GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Itt is ugyanazon a chaten fog zajlani a draft, mint a mock draft játékban?gabokockaigen
több mint 11 éve
Itt is ugyanazon a chaten fog zajlani a draft, mint a mock draft játékban?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Nem is hallottam róla máig. 😀ChargersFéltél, hogy ha csak vetmint ajánlasz, akkor valaki rálicitál?vassadi
Chad Rempel, LS 603.333 - 3 évszaba
több mint 11 éve
ChargersFéltél, hogy ha csak vetmint ajánlasz, akkor valaki rálicitál?
Chad Rempel, LS 603.333 - 3 évszaba
több mint 11 éve
Jaja, egy évet nálunk is lehúzott 2011ben. Azóta se vágom, miért rúgtuk ki. És hogy azóta miért nem játszott az NFLben.BillsDrew Coleman egykori Jets CB, a Seahawksos fullbacket Derrick Colemannek hívják.vassadi
Drew Coleman FB
2014: 600k
2015-16: 685kMMMS
több mint 11 éve
BillsDrew Coleman egykori Jets CB, a Seahawksos fullbacket Derrick Colemannek hívják.
Drew Coleman FB
2014: 600k
2015-16: 685kMMMS
több mint 11 éve
Asszem szeretnék jelentkezni az idei Loomis Award-ra, kész a rosterem, egy 4. körös pick fog még felférni, akinek a fizetése nincs a top 51-ben, így a top 51 már nem fog változni, és sikerült 19.750 dollárt pont megőrizni a cap-ből. 😊ne árulj zsákbamacskát, írd be előre kit viszel 4. körben
Ezt ugye átvihetem jövőre? 😀somoskovig
több mint 11 éve
Asszem szeretnék jelentkezni az idei Loomis Award-ra, kész a rosterem, egy 4. körös pick fog még felférni, akinek a fizetése nincs a top 51-ben, így a top 51 már nem fog változni, és sikerült 19.750 dollárt pont megőrizni a cap-ből. 😊Ezt ugye átvihetem jövőre? 😀
több mint 11 éve
Kösz hogy szóltál, akkor orrnehezet kap hogy ne okozzon dead money-t 😊VikingsEz nem vetmin lett, Reitznek hivatalosan még csak a 4. éve az idei. Ettől függetlenül persze az ajánlat jó.vassadi
Joe Reitz, G, 726667 * 3 év (vet.min.)Rataxes
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Valóban, pedig megnéztem a roster-fájlban + a FA-listán is, csak a free agent licit topikban nem.Falcons:Vsz. ezzel elkéstél:
Husain Abdullah, S 768 334 / 3 évShilkor
Husain Abdullah - 800 000 / 3 év --- 49ers --- 03.31. 06:55Rataxes
több mint 11 éve
Falcons:Vsz. ezzel elkéstél:
Husain Abdullah, S 768 334 / 3 évShilkor
Husain Abdullah - 800 000 / 3 év --- 49ers --- 03.31. 06:55
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Basszus, nem kellett volna kivágni DHB-t, lehet még trade értéke is lett volna 😛jah ezt elbasztad röpködtek volna érte az első körös ajánlatok 😊
Más:
Richard Sherman: "I grew up in Watts, and I played baseball with DeSean in elementary school on a team coached by his father near Inglewood"
Ezt nem is tudtam, ez a Vikings tényleg egy boldog nagy család 😊Rataxes
Sherm és D-Jax
több mint 11 éve
Basszus, nem kellett volna kivágni DHB-t, lehet még trade értéke is lett volna 😛Más:
Richard Sherman: "I grew up in Watts, and I played baseball with DeSean in elementary school on a team coached by his father near Inglewood"
Ezt nem is tudtam, ez a Vikings tényleg egy boldog nagy család 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ò tényleg Andersont nem is néztem mikor lett kirúgva, csak az excel listán találtam rá, de ezek szerint jól van frissítve 😀
több mint 11 éve
Darrius Heyward-Bey-ről jól lekéstem 😀
több mint 11 éve
