GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Itt is ugyanazon a chaten fog zajlani a draft, mint a mock draft játékban?gabokocka
igen
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Itt is ugyanazon a chaten fog zajlani a draft, mint a mock draft játékban?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 881
Chargers

Chad Rempel, LS 603.333 - 3 évszaba
Féltél, hogy ha csak vetmint ajánlasz, akkor valaki rálicitál?vassadi
Nem is hallottam róla máig. 😀
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Chargers

Chad Rempel, LS 603.333 - 3 évszaba
Féltél, hogy ha csak vetmint ajánlasz, akkor valaki rálicitál?
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bills

Drew Coleman FB
2014: 600k
2015-16: 685kMMMS
Drew Coleman egykori Jets CB, a Seahawksos fullbacket Derrick Colemannek hívják.vassadi
Jaja, egy évet nálunk is lehúzott 2011ben. Azóta se vágom, miért rúgtuk ki. És hogy azóta miért nem játszott az NFLben.
több mint 11 éve
Bills

Drew Coleman FB
2014: 600k
2015-16: 685kMMMS
Drew Coleman egykori Jets CB, a Seahawksos fullbacket Derrick Colemannek hívják.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Asszem szeretnék jelentkezni az idei Loomis Award-ra, kész a rosterem, egy 4. körös pick fog még felférni, akinek a fizetése nincs a top 51-ben, így a top 51 már nem fog változni, és sikerült 19.750 dollárt pont megőrizni a cap-ből. 😊

Ezt ugye átvihetem jövőre? 😀somoskovig
ne árulj zsákbamacskát, írd be előre kit viszel 4. körben

több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Asszem szeretnék jelentkezni az idei Loomis Award-ra, kész a rosterem, egy 4. körös pick fog még felférni, akinek a fizetése nincs a top 51-ben, így a top 51 már nem fog változni, és sikerült 19.750 dollárt pont megőrizni a cap-ből. 😊

Ezt ugye átvihetem jövőre? 😀

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Vikings
Joe Reitz, G, 726667 * 3 év (vet.min.)Rataxes
Ez nem vetmin lett, Reitznek hivatalosan még csak a 4. éve az idei. Ettől függetlenül persze az ajánlat jó.vassadi
Kösz hogy szóltál, akkor orrnehezet kap hogy ne okozzon dead money-t 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Falcons:

Husain Abdullah, S 768 334 / 3 évShilkor
Vsz. ezzel elkéstél:

Husain Abdullah - 800 000 / 3 év --- 49ers --- 03.31. 06:55Rataxes
Valóban, pedig megnéztem a roster-fájlban + a FA-listán is, csak a free agent licit topikban nem.
több mint 11 éve
Falcons:

Husain Abdullah, S 768 334 / 3 évShilkor
Vsz. ezzel elkéstél:

Husain Abdullah - 800 000 / 3 év --- 49ers --- 03.31. 06:55

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Basszus, nem kellett volna kivágni DHB-t, lehet még trade értéke is lett volna 😛
Más:
Richard Sherman: "I grew up in Watts, and I played baseball with DeSean in elementary school on a team coached by his father near Inglewood"
Ezt nem is tudtam, ez a Vikings tényleg egy boldog nagy család 😊Rataxes
jah ezt elbasztad röpködtek volna érte az első körös ajánlatok 😊
Sherm és D-Jax
több mint 11 éve
Basszus, nem kellett volna kivágni DHB-t, lehet még trade értéke is lett volna 😛
Más:
Richard Sherman: "I grew up in Watts, and I played baseball with DeSean in elementary school on a team coached by his father near Inglewood"
Ezt nem is tudtam, ez a Vikings tényleg egy boldog nagy család 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ò tényleg Andersont nem is néztem mikor lett kirúgva, csak az excel listán találtam rá, de ezek szerint jól van frissítve 😀
több mint 11 éve
Darrius Heyward-Bey-ről jól lekéstem 😀
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
A SB győztestől érdemes tanulni... 😊

több mint 11 éve
benézek a szerződések topikba, hatalmas #adam8ing megy 😀😀😀

több mint 11 éve
Ha valaki felkel hajnali 4-kor csak azért, hogy kivágjon egy játékost, hogy aztán két nap múlva, szintén hajnali 4-es kelés után biztosan ő adhasson rá vetmines ajánlatot, az legyen kedves megadni a címét, mert szeretném személyesen kiröhögni. 😉 vassadi
Én ha nem is hajnali négykor, de pl. hajnali háromkor még általában fent vagyok, így még fel sem kell kelnem ezen project megvalósításához 😊 De elnézést, építő jellegű hozzászólás akart lenni, azt gondoltam hogy ez egy mindenki számára jobb megoldás lehet, mint hogy minden egyes kivágott playernél perc/másodpercezni kelljen 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
"Az esélyegyenlőség jegyében az ezután cutolt játékosokra csak 48 órával a kivágásukat követően lehet licitálni."

