NCAA csevegő
34 feliratkozó
1 órája
Az Oregon-Indiana az egyik legjobb alapszakasz meccs volt, nagyonvárós a rematch.szerinted érdemes lesz erre is felkelni? Lehetnek hasonló izgalmak? A negyeddöntö alapján az Indiana nálam túl nagy favorit 😕Minden Moore-on fog múlni, mert a Ducks RB állománya teljesen elfogyott, de azért a védelmük ellen múltkor sem brillírozott Mendoza.
Toto21
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 órája
szerinted érdemes lesz erre is felkelni? Lehetnek hasonló izgalmak? A negyeddöntö alapján az Indiana nálam túl nagy favorit 😕Minden Moore-on fog múlni, mert a Ducks RB állománya teljesen elfogyott, de azért a védelmük ellen múltkor sem brillírozott Mendoza.
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 órája
szerinted érdemes lesz erre is felkelni? Lehetnek hasonló izgalmak? A negyeddöntö alapján az Indiana nálam túl nagy favorit 😕király meccs volt. Köszi a közvetítést. Sose gondoltam volna, hogy péntek hajnalban college foci miatt felkelek majd, de megérte. 😊A miheztartás kedvéért megjegyezném, hogy nem én voltam bent, hanem Máté és Beni, a ma éjszakai Oregon vs Indianán pedig Zsombi és István a két kommentátor, arra is érdemes lesz majd felkelni/fennmaradni 😊
Toto21
r.baggio
1 órája
király meccs volt. Köszi a közvetítést. Sose gondoltam volna, hogy péntek hajnalban college foci miatt felkelek majd, de megérte. 😊A miheztartás kedvéért megjegyezném, hogy nem én voltam bent, hanem Máté és Beni, a ma éjszakai Oregon vs Indianán pedig Zsombi és István a két kommentátor, arra is érdemes lesz majd felkelni/fennmaradni 😊
Toto21
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 órája
Csodálatos első elődöntő volt, minőségi magyar kommentárral
2 órája
Ma nyolckor és 14-től is ismétlik az első elődöntőt az ARENA4-en, és hát ez se volt kis meccs, pótoljátok!király meccs volt. Köszi a közvetítést. Sose gondoltam volna, hogy péntek hajnalban college foci miatt felkelek majd, de megérte. 😊
-----
r.baggio
2 órája
Ma nyolckor és 14-től is ismétlik az első elődöntőt az ARENA4-en, és hát ez se volt kis meccs, pótoljátok!-----

---
10 órája
Akkor Fisch tényleg a lelkére beszélt. A Big Ten legjobb irányítója lesz jövőre (idén is az volt), örülök, hogy marad.Nem-nemVan az a NIL.Mekkora egy 🤡 😊Na ez már tényleg a vadnyugat, még az fa piacnál is rosszabb jelenleg a helyzetElképesztő, hogy a bejelentett maradása nem lett jogerős.
eu.usatoday.com/story/sports/ncaaf/2026/01/06/demond-williams-transfer-portal-washington-stats-contract-quarterback/88056234007/
És na vajon hová megy?
| Kiffinhez az LSU-ra |
r.baggio
Kiffin igazi patkány, nyomorgatja a volt csapatát és a Washingtont is.
Dzsokijuing
www.espn.com/college-football/story/_/id/47554312/demond-williams-jr-transfer-stay-washington
r.baggio
Dzsokijuing
"If he had left, Demond Williams would have owed Washington the value of his contract ($4 million), sources tell @YahooSports. His new school would have also incurred a reduction in its revenue-share pool next year by that amount, per House settlement guidelines."
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 órája
Nem-nemVan az a NIL.Mekkora egy 🤡 😊Na ez már tényleg a vadnyugat, még az fa piacnál is rosszabb jelenleg a helyzetElképesztő, hogy a bejelentett maradása nem lett jogerős.
eu.usatoday.com/story/sports/ncaaf/2026/01/06/demond-williams-transfer-portal-washington-stats-contract-quarterback/88056234007/
És na vajon hová megy?
| Kiffinhez az LSU-ra |
r.baggio
Dzsokijuing
www.espn.com/college-football/story/_/id/47554312/demond-williams-jr-transfer-stay-washington
r.baggio
Dzsokijuing
"If he had left, Demond Williams would have owed Washington the value of his contract ($4 million), sources tell @YahooSports. His new school would have also incurred a reduction in its revenue-share pool next year by that amount, per House settlement guidelines."

