GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Most annyira nem volt vállalhatatlan a D#, de SD elleni meccsen kritikán alulit hoztak. Egész héten #kurvagyenge feliratú pólóban edzenek és nyilatkoznak a médiának a srácok, hátha észbe kapnak, hogy nem elég a mezüket a pályára küldeni. Ha nem lesz javulás megszerzem Rolandot a Vikings-tól, hogy érezzék a konkurenciát.BaltimoreDefenseMelyiket a Damut?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Pedig ez hozható lett volna, még return TD is volt....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Most annyira nem volt vállalhatatlan a D#, de SD elleni meccsen kritikán alulit hoztak. Egész héten #kurvagyenge feliratú pólóban edzenek és nyilatkoznak a médiának a srácok, hátha észbe kapnak, hogy nem elég a mezüket a pályára küldeni. Ha nem lesz javulás megszerzem Rolandot a Vikings-tól, hogy érezzék a konkurenciát.
több mint 11 éve
Megint lesz forduló szombaton és vasárnap is.
több mint 11 éve
ha idén se lesz SB részvétel akkor sztem a tulaj kirug 😀
több mint 11 éve
Legalább mostmár tudom, hogy azért kaptam ki a Panthers-től, mert 3-4-et jászott a csapat.... :p
több mint 11 éve
Carimi azt hittem már visszatért, de ez esetben csoda h Mettyú és Shady is életben maradt ilyen fal mögöttJustin Anderson kidőlt 5 meccsre, csak tudnám h került a pályára 😀FarkyÚgy, hogy négy OT-ből kettő már a meccs előtt is sérült volt.vassadi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Justin Anderson kidőlt 5 meccsre, csak tudnám h került a pályára 😀FarkyÚgy, hogy négy OT-ből kettő már a meccs előtt is sérült volt.
több mint 11 éve
Justin Anderson kidőlt 5 meccsre, csak tudnám h került a pályára 😀
több mint 11 éve
big ben laza 5 INT, ő is tudja, hogy kell az 1/1

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Robbie Gould miatt vesztettünk. Majd számítsák bele ezt is a Rózik, amikor majd az esetleges szerződés hosszabbítási ajánlatomat megteszem neki a következő ofseasonban!
több mint 11 éve
Cserébe Meachem wildcat futott TD. Erre nem számítottatok.Höriaz egy maddenesen megjatszott screen lesz. mondjuk ugy sem 😊
the 2/3 of earth covered by water
the 3rd covered by nate ebner (broncos ellen pick + 3 PD : DDDD)
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Andre Ellington 43 touch ellenem.Cserébe Meachem wildcat futott TD. Erre nem számítottatok.
több mint 11 éve
Retkes hartley 3 fg kisérletet is kihagyott, de legalább Thomas villogott punt és kickoff ret TD-t is csinált.
több mint 11 éve
3-0, és bajnokverés. A 32 szerzett pont is korrekt.Sokkal könnyebb Super Bowlt nyerni ha nem én szimulálok
több mint 11 éve
remélem mire visszatérek sopronból, 0-6-tal fogok állni :p

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Az hogy a gyíkba van, hogy nem sérül le egyik sem, oszt az összes játszik? Mindegy, otthon továbbra is veretlenek vagyunk 😀gabokockalesérültek azok, csak nem tartósan
több mint 11 éve
Az hogy a gyíkba van, hogy nem sérül le egyik sem, oszt az összes játszik? Mindegy, otthon továbbra is veretlenek vagyunk 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Kikapunk egy 1/1 esélyestől, de legyőzünk egy bajnokesélyest. #fucklogic
több mint 11 éve
Helyesbítek: probléma elhárítva mindenkinél, akinél fennállt.vassadiHálás köszönet!!! 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Helyesbítek: probléma elhárítva mindenkinél, akinél fennállt.nálam is gyanús h Connernek csak 1 tackleje vanFarkyProbléma elhárítva.vassadiAz a sanda gyanúm, hogy a védelmem megint 3-4-et játszik 4-3 helyett (mit tavaly)!!!Ezt a kérdést én is feltenném, Herzlich gyanúsan sokat játszik, ahhoz képest, hogy a DT-im összesen 5 tackle-nél tartanak.somoskovig
A két kezdő DT-nek két meccs alatt van összesen 2 tackle-je, míg a csere MLB-nek 16...
Kérek szépen egy korrigálást.Egon
több mint 11 éve
nálam is gyanús h Connernek csak 1 tackleje vanProbléma elhárítva.vassadiAz a sanda gyanúm, hogy a védelmem megint 3-4-et játszik 4-3 helyett (mit tavaly)!!!Ezt a kérdést én is feltenném, Herzlich gyanúsan sokat játszik, ahhoz képest, hogy a DT-im összesen 5 tackle-nél tartanak.somoskovig
A két kezdő DT-nek két meccs alatt van összesen 2 tackle-je, míg a csere MLB-nek 16...
több mint 11 éve
Nekem is megnéznéd, ha megkérlek? (4-3-at játszok)JPPnek és Bryantnek még szerelése sem volt, míg a 4.LB-emnek már legalább 6....
több mint 11 éve
Probléma elhárítva.Az a sanda gyanúm, hogy a védelmem megint 3-4-et játszik 4-3 helyett (mit tavaly)!!!Ezt a kérdést én is feltenném, Herzlich gyanúsan sokat játszik, ahhoz képest, hogy a DT-im összesen 5 tackle-nél tartanak.somoskovig