GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Ok. akkor spóroltam így 100000t. Nem is baj, éppen most ütöttem nyélbe egy tradet és az érkező játékos nem 50 centet keres. 😀😀Nem. Akkor van dupla büntetés, ha még a szerződés megkötésének évében cutolod. Ha a leigazolása utáni szezonban vágod ki, az másfélszeres cut penalty-val jár.vassadiIgen, láttam. Azóta már nálam is megvolt a cut. Nagy igazolás volt, még duplabünti is járt érte...iktriadÉs oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.vassadiPech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
És ugye jól tudom hogy 1 visszavonult játékosért nem jár semmilyen cap bünti?iktriad
több mint 11 éve
Nem. Akkor van dupla büntetés, ha még a szerződés megkötésének évében cutolod. Ha a leigazolása utáni szezonban vágod ki, az másfélszeres cut penalty-val jár.Igen, láttam. Azóta már nálam is megvolt a cut. Nagy igazolás volt, még duplabünti is járt érte...iktriadÉs oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.vassadiPech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
És ugye jól tudom hogy 1 visszavonult játékosért nem jár semmilyen cap bünti?iktriad
több mint 11 éve
Igen, láttam. Azóta már nálam is megvolt a cut. Nagy igazolás volt, még duplabünti is járt érte...És oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.vassadiPech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
több mint 11 éve
És oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.Pech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
több mint 11 éve
Pech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.Mivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
több mint 11 éve
Mivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.
több mint 11 éve
Mivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza? És ugye jól tudom hogy 1 visszavonult játékosért nem jár semmilyen cap bünti?
több mint 11 éve
Tavalyi Rózi táblázat nyilvános?Schleckdocs.google.com/spreadsheets/d/1_P6-qMjbllNvniXUlAJXbx4yC9anKYylXFfPKz5rgI8/edit?usp=sharing
több mint 11 éve
Major Wright, S - pen: 920 000shawnkaDuplája.
és akkor a nagy találat:Itt lesz egy másfélszeres szorzó, mivel a szerződés megkötése utáni évben cutolod.
Stevie Brown S 1800000 2725000 3800000 4050000 UFA
büntetés: 1 237 500 idén és jövőreHöri
több mint 11 éve
RajnaVick és Florence esetében csak másfélszeres a cut penalty, mivel a szerződés megkötése utáni évben lettek kivágva.
EgonOlyan játékost nem tudsz kivágni, akinek nincs is szerződése a csapatnál. :p Nem kell piszkálni Jenkinst, kimegy ő magától is az FA-piacra.
több mint 11 éve
Én is frissültem: ITT
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Mikortól kezdhetem el kirúgdosni a jobbnál jobb játékosaimat?HabiHolnap este 8-tól.
több mint 11 éve
Mikortól kezdhetem el kirúgdosni a jobbnál jobb játékosaimat?

JT Daniels fan
több mint 11 éve
friss:jöhetnek a PMek értük:
Brice McCain CB
Duane Brown OT
Sam Barrington LB
Percy Harvin WR
Jerrel Jernigan WR
Amini Silatolu G
Kendall Langford DE
Benson Mayowa DE
Will Blackmon CB
Colt McCoy QB
több mint 11 éve
Nálam is van új KEKI, lehet szemezgetni, vannak benne értelmes dolgok is... 😊
több mint 11 éve
Cut/waive stop: péntek 20:00 és szombat 20:00 (márc. 6-7.) közöttCap compliance (106 milliós limit alá menni), 5 milliót elérő fizetésű játékosok kivágása normál cut büntetés mellett, szerződések beírása: márc. 6. (péntek) 20:00-ig
Tervezett menetrend:
Február 28. - Március 4. - RFA offer sheetek ajánlása
Március 4-7. - RFA offer sheetek (nem) matchelése
Március 7. - Első FA-kör nyitása
Március 14. - Második FA-kör nyitása
több mint 11 éve
IRL hogy működik a Reserve/retired list? Én ugye két éve tettem 700k; 700k; 1,2M; 1,2M; 2,1M fizuval R/r listára McClaint.... Most két év után a maradék 3 éves szerződése lép életbe, vagy újra kezdődik az 5 éves? Ahogy nézem IRL utóbbi van életben, anno a Ravens 700k-s 1 éves szerződést adott neki, és most mintha ez élt volna a Cowboysban.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
same here, randall a blokkon
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Az én KEKI-m is frissült, minőségi játékosok eladók:.png)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Picit frissítettem én is:bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/1263830
több mint 11 éve
Én is up to date vagyokbowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/1026084
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Az ilyen jellegű igényeket mikor szükségeltetik bejelenteni?
linkRolando-t nem tudom reserve/retired listára tenni mint a Ravens IRL? Tehát visszavonultatom, a büntijeit beírom, de ha visszatérne akkor enyémek a jogai az eredeti contracttal és onnantól a bünti is annulálódik... vagy valami ilyesmi 😊okHöri
Randy Moss végülis így jött hozzám vissza 1-2 éve, visszavonultattam, de aztán amikor aláírt a 49ershez visszakerültek hozzám a jogai. Igaz akkor még volt nálunk ingyen visszavonultatás.Rataxes
Rolando McClain (reserve/retired (link) 2013-2017 -> 700.000, 800.000, 1.200.000, 1.200.000, 2.100.000)linkRataxes
bünti: 70.000, 80.000, 120.000, 120.000, 420.000
összbünti: 6704000 3441000 240000 120000 420000Rataxes
vassadiÉlnék akkor a reaktiválás lehetőségével Rolando McClain esetében... Felvezetnéd majd a rosterembe? Nem kívánok illetéktelenül belepiszkálni 😊 Illetve a büntijét is jóvá kellene írni, igaz az aprópénz.
.png)
több mint 11 éve
Én is frissítettem:Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!