---
10 órája
Van az a NIL.Mekkora egy 🤡 😊Na ez már tényleg a vadnyugat, még az fa piacnál is rosszabb jelenleg a helyzetElképesztő, hogy a bejelentett maradása nem lett jogerős.
És na vajon hová megy?
| Kiffinhez az LSU-ra |
r.baggio
Dzsokijuing
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 órája
Mekkora egy 🤡 😊Na ez már tényleg a vadnyugat, még az fa piacnál is rosszabb jelenleg a helyzetElképesztő, hogy a bejelentett maradása nem lett jogerős.
És na vajon hová megy?
| Kiffinhez az LSU-ra |
r.baggio
Dzsokijuing

---
1 napja
CFB 26'"The state of Alabama has one billionaire.
And he’s an Auburn alumni"
1 napja
Tudom, ő most már könnyen beszél, de ez az NIL pénz bőven hoz magával sok rosszat is, amellett hogy érthető a játékosok részéről, szeretnének látható pénzt kapni egyetemen is ha már ennyi zseton van a sportban. Aztán simán lehet pont semmi nem fog változni, hisz eddig is volt csúsztatott zseton (mondjuk a mértékét sosem tudtuk)
Would Tom Brady have stayed at Michigan in today’s portal/NIL era? His answer is worth a listen.
— The Winged Helmet (@TWH_Chris) January 4, 2026
📽: @JoelKlattShow #GoBlue pic.twitter.com/i8f25LL3m3

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
sports.yahoo.com/college-football/breaking-news/article/college-footballs-messy-calendar-is-still-causing-chaos-whats-the-best-solution-160613585.html

---
1 napja
Fene, lebuktam!Meg az is, hogy (ezek szerint) eddig nem a spread szerint tippelt és mégis vezet 😀Bámulatos, hogy figyeled, én végig vakon hajtok az olimpiai pontszerző helyre 😊Óóó, ja ééértem 😊Montana state 10,5 pontos favorit volt és egy ponttal nyertek, úgyhogy ott az Illinois state tipp nyert 😊Rájátszás Elődöntők:Ömm, nem kettő pontot szereztem a legutóbbi öt meccsből (Indiana, Montana State)? Vagy valamit nem jól értek a pontozásban? Persze ígyis-úgyis siralom egy tippsor volt 😀
1. Miami vs Ole Miss – MIA -3,5
MIA/MISS
2. Oregon vs Indiana – IU -3,5
ORE/IU
Összesítés a Negyeddöntők után, levonva az alapszakasz leggynegébb fordulója mindenki összpontszámából:
1. warr_b 102p
2. dancogo 101p
3. beltazor 99p
4. zacknorb 98p
5. alatriste 97p
6. Dzsokijuing 91p
7. törölt kristof 90p
8. Drip 79p
dancogo
warr_b
dancogo
warr_b
Dzsokijuing
dancogo
Valóban, eddig azt hittem a spread csak tájékoztató jelleggel van feltüntetve és simán kimenetelt tippeltem 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Meg az is, hogy (ezek szerint) eddig nem a spread szerint tippelt és mégis vezet 😀Bámulatos, hogy figyeled, én végig vakon hajtok az olimpiai pontszerző helyre 😊Óóó, ja ééértem 😊Montana state 10,5 pontos favorit volt és egy ponttal nyertek, úgyhogy ott az Illinois state tipp nyert 😊Rájátszás Elődöntők:Ömm, nem kettő pontot szereztem a legutóbbi öt meccsből (Indiana, Montana State)? Vagy valamit nem jól értek a pontozásban? Persze ígyis-úgyis siralom egy tippsor volt 😀
MIA/MISS
ORE/IU
Összesítés a Negyeddöntők után, levonva az alapszakasz leggynegébb fordulója mindenki összpontszámából:
1. warr_b 102p
2. dancogo 101p
3. beltazor 99p
4. zacknorb 98p
5. alatriste 97p
6. Dzsokijuing 91p
7. törölt kristof 90p
8. Drip 79p
dancogo
warr_b
dancogo
warr_b
Dzsokijuing
1 napja
Bámulatos, hogy figyeled, én végig vakon hajtok az olimpiai pontszerző helyre 😊Óóó, ja ééértem 😊Montana state 10,5 pontos favorit volt és egy ponttal nyertek, úgyhogy ott az Illinois state tipp nyert 😊Rájátszás Elődöntők:Ömm, nem kettő pontot szereztem a legutóbbi öt meccsből (Indiana, Montana State)? Vagy valamit nem jól értek a pontozásban? Persze ígyis-úgyis siralom egy tippsor volt 😀
MIA/MISS
ORE/IU
1. warr_b 102p
2. dancogo 101p
3. beltazor 99p
4. zacknorb 98p
5. alatriste 97p
6. Dzsokijuing 91p
7. törölt kristof 90p
8. Drip 79p
dancogo
warr_b
dancogo
warr_b
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
Óóó, ja ééértem 😊Montana state 10,5 pontos favorit volt és egy ponttal nyertek, úgyhogy ott az Illinois state tipp nyert 😊Rájátszás Elődöntők:Ömm, nem kettő pontot szereztem a legutóbbi öt meccsből (Indiana, Montana State)? Vagy valamit nem jól értek a pontozásban? Persze ígyis-úgyis siralom egy tippsor volt 😀
MIA/MISS
ORE/IU
1. warr_b 102p
2. dancogo 101p
3. beltazor 99p
4. zacknorb 98p
5. alatriste 97p
6. Dzsokijuing 91p
7. törölt kristof 90p
8. Drip 79p
dancogo
warr_b
dancogo

