NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
hnap irom be a rookie szerzodeseket
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
IRL draftoltak, akik nálunk UDFA-k:3/10 (74) Giants: Jay Bromley, DT (Syracuse)
3/14 (78) Redskins: Spencer Long, OG (Nebraska)
3/16 (80) Jets: Dexter McDougle, CB (Maryland)
3/34 (98) Packers: Richard Rodgers, TE (California)
4/10 (110) Rams: Mo Alexander, SS (Utah State)
4/19 (119) Cowboys: Anthony Hitchens, OLB (Iowa)
4/30 (130) Patriots: James White, RB (Wisconsin)
4/38 (138) Ravens: Lorenzo Taliaferro, RB (Coastal Carolina)
5/2 (142) Redskins: Ryan Grant, WR (Tulane)
5/3 (143) Buccaneers: Kadeem Edwards, OG (Tennessee State)
5/8 (148) Panthers: Bene Benwikere, CB (San Jose State)
5/9 (149) Buccaneers: Kevin Pamphile, OT (Purdue)
5/12 (152) Giants: Nat Berhe, SS (San Diego State)
5/14 (154) Jets: Jeremiah George, ILB (Iowa State)
5/21 (161) Packers: Corey Linsley, C (Ohio State)
5/25 (165) Chargers: Ryan Carrethers, NT (Arkansas State)
5/26 (166) Colts: Jonathan Newsome, DE (Ball State)
5/28 (168) Falcons: Marquis Spruill, ILB (Syracuse)
5/30 (170) 49ers: Keith Reaser, CB (Florida Atlantic)
5/32 (172) Seahawks: Jimmy Staten, DT (Middle Tennessee State)
5/35 (175) Ravens: John Urschel, OG (Penn State)
6/1 (177) Texans: Jeoffrey Pagan, DE (Alabama)
6/4 (180) 49ers: Kenneth Acker, CB (SMU)
6/5 (181) Texans: Alfred Blue, RB (LSU)
6/11 (187) Giants: Bennett Jackson, CB (Notre Dame)
6/17 (193) Chiefs: Zach Fulton, OG (Tennessee)
6/19 (195) Jets: Brandon Dixon, CB (Northwest Missouri State)
6/20 (196) Cardinals: Walt Powell, WR (Murray State)
6/21 (197) Packers: Demetri Goodson, CB (Baylor)
6/22 (198) Patriots: Zach Moore, DE (Concordia (MN))
6/25 (201) Chargers: Marion Grice, RB (Arizona State)
6/26 (202) Saints: Tavon Rooks, OT (Kansas State)
6/31 (207) Broncos: Matthew Paradis, C (Boise State)
6/32 (208) Seahawks: Eric Pinkins, FS (San Diego State)
6/33 (209) Jets: Quincy Enunwa, WR (Nebraska)
6/34 (210) Jets: IK Enemkpali, DE (Louisiana Tech)
6/35 (211) Texans: Jay Prosch, FB (Auburn)
6/36 (212) Bengals: Marquis Flowers, OLB (Arizona)
6/38 (214) Rams: Garrett Gilbert, QB (SMU)
7/2 (217) Redskins: Ted Bolser, TE (Indiana)
7/4 (219) Raiders: Travis Carrie, CB (Ohio)
7/6 (221) Bills: Randell Johnson, OLB (Florida Atlantic)
7/8 (223) Vikings: Brandon Watts, OLB (Georgia Tech)
7/10 (225) Vikings: Jabari Price, CB (North Carolina)
7/11 (226) Rams: Mitchell Van Dyk, OT (Portland State)
7/12 (227) Seahawks: Kiero Small, RB (Arkansas)
7/13 (228) Redskins: Zack Hocker, K (Arkansas)
7/14 (229) Lions: Nate Freese, K (Boston College)
7/15 (230) Steelers: Rob Branchflower, TE (Massachusetts)
7/17 (232) Colts: Ulrick John, OT (Georgia State)
7/19 (234) Dolphins: Terrence Fede, DE (Marist)
7/20 (235) Raiders: Shelby Harris, DE (Illinois State)
7/23 (238) Cowboys: Will Smith, OLB (Texas Tech)
7/24 (239) Bengals: James Wright, WR (LSU)
7/25 (240) Chargers: Tevin Reese, WR (Baylor)
7/26 (241) Rams: C.B. Bryant, FS (Ohio State)
7/27 (242) Broncos: Corey Nelson, OLB (Oklahoma)
