GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
oké értem.
több mint 11 éve
Nem, mert tavaly volt egy ilyen trade:Chiefs adja:most akkor a chiefs ingyen szerzett lényegében egy kezdő RBt?!braxa88Valamit félreértelmeztél.vassadi
2015/2 (DAL)
Texans adja:
Carlos Hyde, RB
A 2016/2 (HOU)
tehát a chiefs egy idei 2.kör helyett kap egy jövő évi 2.köröst. +kapja Hydeot.
ez kb ingyen kap egy kezdő RBt.braxa88
Chiefs adja:És az ebben szereplő opciós 2016/2 vs 2016/3-as pick változott fixen 2016/2-vé.
Andrew Luck, QB
Samson Satele, C
2014/3 (NYJ)
2015/6 (KC)
Texans adja:
2014/1 (HOU)
2014/2 (CLE)
2015/1 (HOU)
Garrett Graham, TE
Rodney Hudson, C
T.J. Lang, OG
2016/3 (HOU) *
* Ha T.J. Lang IRL a 2014-es és 2015-ös szezonban nem kezd összesen legalább 24 meccsen, akkor a 2016/3 (HOU) helyett a 2016/2 (HOU) kerül a Chiefshez.
több mint 11 éve
Chiefs adja:most akkor a chiefs ingyen szerzett lényegében egy kezdő RBt?!braxa88Valamit félreértelmeztél.vassadi
2015/2 (DAL)
Texans adja:
Carlos Hyde, RB
A 2016/2 (HOU)
tehát a chiefs egy idei 2.kör helyett kap egy jövő évi 2.köröst. +kapja Hydeot.
ez kb ingyen kap egy kezdő RBt.
több mint 11 éve
most akkor a chiefs ingyen szerzett lényegében egy kezdő RBt?!braxa88Valamit félreértelmeztél.
több mint 11 éve
most akkor a chiefs ingyen szerzett lényegében egy kezdő RBt?!
több mint 11 éve
Ok, csak nem lett itt megemlítve a hibás bünti, mint eddig az ilyen eseteknél, így gondoltam szólok 😉Igen, vassadi jelezte már nekem és mint új GM igénybe vettem, hogy fele erre, fele a köv. szezonra számítson. Mindenesetre köszönöm h Te is jelezted. 😉BekiPatriotsEz így nem jó, mert ahogy nézem Beki csak a szerződés idei évét vette figyelembe. Helyesen a bünti Jacksonnál 3,375M, Mayonál pedig 7,95M.Shilkor
Tyson Jackson DE 5.500.000, 5.750.000, UFA
Bünti: 1.650.000
Jerod Mayo LB 8.250.000, 8.750.000, 9.500.000, UFA
Bünti: 2.475.000
Összbünti: 4.125.000 (2015)Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igen, vassadi jelezte már nekem és mint új GM igénybe vettem, hogy fele erre, fele a köv. szezonra számítson. Mindenesetre köszönöm h Te is jelezted. 😉PatriotsEz így nem jó, mert ahogy nézem Beki csak a szerződés idei évét vette figyelembe. Helyesen a bünti Jacksonnál 3,375M, Mayonál pedig 7,95M.Shilkor
több mint 11 éve
PatriotsEz így nem jó, mert ahogy nézem Beki csak a szerződés idei évét vette figyelembe. Helyesen a bünti Jacksonnál 3,375M, Mayonál pedig 7,95M.
több mint 11 éve
köszi.Valakinek megvan a 2014-es Cardinals roster excel verzióban? Tegnap balfasz módon rámentettem a 2015-ös verziót.Fucudocs.google.com/spreadsheets/d/1F4T7xfkix5pbA-roc6uuEYd__hPSnYze0anAQ32Rr0E/edit#gid=56vassadi
több mint 11 éve
Valakinek megvan a 2014-es Cardinals roster excel verzióban? Tegnap balfasz módon rámentettem a 2015-ös verziót.Fucudocs.google.com/spreadsheets/d/1F4T7xfkix5pbA-roc6uuEYd__hPSnYze0anAQ32Rr0E/edit#gid=56
több mint 11 éve
Valakinek megvan a 2014-es Cardinals roster excel verzióban? Tegnap balfasz módon rámentettem a 2015-ös verziót.
több mint 11 éve
OK, csinálom, nem gond.Ádi a draft trackert vigyem tovább vagy csinálod?empty taxiHa viszed, megköszönöm, de az se baj, ha nekem kell csinálni.
vassadi
RFA-tenderezés mikor lesz?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ádi a draft trackert vigyem tovább vagy csinálod?empty taxiHa viszed, megköszönöm, de az se baj, ha nekem kell csinálni.
Komp pickekkel kapcsolatban kérdezném, hogy a jax csere csere ott is él gondolom?gabokockaIgen. Nyilván mivel tavaly még fordítva voltak a csapatok, az a legegyszerűbb, ha csak a pickek kiosztása után megcseréled a két csapat nevét, így nincs kavarodás.
több mint 11 éve
Komp pickekkel kapcsolatban kérdezném, hogy a jax csere csere ott is él gondolom?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ádi a draft trackert vigyem tovább vagy csinálod?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
FA listadocs.google.com/spreadsheets/d/1qB7YWDZH6oKR0ogKCeIfh7k4yXbpj5X3SDvFFrtUjbQ/edit?usp=sharing
Up-to-date waiver sorrend
docs.google.com/spreadsheets/d/1TLGMEGHMTX8SljB-DcifqsEuM3lXzqt5bYudSCMTqU0/edit?usp=sharing
több mint 11 éve
Ok. akkor spóroltam így 100000t. Nem is baj, éppen most ütöttem nyélbe egy tradet és az érkező játékos nem 50 centet keres. 😀😀Nem. Akkor van dupla büntetés, ha még a szerződés megkötésének évében cutolod. Ha a leigazolása utáni szezonban vágod ki, az másfélszeres cut penalty-val jár.vassadiIgen, láttam. Azóta már nálam is megvolt a cut. Nagy igazolás volt, még duplabünti is járt érte...iktriadÉs oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.vassadiPech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
És ugye jól tudom hogy 1 visszavonult játékosért nem jár semmilyen cap bünti?iktriad
több mint 11 éve
Nem. Akkor van dupla büntetés, ha még a szerződés megkötésének évében cutolod. Ha a leigazolása utáni szezonban vágod ki, az másfélszeres cut penalty-val jár.Igen, láttam. Azóta már nálam is megvolt a cut. Nagy igazolás volt, még duplabünti is járt érte...iktriadÉs oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.vassadiPech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
És ugye jól tudom hogy 1 visszavonult játékosért nem jár semmilyen cap bünti?iktriad
több mint 11 éve
Igen, láttam. Azóta már nálam is megvolt a cut. Nagy igazolás volt, még duplabünti is járt érte...És oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.vassadiPech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
több mint 11 éve
És oda is írta, hogy mennyi utána a cut penalty.Pech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.iktriadMivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
több mint 11 éve
Pech. De láttam, hogy Höri is cutolt egy visszavonultat.Mivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.vassadi
több mint 11 éve
Mivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza?Rosszul tudod, ugyanúgy jár utána a büntetés, mint egy sima cutnál.
több mint 11 éve
Mivel még sosem csináltam, megkérdezném hogy az IRL visszavonult játékost(esetemben Angerert) a waive vagy a cut topikban vonultassam én is vissza? És ugye jól tudom hogy 1 visszavonult játékosért nem jár semmilyen cap bünti?