1 napja
Montana state 10,5 pontos favorit volt és egy ponttal nyertek, úgyhogy ott az Illinois state tipp nyert 😊Rájátszás Elődöntők:Ömm, nem kettő pontot szereztem a legutóbbi öt meccsből (Indiana, Montana State)? Vagy valamit nem jól értek a pontozásban? Persze ígyis-úgyis siralom egy tippsor volt 😀
MIA/MISS
ORE/IU
1. warr_b 102p
2. dancogo 101p
3. beltazor 99p
4. zacknorb 98p
5. alatriste 97p
6. Dzsokijuing 91p
7. törölt kristof 90p
8. Drip 79p
dancogo
warr_b
1 napja
Rájátszás Elődöntők:Ömm, nem kettő pontot szereztem a legutóbbi öt meccsből (Indiana, Montana State)? Vagy valamit nem jól értek a pontozásban? Persze ígyis-úgyis siralom egy tippsor volt 😀
MIA/MISS
ORE/IU
1. warr_b 102p
2. dancogo 101p
3. beltazor 99p
4. zacknorb 98p
5. alatriste 97p
6. Dzsokijuing 91p
7. törölt kristof 90p
8. Drip 79p
dancogo

1 napja
Rájátszás Elődöntők:1. Miami vs Ole Miss – MIA -3,5
MIA/MISS
ORE/IU
1. warr_b 102p
2. dancogo 101p
3. beltazor 99p
4. zacknorb 98p
5. alatriste 97p
6. Dzsokijuing 91p
7. törölt kristof 90p
8. Drip 79p
2 napja
Na ez már tényleg a vadnyugat, még az fa piacnál is rosszabb jelenleg a helyzetElképesztő, hogy a bejelentett maradása nem lett jogerős.
És na vajon hová megy?
| Kiffinhez az LSU-ra |
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 napja
Na ez már tényleg a vadnyugat, még az fa piacnál is rosszabb jelenleg a helyzeteu.usatoday.com/story/sports/ncaaf/2026/01/06/demond-williams-transfer-portal-washington-stats-contract-quarterback/88056234007/
És na vajon hová megy?
| Kiffinhez az LSU-ra |

---
2 napja
Ranking college football disappointments from 2025 season“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 napja
Ezt mondtam, hogy ez elsősorban nem NCAA probléma, hanem Kiffin-problémaFurther complicating discussions between LSU and Ole Miss were tampering allegations against the former Rebels coaches made by Walker Jones, Ole Miss' NIL collective director.
"It's unfortunate what has been going on with our players and their former head coach and staff," Jones told Yahoo last week. "Having to deal with the pressure of making future decisions while trying to prepare for a playoff run is not a sustainable model.
"Yes, does a bad calendar and lack of true oversight hurt? Of course. But so does poor character and lack of respect for your former employer and players. That being said, we are prepared and effectively dealing with this first-of-its-kind, complicated situation."

---