NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Igen.köszi,udfa licitek (mármint kredites) eredménye megvan még valahol?docs.google.com/spreadsheets/d/1Khm8uoubTjZ8SPk3r4cboRJx6dAPS4oLNSrDg_tZBwM/edit?usp=sharing
biztos én vagyok béna de kicsit nehéz lekövetnem ki szabad mégbriareos
docs.google.com/spreadsheets/d/1yvy8lEsyWotvWsigwzFd3t-MfpPc93E9Cli9r4qNf_8/edit?usp=sharingvassadi
és akkor ha most jól értem, akire ment offer ezek után az szerepel az FA topikban kiemelt hsz-ben?briareos
több mint 11 éve
köszi,udfa licitek (mármint kredites) eredménye megvan még valahol?docs.google.com/spreadsheets/d/1Khm8uoubTjZ8SPk3r4cboRJx6dAPS4oLNSrDg_tZBwM/edit?usp=sharing
docs.google.com/spreadsheets/d/1yvy8lEsyWotvWsigwzFd3t-MfpPc93E9Cli9r4qNf_8/edit?usp=sharingvassadi
és akkor ha most jól értem, akire ment offer ezek után az szerepel az FA topikban kiemelt hsz-ben?
több mint 11 éve
udfa licitek (mármint kredites) eredménye megvan még valahol?docs.google.com/spreadsheets/d/1Khm8uoubTjZ8SPk3r4cboRJx6dAPS4oLNSrDg_tZBwM/edit?usp=sharing
docs.google.com/spreadsheets/d/1yvy8lEsyWotvWsigwzFd3t-MfpPc93E9Cli9r4qNf_8/edit?usp=sharing
több mint 11 éve
udfa licitek (mármint kredites) eredménye megvan még valahol?biztos én vagyok béna de kicsit nehéz lekövetnem ki szabad még
több mint 11 éve
o ez meg elotte volt, csak elfelejtve irtam be a szerzodesekbe, aztan valahogy neked is kimaradt. no para, csak aktiv rosteren lesznek azert szolok.hori tamme, dreesen es witherspoon nincs a rosteremben, kerlek potold oket.MMMSa draft óta igazolt veteránok, udfák közül senkit nem írtam be, kicsit romokban van az életem a mai vizsga miatt de utána rá fogok érniHöri
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
hori tamme, dreesen es witherspoon nincs a rosteremben, kerlek potold oket.MMMSa draft óta igazolt veteránok, udfák közül senkit nem írtam be, kicsit romokban van az életem a mai vizsga miatt de utána rá fogok érni
több mint 11 éve
Weedennél nem járt le a 48 óra
több mint 11 éve
valami nem fasza szerintem a rosteremnél, mert a Newman & Stanton cuttal már rég cap alatt kéne lennem
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
hori tamme, dreesen es witherspoon nincs a rosteremben, kerlek potold oket.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
kovasz helyett penesz, de ja.Amúgy mi a pék hímivarszervéért nem volt érvényes a teljes ajánlat csak azért, mert Bullough benne volt? 😀adam8Kicsiny kovász az egész tésztát megposhasztja...szaba
több mint 11 éve
Amúgy mi a pék hímivarszervéért nem volt érvényes a teljes ajánlat csak azért, mert Bullough benne volt? 😀adam8Kicsiny kovász az egész tésztát megposhasztja...
több mint 11 éve
Amúgy mi a pék hímivarszervéért nem volt érvényes a teljes ajánlat csak azért, mert Bullough benne volt? 😀adam8Az FA-piac nyitása óta úgy működött a dolog, hogy ha adott postban van egy hibás licit, akkor bukik az összes többi is.
több mint 11 éve
Amúgy mi a pék hímivarszervéért nem volt érvényes a teljes ajánlat csak azért, mert Bullough benne volt? 😀
több mint 11 éve
televagyok (csere)centerrel, lehet jonni az ajanlatokkal XD
több mint 11 éve
Már látom hogy ebből licitháború lesz... Hacsak nem mondanak egyből kettőt 😊van olyan FA center, aki megüti a vállalható csere szintjét?Dexxter Tailorelkezdtem írni a depth chartot és elsírtam magam 😀😀 olyan fala van Big Bennek, hogy minimum 80-szor fogják sackelni szerencsétlent. meccsenként.Dexxter Tailornem csak neked mondom, hanem mindenkinek, hogy olyan játékosokat ne nevezz már be az 53-ba, akinek IRL a 90-be se sikerült bekerülni.
crtl-f en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_NFL_team_rostersHöri
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
van olyan FA center, aki megüti a vállalható csere szintjét?elkezdtem írni a depth chartot és elsírtam magam 😀😀 olyan fala van Big Bennek, hogy minimum 80-szor fogják sackelni szerencsétlent. meccsenként.Dexxter Tailornem csak neked mondom, hanem mindenkinek, hogy olyan játékosokat ne nevezz már be az 53-ba, akinek IRL a 90-be se sikerült bekerülni.
crtl-f en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_NFL_team_rostersHöri

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
elkezdtem írni a depth chartot és elsírtam magam 😀😀 olyan fala van Big Bennek, hogy minimum 80-szor fogják sackelni szerencsétlent. meccsenként.Dexxter Tailornem csak neked mondom, hanem mindenkinek, hogy olyan játékosokat ne nevezz már be az 53-ba, akinek IRL a 90-be se sikerült bekerülni.
crtl-f en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_NFL_team_rosters
több mint 11 éve
Ha Lowery IRL még két szezonnál többet lehúz a ligában, és ezek mindegyikében játszik legalább 10 meccset, megeszem a kalapom.somoskovigJah, én is ezért kalkuláltam neki olyan szerződést, hogy idén betöltse a megmaradt capet, jövőre vet.min.-t keressen, utána meg olcsón kivághassam.... Csak hát közbeszólt a Bears 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ha Lowery IRL még két szezonnál többet lehúz a ligában, és ezek mindegyikében játszik legalább 10 meccset, megeszem a kalapom.Nem hittem, hogy FA. Mellesleg, ha leigazolom, valaki (nem túl rossz) fog repülni a rosterről S poszton. Őt majd elviheted.iktriadBearsBeintős szmájli hol van? 😊 Köszi hogy órákig kereshettem Neked az egyetlen normális szabad safetyt 😀 Remélem az első szim. meccsen lesérül 72 hétre 😊Rataxes
Dwight Lowery, S, 1500000 5 éviktriad
több mint 11 éve
Ja, feldobok egy 3-4 DC-t is nemsoká, mert a falam inkább arra jó, az LB sorom viszont 4-3-ban tűnik kevésbé szarnak. Mondjuk amíg egy Peppers tud OLB-t, vagy Harrison 4-3 LB-t tolni IRL, addig nem kell görcsölni ezeken.Liget 43 DE. Kemény vagy, Döme.szabaA depth chart csak formalitás, a Raiders és a Jaguars jól láthatóan hibrid védelmet futtat. 😊vassadi
Igazából 3-3 kéne, 5 DB azt csá 😊
több mint 11 éve
Liget 43 DE. Kemény vagy, Döme.szabaA depth chart csak formalitás, a Raiders és a Jaguars jól láthatóan hibrid védelmet futtat. 😊
több mint 11 éve
Liget 43 DE. Kemény vagy, Döme.
több mint 11 éve
Nem hittem, hogy FA. Mellesleg, ha leigazolom, valaki (nem túl rossz) fog repülni a rosterről S poszton. Őt majd elviheted.BearsBeintős szmájli hol van? 😊 Köszi hogy órákig kereshettem Neked az egyetlen normális szabad safetyt 😀 Remélem az első szim. meccsen lesérül 72 hétre 😊Rataxes
Dwight Lowery, S, 1500000 5 éviktriad