NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Miami Dolphins
2
2
MNF
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 173
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
ja megtaláltam már, végigtúrtam minden létező topikot 😊8 csapat már meg van, holnap folytatom...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Oké rendben, ez így egyszerűsíti a dolgom,egy körrel kevesebbet kell kutassak 😊gabokockaremélem tudod, hogy kilistáztam, hogy kik után jár pick
több mint 10 éve
Oké rendben, ez így egyszerűsíti a dolgom,egy körrel kevesebbet kell kutassak 😊
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Következő kérdésem van, azok is beszámítanak akiket leigazoltak, de végül nem élték meg az 53-as rostert?Szerintem kéne. Már csak azért is, mert nem tudta visszavinni a csapatához, aztán most simán lehet azt csinálni, hogy akkor a végén kiszórom a nagypénzest, és amikor már senkinek nincs capje, olcsóbban visszahozom (nem, mintha gyakran lenne, de előferdülhet)
Vagy csak azok, akik a végső rosterre kerültek?
Mert akkor még azt is ki kell keressem, hogy miután leigazolták nem lett-e kivágva.....gabokocka
Meg lehet, hogy nem akkor ajánlana mindenki minden szarra össze-vissza, hogy aztán a nem kellőket kivágja a végén, ha azok nem számítanak be végül érkezőkhöz, és még a végén komp picket is kaphatnak. Márpedig, ha a távozókhoz nem számít be, akkor az érkezőkhöz sem kellene, így mindenkitől be lehet húzni mindenkit, aztán legfeljebb a végén cutolja az ember egy kis büntiért, az eredeti tulaj meg egy normális pick helyett végül kap valami kis szotyit majd, ha tfh nem marad már rá helye
Nem feltétlen van, lenne ilyen, de nem baj, ha nem is lesz
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Következő kérdésem van, azok is beszámítanak akiket leigazoltak, de végül nem élték meg az 53-as rostert?IRL biztos, hogy minden szerződést beleszámítanak, mert ha egy csapat leigazol egy UFA-t, aztán később úgy dönt, hogy mégsem tart rá igényt, attól még a játékos előző csapatának jár a kompenzáció. Ilyenkor legfeljebb későbbi picket kap az előző tulaj, mert a pénz mellé nem társult teljesítmény a játékos részéről, és ugye a valóságban utóbbi is számít a komp. pickek kiosztásánál.
Vagy csak azok, akik a végső rosterre kerültek?
Mert akkor még azt is ki kell keressem, hogy miután leigazolták nem lett-e kivágva.....gabokocka
több mint 10 éve
Következő kérdésem van, azok is beszámítanak akiket leigazoltak, de végül nem élték meg az 53-as rostert?Vagy csak azok, akik a végső rosterre kerültek?
Mert akkor még azt is ki kell keressem, hogy miután leigazolták nem lett-e kivágva.....
több mint 10 éve
Nekiállok a comppickeknek, ma-holnap elkészül az is.
több mint 10 éve
Hibaforrás azonosítva, viszont némi időt igénybe vesz a javítása, mert minden munkalapon módosítani kell a képletet, keddig meg nem nagyon érek rá... De az idei jó, most meg úgyis az a lényeg.Rataxesráérünk
több mint 10 éve
Keki frissült, rebulding elkezdődött 😀
több mint 10 éve
Hibaforrás azonosítva, viszont némi időt igénybe vesz a javítása, mert minden munkalapon módosítani kell a képletet, keddig meg nem nagyon érek rá... De az idei jó, most meg úgyis az a lényeg.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Höri, valami gáz lett a táblával az aktualizálásod hatására, ugyanazt az összfizut írja 2014-re és 15-re is...
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Bővült a KeKim Bennettel:GM game champion 2015 (Vikings)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Valahogy így kell udfa-zni :cool:
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Az enyém is, mert múltkor meglettem szólva egy 14 hónappal ezelőtti beírás miattbowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/1021712
több mint 10 éve
Frissült a KeKi Dallasban is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Megjöttem én is, nagyjából képbe kerültem a saját helyzetemmel. A javaslatokos dolgokat lassan szavazásra lehetne bocsátani, SB után 1-2 nappal meg le lehetne zárni őket.
több mint 10 éve
Trade admin SB után nyílik?
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
szintén zenész Sensabugh kapcsán 😀Nana, én idei 4. kört adtam Dansbyért hogy aztán kivághassam 😀RataxesAkkor ő a tavalyi "Bad Nostredamus" díjas.iktriadJulius Thomas FA volt idén?! Ezt mindenki csúnyán benézte. iktriadasszem Somos vágta ki.Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
én is frissítettem az átadólistát, hátha van olyan, akit nem akartok, hogy kiengedjek a piacra.az egyik ember szemete, a másik kincse.
több mint 10 éve
friss a kakimMMMSTMI!
több mint 10 éve
friss a kakim
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
És ha még egy futó félém is lenne, esetleg egy nem félszezonos TE mellett 😀😀
több mint 10 éve
Nana, én idei 4. kört adtam Dansbyért hogy aztán kivághassam 😀Akkor ő a tavalyi "Bad Nostredamus" díjas.iktriadJulius Thomas FA volt idén?! Ezt mindenki csúnyán benézte. iktriadasszem Somos vágta ki.Höri
Ex-Rataxes