Ha valaki felkel hajnali 4-kor csak azért, hogy kivágjon egy játékost, hogy aztán két nap múlva, szintén hajnali 4-es kelés után biztosan ő adhasson rá vetmines ajánlatot, az legyen kedves megadni a címét, mert szeretném személyesen kiröhögni. 😉 vassadiÉn ha nem is hajnali négykor, de pl. hajnali háromkor még általában fent vagyok, így még fel sem kell kelnem ezen project megvalósításához 😊 De elnézést, építő jellegű hozzászólás akart lenni, azt gondoltam hogy ez egy mindenki számára jobb megoldás lehet, mint hogy minden egyes kivágott playernél perc/másodpercezni kelljen 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ha valaki felkel hajnali 4-kor csak azért, hogy kivágjon egy játékost, hogy aztán két nap múlva, szintén hajnali 4-es kelés után biztosan ő adhasson rá vetmines ajánlatot, az legyen kedves megadni a címét, mert szeretném személyesen kiröhögni. 😉 Persze tudom, lehet, hogy valaki éjszakás, stb., és ha már úgy van, kihasználja ezt a lehetőséget, de nem hiszem, hogy ez akkora problémát jelentene."Az esélyegyenlőség jegyében az ezután cutolt játékosokra csak 48 órával a kivágásukat követően lehet licitálni."Csak azért gondoltam a fix. este 8 órát mert ha én valakit kivágok hajnal 4-kor, és 2 nap múlva hajnal 4:01-kor beírom a vet.min.-t akkor helyzeti előnyhöz jutottam, valószínű akkor más nem nagyon van netközelben.Rataxes
Ha valaki foglalkozik a játékkal, két nap alatt csak értesül egy cutról.vassadi
több mint 11 éve
Köszi, cserébe elárulom, hogy Kyle Cook idei pénze ténylegesen 1.110.000$, a roster fájl 1.100.000$-t tartalmaz, vagyis nagyvonalúan eltekintek ezen extra 10.000 USD felhasználásától. 😊nem adott senki, a franchise tag topik tanúsága szerint.Joe Staley OT:Höri, van egy kis gond a rosteremen, ez Staley tavaly kapott szerződése, 5 év 9 milla az átlaga. Ehhez képest az idei évre 17.500.000$ van a roster fájlban a 15.750.000$-hoz képest, ezt légyszi javítsd, mert már kétségbe estem, hogy ennyivel elszámoltam a cap-emet... 😊
4 500 000$
15 750 000$ (franchise tag - 😂 )
8 250 000$
8 250 000$
8 250 000$
somoskovig
Azt nem tudom, hogy adott-e valaki OL franchise tag-et idén, de ez az összeg ugyebár azt is befolyásolja...somoskovig
átírtam, így már jól állsz. sajnos csak 7 számjegyig van hitelesítve a memóriám 😀Höri
több mint 11 éve
nem adott senki, a franchise tag topik tanúsága szerint.Joe Staley OT:Höri, van egy kis gond a rosteremen, ez Staley tavaly kapott szerződése, 5 év 9 milla az átlaga. Ehhez képest az idei évre 17.500.000$ van a roster fájlban a 15.750.000$-hoz képest, ezt légyszi javítsd, mert már kétségbe estem, hogy ennyivel elszámoltam a cap-emet... 😊
4 500 000$
8 250 000$
8 250 000$
8 250 000$
somoskovig
Azt nem tudom, hogy adott-e valaki OL franchise tag-et idén, de ez az összeg ugyebár azt is befolyásolja...somoskovig
átírtam, így már jól állsz. sajnos csak 7 számjegyig van hitelesítve a memóriám 😀
több mint 11 éve
hopika, bocs csak most olvastam ezt a 2 napos kitetelt.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Joe Staley OT:Höri, van egy kis gond a rosteremen, ez Staley tavaly kapott szerződése, 5 év 9 milla az átlaga. Ehhez képest az idei évre 17.500.000$ van a roster fájlban a 15.750.000$-hoz képest, ezt légyszi javítsd, mert már kétségbe estem, hogy ennyivel elszámoltam a cap-emet... 😊
4 500 000$
8 250 000$
8 250 000$
8 250 000$
somoskovig
Azt nem tudom, hogy adott-e valaki OL franchise tag-et idén, de ez az összeg ugyebár azt is befolyásolja...
több mint 11 éve
Aki korán kel, aranyat lel 😀"Az esélyegyenlőség jegyében az ezután cutolt játékosokra csak 48 órával a kivágásukat követően lehet licitálni."Csak azért gondoltam a fix. este 8 órát mert ha én valakit kivágok hajnal 4-kor, és 2 nap múlva hajnal 4:01-kor beírom a vet.min.-t akkor helyzeti előnyhöz jutottam, valószínű akkor más nem nagyon van netközelben.Rataxes
több mint 11 éve
"Az esélyegyenlőség jegyében az ezután cutolt játékosokra csak 48 órával a kivágásukat követően lehet licitálni."Csak azért gondoltam a fix. este 8 órát mert ha én valakit kivágok hajnal 4-kor, és 2 nap múlva hajnal 4:01-kor beírom a vet.min.-t akkor helyzeti előnyhöz jutottam, valószínű akkor más nem nagyon van netközelben.
Ex-Rataxes