GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Ez kulturált volt.

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
idefigyelj, miert nem vagy kepes legalabb vmi allasfoglalast mondani ? baszol visszairni, mint commish akarmit, de maris fogtad es atirtad az excelt, mert beneztem egy olyan szabalyt AMI BENNE SINCS A KIKURT SZABALYKONYVBEN ? azthiszem, szopattal mar telibe elegge ahhoz 5 eve, hogy hivatkozhassak arra egy ien esetben (ha mar korrekt modon telibe leszarod, h olyan szabalyra hivatkozol, ami nincs is a hivatalos szabalyok kozott). egyszer mar beszopattal azzal, h tudvan h nekem mely draftidopont nem jo, 2 hettel elotte atraktad oda, h briareos cimborad jelen tudjon lenni en meg basszam meg magam. kovetelem vissza jatekosom !

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Höri
hozza nem szolasod vegyem ugy, h igy jartam, szarjak sunt ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
reszemrol nem fogadom el azt h seastrunk koltozik.MMMS
Ez mondjuk tényleg minőségi szopás 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Mondjuk bele kellene kerülnie, de attól még évek óta csak az 5. körtől lefelé védettek az emberek, ebben semmi új szabály nincsWyatt
ez oke, nem is vitatom, csak sajnos vegesek a kapacitasaim es nem emlekszem minden szabalyra centire ... az 5 evvel ezelotti draftom szetkurasat most elkezdheti a kedves versenyigazgatosag torleszteni. semmibol nem all ugy sakkoznom a meglevo jatekosaimmal, hogy ne vigyenek el senkit. ha pontosan tudom a felteteleket. oke ram lehet kenni, h miert nem olvastam el tuzetesen a hiv. koz.-ben szereplo posztot, mert abban bennevan, de konyorgom, mi a faszomra van a szabalykonyv, ha nem arra h ne legyenek fu alatt letezo szabalyok ? loptam is vna, de ez mindegy, mert az en henyesegem eredmenye h lekestem a hataridot. reszemrol nem fogadom el azt h seastrunk koltozik.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk bele kellene kerülnie, de attól még évek óta csak az 5. körtől lefelé védettek az emberek, ebben semmi új szabály nincs

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
na nemar bazdmeg. nem olvastam el a ps claimes hozzaszolast, a szabalykonyvben semmi ilyen nincs benne, igy siman ugy emlekeztem h a 4. korost is draftolasi eveben lopasi veszely nelkul psre tehetem. ha tudom, akkor nyilvan ugy szamoltam vna, h seastrunkot elviszik, tehat nem rakom psre. kerem vissza a playam, h immaron ezen szabaly tudataban alakithassam ki a vegso keretem.MMMS
Ez az egész kicsit sunyiban volt lejátszva, nekem ilyen érzésem van. A vb közben három napos határidővel lejátszani ezt, hát nekem érdekesnek tűnik. De mindegy, szerzek valami szemetet mindjárt.

több mint 11 éve
na nemar bazdmeg. nem olvastam el a ps claimes hozzaszolast, a szabalykonyvben semmi ilyen nincs benne, igy siman ugy emlekeztem h a 4. korost is draftolasi eveben lopasi veszely nelkul psre tehetem. ha tudom, akkor nyilvan ugy szamoltam vna, h seastrunkot elviszik, tehat nem rakom psre. kerem vissza a playam, h immaron ezen szabaly tudataban alakithassam ki a vegso keretem.

több mint 11 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
ja

The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
csak sikerült elhúzni addig a kezdést, hogy találjon csapatot magának Kevin Williams - steal a részemről 8-)

több mint 11 éve
én nem akarok változtatni a keretemen, a FIFA szintű korrupció elkerülése miatt nem lenne egyszerűbb ha hozzám jönnének az igények?kristof
eddig nem írt senki szóval nem lesz nagy hirig szerintem 😀 2 játékosért fogok én menni.

több mint 11 éve
Föltűnt h a Jacksonville PS-én csak 5, a Ramsén meg csak 6 ember van.empty taxi
igen, gondoltam ők claimeléssel kívánják megoldani a maradékot.

több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Föltűnt h a Jacksonville PS-én csak 5, a Ramsén meg csak 6 ember van.empty taxi
A francba, azt hittem, hogy 8. Délután/este feltöltöm.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Föltűnt h a Jacksonville PS-én csak 5, a Ramsén meg csak 6 ember van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
én nem akarok változtatni a keretemen, a FIFA szintű korrupció elkerülése miatt nem lenne egyszerűbb ha hozzám jönnének az igények?
több mint 11 éve
3. (+13) Rataxes - Vikings GM
Jó nevű, aktív GM, aki komolyan veszi a játékot, trash talkban is otthon van.
empty taxi
Igazán megtisztelő, de "némileg" overratednek érzem magam 😀

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Apa kezdőőőődiiiiiik! #Quess #Spoon

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
úgy is el fogják lopni mindhármat, szóval okafogyottá válik a téma mint Rudolf.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Newman
Kasa, Brooks és Wilson sem PS-eligible.vassadi
a 10 meccs a kezdő meccsekre vonatkozott, nyugodtan vissza lehet nézni az előző évek PS tagjait 😊Newman
A szabálykönyvben mondjuk nincs ilyen kitétel... Ha lenne máshogy nézne ki a PS-em (meg lehet hogy másé is).Rataxes
Jó, mondom, nem én találtam ki, az előző években lehetett ilyet, nem volt szó változtatásról.
Höri úgyis megmondja mi legyen, nem vág haza ennek a három játékosnak az elvesztése, ha úgy alakul, csak ne csináljatok már úgy, mintha ez 10 éve így lenne, mert nem így volt. 😊

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Köszi a GM power rankingset Empty!iktriad
Már értem ezt az avatárt 😀😀 Kell a top 10? 😀

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 721 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Köszi a GM power rankingset Empty!
több mint 11 éve
Newman
a 10 meccs a kezdő meccsekre vonatkozott, nyugodtan vissza lehet nézni az előző évek PS tagjait 😊Newman
A szabálykönyvben mondjuk nincs ilyen kitétel... Ha lenne máshogy nézne ki a PS-em (meg lehet hogy másé is).

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Newman
a 10 meccs a kezdő meccsekre vonatkozott, nyugodtan vissza lehet nézni az előző évek PS tagjait 😊

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Newman
Kasa, Brooks és Wilson sem PS-eligible.
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
szaba
Ez mi volt, hogy Justin Smith cut, aztán mégse? 😊vassadi
Írtam volna Ingramet, de bizonytalanná váltam. Emiatt lett mégse a Smith-cut. Ha megvan, hogy kié Ingram, akkor persze Smith cut is eldől.szaba
tied