NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 375
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
vassadi:"Ide is, hátha a másik topikot valaki nem figyeli:
A következő FA körben már nem lesz külön lista; bármely, szabadügynök státuszban lévő játékosra lehet licitálni. Rata listáján megtalálhatók a még elérhető játékosok, a névsor legkésőbb a holnapi nap folyamán aktualizálva lesz. Ha valaki valamilyen hibát vél felfedezni (pl. egy FA-ként feltüntetett játékos nála van), azt jelezze.
Kezdés: Szombat, 20:00
Az esélyegyenlőség jegyében az ezután cutolt játékosokra csak 48 órával a kivágásukat követően lehet licitálni."
több mint 11 éve
Talán FA-topicban volt ilyen, hogy a lecsorgó szotyikról ne maradjon le, aki egy napig nem volt fentÉpp akartam kérdezni hogy él-e még a 2 napos szabály 😊RataxesÉn nem látom a szabálykönyvben, de ha él akk tekintsétek semmisnek.empty taxi

több mint 11 éve
Épp akartam kérdezni hogy él-e még a 2 napos szabály 😊RataxesÉn nem látom a szabálykönyvben, de ha él akk tekintsétek semmisnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Épp akartam kérdezni hogy él-e még a 2 napos szabály 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Brandon Meriweather mindössze 1 órája lett kivágva...kissé korai még az a licit, nem?
több mint 11 éve
Ír valaki értékelőt?
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Majd lehet, hogy írok is hozzá valamit, de addig is2/16. Bradley Roby, CB (Ohio State)
2/17. JaWuan James, OT (Tennessee)
3/10. Billy Turner, OG (North Dakota State)
3/17. Jeremy Hill, RB (LSU)
4/16. C.J. Fiedorowicz, TE (Iowa)
6/4. Kevin Pierre-Louis, OLB (Boston College)
6/25. Jeff Janis, WR (Saginaw Valley)
6/43. Tre Boston, S (North Carolina)
7/30. Beau Allen, DT (Wisconsin)
7/38. Kendall James, CB (Maine)
Illetve jött pluszba
2015/3 (PIT)
2015/4 (HOU)
2015/4 (GB)

több mint 11 éve
Már én vagyok, mert claimeltem Justin Brownt.a claim lista semmiben sem változott a szezon alatt, annyit leszámítva, hogy én vagyok a 32.Hörikristof 2. voltal a claim listan ?MMMSőszintén nem tudom, szerintem 4. körülkristof
több mint 11 éve
Akkor most ki nyert? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
a claim lista semmiben sem változott a szezon alatt, annyit leszámítva, hogy én vagyok a 32.kristof 2. voltal a claim listan ?MMMSőszintén nem tudom, szerintem 4. körülkristof
több mint 11 éve
gondolom egy 6.körös picket minimum ki lehetett volna sajtolni ihenacsóból. de ugye akkor már alvás van, szal nem szóltam.braxa88Körbekérdeztem pár helyen, válasz: majd ha waiverre teszed, viszem. Tessék. Nem azon a 6. körösön fog múlni semmi.
több mint 11 éve
gondolom egy 6.körös picket minimum ki lehetett volna sajtolni ihenacsóból. de ugye akkor már alvás van, szal nem szóltam.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
kristof 2. voltal a claim listan ?MMMSőszintén nem tudom, szerintem 4. körül
több mint 11 éve
kristof 2. voltal a claim listan ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
de megoldhatjuk másképp is...ha bárkinek hasfájása van, találunk megfelelő megoldást ha nem működik a chatHát nekem ez a chat saját laptopról továbbra sem adja, majd ipadről próbálkozunk, zsír lesz...gabokockaHa nagyon nem megy szólj Klacinak hogy a Te pickjeidnél figyelje a tracker fájlt, abban is van chat ablak a jobb oldalon.Rataxes
több mint 11 éve
az elején valószínűleg én is tabról leszek, ha a technika is úgy akarja
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Múltkor ment ipadről, már csekkoltam, csak picit macerásabb...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Hát nekem ez a chat saját laptopról továbbra sem adja, majd ipadről próbálkozunk, zsír lesz...gabokockaHa nagyon nem megy szólj Klacinak hogy a Te pickjeidnél figyelje a tracker fájlt, abban is van chat ablak a jobb oldalon.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hát nekem ez a chat saját laptopról továbbra sem adja, majd ipadről próbálkozunk, zsír lesz...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Nagy valószínűséggel eladó lesz a 3/20, akit esetleg érdekel, írjon pm-et

több mint 11 éve
mmint abban vagy rutinos h egy egyeszseget h rugj fel. legalabbis ugy hallottam.amiota jatszod ezt a jatekot, megvan az altalad idezett szabaly. meg valami esetleg ?MMMSRutinos trédelő vagyok, meg kell hagyni.szaba
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
amiota jatszod ezt a jatekot, megvan az altalad idezett szabaly. meg valami esetleg ?MMMSRutinos trédelő vagyok, meg kell hagyni.szaba
több mint 11 éve
amiota jatszod ezt a jatekot, megvan az altalad idezett szabaly. meg valami esetleg ?MMMSRutinos trédelő vagyok, meg kell hagyni.
több mint 11 éve
amiota jatszod ezt a jatekot, megvan az altalad idezett szabaly. meg valami esetleg ?Szerintem ne firtassuk. Inkább bocsánatot kérek, hogy nem emlékeztem a tavalyi GM játék draftjára pontosan. Nem is értem, hogy fordulhatott elő velem, hiszen életem egyik legfontosabb és leghasznosabb eseménye volt, rengeteg komoly tanulsággal, ami elkísér majd az életem további részében, és amire nyilván kellene mindenkinek emlékezni, még ha csak hallotta is róla, nem hogy részese volt.szabaja ertem, tehat a te agyad terfogatanak befogadokepessege 2 nfl jatekos teljesitmenyen mulik. folytasd kerlek.MMMSEmlékezeteset nyújtottak, biztos ezért kérdeztem rá.szaba"Tradelni a harmadik körrel bezárólag lehet."te huztad be nekem tavaly a barner+taylor parost a 4. korben, hat az agyam eldobom ...MMMS
Tavaly is így volt?szaba