GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Tökmindegy, Kilgore uccsó 3 éve úgyis büntibe megy majd.. nincs az isten, hogy 2 évnél többet megragad a ligában 😛
Igor
Tudom, miatta fog visszaesni a 9ers futójátéka: Daniel Kill(s) Gore 😀
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Amúgy sztem jelezni kéne a licites topikban, ha vki érvénytelent küld, hogy ne legyen abban a hitben, hogy jó az ajánlata.gabokocka
Nem lett volna baj, ha ez valakinek még a piacnyitás előtt eszébe jut. 😊 Rendben, mostantól jelzem külön, de én sem vagyok itt 0-24, úgyhogy akár egymást is figyelmeztethetitek (csak nehogy dezinformálás legyen belőle 😊 ).
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
hát sztem meg kéne várni Fucut. azt hitte jó a licitje, várta a választ h miért nem. nyílván azért nem adta meg ujra 2M-t Kolgorért. mostmeg Shilkor beírta mér magának Kilgore. nem fair...braxa88
Egyrészt vassadi írta be Kilgore-ra h elkelt, másrészt volt egy teljes napja mindenkinek a licitem óta, h érvényes ajánlatot tegyen.Shilkor
fair play ember
Fucu azt hitte jó az ajánlata megkérdezte miért nem jó, azóta nem volt az oldalon. nincs mindenki netközelben alldayallnight.
nyílván ha visszatért ás látja h miért volt szabálytalan a licitje akkor ujra beírja h 2milla/5év

deha szerintetek az így jó akkor ok. hányok egyet és megyünk továbbbraxa88
De miért kellene másnak megmondania, hogy miért volt érvénytelen a licit? Mindenki utána tud nézni saját maga is, olyan sokféle hibalehetőség nincs. Önállóság, emberek...vassadi
Mondjuk ha az okot nem is feltétlen kell részletezni persze, de az érvénytelen voltát a licitnek nem árthat jelezni (akár a licit topicban is), aztán annak függvényében vagy ajánl újat, vagy hagyja másnak

több mint 11 éve
hát sztem meg kéne várni Fucut. azt hitte jó a licitje, várta a választ h miért nem. nyílván azért nem adta meg ujra 2M-t Kolgorért. mostmeg Shilkor beírta mér magának Kilgore. nem fair...braxa88
Egyrészt vassadi írta be Kilgore-ra h elkelt, másrészt volt egy teljes napja mindenkinek a licitem óta, h érvényes ajánlatot tegyen.Shilkor
fair play ember
Fucu azt hitte jó az ajánlata megkérdezte miért nem jó, azóta nem volt az oldalon. nincs mindenki netközelben alldayallnight.
nyílván ha visszatért ás látja h miért volt szabálytalan a licitje akkor ujra beírja h 2milla/5év

De miért kellene másnak megmondania, hogy miért volt érvénytelen a licit? Mindenki utána tud nézni saját maga is, olyan sokféle hibalehetőség nincs. Önállóság, emberek...
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 528 — Keep pounding
Amúgy sztem jelezni kéne a licites topikban, ha vki érvénytelent küld, hogy ne legyen abban a hitben, hogy jó az ajánlata.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
Tökmindegy, Kilgore uccsó 3 éve úgyis büntibe megy majd.. nincs az isten, hogy 2 évnél többet megragad a ligában 😛
Én Fucu helyében örülnék, Shilkornak kell majd a nagy büntit perkálni 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
fair play ember

Ez kb olyan, mint a Dumervil-eset IRL, későn jött rá h valami nem stimmel. Mellesleg én is lecsúsztam pár emberről az előző körben, mert nem értem rá... Akkor ajánlhatok még én is azokra?
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
fair play ember

deha szerintetek az így jó akkor ok. hányok egyet és megyünk tovább
több mint 11 éve
Egyrészt vassadi írta be Kilgore-ra h elkelt, másrészt volt egy teljes napja mindenkinek a licitem óta, h érvényes ajánlatot tegyen.
több mint 11 éve
hát sztem meg kéne várni Fucut. azt hitte jó a licitje, várta a választ h miért nem. nyílván azért nem adta meg ujra 2M-t Kolgorért. mostmeg Shilkor beírta mér magának Kilgore. nem fair...
több mint 11 éve
Ádi a Pinkston-os és Kilgore-os licitem nem volt érvényes?Fucu
Nem telt el fél óra a két licited között.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Ádi a Pinkston-os és Kilgore-os licitem nem volt érvényes?