7/28 (243) 49ers: Kaleb Ramsey, DE (Boston College)
7/29 (244) Patriots: Jeremy Gallon, WR (Michigan)
7/30 (245) 49ers: Trey Millard, FB (Oklahoma)
7/35 (250) Rams: Demetrius Rhaney, C (Tennessee State)
7/36 (251) Cowboys: Ken Bishop, DT (Northern Illinois)
7/37 (252) Bengals: Lavelle Westbrooks, CB (Georgia Southern)
7/40 (255) Falcons: Tyler Starr, OLB (South Dakota)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Én is beszoptam ezzel az első éves átlaggal, simán elfelejtettem, így marad vmennyi a sapka alatt. Túléljük 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Jóvanna' 😀 Késő van. Azért örülök hogy el is olvassa valaki 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nem is tudtam, hogy Richard Sherman FB poszton is elit szinten tolja... :p
több mint 11 éve
Mennyivel érintené ez rosszul ezeket az elcseszett franchise-okat? Nem tudom, annak mennyi a realitása, hogy valaki csak tufa emberekkel tankol, hogy jövőre majd fú de jó lesz, és elhozom az összes embert FA-ről. Aztán majd lesz egy csomó közepes, de szétfizetett játékosa a sok szar mellé. Elég nagy előny ez ahhoz, hogy valaki erre ráfeküdjön? Amúgy valami minimumkorláttal lehetne itt játszani, hogy teszem azt, a cap 85-90 százalékát el kell költeni, hogy tényleg ne az legyen, hogy tankol a népSzerintem nem jó megoldás, hogy nem lehet görgetni, mert így el kell költeni mindent. De azt meg a draftolt játékosokkal sem feltétlenül lehet megcsinálni, mert ott csinálunk egy mesterséges szabályozást. Mondjuk lehet persze azt is csinálni, hogy az FA alatt számold ki előre, mennyit fogsz még a holt szezonban költeni, és pontosan hol lesznek pickek. Persze igazából az a jó, ha fölé mész, és akkor legfeljebb a draftolt játékoson spórolva kihozod, hogy mégis beférj. De szerintem semmivel nem lenne rosszabb megoldás görgetni, pláne nem többet adni az újoncnak az elején, mint átlag. Ha az ember akarja, úgyis megoldja, de ettől ez még nem jobb ígyWyattNem lenne rosszabb, ha nem lennének olyan elcseszett franchise-ok, ahol bőven elég a sok rossz szerződés, nem kéne őket még esetleges caphátrányba is tenni.
+ IRL a szurkolók miatt nem lehet tankolni, itt meg akkor lehetne következmények nélkül.Rajna

több mint 11 éve
Szerintem nem jó megoldás, hogy nem lehet görgetni, mert így el kell költeni mindent. De azt meg a draftolt játékosokkal sem feltétlenül lehet megcsinálni, mert ott csinálunk egy mesterséges szabályozást. Mondjuk lehet persze azt is csinálni, hogy az FA alatt számold ki előre, mennyit fogsz még a holt szezonban költeni, és pontosan hol lesznek pickek. Persze igazából az a jó, ha fölé mész, és akkor legfeljebb a draftolt játékoson spórolva kihozod, hogy mégis beférj. De szerintem semmivel nem lenne rosszabb megoldás görgetni, pláne nem többet adni az újoncnak az elején, mint átlag. Ha az ember akarja, úgyis megoldja, de ettől ez még nem jobb ígyWyattNem lenne rosszabb, ha nem lennének olyan elcseszett franchise-ok, ahol bőven elég a sok rossz szerződés, nem kéne őket még esetleges caphátrányba is tenni.
