NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 881
"Tradelni a harmadik körrel bezárólag lehet."
Tavaly is így volt?szaba
te huztad be nekem tavaly a barner+taylor parost a 4. korben, hat az agyam eldobom ...MMMS
Emlékezeteset nyújtottak, biztos ezért kérdeztem rá.szaba
ja ertem, tehat a te agyad terfogatanak befogadokepessege 2 nfl jatekos teljesitmenyen mulik. folytasd kerlek.MMMS
Szerintem ne firtassuk. Inkább bocsánatot kérek, hogy nem emlékeztem a tavalyi GM játék draftjára pontosan. Nem is értem, hogy fordulhatott elő velem, hiszen életem egyik legfontosabb és leghasznosabb eseménye volt, rengeteg komoly tanulsággal, ami elkísér majd az életem további részében, és amire nyilván kellene mindenkinek emlékezni, még ha csak hallotta is róla, nem hogy részese volt.
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Tavaly is így volt?szaba
te huztad be nekem tavaly a barner+taylor parost a 4. korben, hat az agyam eldobom ...MMMS
Emlékezeteset nyújtottak, biztos ezért kérdeztem rá.szaba
ja ertem, tehat a te agyad terfogatanak befogadokepessege 2 nfl jatekos teljesitmenyen mulik. folytasd kerlek.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Tavaly is így volt?szaba
Emlékezeteset nyújtottak, biztos ezért kérdeztem rá.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tavaly is így volt?szaba
tanulság: ne húzass szabával mert sose lesz yardjuk

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Tavaly is így volt?szaba
te huztad be nekem tavaly a barner+taylor parost a 4. korben, hat az agyam eldobom ...

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
remélem mindenki memorizálgatja, hogy hol van vessző és kettőspont a pickben :A:

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tavaly is így volt?szaba
Volt valami ilyen felesleges korlátozás jaja. Igazából semmin nem változtat, mert legfeljebb akivel cserélnél, az behúzza a te játékosod, te meg az övét, és a draft után cserélitek el őket, vagy adsz érte olyan jövő évi picket, amelyit akarsz. Sok értelme persze nincs ennek, de legalább 5-10 perccel hamarabb ér véget

több mint 11 éve
Tavaly is így volt?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
3/25-re punter? mikor még bent volt Bencsics?!
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Frissült a KeKi-m, Witten még mindig eladó

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Editorral talán azt is sikerül megoldani, hogy a komplett IRL schedule-t játsszuk le, bár ezt egyelőre nem ígérem.vassadi
de a mi menetrendünk nem azonos az igazival!

nem ugyanazok a csoportelsők például.Höri
Jogos. Akkor azt próbálom majd összehozni, hogy a tavalyi, játékbeli helyezések és az idei IRL csoportbeosztás szerint alakuljon a menetrend.
több mint 11 éve
Editorral talán azt is sikerül megoldani, hogy a komplett IRL schedule-t játsszuk le, bár ezt egyelőre nem ígérem.vassadi
de a mi menetrendünk nem azonos az igazival!

nem ugyanazok a csoportelsők például.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kurva nagy ember vagy 😊 Köszi mindent

