GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Megint nyertünk??? #mivanitt 😀 😀 😀Farky
bazzeg ha a Dallas bejut a rájátszásba, tényleg nincs értelme ennek a játéknak :pHöri
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Igaz nem túl acélos csapatok ellen, de a legutóbbi két meccsen kapott összesen 3 pont eléggé tetszetős 😀BaltimoreDefense
Lényeg, hogy a 3 pont meglegyen.

több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Igaz nem túl acélos csapatok ellen, de a legutóbbi két meccsen kapott összesen 3 pont eléggé tetszetős 😀
több mint 11 éve
Megint nyertünk??? #mivanitt 😀 😀 😀Farky
bazzeg ha a Dallas bejut a rájátszásba, tényleg nincs értelme ennek a játéknak :p

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
nembaj, hogy legyen innet is majd jovore tobbet remelni, 5 kulcsjatekosom fog lehentelodni a 10. jatekhetig, tul szepen alakul eddig minden ...MMMS
Többé-kevésbé bejött, Ryan és Kuechly is kidőlt ebben a fordulóban, plusz nekem Bay-Bay visszafogott teljesítménye és a Cobb-Pitta duó aktivitása is gyanús, bár aztán lehet, hogy csak Verner mellett nem tudott ficánkolni Thomas. Mákod van, mert egyik se súlyos és még így is nyerni tudtál.vassadi
tudod te h en mennyit szoptam 5 szezonon keresztul ? ez nem mak, ezert vastagon megdolgoztam 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Megint nyertünk??? #mivanitt 😀 😀 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 459 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
az előző két meccsünket miért nem tudtuk ilyen szépen leadni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
nembaj, hogy legyen innet is majd jovore tobbet remelni, 5 kulcsjatekosom fog lehentelodni a 10. jatekhetig, tul szepen alakul eddig minden ...MMMS
Többé-kevésbé bejött, Ryan és Kuechly is kidőlt ebben a fordulóban, plusz nekem Bay-Bay visszafogott teljesítménye és a Cobb-Pitta duó aktivitása is gyanús, bár aztán lehet, hogy csak Verner mellett nem tudott ficánkolni Thomas. Mákod van, mert egyik se súlyos és még így is nyerni tudtál.
több mint 11 éve
37-13 :cool: mindezt 2 CB-vel. Mondjuk a Steelers ellen nem is kell több.

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
hoppá hoppá, 7-0.
eddig fasza 😀

több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 459 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
úgy tűnik jót tesz a csapatnak, ha sokáig távol vagyok tőlük, veszem a jegyet is a soundra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
knock knock who's there ?MMMS
 www.youtube.com/watch?v=NV4xo_rF-ooiktriad
jack nicholson szerepeben - buffalo bills
shelley duvall szerepeben - new england patriots es az afc tobbi csapata 😊
nembaj, hogy legyen innet is majd jovore tobbet remelni, 5 kulcsjatekosom fog lehentelodni a 10. jatekhetig, tul szepen alakul eddig minden ...

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Már a Miami is? Azt hittem egy szint alá nem megyünk

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Na, megvan az otthoni győzelem, bár ilyen mutatók mellett azért parádés, hogy utolsó perces TD-re volt hozzá szükség. Kíváncsi vagyok a félelmetes futószekciónk hány labdát adott el, olyan 3-ra tippelek most. Na mindegy, legalább az 50% megvan, az is valamiWyatt
Pedig a kiváló Matt mindent megtett az üdvözölésért 😀 De már ez is előrelépés, Sammyvel nem lettünk volna ennyire közel.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
knock knock who's there ?MMMS
több mint 11 éve
knock knock who's there ?

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Carpenter takaroggy!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
De a Falcons az jó, ellentétben a... 😛 Nem is értem az NFC Northot, a sajtosokkal pont fordítva kéne állnunk... Ha nem tudnám hogy Vassadi becsületes, valami bundára gyanakodnék.Rataxes
az a helyzet h gyenge a csapatod. igazából az 1-3as mérleg is túlteljesítésbriareos
Eztet csak mostan látom...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kíváncsi vagyok a félelmetes futószekciónk hány labdát adott el, olyan 3-ra tippelek most.Wyatt
Egyet se, Brady gondolta úgy, hogy izgalmasabbá teszi a meccset két interceptionnel.vassadi
Ja értem, csak a statok között nem írtad, aztán azt hittem, hogy nem is volt. Rá akar cáfolni, hogy kiégett, na

több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok a félelmetes futószekciónk hány labdát adott el, olyan 3-ra tippelek most.Wyatt
Egyet se, Brady gondolta úgy, hogy izgalmasabbá teszi a meccset két interceptionnel.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, megvan az otthoni győzelem, bár ilyen mutatók mellett azért parádés, hogy utolsó perces TD-re volt hozzá szükség. Kíváncsi vagyok a félelmetes futószekciónk hány labdát adott el, olyan 3-ra tippelek most. Na mindegy, legalább az 50% megvan, az is valami

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Első győzelem = #csempioncsip

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 242
Ekkora blamát... Ég a pofám a csapat helyett.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Jó lenne 5-1-gyel menni bye-ra, mert szünet után úgyis szarrá ver minket a Bills....Newman
Ez burkolt kérés/felhívás arra vonatkozólag, hogy csaljam el neked a következő meccset? 😊vassadi
Nem, az PM-ben ment volna. Ez bizony nyílt felhívás volt.szaba
Én sose tennék ilyet....:A:Newman
Főleg nem kétszer egymás után 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes