GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Höri? többiek? meddig várjak a szerződés beírással?
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
felolem viheted csak haladjunk.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
értékelném ha ma estig pótolná a 6 GM az elmaradását mert utána 2 napig nem nagyon leszek gépnél.

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
kell vkinek a joember ? irnam be a szerzodeset, h mehessen mielobb a szavazas a gm of the yearrol 😀 meg a sim.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Falcons:
waive:
Rex Burkhead, RB 525 000, 600 000, RFA*
claim:
Nate Freese, K 450 000, 525 000, 600 000, RFA
*csak akkor, ha megvan FreeseShilkor
hol láttad kitéve Freeset?kristof
Habinál volt, de nem került sem az 53-ba, sem PS-re, ezért gondoom waivelődött.Shilkor
igen, "szerencsére" rosszul másoltam be a ps listámat 😕
a waive elmaradásomat pótlom

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Frissítettem a licit állást. David Harrisnél az a dilemmám, hogy Farky nem tartotta be a 'két licit között legalább fél óra szünet' szabályt, és arról nem volt szó, hogy ez is törlődik úgy, mint a cut utáni 48 órás várakozási idő. Mi legyen? Höri?vassadi
vigye Harris-t, vele odaérhet a 30. helyre év végére.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Frissítettem a licit állást. David Harrisnél az a dilemmám, hogy Farky nem tartotta be a 'két licit között legalább fél óra szünet' szabályt, és arról nem volt szó, hogy ez is törlődik úgy, mint a cut utáni 48 órás várakozási idő. Mi legyen? Höri?vassadi
Szerintem ha ugyanarra a játékosra megy a két licit, akkor úgy általában felesleges a fél órás szabály.

több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
az nem csak arra vonatozik h ha 2x akarok (2 külön játékosra) licitálni? Ha rám ígérnek akkor minek kéne várjak a köv licittel?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Frissítettem a licit állást. David Harrisnél az a dilemmám, hogy Farky nem tartotta be a 'két licit között legalább fél óra szünet' szabályt, és arról nem volt szó, hogy ez is törlődik úgy, mint a cut utáni 48 órás várakozási idő. Mi legyen? Höri?
több mint 11 éve
Most csinálnám a végső moveokat... Úgy nézem hogy vagy az én capem, vagy az exceles nem stimmel valamiért, van némi különbség a kettő között. Mindjárt kinyomozom hogy micsoda.Rataxes
bamirót beírtad aktívnak és PS-be isHöri
Oh, fuck. Most látom csak. Akkor lehetne hogy marad PS-ben, Dennis Kelly waivelését meg visszavonom? Csak hogy ne kelljen megint szarozni a licit/claim határidőkkel... Vagy hozzak egy UDFA-t?Rataxes
jó lesz Kelly

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Most csinálnám a végső moveokat... Úgy nézem hogy vagy az én capem, vagy az exceles nem stimmel valamiért, van némi különbség a kettő között. Mindjárt kinyomozom hogy micsoda.Rataxes
bamirót beírtad aktívnak és PS-be isHöri
Oh, fuck. Most látom csak. Akkor lehetne hogy marad PS-ben, Dennis Kelly waivelését meg visszavonom? Csak hogy ne kelljen megint szarozni a licit/claim határidőkkel... Vagy hozzak egy UDFA-t?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Höri Griff Whalen PS-be ment Mo Alexander pedig rosterre került, hogy legyen aki takarít az idegenbeli meccsekenBaltimoreDefense
pff, 103% hogy farky claimöli majd a PS-ből a griffet, de te tudodHöri
tegye azt
több mint 11 éve
Höri Griff Whalen PS-be ment Mo Alexander pedig rosterre került, hogy legyen aki takarít az idegenbeli meccsekenBaltimoreDefense
pff, 103% hogy farky claimöli majd a PS-ből a griffet, de te tudod

több mint 11 éve
Höri Griff Whalen PS-be ment Mo Alexander pedig rosterre került, hogy legyen aki takarít az idegenbeli meccseken
több mint 11 éve
bamirót beírtad aktívnak és PS-be is

több mint 11 éve
okbraxa88
Igazából Hörinek szántam, nehogy lezárja a csapatom... De jó hogy Te is jóváhagyod 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
ok
több mint 11 éve
Most csinálnám a végső moveokat... Úgy nézem hogy vagy az én capem, vagy az exceles nem stimmel valamiért, van némi különbség a kettő között. Mindjárt kinyomozom hogy micsoda.

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
na, a csapatok felét sikerült szentesíteni az excelben, haladunk.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
empty, chris owens-t kivágtad? DC-dben nincs, nálam igen. érte járna penálti szóval buknád a fullos capetHöri
Mindjárt waivelem corey fullert, Owens mehet az 53-ba EJ Gaines meg PS-re.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
empty, chris owens-t kivágtad? DC-dben nincs, nálam igen. érte járna penálti szóval buknád a fullos capet

több mint 11 éve
Brandon Bolden az enyém vagy már későn claimeltem?Dexxter Tailor
tied.

farky-nál 51 játékos van beírva a DC-re, Martinez és Breckner hiányzik

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
estefelé elkezdek rendszert teremteni a káoszba és összeírom kinek milyen hiányosságai vannak.

A waiverezési idő most (keretzárási határidő után) is 48 óra, vagy rövidítünk rajta?Wyatt
legyen 24Höri
Rendben, akkor ennek megfelelően majd módosítok a DC-n estefelé

több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 460 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Brandon Bolden az enyém vagy már későn claimeltem?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
estefelé elkezdek rendszert teremteni a káoszba és összeírom kinek milyen hiányosságai vannak.

A waiverezési idő most (keretzárási határidő után) is 48 óra, vagy rövidítünk rajta?Wyatt
legyen 24