GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Pont amióta lenéző, flegma hsz.-el kínáltál meg 😊 Vágod, amilyen az adjonisten...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja, átvettem a stílusodat 😊Rataxes
Nem tudom, kinek, mijét veszed át, de marha unalmas vagy már hetek óta, az biztos

több mint 11 éve
Ja, átvettem a stílusodat 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 876
Én már akkor ilyen szerződéseket osztogattam amikor még anyukád törölte a popid 😛 Ja hogy még most is Ő törli, akkor bocsánat 😊Rataxes
Na mivan, most éppen rád jött az öt perc? Szedd össze egy picit magadWyatt
Ragályos
több mint 11 éve
Én már akkor ilyen szerződéseket osztogattam amikor még anyukád törölte a popid 😛 Ja hogy még most is Ő törli, akkor bocsánat 😊Rataxes
Na mivan, most éppen rád jött az öt perc? Szedd össze egy picit magad

több mint 11 éve
Én már akkor ilyen szerződéseket osztogattam amikor még anyukád törölte a popid 😛 Ja hogy még most is Ő törli, akkor bocsánat 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Tényleg nem, biztos rosteren tartod majd az IRL visszavonult játékosokat, csak hogy a csúnya Fake bácsinak nehogy igaza legyen 😀 Bár egy orrnehéz kontrakttal tényleg kiküszöbölhető a dead money.Rataxes
Csak rájöttél te magadtól is, okos kisfiú vagy te

több mint 11 éve
Tényleg nem, biztos rosteren tartod majd az IRL visszavonult játékosokat, csak hogy a csúnya Fake bácsinak nehogy igaza legyen 😀 Bár egy orrnehéz kontrakttal tényleg kiküszöbölhető a dead money.

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
how to make dead money 4 new england XDMMMS
Az a csúnya, hogy még ezt sem éred el

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
how to make dead money 4 new england XD

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Kilgore ekkora király lest?braxa88
kezdő lesz, az hogy király lett-e majd szezon közben kiderül.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Kilgore ekkora király lest?
több mint 11 éve
Egy év növelése csak 10 százaléknak felel meg nem? Mert akkor az a 910k-nál 91 ezer, ami kevesebb, mint a 100, amivel emelni kell MikellnélWyatt
"egyenlő évenkénti átlagnál az évek száma számít (hosszabb szerződés előnyben)"vassadi
Az oké, de ebben hol a 100k emelés?Wyatt
Nem kell 100 ezres emelés, mivel Fake hosszabb távra ajánlotta meg ugyanazt a fizetést, így az idézett szabály alapján az ő ajánlata a nyerő. Eddig is így működött a dolog. Jó pihenést.vassadi
Hát eddig tuti az volt, hogy a sima év emelés csak akkor elég, ha legalább annyit ér (itt 10% az 91k), amennyivel minimum emelni kell. De nem fog földhöz baszni az az egy óra, köszönömWyatt
Tavaly érvényesnek számítottak azok a licitek, ahol csak az évek száma emelkedett (én pl. Redmant így húztam be), és idén én is elfogadtam minden ilyen ajánlatot.vassadi
Pöpec, majd a következő körben jobban figyelem akkor ezeket a dolgokat

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Egy év növelése csak 10 százaléknak felel meg nem? Mert akkor az a 910k-nál 91 ezer, ami kevesebb, mint a 100, amivel emelni kell MikellnélWyatt
"egyenlő évenkénti átlagnál az évek száma számít (hosszabb szerződés előnyben)"vassadi
Nem kell 100 ezres emelés, mivel Fake hosszabb távra ajánlotta meg ugyanazt a fizetést, így az idézett szabály alapján az ő ajánlata a nyerő. Eddig is így működött a dolog. Jó pihenést.vassadi
Hát eddig tuti az volt, hogy a sima év emelés csak akkor elég, ha legalább annyit ér (itt 10% az 91k), amennyivel minimum emelni kell. De nem fog földhöz baszni az az egy óra, köszönömWyatt
Tavaly érvényesnek számítottak azok a licitek, ahol csak az évek száma emelkedett (én pl. Redmant így húztam be), és idén én is elfogadtam minden ilyen ajánlatot.
több mint 11 éve
Mennyivel egyszerűbb lett volna az NPV...

Tudod te is jól, hogy a 100k azért lett bevezetve, hogy ne tartson évekig a licit.. a 10% meg egy hasracsapásszerű, közelítő megoldás volt.
És mivel éveken át így csináltuk, te sem jelezted soha korábban + biztos volt, hogy te is licitáltál már hasonló módon, évemeléssel... sok értelme nincs ezen most szőrözni szvsz. Fake licitje érvényes, a tied nem.

Adj nekik egy évre 1.2 misit 😊Igor
Engem csak az elv érdekelt. Nálam volt évemeléssel javítás, de mindig hozzátettem annyit, hogy az emelés is benne legyen (meglegyen annyi, amennyi kell). Így mivel gondoltam ez nem teljesül, adok én neki hosszabbat. Nem adok egy évre 1.2 millát, egy óráig még legalábbis biztosan nem 😊

több mint 11 éve
Hát eddig tuti az volt, hogy a sima év emelés csak akkor elég, ha legalább annyit ér (itt 10% az 91k), amennyivel minimum emelni kell. De nem fog földhöz baszni az az egy óra, köszönöm

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
Mennyivel egyszerűbb lett volna az NPV...

Tudod te is jól, hogy a 100k azért lett bevezetve, hogy ne tartson évekig a licit.. a 10% meg egy hasracsapásszerű, közelítő megoldás volt.
És mivel éveken át így csináltuk, te sem jelezted soha korábban + biztos volt, hogy te is licitáltál már hasonló módon, évemeléssel... sok értelme nincs ezen most szőrözni szvsz. Fake licitje érvényes, a tied nem.

Adj nekik egy évre 1.2 misit 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Nem kell 100 ezres emelés, mivel Fake hosszabb távra ajánlotta meg ugyanazt a fizetést, így az idézett szabály alapján az ő ajánlata a nyerő. Eddig is így működött a dolog. Jó pihenést.
több mint 11 éve
Az oké, de ebben hol a 100k emelés?

több mint 11 éve
"egyenlő évenkénti átlagnál az évek száma számít (hosszabb szerződés előnyben)"
több mint 11 éve
Egy év növelése csak 10 százaléknak felel meg nem? Mert akkor az a 910k-nál 91 ezer, ami kevesebb, mint a 100, amivel emelni kell Mikellnél

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Bulaga annyira nem sikerültWyatt
Miért? Az utolsó érvényes licit 1 250 000 volt, 1 milla felett legalább 300k-val kell emelni.Shilkor
2 milliótól kell 300 ezerrel emelni.vassadi
Mióta? Elhiszem h így van, de ezeket nem volna baj beírni a szabálykönyvbe.Shilkor
 bowl.hu/forum/manager_jatek/free_agent_licit/1035713vassadi
Bocs, ezen sikeresen átsiklottam, ettől függetlenül nem lenne rossz, ha a szabálykönyvben is ez szerepelne.
több mint 11 éve
Miért? Az utolsó érvényes licit 1 250 000 volt, 1 milla felett legalább 300k-val kell emelni.Shilkor
Mióta? Elhiszem h így van, de ezeket nem volna baj beírni a szabálykönyvbe.Shilkor
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Free Agent Licit - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Mióta? Elhiszem h így van, de ezeket nem volna baj beírni a szabálykönyvbe.
több mint 11 éve
2 milliótól kell 300 ezerrel emelni.