NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
71
14
02:15, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Ide is, hátha a másik topikot valaki nem figyeli:A következő FA körben már nem lesz külön lista; bármely, szabadügynök státuszban lévő játékosra lehet licitálni. Rata listáján megtalálhatók a még elérhető játékosok, a névsor legkésőbb a holnapi nap folyamán aktualizálva lesz. Ha valaki valamilyen hibát vél felfedezni (pl. egy FA-ként feltüntetett játékos nála van), azt jelezze.
Kezdés: Szombat, 20:00
Az esélyegyenlőség jegyében az ezután cutolt játékosokra csak 48 órával a kivágásukat követően lehet licitálni.
több mint 11 éve
HöriAnnyit korrigálnék rajta, hogy tavaly Holmes a Falconsban pocsékul játszott RT-ként, míg ezzel szemben Beachum a Steelersben biztatóan teljesített LT-ként, szóval jelen állás szerint nálam utóbbi a kezdő RT poszt várományosa.
több mint 11 éve
A 3 éves rebulding második éve, jövőre gyilkolni fogunk 😀gabokockaSzerencsés vagy a 3 évvel! Én még az első 5 éves tervem 2. évében vagyok 😛
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Keki módosult bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/1026084
Munnerlyn és Kevin Minter megfelelő ajánlat esetén vihető, előbbi ráadásul kb semmit sem keres 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
van már elit kezdő DT-m, amúgy meg 4-3-at fogok játszani szóval egy 10 helyet légy szíves előre sorolni Ádámkám! 😉
több mint 11 éve
A 3 éves rebulding második éve, jövőre gyilkolni fogunk 😀gabokocka#Waiting4Winston
több mint 11 éve
A 3 éves rebulding második éve, jövőre gyilkolni fogunk 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
A kutyaütő Packers nemtom mit keres előttem, de azért az NFC top 5-ös spot hízelgő 😊 Van egy olyan érzésem hogy a madden majd inkább a konf. hátsó felébe rangsorol, de nem is baj, elférnek a korai pickek az arzenálban 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
pár éve mikor én csináltam PRt, akkor magasan a Panthers volt az 1. 😀
több mint 11 éve
Szeretném jelezni, hogy Petersonnak is volt egy igencsak komoly ACL szakadása és látod milyen év követte! 😀Chris Harris CB alcsony fizetéssel bekerült a keki-be!Klaci79Adsz mellé új térdeket is?szaba
több mint 11 éve
Chris Harris CB alcsony fizetéssel bekerült a keki-be!Klaci79Adsz mellé új térdeket is?
több mint 11 éve
Chris Harris CB alcsony fizetéssel bekerült a keki-be!
több mint 11 éve
Shilkor, mekkora potenciált látsz Justin Brownban? Akár a másik két(?) vasmű kedvelő is válaszolhat 😊HöriA preseason meccseken mutatott biztató jeleket a 3. szám D-k ellen. Ez mondjuk nem sokat jelent, de simán rosterre kerülhet 5. WR-ként (Brown, Moore, Wheaton + 1-2. körös rookie után) és mivel a többi WR nem túl magas, így komoly red zone target lehet. Ehhez az kell hogy kiszorítsa Moye-t a position battleben.
több mint 11 éve
Ó, he... 😕DömeNincs neked Santana Mossod, érvénytelen volt az a licited, mivel nem telt el 30 perc az azt megelőző ajánlatod óta.
bowl.hu/forum/manager_jatek/free_agent_licit/1045483vassadi
több mint 11 éve
DömeNincs neked Santana Mossod, érvénytelen volt az a licited, mivel nem telt el 30 perc az azt megelőző ajánlatod óta.
több mint 11 éve
friss a kekí, solid kezdők 1M alatti fizuval (kivéve Clemons) középső-hátsó körös pickekért eladóak
több mint 11 éve
Shilkor, mekkora potenciált látsz Justin Brownban? Akár a másik két(?) vasmű kedvelő is válaszolhat 😊HöriÉn mint a legkevésbé szakmai hozzászóló egyelőre nem sokat. Tavaly akkor volt igazán elemében az előszezon meccseken, amikor Landry Jones dobált neki. Nyilván azért nem írnám le teljesen, bár nagy kérdés, hogy idén be tudja e magát verekedni a keretbe, Derek Moye ellenében. Szerintem egyébként nem. Mindezek ellenére akit a 6. körben draftol a Steelers és Brown-nak hívják, azt nem írom le semmiképp 😀
több mint 11 éve
Shilkor, mekkora potenciált látsz Justin Brownban? Akár a másik két(?) vasmű kedvelő is válaszolhat 😊
több mint 11 éve
miért iszol ha nem bírod?briareosNe viccelj, az ivás azon kevés dolgok egyike amiben jó vagyok 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ja értem, akkor így jártam. Baszni bele ez csak játék.
több mint 11 éve
A Kekiben immáron a Szeles Város legfrissebb ajánlatai is megtalálhatóak.
több mint 11 éve
Nem azért mert visszaszóltál, hanem mert nem olyan stílusban szóltál vissza ahogy én szóltam hozzád. De akkor jól értelmezem, Te parasztkodhatsz, de ha Hozzád szólnak úgy akkor már para van ugye? Úgy vettem észre hogy ez a módi... Szerintem hagyjuk inkább 😊miért iszol ha nem bírod?
szerk: elnézést a többiektől a feszültségkeltés miatt, kicsit másnapos vagyok aztán ilyenkor nehéz a természetem.Rataxes
több mint 11 éve
azt hittem az hiba, ha már előtte lenyomott 8 évetez a hátránya ha valaki nem nézett NFL Europe-ot akkoriban! 😀
köszi a felvilágosítástbraxa88