Ha valaki foglalkozik a játékkal, két nap alatt csak értesül egy cutról.vassadi
Csak azért gondoltam a fix. este 8 órát mert ha én valakit kivágok hajnal 4-kor, és 2 nap múlva hajnal 4:01-kor beírom a vet.min.-t akkor helyzeti előnyhöz jutottam, valószínű akkor más nem nagyon van netközelben.Rataxes
Ha valaki felkel hajnali 4-kor csak azért, hogy kivágjon egy játékost, hogy aztán két nap múlva, szintén hajnali 4-es kelés után biztosan ő adhasson rá vetmines ajánlatot, az legyen kedves megadni a címét, mert szeretném személyesen kiröhögni. 😉 Persze tudom, lehet, hogy valaki éjszakás, stb., és ha már úgy van, kihasználja ezt a lehetőséget, de nem hiszem, hogy ez akkora problémát jelentene.
több mint 11 éve
Joe Staley OT:
4 500 000$
15 750 000$ (franchise tag - 😂 )
8 250 000$
8 250 000$
8 250 000$
somoskovig
Höri, van egy kis gond a rosteremen, ez Staley tavaly kapott szerződése, 5 év 9 milla az átlaga. Ehhez képest az idei évre 17.500.000$ van a roster fájlban a 15.750.000$-hoz képest, ezt légyszi javítsd, mert már kétségbe estem, hogy ennyivel elszámoltam a cap-emet... 😊

Azt nem tudom, hogy adott-e valaki OL franchise tag-et idén, de ez az összeg ugyebár azt is befolyásolja...somoskovig
nem adott senki, a franchise tag topik tanúsága szerint.

átírtam, így már jól állsz. sajnos csak 7 számjegyig van hitelesítve a memóriám 😀Höri
Köszi, cserébe elárulom, hogy Kyle Cook idei pénze ténylegesen 1.110.000$, a roster fájl 1.100.000$-t tartalmaz, vagyis nagyvonalúan eltekintek ezen extra 10.000 USD felhasználásától. 😊

több mint 11 éve
Joe Staley OT:
4 500 000$
8 250 000$
8 250 000$
8 250 000$
somoskovig
Höri, van egy kis gond a rosteremen, ez Staley tavaly kapott szerződése, 5 év 9 milla az átlaga. Ehhez képest az idei évre 17.500.000$ van a roster fájlban a 15.750.000$-hoz képest, ezt légyszi javítsd, mert már kétségbe estem, hogy ennyivel elszámoltam a cap-emet... 😊

Azt nem tudom, hogy adott-e valaki OL franchise tag-et idén, de ez az összeg ugyebár azt is befolyásolja...somoskovig
nem adott senki, a franchise tag topik tanúsága szerint.

átírtam, így már jól állsz. sajnos csak 7 számjegyig van hitelesítve a memóriám 😀

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
hopika, bocs csak most olvastam ezt a 2 napos kitetelt.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Joe Staley OT:
4 500 000$
8 250 000$
8 250 000$
8 250 000$
somoskovig

Azt nem tudom, hogy adott-e valaki OL franchise tag-et idén, de ez az összeg ugyebár azt is befolyásolja...

több mint 11 éve
"Az esélyegyenlőség jegyében az ezután cutolt játékosokra csak 48 órával a kivágásukat követően lehet licitálni."

Csak azért gondoltam a fix. este 8 órát mert ha én valakit kivágok hajnal 4-kor, és 2 nap múlva hajnal 4:01-kor beírom a vet.min.-t akkor helyzeti előnyhöz jutottam, valószínű akkor más nem nagyon van netközelben.Rataxes
Aki korán kel, aranyat lel 😀
több mint 11 éve

Csak azért gondoltam a fix. este 8 órát mert ha én valakit kivágok hajnal 4-kor, és 2 nap múlva hajnal 4:01-kor beírom a vet.min.-t akkor helyzeti előnyhöz jutottam, valószínű akkor más nem nagyon van netközelben.

Ex-Rataxes