+ IRL a szurkolók miatt nem lehet tankolni, itt meg akkor lehetne következmények nélkül.
több mint 11 éve
valszeg csak holnap este /éjjel tudok szerződést adni rookieknak
több mint 11 éve
Szerintem nem jó megoldás, hogy nem lehet görgetni, mert így el kell költeni mindent. De azt meg a draftolt játékosokkal sem feltétlenül lehet megcsinálni, mert ott csinálunk egy mesterséges szabályozást. Mondjuk lehet persze azt is csinálni, hogy az FA alatt számold ki előre, mennyit fogsz még a holt szezonban költeni, és pontosan hol lesznek pickek. Persze igazából az a jó, ha fölé mész, és akkor legfeljebb a draftolt játékoson spórolva kihozod, hogy mégis beférj. De szerintem semmivel nem lenne rosszabb megoldás görgetni, pláne nem többet adni az újoncnak az elején, mint átlag. Ha az ember akarja, úgyis megoldja, de ettől ez még nem jobb így

több mint 11 éve
Ezt most nem értem, nem ugyanarról beszélünk?RajnaSzerintem arra gondol hogy IRL át lehet görgetni a lét köv. szezonra. Engem mondjuk nem fog földhözvágni ha bent marad egy millió...
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ezt most nem értem, nem ugyanarról beszélünk?IRL olyan sincs, hogy mindent hozzá kell baszni a játékosokhoz, az mégsem érdekel senkitWyattAkkor megvárom a döntnökök álláspontját... Bár a szabály az szabály, még ha hülye szabály is.RataxesA szabály él, és nem hülye, mert irreális cap management eszköz (ha FA-n nem sikerült elkölteni a pénzt, hozzávágjuk az újoncokhoz, ilyen IRL nincs).Rajna
Edit: gondolom akkor a cap spaceátvitelről beszélsz, azt már kitárgyaltuk, hogy a fluktuáció miatt hülyén jönne ki.
több mint 11 éve
Végülis van benne valami 😊 Átírom.Akkor megvárom a döntnökök álláspontját... Bár a szabály az szabály, még ha hülye szabály is.RataxesA szabály él, és nem hülye, mert irreális cap management eszköz (ha FA-n nem sikerült elkölteni a pénzt, hozzávágjuk az újoncokhoz, ilyen IRL nincs).Rajna
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
IRL olyan sincs, hogy mindent hozzá kell baszni a játékosokhoz, az mégsem érdekel senkitAkkor megvárom a döntnökök álláspontját... Bár a szabály az szabály, még ha hülye szabály is.RataxesA szabály él, és nem hülye, mert irreális cap management eszköz (ha FA-n nem sikerült elkölteni a pénzt, hozzávágjuk az újoncokhoz, ilyen IRL nincs).Rajna

több mint 11 éve
Akkor megvárom a döntnökök álláspontját... Bár a szabály az szabály, még ha hülye szabály is.RataxesA szabály él, és nem hülye, mert irreális cap management eszköz (ha FA-n nem sikerült elkölteni a pénzt, hozzávágjuk az újoncokhoz, ilyen IRL nincs).
több mint 11 éve
Akkor megvárom a döntnökök álláspontját... Bár a szabály az szabály, még ha hülye szabály is.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Troy Niklas TE 1260000 700000 700000 700000Nem úgy van, hogy első évében max átlagot kereshet a játékos? Vagy ez változott? Mert anno tuti, hogy Delonso ezért nem adhatott PP-nek orrnehéz szerződést
Meg is van
A draftolt játékosoknak kiválasztásuk helyétől függően fix átlagbérük és szerződéshosszuk van. Az átlagbért természetesen el lehet osztani változó módon az egyes évek között, annyi kikötéssel, hogy az első évben minden újonc legfeljebb az átlagfizetését kaphatja. Minden draftolt újonc négy éves szerződést kap.