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
braxa88
Ezt kell figyelni:

most az öreg Snyderrel mi van? tegnap még benne volt a listában, most meg soha nem is létezett? the hell is this?shawnka
Sorry, az érvénytelen ajánlatod után elfelejtettem visszarakni a 'még nem érkezett rá licit' kategóriába, de látom megoldottad.vassadi
azt hittem az hiba, ha már előtte lenyomott 8 évet
köszi a felvilágosítást
több mint 11 éve
braxa88
Ezt kell figyelni:

most az öreg Snyderrel mi van? tegnap még benne volt a listában, most meg soha nem is létezett? the hell is this?shawnka
Sorry, az érvénytelen ajánlatod után elfelejtettem visszarakni a 'még nem érkezett rá licit' kategóriába, de látom megoldottad.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
most az öreg Snyderrel mi van? tegnap még benne volt a listában, most meg soha nem is létezett? the hell is this?
több mint 11 éve
érvénytelen: Falcons: Mike Brisiel OL 860 000 / 3 évbraxa88
Ugyan miért?vassadi
 www.nfl.com/player/mikebrisiel/2506672/profile
9.éve jön. 9. évére 810k, utána 910k-t kell minimum keresnie.
eddigi ajánlat: 860 000 / 2 év (ami 810.000 és 910.000)
falcons ajánlata: 860 000 / 3 év (ami 860.000, 860.000 és 860.000 évente, vagy akármi lényeg h ugy nem jön ki hogy 3.évére is vetmint keressen) minimum 810, 910, 910-t kell kapnia, aminek az átlaga nem 860.
megfelel?braxa88
2006-ban PS-ban volt, az nem számít accured seasonnek. Sőt az nfl.com szerint a 7. szezonja jön, ezek szerint még 2007 sem volt az.Shilkor
aha ok.
több mint 11 éve
Ugyan miért?vassadi
 www.nfl.com/player/mikebrisiel/2506672/profile
falcons ajánlata: 860 000 / 3 év (ami 860.000, 860.000 és 860.000 évente, vagy akármi lényeg h ugy nem jön ki hogy 3.évére is vetmint keressen) minimum 810, 910, 910-t kell kapnia, aminek az átlaga nem 860.
megfelel?braxa88
2006-ban PS-ban volt, az nem számít accured seasonnek. Sőt az nfl.com szerint a 7. szezonja jön, ezek szerint még 2007 sem volt az.
több mint 11 éve
Ugyan miért?vassadi
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/vy7qjkpom1hzhcbw65lp
Mike Brisiel Stats, News and Video - G | NFL.com
Latest on G Mike Brisiel including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

megfelel?
több mint 11 éve
Ugyan miért?
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
never ending story... 😕
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nem a kisfiús kitétellel van a gond, egy korábbi, teljesen normális hangvételű hozzászólásomra reagáltál lenéző stílusban, ez a mostani hsz. annak a folyománya. A lényeg hogy nem én kezdtem, viszont sajnos megjegyzem az ilyeneket és bennem marad a tüske, ez biztos az én hiányosságom 😊 Arra próbálok rávilágítani hogy nekem pont ugyanannyira jogom van lenézni/hülyének nézni Téged, mint Neked engem, és nem Te fogod eldönteni hogy melyikünknek van igaza... Nyilván nem is én, majd a Jóisten, vagy Allah, vagy nem tudom.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nem azért mert visszaszóltál, hanem mert nem olyan stílusban szóltál vissza ahogy én szóltam hozzád. De akkor jól értelmezem, Te parasztkodhatsz, de ha Hozzád szólnak úgy akkor már para van ugye? Úgy vettem észre hogy ez a módi... Szerintem hagyjuk inkább 😊Rataxes
Szóval a tacsak felesleges, kioktatós, lenézésnek közelében nem lévő építő jellegű hozzászólásodra írt ügyes kisfiú vagy kitétel már sérti a stílusérzékenységedet, és a tökéletes riposztod, amelyekből amúgy egészen nyugodtan kihagyhatod még ilyen formában is az anyámat a továbbiakban, csak ennek a szüleménye. Nagyon próbálkozol hetek óta kiharcolni egy „tahó riposztot”, minden kis szart felhasználva erre, de úgy látszik már a kisfiú már végre csak megfelelt ennek a kívánalmadnak. Rendben, örülök, hogy segíthettem

több mint 11 éve
érvénytelen: Falcons: Mike Brisiel OL 860 000 / 3 év
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nem azért mert visszaszóltál, hanem mert nem olyan stílusban szóltál vissza ahogy én szóltam hozzád. De akkor jól értelmezem, Te parasztkodhatsz, de ha Hozzád szólnak úgy akkor már para van ugye? Úgy vettem észre hogy ez a módi... Szerintem hagyjuk inkább 😊
szerk: elnézést a többiektől a feszültségkeltés miatt, kicsit másnapos vagyok aztán ilyenkor nehéz a természetem.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Pont amióta lenéző, flegma hsz.-el kínáltál meg 😊 Vágod, amilyen az adjonisten...Rataxes
Ja, szóval megint úgy indult, hogy én visszaszóltam 😀 Süti. Nagyon próbálkozol már hetek óta mindennel, ne erőltesd ennyire, utána talán jobb lesz neked