NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Azt a rohadt, bria WR-során még mindig nem térek magamhoz. 😀 Cecil Shorts az 5. számú elkapó...
több mint 11 éve
Basszus, ezen a Löfli-szösszeneten szarrá röhögtem magam 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Shit madden...10 OL-t kell rosterre vinni?szabaIgen, méghozzá minimum 4 OT, 4 OG és 2 C.vassadi
több mint 11 éve
10 OL-t kell rosterre vinni?szabaIgen, méghozzá minimum 4 OT, 4 OG és 2 C.
több mint 11 éve
10 OL-t kell rosterre vinni?
több mint 11 éve
capem 100 999 000 lesz idén 😀
több mint 11 éve
Tavaly egy hét volt a határidő, az IRL draft utáni vasárnap 12:00-ig lehetett kiosztani a rookie szerződéseket.Nyilván optimális esetben annyit várnék amennyit csak lehet 😊Döme"A drafton megszerzett játékosokat a megadott határidőig be kell írni a megfelelő topicba, ez jelképezi a szerződés megkötését."1 hét szokott lenni, nem? Mondjuk én már megcsináltam tegnap.iktriad
Mi a megadott határidő? Tudom vak vagyok de nem találom sehol.Döme
Én is úgy vagyok vele, hogy az IRL draftot mindenképpen megvárnám, annak az alakulásától is függ, hogy a rostertöltelékek közül ki megy / ki marad.
több mint 11 éve
Nyilván optimális esetben annyit várnék amennyit csak lehet 😊"A drafton megszerzett játékosokat a megadott határidőig be kell írni a megfelelő topicba, ez jelképezi a szerződés megkötését."1 hét szokott lenni, nem? Mondjuk én már megcsináltam tegnap.iktriad
több mint 11 éve
"A drafton megszerzett játékosokat a megadott határidőig be kell írni a megfelelő topicba, ez jelképezi a szerződés megkötését."1 hét szokott lenni, nem? Mondjuk én már megcsináltam tegnap.
több mint 11 éve
Én ma este tevezem majd beírni remélem még belefér 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
"A drafton megszerzett játékosokat a megadott határidőig be kell írni a megfelelő topicba, ez jelképezi a szerződés megkötését."Mi a megadott határidő? Tudom vak vagyok de nem találom sehol.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
kristof iden nem lesz nagyinterju kocsog janos riporter tollabol ? 😕MMMSha le lesznek zárva a keretek, még a sim előtt
több mint 11 éve
kristof iden nem lesz nagyinterju kocsog janos riporter tollabol ? 😕
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Az baszott volna be, ha 3/9-re rántod ki Martint 😀Bár Amarót is hagyhattad volna bent, Sankeyn is gondolkodtam, Jeffcoatnál meg már kezdtem gondolkodni, honnan szüljek 4. kört plusban. De Kirksey és McKinnon is tervbe volt véve, ha úgy alakul, Donald meg a DRoY. Szal szüljél sünt

több mint 11 éve
Jó szar lett a draftom és ez mind Szaba (die originale) hibája! 😊FucuWatkins, Beckham, Richburg, Fleming, Turner, Tripp. Csupán ezeket vitte el előttem 1-5 pick-kel bria. No comment
több mint 11 éve
Jó szar lett a draftom és ez mind Szaba (die originale) hibája! 😊
több mint 11 éve
Még lehet pro-bowler '14-ben... Ha Alex Smithnek sikerült 😀 Mindenesetre ha az lesz nem fogom bánni a picket 😊Egyébként egy december 29-től március 6-ig tartó tárgyalássorozat eredménye lett a tréd, wordben jó pár oldal szerintem.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nem volt drága 😊Akkor végül a kondi pickek megmaradtek, legalább ez azért pozitív 😀
Baltimore Ravens adja
1/1
Minnesota Vikings adja
1/22 + 2014/2. kör (DAL) +2014/2.kör (MIN) +
-kondicionális 2015/3 (ha a választott játékosod IRL a 2013 vagy 2014-es szezonban Pro Bowler lesz) vagy
-kondicionális 2015/2 (ha a választott játékosod IRL a 2013 és a 2014-es szezonban is, tehát mindkét évben Pro Bowler lesz)Rataxes
Mondjuk már a beszélgetés is érdekes lehetett, amikor arról egyeztettetek, hogy ha pro bowler lesz akkor mit kell adnod még 😀😀😀
több mint 11 éve
Ne már....ebből de kár, hogy kimaradtam 😀Nem volt drága, és azóta sem bánom 😊 Bírom Genot, és nem hiszem hogy 1/22-re bent lett volna. Amikor trédeltem érte még simán 1/1-ként emlegették, és a GM draft idején is top 10-be várták. Jó, nyilván nem mindenki 😀
Mit kellett adni azért az 1/1-ért, amit Rata Geno-ra áldozott?Klaci79
Baltimore Ravens adja
1/1
Minnesota Vikings adja
1/22 + 2014/2. kör (DAL) +2014/2.kör (MIN) +
-kondicionális 2015/3 (ha a választott játékosod IRL a 2013 vagy 2014-es szezonban Pro Bowler lesz) vagy
-kondicionális 2015/2 (ha a választott játékosod IRL a 2013 és a 2014-es szezonban is, tehát mindkét évben Pro Bowler lesz)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Üdv Dex, sok sikert csak nem itt! :p
több mint 11 éve
Ne már....ebből de kár, hogy kimaradtam 😀Ez van, bele kell törődni, IRL is vannak szar GM-ek, itt is kell pár akik ellensúlyozzák a zsenialitásomat 😀Rataxes"Tradeljünk fel Geno Smith-ért 1/1-re!"
:pvassadi
Mit kellett adni azért az 1/1-ért, amit Rata Geno-ra áldozott?
több mint 11 éve
Nem értem, előbb láttam meg benne a future hall of famert mint az összes IRL NFL GM, mi ez ha nem zsenialitás? 😊RataxesFail?
több mint 11 éve
Nem értem, előbb láttam meg benne a future hall of famert mint az összes IRL NFL GM, mi ez ha nem zsenialitás? 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ez van, bele kell törődni, IRL is vannak szar GM-ek, itt is kell pár akik ellensúlyozzák a zsenialitásomat 😀Rataxes"Tradeljünk fel Geno Smith-ért 1/1-re!"
:p