NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Van még FA-n időkorlát a kivágott játékosokra?

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
udfa licitek (mármint kredites) eredménye megvan még valahol?
biztos én vagyok béna de kicsit nehéz lekövetnem ki szabad mégbriareos
 docs.google.com/spreadsheets/d/1Khm8uoubTjZ8SPk3r4cboRJx6dAPS4oLNSrDg_tZBwM/edit?usp=sharing
 docs.google.com/spreadsheets/d/1yvy8lEsyWotvWsigwzFd3t-MfpPc93E9Cli9r4qNf_8/edit?usp=sharingvassadi
köszi,
és akkor ha most jól értem, akire ment offer ezek után az szerepel az FA topikban kiemelt hsz-ben?briareos
Igen.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
 docs.google.com/spreadsheets/d/1Khm8uoubTjZ8SPk3r4cboRJx6dAPS4oLNSrDg_tZBwM/edit?usp=sharing
 docs.google.com/spreadsheets/d/1yvy8lEsyWotvWsigwzFd3t-MfpPc93E9Cli9r4qNf_8/edit?usp=sharingvassadi
köszi,
és akkor ha most jól értem, akire ment offer ezek után az szerepel az FA topikban kiemelt hsz-ben?

több mint 11 éve
 docs.google.com/spreadsheets/d/1yvy8lEsyWotvWsigwzFd3t-MfpPc93E9Cli9r4qNf_8/edit?usp=sharing
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
biztos én vagyok béna de kicsit nehéz lekövetnem ki szabad még

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
hori tamme, dreesen es witherspoon nincs a rosteremben, kerlek potold oket.MMMS
a draft óta igazolt veteránok, udfák közül senkit nem írtam be, kicsit romokban van az életem a mai vizsga miatt de utána rá fogok érniHöri
o ez meg elotte volt, csak elfelejtve irtam be a szerzodesekbe, aztan valahogy neked is kimaradt. no para, csak aktiv rosteren lesznek azert szolok.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hori tamme, dreesen es witherspoon nincs a rosteremben, kerlek potold oket.MMMS
a draft óta igazolt veteránok, udfák közül senkit nem írtam be, kicsit romokban van az életem a mai vizsga miatt de utána rá fogok érni

több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Weedennél nem járt le a 48 óra
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
valami nem fasza szerintem a rosteremnél, mert a Newman & Stanton cuttal már rég cap alatt kéne lennem

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
hori tamme, dreesen es witherspoon nincs a rosteremben, kerlek potold oket.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Amúgy mi a pék hímivarszervéért nem volt érvényes a teljes ajánlat csak azért, mert Bullough benne volt? 😀adam8
Kicsiny kovász az egész tésztát megposhasztja...szaba
kovasz helyett penesz, de ja.

több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Oké, köszi. 😊

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 887
Amúgy mi a pék hímivarszervéért nem volt érvényes a teljes ajánlat csak azért, mert Bullough benne volt? 😀adam8
Kicsiny kovász az egész tésztát megposhasztja...
több mint 11 éve
Az FA-piac nyitása óta úgy működött a dolog, hogy ha adott postban van egy hibás licit, akkor bukik az összes többi is.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Amúgy mi a pék hímivarszervéért nem volt érvényes a teljes ajánlat csak azért, mert Bullough benne volt? 😀

több mint 11 éve
televagyok (csere)centerrel, lehet jonni az ajanlatokkal XD

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
elkezdtem írni a depth chartot és elsírtam magam 😀😀 olyan fala van Big Bennek, hogy minimum 80-szor fogják sackelni szerencsétlent. meccsenként.Dexxter Tailor
nem csak neked mondom, hanem mindenkinek, hogy olyan játékosokat ne nevezz már be az 53-ba, akinek IRL a 90-be se sikerült bekerülni.
crtl-f  en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_NFL_team_rostersHöri
van olyan FA center, aki megüti a vállalható csere szintjét?Dexxter Tailor
Már látom hogy ebből licitháború lesz... Hacsak nem mondanak egyből kettőt 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
elkezdtem írni a depth chartot és elsírtam magam 😀😀 olyan fala van Big Bennek, hogy minimum 80-szor fogják sackelni szerencsétlent. meccsenként.Dexxter Tailor
nem csak neked mondom, hanem mindenkinek, hogy olyan játékosokat ne nevezz már be az 53-ba, akinek IRL a 90-be se sikerült bekerülni.
crtl-f  en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_NFL_team_rostersHöri
van olyan FA center, aki megüti a vállalható csere szintjét?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
crtl-f  en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_NFL_team_rosters

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ha Lowery IRL még két szezonnál többet lehúz a ligában, és ezek mindegyikében játszik legalább 10 meccset, megeszem a kalapom.somoskovig
Jah, én is ezért kalkuláltam neki olyan szerződést, hogy idén betöltse a megmaradt capet, jövőre vet.min.-t keressen, utána meg olcsón kivághassam.... Csak hát közbeszólt a Bears 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Bears

Dwight Lowery, S, 1500000 5 éviktriad
Beintős szmájli hol van? 😊 Köszi hogy órákig kereshettem Neked az egyetlen normális szabad safetyt 😀 Remélem az első szim. meccsen lesérül 72 hétre 😊Rataxes
Nem hittem, hogy FA. Mellesleg, ha leigazolom, valaki (nem túl rossz) fog repülni a rosterről S poszton. Őt majd elviheted.iktriad
Ha Lowery IRL még két szezonnál többet lehúz a ligában, és ezek mindegyikében játszik legalább 10 meccset, megeszem a kalapom.

több mint 11 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Liget 43 DE. Kemény vagy, Döme.szaba
A depth chart csak formalitás, a Raiders és a Jaguars jól láthatóan hibrid védelmet futtat. 😊vassadi
Ja, feldobok egy 3-4 DC-t is nemsoká, mert a falam inkább arra jó, az LB sorom viszont 4-3-ban tűnik kevésbé szarnak. Mondjuk amíg egy Peppers tud OLB-t, vagy Harrison 4-3 LB-t tolni IRL, addig nem kell görcsölni ezeken.

Igazából 3-3 kéne, 5 DB azt csá 😊
több mint 11 éve
Liget 43 DE. Kemény vagy, Döme.szaba
A depth chart csak formalitás, a Raiders és a Jaguars jól láthatóan hibrid védelmet futtat. 😊
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 887
Liget 43 DE. Kemény vagy, Döme.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bears

Dwight Lowery, S, 1500000 5 éviktriad
Beintős szmájli hol van? 😊 Köszi hogy órákig kereshettem Neked az egyetlen normális szabad safetyt 😀 Remélem az első szim. meccsen lesérül 72 hétre 😊Rataxes
Nem hittem, hogy FA. Mellesleg, ha leigazolom, valaki (nem túl rossz) fog repülni a rosterről S poszton. Őt majd elviheted.