NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
sztem meg nem 9 masodpercen kene kocsogoskodni.MMMS
Nekem se az az öt ember volt a fő célpontom, akikre először licitáltam, de inkább kivártam azt a néhány másodpercet, amíg bejönnek az első ajánlatok, nehogy érvénytelen licitet küldjek. Aki kockáztatott, és a piacnyitás utáni (vagy előtti - ala Höri 😊 ) másodpercekben, ellenőrzés nélkül elküldte az ajánlatát, és nem jött be, csak saját magát okolhatja.vassadi
turn on ur irony locator.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
sztem meg nem 9 masodpercen kene kocsogoskodni.MMMS
Nekem se az az öt ember volt a fő célpontom, akikre először licitáltam, de inkább kivártam azt a néhány másodpercet, amíg bejönnek az első ajánlatok, nehogy érvénytelen licitet küldjek. Aki kockáztatott, és a piacnyitás utáni (vagy előtti - ala Höri 😊 ) másodpercekben, ellenőrzés nélkül elküldte az ajánlatát, és nem jött be, csak saját magát okolhatja.
több mint 11 éve
Szerintem McLeod licitje nem éri el így a veterán minimumot:
656666 * 3 év
mert jövőre és azután 685.000 a veterán minimumaEgon
Idén pedig 600 ezer, vagyis (600k + 2x 685k) / 3 = 656666,6; tehát ki tudja fizetni a vetmint minden évben (az, hogy a vége 6 vagy 7, a kerekítésen eddig sem problémáztam).
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
656666 * 3 év
mert jövőre és azután 685.000 a veterán minimumaEgon
Azért írtam oda mögé hogy vet.min. hogy egyértelmű legyen, nehogymá' 1 dolcsin múljon 😀

@Kristof: Sorry, én mindent megpróbáltam 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
sztem meg nem 9 masodpercen kene kocsogoskodni. egyike se, vagy mind2e es emeljen ra, akinek kell 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Egon bá New England Patriots 1 195 — Saints GM
656666 * 3 év
mert jövőre és azután 685.000 a veterán minimuma

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
Höri 19:59:59...majdnem tökéletes 😕) 😉
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
2 offer egymás után? 😀 hol a fél óra szünet?Höri
Másik csapat
Btw, elég mókásan néz ki, Vassadi gondolom előre várta ezt a kört

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
2 offer egymás után? 😀 hol a fél óra szünet?

több mint 11 éve
Ha valaki valamilyen hibát vél felfedezni (pl. egy FA-ként feltüntetett játékos nála van), azt jelezze.vassadi
David Bass nálam van és nagyon büszke rá a stáb.Höri
Én úgy látom, hogy nálad a Boston Celtics power forwardja, Brandon Bass van rosteren. :pvassadi
én azt hittem, hogy ugyanaz! o_o

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a mostani kör elején rata licitál nekem, mert nem leszek gépközelben vasárnap estig
több mint 11 éve
Szerintem a vet minesek bármikor bünti nélkül kirakhatók

több mint 11 éve
Szerintem igen. Mivel vet.min. ezért waiverre megy, és ott meg nincs bünti. Tavaly legalábbis így volt, és nem dereng hogy erre vonatkozó módosítás.

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ha valakit most igazolok veterán minimumért (camp bodynak) azt plusz büntetés nélkül waivelhetem még idén?
több mint 11 éve
Ha valaki valamilyen hibát vél felfedezni (pl. egy FA-ként feltüntetett játékos nála van), azt jelezze.vassadi
David Bass nálam van és nagyon büszke rá a stáb.Höri
Én úgy látom, hogy nálad a Boston Celtics power forwardja, Brandon Bass van rosteren. :p
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 877
Akinek DB depth kell, az írjon nyugodtan. Van pár olcsó, de használható arcom, legalább egytől meg kell válnom, mert sokan vannak.
 docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdDNNaVVObUZ0ZFZCMFlaYzFwc09PREE#gid=43
több mint 11 éve
David Bass nálam van és nagyon büszke rá a stáb.

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Höri PR-jét nem tudom értelmezni

gondolom a sorrend random

több mint 11 éve
Rataxes
tök szívás, hogy a családbarát program keretében ki kell basznod DJaxet 😕kristof
Megy Geno mellé a Jetsbe és kész is a családi idill 😛 (hacsak el nem viszi az efbíáj)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
FA lista frissítve:
 docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdExIcVNTOXpVbmE5LWh5OE14YXB5T1E&usp=sharing#gid=0
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rataxes
tök szívás, hogy a családbarát program keretében ki kell basznod DJaxet 😕
több mint 11 éve
oh well. ki a rak beszelt rolad ? en a gecilada ujangliat vettem a szamra nem a gmjuket 😉 a te kapalozasod egy egyedi szint visz a jatekba (gondolom ezert hiv stez baratod az osszes agyverzesebe 😀), tul nagy jelentoseget ettol meg ne tulajdonits a szemelyednek 😊MMMS
Ó, én magamnak még véletlenül sem 😊 Aztán remélem, hogy IRL még sokáig anyázod ezt a geciláda csapatot, addig én örülni fogok

több mint 11 éve
oh well. ki a rak beszelt rolad ? en a gecilada ujangliat vettem a szamra nem a gmjuket 😉 a te kapalozasod egy egyedi szint visz a jatekba (gondolom ezert hiv stez baratod az osszes agyverzesebe 😀), tul nagy jelentoseget ettol meg ne tulajdonits a szemelyednek 😊

több mint 11 éve
hnap gephez jutok herr komissar oszt beirom a hianyzo szerzodeseimet (bulaga, brock), remelem akceptalhato a kesedelem. a prbe pedig ok besincsenek vesve tehat kurvabeszt vagyok. a csicska szar uj anglia meg megbaszhatja a 0 dmjat, remelem amiatt a 0.4M miatt kell cutolniuk vkit 😛 ed reedet pedig orommel latjuk a secondaryjukben, valaszthat h meik elkapom mezszamat fogja stirolni hatulrol 😀MMMS
Örülök, hogy ennyi örömöt tudok neked okozni hétről hétre 😊
Aztán ha a szezonban top3-as lesz a csapat, azt hiszem pont nem fog érdekelni az a pár százezer

több mint 11 éve
hnap gephez jutok herr komissar oszt beirom a hianyzo szerzodeseimet (bulaga, brock), remelem akceptalhato a kesedelem. a prbe pedig ok besincsenek vesve tehat kurvabeszt vagyok. a csicska szar uj anglia meg megbaszhatja a 0 dmjat, remelem amiatt a 0.4M miatt kell cutolniuk vkit 😛 ed reedet pedig orommel latjuk a secondaryjukben, valaszthat h meik elkapom mezszamat fogja stirolni hatulrol 😀