folyamat.Egyébként meg vsz. életszerű, fel lehet fogni, hogy ez volt az IRL UDFA piac első napja... Amelyik csapat nagyon akart valakit, az minden erőforrását bevetette hogy azt a játékost megszerezze (feltett minden lóvét), az "ügyesebbek" meg jól okoskodtak, több felé figyeltek, és több játékost igazolhattak. Most jöhet a második nap, és minden kezdődhet elölről 😊
GM-szabálykönyv
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
de nem kiegyenlített, mert mindenki megint ugyan annyiról indul, az is aki mindent elköltött, meg az is aki nemAnnak így nincs értelme h felteszek mindent 1 játékosra, mert a következő körre úgyis kapok megint 50-et.FarkyDe igen, szerintem van, hiszen aki jól taktikázott és teszem azt 10-et 10-et tett fel 5 játékosra, akkor az 5 játékost is elvihetett... Ergo szerintem semmi nem szól az ellen hogy a 2. körben megint kiegyenlített esélyekkel indulkunk.Rataxes
Mindegy úgyis az lesz ami lesz, de így szerintem nem életszerű (
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Annak így nincs értelme h felteszek mindent 1 játékosra, mert a következő körre úgyis kapok megint 50-et.FarkyDe igen, szerintem van, hiszen aki jól taktikázott és teszem azt 10-et 10-et tett fel 5 játékosra, akkor az 5 játékost is elvihetett... Ergo szerintem semmi nem szól az ellen hogy a 2. körben megint kiegyenlített esélyekkel indulkunk.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
merthogy pont az volt a lényege, h beoszd a rendelkezésedre álló kredit mennyiséget, ha valaki felteszi 1 játékosra az összeset, vagy elvisz az 50 kreditből 3 játékost, akkor tegye, de akkor oldja meg a keret feltöltést FA, Waiver vagy trade keretén belül. Annak így nincs értelme h felteszek mindent 1 játékosra, mert a következő körre úgyis kapok megint 50-et.Merthogy?vassadide akkor meg felesleges a kredit rendszerFarkyDe jogos, lehet, hogy annál is van még szabad PS hely, aki 50 kreditért vitt egyetlen UDFA-t, és ő most ki lenne zárva. 50-ről indul mindenki.vassadiFelőlem lehet második kredites kör is. Akkor megcsinálom még ma a saját listámat, aztán szólok, ha lehet küldeni.Szerintem előbbi... De elfogult vagyok 😀Rataxes
több mint 11 éve
Merthogy?de akkor meg felesleges a kredit rendszerFarkyDe jogos, lehet, hogy annál is van még szabad PS hely, aki 50 kreditért vitt egyetlen UDFA-t, és ő most ki lenne zárva. 50-ről indul mindenki.vassadiFelőlem lehet második kredites kör is. Akkor megcsinálom még ma a saját listámat, aztán szólok, ha lehet küldeni.Szerintem előbbi... De elfogult vagyok 😀Rataxes
több mint 11 éve
de akkor meg felesleges a kredit rendszerDe jogos, lehet, hogy annál is van még szabad PS hely, aki 50 kreditért vitt egyetlen UDFA-t, és ő most ki lenne zárva. 50-ről indul mindenki.vassadiFelőlem lehet második kredites kör is. Akkor megcsinálom még ma a saját listámat, aztán szólok, ha lehet küldeni.Szerintem előbbi... De elfogult vagyok 😀Rataxes
több mint 11 éve
IRL draftoltak, akik nálunk UDFA-k:
3/10 (74) Giants: Jay Bromley, DT (Syracuse)
3/14 (78) Redskins: Spencer Long, OG (Nebraska)
3/16 (80) Jets: Dexter McDougle, CB (Maryland)
3/34 (98) Packers: Richard Rodgers, TE (California)
4/10 (110) Rams: Mo Alexander, SS (Utah State)
4/19 (119) Cowboys: Anthony Hitchens, OLB (Iowa)4/30 (130) Patriots: James White, RB (Wisconsin)
4/38 (138) Ravens: Lorenzo Taliaferro, RB (Coastal Carolina)
5/2 (142) Redskins: Ryan Grant, WR (Tulane)
5/3 (143) Buccaneers: Kadeem Edwards, OG (Tennessee State)
5/8 (148) Panthers: Bene Benwikere, CB (San Jose State)
