GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Én nem megyek New Yorkból sehova.
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Eleg meredek koltoztetes :p raadasul erosodik a divizionk (bar Maddennel lutri), de felolem lehet. BD, ne remenykedj.:pIgor
Áhh részemről semmi ilyesmi, nem is cserélnék, bár az igaz, ha megtörténne végre lenne értelmes csapat Baltimore-ban :p A KC-t vettem át ezt is fogom vinni amíg csak tudom nem vagyok híve ennek a vándorlásnak, mert így nem tudnak kialakulni nagy rivalizálások a csoporton belüli GM-ekkel, remélem hamarosan lesz az AFC Westben elit cspat az enyémen kívül is hogy ez megvalósulhasson :p Persze ha valaki költözni akar menjen csak, részemről nincs akadálya.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Cap limit, veterán minimumok, franchise tag összegek, RFA tender értékek, rookie átlagfizetések a 2015-ös szezonban:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Hivatalos közlemények - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Szabályváltozások:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
GM Javaslatok - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Draft tracker frissítve:
 bowl.hu/forum/manager_jatek/draft_tracker_2014_2015/769971

Teljes draftsorrend:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1HvgaQBAPUH2lrN8StorSZ7iHUqgV0Uk0h18S__7VTWQ/edit?usp=sharing

Tavaly az alábbi GM-ek alkották a Rosenhaus bizottságot:
Höri
Rataxes
Rajna
gabtsi
szaba
Őket kérdezem, hogy ki akar maradni idén is a bizottságban?
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Eleg meredek koltoztetes :p raadasul erosodik a divizionk (bar Maddennel lutri), de felolem lehet. BD, ne remenykedj.:pIgor
csak miattad szívesen itthagyom az eredeti Steelers csapatot és veszem át a mostani Pats keretet 😛 😀

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Pedig nagyon lecsaptam volna erre a Pats nevű csapatra 😛Habi
Akkor én meg a Steelersre. Egyébként így körbe is érnénk, szóval akár megoldható lenne, hogy mindenki a kedvenc csapatához kerüljön:

Habi: Steelers -> Pats
Beki: Pats -> Jets
Shawnka: Jets -> Falcons
Én: Falcons -> Steelers

Persze ehhez kellene a commish és a csoportellenfelek beleegyezése is, de szerintem egy próbát megér.Shilkor
Azért egy kis rossz szájíz ér? 😉Klaci79
Persze 😊. Nem ragaszkodom a Steelershez, csak így tök jól kijött a "keringő". Egyébként a Lionst is bírom, meg ott úgyis hagyományosan steeler a GM 😀. Szóval felőlem megdumálhatjuk, ha a többieknek jó így is.Shilkor
nem-nem dehogy...nekem is jó a Lions,eszembe se jutott, hogy csapatot kellene váltani, csak a "mindenki a kedvenc csapatához kerüljön"-re írtam...de én biztosan nem állok ezeknek a cseréknek az útjába 😀Klaci79
A mindenkit erre a kvartettre értettem, nem úgy általánosan (azt úgysem lehetne kivitelezni).
több mint 11 éve
Akkor én meg a Steelersre. Egyébként így körbe is érnénk, szóval akár megoldható lenne, hogy mindenki a kedvenc csapatához kerüljön:

Persze ehhez kellene a commish és a csoportellenfelek beleegyezése is, de szerintem egy próbát megér.Shilkor
Persze 😊. Nem ragaszkodom a Steelershez, csak így tök jól kijött a "keringő". Egyébként a Lionst is bírom, meg ott úgyis hagyományosan steeler a GM 😀. Szóval felőlem megdumálhatjuk, ha a többieknek jó így is.Shilkor
nem-nem dehogy...nekem is jó a Lions,eszembe se jutott, hogy csapatot kellene váltani, csak a "mindenki a kedvenc csapatához kerüljön"-re írtam...de én biztosan nem állok ezeknek a cseréknek az útjába 😀
több mint 11 éve

Persze 😊. Nem ragaszkodom a Steelershez, csak így tök jól kijött a "keringő". Egyébként a Lionst is bírom, meg ott úgyis hagyományosan steeler a GM 😀. Szóval felőlem megdumálhatjuk, ha a többieknek jó így is.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Eleg meredek koltoztetes :p raadasul erosodik a divizionk (bar Maddennel lutri), de felolem lehet. BD, ne remenykedj.:p

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve

Azért egy kis rossz szájíz ér? 😉
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha jól értem, akkor játékosok és pickek vándorolnának velem New York-ba? 😀
Szépen mutatna Brady zöld mezben. 😀
több mint 11 éve

Plusz iktriad -> Jaguars. Még valaki?

Felőlem mehet egyébként, nem hiszem, hogy az adminisztrációban különösebb kavarodást szülne.
több mint 11 éve

Persze ehhez kellene a commish és a csoportellenfelek beleegyezése is, de szerintem egy próbát megér.
több mint 11 éve
Pedig nagyon lecsaptam volna erre a Pats nevű csapatra 😛

JT Daniels fan
több mint 11 éve
B Terv - ha Szegecs nem vállalja, átveszem a Jagst (MUHAHAHAHAHAHAHA)iktriad
A rosteredet gondolom megtartanád, ha már két éve építgeted, de a csapatnevek cseréje megoldható, talán az adminisztrációban sem okoz túl nagy felfordulást.

Szegecs egyébként már négy hónapja nem járt a fórumon, úgyhogy szerintem kezdhetem keresni a potenciális utódját.vassadi
Beki visszahönne, nem fél braxàtòl. Adj neki csapatotHöri
Tudom, írt nekem is. Szegecs még az SB-ig kap időt, ha addig nem jelentkezik, akkor Bekié a csapat.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A rosteredet gondolom megtartanád, ha már két éve építgeted, de a csapatnevek cseréje megoldható, talán az adminisztrációban sem okoz túl nagy felfordulást.

Szegecs egyébként már négy hónapja nem járt a fórumon, úgyhogy szerintem kezdhetem keresni a potenciális utódját.vassadi
Beki visszahönne, nem fél braxàtòl. Adj neki csapatot

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
idén is rámegyek az 1/1-re.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Megcsinálhatjuk ezt a roster cserét, ha a többiek is jóváhagyják, és Szegecs nem jön vissza/nem akarja folytatni
több mint 11 éve
Az alábbi személyek nem jelezték még maradási/távozási szándékukat:
Wyatt
Schleck
Ork
szaba
gabtsi
briareos
Fucu
gdavid
több mint 11 éve

Szegecs egyébként már négy hónapja nem járt a fórumon, úgyhogy szerintem kezdhetem keresni a potenciális utódját.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Én csak azért maradtam mert annyit el akarok érni h a leendő utódomra legalább caphell ne várjon a szar roster mellé 😛
Btw TTT-t és Soldit ki trollkodta be a dudliba ? xD

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Idén megcélzom a playoffot (ha Scholesal sikerül hosszabbítani) és ott kiesni az 1. körben - mert Scholes a QB. 😀

B Terv - ha Szegecs nem vállalja, átveszem a Jagst (MUHAHAHAHAHAHAHA)
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Idén fogok veteránminimum fölötti összegért igazolni!

több mint 11 éve
még vannak kifogásaim a gyenge teljesítményre, szóval maradok én is tovább süllyeszteni a csapatot 😊

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
maradok, valakinek meg kell nyernie a csoportot... :p

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
somos, már a kifogások :-P