Mondjuk ez ettől függetlenül egy rossz szabály szerintem, és üdvözölném, ha tényleg lenne változtatás

több mint 11 éve
10/10, ilyen sem volt még nekem2/16. Bradley Roby, CB (Ohio State) 1/31 – Broncos
2/17. JaWuan James, OT (Tennessee) 1/19 – Dolphins
3/10. Billy Turner, OG (North Dakota State) 3/3 – Dolphins
3/17. Jeremy Hill, RB (LSU) 2/23 – Bengals
4/16. C.J. Fiedorowicz, TE (Iowa) 3/1 – Texans
6/4. Kevin Pierre-Louis, OLB (Boston College) 4/32 – Seahawks
6/25. Jeff Janis, WR (Saginaw Valley) 7/21 – Packers
6/43. Tre Boston, S (North Carolina) 4/28 – Panthers
7/30. Beau Allen, DT (Wisconsin) 7/9 – Eagles
7/38. Kendall James, CB (Maine) 6/8 – Vikings
Robynak és a két támadófalembernek örülünk, Hillnek jobb csapatot is el tudtam volna képzelni, Fiedót nem tudom mennyire fogja elkapásban kihasználni a Texans, de ha ilyen jó picket adtak érte, akkor csak szánják valamire. KPL tök jó helyre került, remélem majd idővel beverekszi magát a csapatba, egyedül Jeff Janist vitték hátrébb, mint ahol én (mögöttem elvileg vitték volna nem sokkal mondjuk), neki nagyon nem örülök, hogy a Packersbe ment, csak a draftról Davante és Abbrederis érkezett elé, és még vannak rajtuk kívül is rengetegen. A Bostont Bostonba akcióból North Carolinából Carolinába lett, meglátjuk, ezt sem bánom, Beau Allen elképesztő pro daye után sanszos volt, hogy valaki berántja a végefelé, James is elkelt, juppí. Majd lesz bővebb, ha hazaértem

több mint 11 éve
Nah nézzük:1/17 Calvin Pryor, S (Louisville) -> IRL 1/18 Jets instant kezdő
5/13 Dezmen Southward, S (Wisconsin) -> IRL 3/4 Falcons Ez sem reménytelen
6/19 E.J. Gaines, CB (Missouri) -> IRL 6/12 Rams sok embert draftoltak a secondarybe, ettől még sztem megéri náluk az 53-at.
7/18 Chris Watt, OG (Notre Dame) -> IRL 3/25 Chargers Sztem teljesen nyílt lehet a küzdelem a TC-ben a Clary-Rinehart-Troutman-Watt négyes között a 2 kezdőhelyért, már ha addigra rendben lesznek Watt térdei.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Hát ez a SEC-sec project nem jött be, de azon kívül vállalható 😊3/5 Troy Niklas, TE (Notre Dame) -> IRL 2/19
4/13 Marcus Roberson,CB (Florida) -> UDFA
4/20 Loucheiz Purifoy, CB (Florida) -> UDFA
5/9 Anthony Johnson, DT (LSU) -> UDFA
5/26 Josh Huff, WR (Oregon) -> IRL 3/22
6/14 Anthony Steen, G (Alabama) -> UDFA
7/28 Ronald Powell, LB (Florida) -> 5/29
Na megyek, letárgyaljuk a szerződéseket mielőtt Höri bevési a sablont...
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Saundersben ugy tunik rex meg nalam is jobban bizik. 7 helyett 4.kör eleje! Dowling epp befert a raiders terveibe 7ben, nekem idealis, bizonyara irigy rám szegecs & dome. Bibbs udfa denver, ez is nyitott tortenet.Mason rams, shazier pittsburgh - minden a terv szerint
több mint 11 éve
Nálam az 5. körben húzott James Gayle lett UDFA, de legalább 3-4-es csapathoz került. A Titansnél akár még a rosterre is felférhet. A többieket mind draftolták. Landryt két pickkel később vitte a Dolphins, mint ahol én húztam. A másik 5. körös választottam Marqueston Huff is a Titanshez került 4/22-n. Jemea Thomast a Pats vitte 6/30-ra, talán ő is felférhet a rosterre.
több mint 11 éve
Az első IRL UDFA-t pedig Döme draftolta 2/19-nél, Antonio Richardson személyében.vassadiFuck yeah! 😀 Remélem sikerült rekordot elérnem. 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
nem csak UDFA-kat húztam, enyém Mr. Irrelevant is!
több mint 11 éve
majdnem 😀😀
több mint 11 éve
Mindegyik általam draftolt játékost IRL is draftolták. wow