GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nagyon nagy király vagy Ádi, azt hiszem mindenki nevében mondhatom hogy hatalmas respect a tonnányi melóért amit beleraktál ebbe.Döme
Teljesen egyetértek!Schleck
Szintén.
(viszont arról lemaradtam, hogy akkor most a legújabb Maddenben szimulálunk vagy a 08-ban, valaki megtudná mondani? 😊 )Newman
nem, a 06-ossal, eredeti ratingekkel. Lito Sheppard stipi-stopi!

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Nagyon nagy király vagy Ádi, azt hiszem mindenki nevében mondhatom hogy hatalmas respect a tonnányi melóért amit beleraktál ebbe.Döme
Szintén.
(viszont arról lemaradtam, hogy akkor most a legújabb Maddenben szimulálunk vagy a 08-ban, valaki megtudná mondani? 😊 )Newman
A legújabbal, Vassadi csak poénból baszott bele 2 hónapot ebbe 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szintén.
(viszont arról lemaradtam, hogy akkor most a legújabb Maddenben szimulálunk vagy a 08-ban, valaki megtudná mondani? 😊 )

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Teljesen egyetértek!

több mint 11 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
Nagyon nagy király vagy Ádi, azt hiszem mindenki nevében mondhatom hogy hatalmas respect a tonnányi melóért amit beleraktál ebbe.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
És az alapszakasz menetrendje, tavalyi játékbeli helyezések és idei IRL divíziópárosítások alapján:

több mint 11 éve
Preseason schedule

több mint 11 éve
Ha mindenkinek megfelel így, akkor kedd-szerda-csütörtök-péntek preseason, majd vasárnap vagy hétfőn az alapszakasz első fordulója, attól függően, hogy mennyi időt vesz igénybe a depth chartok átállítása.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Kérdés: Adam ugye kivágta Minceyt, majd licitált rá azt végül az érvénytelen volt, én viszont ugye emletem rá 910k-ra. Akkor 910k-s átlaggal adjak neki szerződést vagy jöhet hozzám vetminért?empty taxi
FA marad örökreHöri
Az fair dolog. Ja nem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Kérdés: Adam ugye kivágta Minceyt, majd licitált rá azt végül az érvénytelen volt, én viszont ugye emletem rá 910k-ra. Akkor 910k-s átlaggal adjak neki szerződést vagy jöhet hozzám vetminért?empty taxi
FA marad örökre

több mint 11 éve
Kérdés: Adam ugye kivágta Minceyt, majd licitált rá azt végül az érvénytelen volt, én viszont ugye emletem rá 910k-ra. Akkor 910k-s átlaggal adjak neki szerződést vagy jöhet hozzám vetminért?

Madden hates me.
több mint 11 éve
Jon Franklin NFL karrierje véget ért. Hagyhatom még keretben, vagy vagdossam?szaba
elfér

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 242
Jon Franklin NFL karrierje véget ért. Hagyhatom még keretben, vagy vagdossam?
több mint 11 éve
OK, as you wish.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Jövő hét elején indul a szezon:
 bowl.hu/forum/manager_jatek/madden_egyezteto/1079766vassadi
Tudom, hogy részletkérdés, de a supplemental draftot nem akarjuk megvárni?empty taxi
az excelben majd átírom a keretet ha lesz rá érdemes pali

több mint 11 éve
Tudom, hogy részletkérdés, de a supplemental draftot nem akarjuk megvárni?empty taxi
Egy supplemental draftos rookie nem váltja meg a világot Maddenben, úgyhogy szerintem nem érdemes tovább várni.
több mint 11 éve
Tudom, hogy részletkérdés, de a supplemental draftot nem akarjuk megvárni?

Madden hates me.
több mint 11 éve
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Madden egyeztető - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
idefigyelj, miert nem vagy kepes legalabb vmi allasfoglalast mondani ? baszol visszairni, mint commish akarmit, de maris fogtad es atirtad az excelt, mert beneztem egy olyan szabalyt AMI BENNE SINCS A KIKURT SZABALYKONYVBEN ? azthiszem, szopattal mar telibe elegge ahhoz 5 eve, hogy hivatkozhassak arra egy ien esetben (ha mar korrekt modon telibe leszarod, h olyan szabalyra hivatkozol, ami nincs is a hivatalos szabalyok kozott). egyszer mar beszopattal azzal, h tudvan h nekem mely draftidopont nem jo, 2 hettel elotte atraktad oda, h briareos cimborad jelen tudjon lenni en meg basszam meg magam. kovetelem vissza jatekosom !MMMS
Hm?

félreértés ne essék, semmi bajom Hörivel, max respect meg minden de nem hiszem h egymás cimborái lennénk (sztm kb senki sem a cimborám innen, az túl IRL fogalom nálam) És én még arról sem tudtam h miattam változott volna valaha draftidőpont. Ha valóban így történt, fogadd el utólagos bocsánatkérésem.

ui: ha viszont tényleg érdemben tudok befolyásolni draftidőpontokat, akkor kurvára alacsonyan vagyok gm pówer renkingben

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Klaci belemegy!!! (Egy jövő évi 3. kört kér csak érte 😉 )

Na jó inkább le is írom, hogy csak viccelek!! Kukázok majd valakit holnap a helyére...Klaci79
respekt

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!

Na jó inkább le is írom, hogy csak viccelek!! Kukázok majd valakit holnap a helyére...Klaci79
nem vagy igazi Stealer 😊
több mint 11 éve
The End

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883

Na jó inkább le is írom, hogy csak viccelek!! Kukázok majd valakit holnap a helyére...
több mint 11 éve
idefigyelj, miert nem vagy kepes legalabb vmi allasfoglalast mondani ? baszol visszairni, mint commish akarmit, de maris fogtad es atirtad az excelt, mert beneztem egy olyan szabalyt AMI BENNE SINCS A KIKURT SZABALYKONYVBEN ? azthiszem, szopattal mar telibe elegge ahhoz 5 eve, hogy hivatkozhassak arra egy ien esetben (ha mar korrekt modon telibe leszarod, h olyan szabalyra hivatkozol, ami nincs is a hivatalos szabalyok kozott). egyszer mar beszopattal azzal, h tudvan h nekem mely draftidopont nem jo, 2 hettel elotte atraktad oda, h briareos cimborad jelen tudjon lenni en meg basszam meg magam. kovetelem vissza jatekosom !MMMS
Ha KLaci belemegy, akkor felőlem visszakaphatod Seastrunkot, ha nem, nem.

Amúgy azért nem írtam mert gondolom épp az eredménykövető volt bekapcsolva, aztán ott hiába jön értesítés.

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 242
Ez kulturált volt.adam8
Haters gonna hate