GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
idefigyelj, miert nem vagy kepes legalabb vmi allasfoglalast mondani ? baszol visszairni, mint commish akarmit, de maris fogtad es atirtad az excelt, mert beneztem egy olyan szabalyt AMI BENNE SINCS A KIKURT SZABALYKONYVBEN ? azthiszem, szopattal mar telibe elegge ahhoz 5 eve, hogy hivatkozhassak arra egy ien esetben (ha mar korrekt modon telibe leszarod, h olyan szabalyra hivatkozol, ami nincs is a hivatalos szabalyok kozott). egyszer mar beszopattal azzal, h tudvan h nekem mely draftidopont nem jo, 2 hettel elotte atraktad oda, h briareos cimborad jelen tudjon lenni en meg basszam meg magam. kovetelem vissza jatekosom !
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Hörihozza nem szolasod vegyem ugy, h igy jartam, szarjak sunt ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
reszemrol nem fogadom el azt h seastrunk koltozik.MMMSEz mondjuk tényleg minőségi szopás 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Mondjuk bele kellene kerülnie, de attól még évek óta csak az 5. körtől lefelé védettek az emberek, ebben semmi új szabály nincsWyattez oke, nem is vitatom, csak sajnos vegesek a kapacitasaim es nem emlekszem minden szabalyra centire ... az 5 evvel ezelotti draftom szetkurasat most elkezdheti a kedves versenyigazgatosag torleszteni. semmibol nem all ugy sakkoznom a meglevo jatekosaimmal, hogy ne vigyenek el senkit. ha pontosan tudom a felteteleket. oke ram lehet kenni, h miert nem olvastam el tuzetesen a hiv. koz.-ben szereplo posztot, mert abban bennevan, de konyorgom, mi a faszomra van a szabalykonyv, ha nem arra h ne legyenek fu alatt letezo szabalyok ? loptam is vna, de ez mindegy, mert az en henyesegem eredmenye h lekestem a hataridot. reszemrol nem fogadom el azt h seastrunk koltozik.
több mint 11 éve
Mondjuk bele kellene kerülnie, de attól még évek óta csak az 5. körtől lefelé védettek az emberek, ebben semmi új szabály nincs

több mint 11 éve
na nemar bazdmeg. nem olvastam el a ps claimes hozzaszolast, a szabalykonyvben semmi ilyen nincs benne, igy siman ugy emlekeztem h a 4. korost is draftolasi eveben lopasi veszely nelkul psre tehetem. ha tudom, akkor nyilvan ugy szamoltam vna, h seastrunkot elviszik, tehat nem rakom psre. kerem vissza a playam, h immaron ezen szabaly tudataban alakithassam ki a vegso keretem.MMMSEz az egész kicsit sunyiban volt lejátszva, nekem ilyen érzésem van. A vb közben három napos határidővel lejátszani ezt, hát nekem érdekesnek tűnik. De mindegy, szerzek valami szemetet mindjárt.
több mint 11 éve
na nemar bazdmeg. nem olvastam el a ps claimes hozzaszolast, a szabalykonyvben semmi ilyen nincs benne, igy siman ugy emlekeztem h a 4. korost is draftolasi eveben lopasi veszely nelkul psre tehetem. ha tudom, akkor nyilvan ugy szamoltam vna, h seastrunkot elviszik, tehat nem rakom psre. kerem vissza a playam, h immaron ezen szabaly tudataban alakithassam ki a vegso keretem.
több mint 11 éve
csak sikerült elhúzni addig a kezdést, hogy találjon csapatot magának Kevin Williams - steal a részemről 8-)
több mint 11 éve
én nem akarok változtatni a keretemen, a FIFA szintű korrupció elkerülése miatt nem lenne egyszerűbb ha hozzám jönnének az igények?kristofeddig nem írt senki szóval nem lesz nagy hirig szerintem 😀 2 játékosért fogok én menni.
több mint 11 éve
Föltűnt h a Jacksonville PS-én csak 5, a Ramsén meg csak 6 ember van.empty taxiigen, gondoltam ők claimeléssel kívánják megoldani a maradékot.
több mint 11 éve
Föltűnt h a Jacksonville PS-én csak 5, a Ramsén meg csak 6 ember van.empty taxiA francba, azt hittem, hogy 8. Délután/este feltöltöm.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Föltűnt h a Jacksonville PS-én csak 5, a Ramsén meg csak 6 ember van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
én nem akarok változtatni a keretemen, a FIFA szintű korrupció elkerülése miatt nem lenne egyszerűbb ha hozzám jönnének az igények?
több mint 11 éve
3. (+13) Rataxes - Vikings GMIgazán megtisztelő, de "némileg" overratednek érzem magam 😀
Jó nevű, aktív GM, aki komolyan veszi a játékot, trash talkban is otthon van.
empty taxi
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Apa kezdőőőődiiiiiik! #Quess #Spoon

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
úgy is el fogják lopni mindhármat, szóval okafogyottá válik a téma mint Rudolf.
több mint 11 éve
Jó, mondom, nem én találtam ki, az előző években lehetett ilyet, nem volt szó változtatásról.A szabálykönyvben mondjuk nincs ilyen kitétel... Ha lenne máshogy nézne ki a PS-em (meg lehet hogy másé is).Rataxesa 10 meccs a kezdő meccsekre vonatkozott, nyugodtan vissza lehet nézni az előző évek PS tagjait 😊NewmanNewmanKasa, Brooks és Wilson sem PS-eligible.vassadi
Höri úgyis megmondja mi legyen, nem vág haza ennek a három játékosnak az elvesztése, ha úgy alakul, csak ne csináljatok már úgy, mintha ez 10 éve így lenne, mert nem így volt. 😊
több mint 11 éve
Köszi a GM power rankingset Empty!iktriadMár értem ezt az avatárt 😀😀 Kell a top 10? 😀

több mint 11 éve
Köszi a GM power rankingset Empty!
több mint 11 éve
A szabálykönyvben mondjuk nincs ilyen kitétel... Ha lenne máshogy nézne ki a PS-em (meg lehet hogy másé is).a 10 meccs a kezdő meccsekre vonatkozott, nyugodtan vissza lehet nézni az előző évek PS tagjait 😊NewmanNewmanKasa, Brooks és Wilson sem PS-eligible.vassadi
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
a 10 meccs a kezdő meccsekre vonatkozott, nyugodtan vissza lehet nézni az előző évek PS tagjait 😊NewmanKasa, Brooks és Wilson sem PS-eligible.vassadi
több mint 11 éve
tiedÍrtam volna Ingramet, de bizonytalanná váltam. Emiatt lett mégse a Smith-cut. Ha megvan, hogy kié Ingram, akkor persze Smith cut is eldől.szabaszabaEz mi volt, hogy Justin Smith cut, aztán mégse? 😊vassadi