több mint 11 éve
Editorral talán azt is sikerül megoldani, hogy a komplett IRL schedule-t játsszuk le, bár ezt egyelőre nem ígérem.
több mint 11 éve
Ha már a Madden a téma, megemlítem, hogy a roster fájl már készül egy ideje, és most nem csak a játékosok lesznek átpakolva a GM csapatukba, hanem igyekszem mindenkinek valósághű ratingeket beállítani. Defensive backek, special teamerek, fullbackek és a linebackerek egy része van még hátra, illetve a rosterre kerülő újoncok.vassadi
új roster lesz, vagy a tavalyi fra kerül frissítésreFarky
Előbbi.vassadi
kár mert madcatben így nem látszanak majd a tavaly statok, + egyszerűbb is lett volna frissíteni a tavaly fra-ban a csapatokat mint egy teljesen újat kezdeni.Farky
A tavalyi statokkal szerintem úgyse nagyon foglalkozik senki, másrészt úgyis szinte minden játékosnál kell valamit állítgatnom a ratingeken, az már a legkevesebb, hogy a csapatot átállítom. Sőt, nagyobb könnyebbséget jelent, hogy mivel SB utáni roster update-et szedtem le, ott értelemszerűen valamivel naprakészebbek az alap ratingek, mint abban a roster fájlban, amit Höri a tavalyi simelésnél használt.
több mint 11 éve
Ha már a Madden a téma, megemlítem, hogy a roster fájl már készül egy ideje, és most nem csak a játékosok lesznek átpakolva a GM csapatukba, hanem igyekszem mindenkinek valósághű ratingeket beállítani. Defensive backek, special teamerek, fullbackek és a linebackerek egy része van még hátra, illetve a rosterre kerülő újoncok.vassadi
Előbbi.vassadi
kár mert madcatben így nem látszanak majd a tavaly statok, + egyszerűbb is lett volna frissíteni a tavaly fra-ban a csapatokat mint egy teljesen újat kezdeni.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Respect Neked is, nem kis meló lehet...Rataxes
Március vége óta készülget apránként, editorral amúgy is gyorsabban megy. Ha nem jön közbe valami, akkor június elején lehet is kezdeni a simelést.
több mint 11 éve
a madden25-el mi lesz? mintha shawnka és habi utalt volna rá, hogy idén xboxon is nyomhatjukkristof
Az előző szezon újraszimulálásáról volt szó, de nem jött össze, a '14-es szezont illetően pedig necces lett volna pl. a rookie classt összehozni, így Habival végül abban maradtunk, hogy biztosabb a PC-s sim. Miután most a ratingek is át lesznek állítva reálisra, igazából számottevő előnye nem is lenne a konzolos simnek, maximum annyi, hogy a stratégiai részébe (támadó/védelmi filozófia, run-pass balance, stb.) ott nyilván jobban bele lehet nyúlni.
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
a madden25-el mi lesz? mintha shawnka és habi utalt volna rá, hogy idén xboxon is nyomhatjukkristof
az előző szezont lehetett volna újra szimulálni, de azóta kivettek gyakorlatilag mindent amivel lehetett volna érvényesülni. Az idei draft class-t pedig nem bírom megcsinálni, egy srác írta egy kinti fórumon, hogy talán elkészíti, de talánra nem akartunk alapozni semmit se.

JT Daniels fan
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Respect Neked is, nem kis meló lehet...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hűű, ez b*szott jól hangzik 😊 BD#-vel mi megcsináltuk, de csak a KC-t meg a Vikes-t... Esetleg kaphatunk belőle ízelítőt? Vagy majd ha kész lesz?Rataxes
A majdnem-kész verziót majd közzéteszem még a sim indítása előtt (amikor már nagyjából véglegesek a keretek), már csak azért is, hogy ha valaki érzékeny a Madden ratingekre, annak legyen lehetősége reklamálni. 😊

Amikor elkészülök egy poszttal, utána mindig szoktam próba simet csinálni, de ilyen kifagyásos problémám szerencsére még nem volt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a madden25-el mi lesz? mintha shawnka és habi utalt volna rá, hogy idén xboxon is nyomhatjuk
több mint 11 éve
Előbbi.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Hűű, ez b*szott jól hangzik 😊 BD#-vel mi megcsináltuk, de csak a KC-t meg a Vikes-t... Esetleg kaphatunk belőle ízelítőt? Vagy majd ha kész lesz?
Azt azért javaslom hogy néha indíts el egy próbajátékot, idén először komoly problémáink adódtak a roster megcsinálásával, több rosterből is nekiálltunk, de egyfolytában kifagyogatott.
Végül ennek a checklistának a segítségével sikerült megoldani: www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=15
De most is csak úgy indul ha a Vikingsszel játszom a 4-3-as védelemmel beállított KC ellen, bármely más csapat ellen kifagy (3-4-es KC ellen is).

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
új roster lesz, vagy a tavalyi fra kerül frissítésre