5/9 (149) Buccaneers: Kevin Pamphile, OT (Purdue)
5/12 (152) Giants: Nat Berhe, SS (San Diego State)
5/14 (154) Jets: Jeremiah George, ILB (Iowa State)
5/21 (161) Packers: Corey Linsley, C (Ohio State)
5/25 (165) Chargers: Ryan Carrethers, NT (Arkansas State)
5/26 (166) Colts: Jonathan Newsome, DE (Ball State)
5/28 (168) Falcons: Marquis Spruill, ILB (Syracuse)5/30 (170) 49ers: Keith Reaser, CB (Florida Atlantic)
5/32 (172) Seahawks: Jimmy Staten, DT (Middle Tennessee State)
5/35 (175) Ravens: John Urschel, OG (Penn State)
6/1 (177) Texans: Jeoffrey Pagan, DE (Alabama)6/4 (180) 49ers: Kenneth Acker, CB (SMU)
6/5 (181) Texans: Alfred Blue, RB (LSU)
6/11 (187) Giants: Bennett Jackson, CB (Notre Dame)
6/17 (193) Chiefs: Zach Fulton, OG (Tennessee)
6/19 (195) Jets: Brandon Dixon, CB (Northwest Missouri State)
6/20 (196) Cardinals: Walt Powell, WR (Murray State)
6/21 (197) Packers: Demetri Goodson, CB (Baylor)
6/22 (198) Patriots: Zach Moore, DE (Concordia (MN))
6/25 (201) Chargers: Marion Grice, RB (Arizona State)6/26 (202) Saints: Tavon Rooks, OT (Kansas State)
6/31 (207) Broncos: Matthew Paradis, C (Boise State)
6/32 (208) Seahawks: Eric Pinkins, FS (San Diego State)
6/33 (209) Jets: Quincy Enunwa, WR (Nebraska)
6/34 (210) Jets: IK Enemkpali, DE (Louisiana Tech)
6/35 (211) Texans: Jay Prosch, FB (Auburn)
6/36 (212) Bengals: Marquis Flowers, OLB (Arizona)
6/38 (214) Rams: Garrett Gilbert, QB (SMU)
7/2 (217) Redskins: Ted Bolser, TE (Indiana)
7/4 (219) Raiders: Travis Carrie, CB (Ohio)7/6 (221) Bills: Randell Johnson, OLB (Florida Atlantic)
7/8 (223) Vikings: Brandon Watts, OLB (Georgia Tech)
7/10 (225) Vikings: Jabari Price, CB (North Carolina)
7/11 (226) Rams: Mitchell Van Dyk, OT (Portland State)7/12 (227) Seahawks: Kiero Small, RB (Arkansas)
7/13 (228) Redskins: Zack Hocker, K (Arkansas)
7/14 (229) Lions: Nate Freese, K (Boston College)
7/15 (230) Steelers: Rob Branchflower, TE (Massachusetts)
7/17 (232) Colts: Ulrick John, OT (Georgia State)
7/19 (234) Dolphins: Terrence Fede, DE (Marist)
7/20 (235) Raiders: Shelby Harris, DE (Illinois State)7/23 (238) Cowboys: Will Smith, OLB (Texas Tech)
7/24 (239) Bengals: James Wright, WR (LSU)
7/25 (240) Chargers: Tevin Reese, WR (Baylor)7/26 (241) Rams: C.B. Bryant, FS (Ohio State)
7/27 (242) Broncos: Corey Nelson, OLB (Oklahoma)
7/28 (243) 49ers: Kaleb Ramsey, DE (Boston College)
7/29 (244) Patriots: Jeremy Gallon, WR (Michigan)
7/30 (245) 49ers: Trey Millard, FB (Oklahoma)
7/35 (250) Rams: Demetrius Rhaney, C (Tennessee State)7/36 (251) Cowboys: Ken Bishop, DT (Northern Illinois)
7/37 (252) Bengals: Lavelle Westbrooks, CB (Georgia Southern)
7/40 (255) Falcons: Tyler Starr, OLB (South Dakota)empty taxi
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
De jogos, lehet, hogy annál is van még szabad PS hely, aki 50 kreditért vitt egyetlen UDFA-t, és ő most ki lenne zárva. 50-ről indul mindenki.Felőlem lehet második kredites kör is. Akkor megcsinálom még ma a saját listámat, aztán szólok, ha lehet küldeni.Szerintem előbbi... De elfogult vagyok 😀Rataxes
több mint 11 éve
Felőlem lehet második kredites kör is. Akkor megcsinálom még ma a saját listámat, aztán szólok, ha lehet küldeni.Szerintem előbbi... De elfogult vagyok 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Felőlem lehet második kredites kör is. Akkor megcsinálom még ma a saját listámat, aztán szólok, ha lehet küldeni.Megint mindenki 50 kreditről induljon, vagy úgy legyen, ahogy gabo írja?